Yönetim transfer dönemi başlamadan yol yapmaya başladı iki üç transfer yapacakmışız kadromuz iyiymiş falan gerçekten böyle düşünülüyorsa kendimizi kandırıyoruz demektir avrupadada bir adım yol alamayız. Sezon başı orta saha almayan kaleci almayan devre arası adam gibi stoper almadan stoperini satan yönetim sezon içinde çektiğimiz sıkıntıları unutup yine ucuza kaçarsa hayal kırıklığı olur.
fenerin başında vitor değilde düzgün bi hoca olsa bu sene bile şampiyonluk sıkıntıydı kırılma maçlarında hep bireysel hatalar yaptık normal bi sezonda biz kasımpaşada kaybedip fener öne geçmişken alır götürürdü ligi. yenildiğimiz berabere kaldığımız tüm maçlarda beck,rodolfo,ersan,tolga,marcelo,alexis,ismail,necip,tosiç gibi kalitesi düşük oyuncular hata yaptılar seneye şampiyonlukta ciddi bir rakibimiz olursa cezayı keserler çünkü renklileri hakemler kolluyo son maçlarda bile gençlerin golünü iptal edip penaltısını vermediler osmanlı bize çelme taksa son haftaya kalacaktı iş şampiyon olduk diye kimse kurcalamadı gs maçında iki penaltıyla aldılar maçı Şenol hoca geçen seneki hataya düşerde yönetime istediği oyuncuları adırmazsa yine kramplar geçiririz son maçlarda gol yemeyelim diye dua eder olduk maçlarda bunlar unutulmasın.
iki üç transfer değil 5-6 tane kaliteli oyuncu lazım bize sezon başı veli gelecek dediler gelmez dedik gelsede katkı vermez dedik atiba insan üstü oynadı,bari devre arası orta saha alalım dedik tolgay geliyo dediler gördük nasıl geldiğini fener maçında mbia gibi orta sahamız olsa maçı bile alabilirdik atiba yalnız kaldı,tolga yı kescek sağlam kaleci dedik tolga ya yedek aldılar akhisar gibi kritik maçta yine bizi yanıltmadı şampiyonluktan oluyoduk az daha,kaliteli stoper dedik aldıkları oyuncular döküldü tosiç yama olmasa daha çok başımız ağrırdı. yönetimde,hocada taraftarda eksikleri biliyor kendimizi kandırmayalım gerekli hamleler yapılsın avrupada kupa alalım.