2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393083 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Eger takip edersen zaten birbirlerine hep kiralik oyuncu yolluyorlar

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi Samet Ç

Öncelikle Gomez'i tutmalıyız. Ondan sonra iki stoper bir sol bek almalıyız. Ondan sonra da skor üretebilecek bir kanat oyuncusu almalıyız. Kanat oyuncusu olarak bir tek böyle bir tiplememiz yok. Cl için böyle bir oyuncu mutlaka lazım.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Alınması gerekenler>>>

Solbek / sol stoper / sağbek / önlibere(6 yada 8 numara) / sol açık/ kaleci

Transfer için satılması yada gönderilmesi için>>>

Tolga/boyko/günay/serdar/ismail/veli/alexis/pedro/miloseviç/pektemek/quaresma/gökhan töre/ sosa(çok iyi tekif gelirse)

Çin devreye girerse rahat 40 m euroya satılabilir bu oyuncular

Şimdi gelelim oluşacak kadroya>>

3 kaleciyi yolladık diyelim, çok iyi yabancı kaleci + yedek kalmayı sorun etmicek yerli free kaleci yeterli olacaktır.. 1.8 m isteyen tolga olamaz yedek kaleci.. O para yedek kaleciye verilemez

Yedek ismaile de o paraları vermeye gerek yok rahatlıkla tosiç oynayabilir yedek olarak..

Stoperde de tosiçle marcelo yedek olarak görev yapabilir.. İlk 11 e Rodolfo ve Alınması gerekli X isim yeterli olacaktır..

Sağbekte yedek olarak beck yeterli olacaktır..

Önlibere alınması gerekli yedeğide necip(hernekadar istemesemde) ve atiba yeterli olacaktır

Eger sosa satılırsa tolgayla ozi yeterli olmayabilir ozamn orayada transfer gerekli olabilir

Kanatlardada aras kerim Olcay(nekadar istemesemde) + X isim .. Alınmasına rağmen bu alandada bir isim yeterli olmayabilir..

Forvete gerek yok bence .. Hamza Türk A takımda süre almaya başlamalı

Çevrimdışı atalay

Emmanuel Más (?) @atalay @Çağrı

Zamanında önermiştim. Önemli defoları var. Backup oyuncusu olarak isterim.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şu suralar adı geçen zapatayla olmaz.. Marcelodan farkı yok adamın .. İnş ucuza kaçılmaz .. Genç yetenek falan olmaz...

Çevrimdışı tangaz

Şu suralar adı geçen zapatayla olmaz.. Marcelodan farkı yok adamın .. İnş ucuza kaçılmaz .. Genç yetenek falan olmaz...

dün akşam bjk tv en baba kartal hulusi baba zapataya iyi giydiriyordu bizimle anılınca 2 maçını izledim bildiğin çöp alexis delgado bile bunu cebinden çıkarı, falcao bitmiş çöp, napacaksın bunları zamanında iyiymiş zamanında ona bakarsan bende kartaldım die iyi döşüyordu :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

dün akşam bjk tv en baba kartal hulusi baba zapataya iyi giydiriyordu bizimle anılınca 2 maçını izledim bildiğin çöp alexis delgado bile bunu cebinden çıkarı, falcao bitmiş çöp, napacaksın bunları zamanında iyiymiş zamanında ona bakarsan bende kartaldım die iyi döşüyordu :)
valla hulusi baba piyasa da yorumcu diye dolaşanları cebinden çıkarır :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

valla hulusi baba piyasa da yorumcu diye dolaşanları cebinden çıkarır :D

çünkü futbolu biliyor mesela mevcut yorumculardan kaçı futbolu üst seviye de oynamış? en pahalı yorumcu şeytan biz yendiğimizde kıpkırmızı suratla yorumlayan fb kazanınca gülücükler saçarak yorumlayan biridir. bu tipler olduğu sürece yorumcuları dinlemek  reality show izlemeyle eşdeğerdir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Ben anlamiyoruk bazen yahut bende bir anormallik var.

Arkadaslar 4 stoperle koca sezon gecmez. Bunun sakatligi var, cezasi var, yorgunlugu var....

Oraya bir tane kallavi transfer sart. Rodolfo, alexis, marcelo, yeni transfer, milosevic 5 kisi yeter arti tosic var hem bek hem stoper yedekliyor kulubede.
Sag taraf beck gayet yeterli, becki kesecek oyuncunun bonservisi 7-8den baslar, free oyuncu da 2.5 tan 4 yillik sozlesme ve imza parasi ister. Oraya transfere gerek yok.
Ismail gitmeli yedek tosic var oraya caner konmali. En ekonomik coZum bu.

Neyin ruyasi goruluyor ben anlamiyorum ki

Orta alana da sertlik katacak bir oyuncu lazim. Ayman hala oynuyor alinsin, hurriyet olur ama en guzeli musa alinsin osmanlidan.
Atibanin yanina ve sonradan yerine bakiliyorsa da michael bradley var atibanin alt komsusu.

Kaleci falan alinmaz, bosa enerji tuketimi.

Umar alindi, deniliyor bilemiyorum

Toparlayalim
Al subotici ya da raketciyi
Koy caneri
Ismail ve mustafa zu osmanli
Musa zu besiktas
Oluyorsa umar

@tangaz bizim carvalho milli takimda euro2016 havasi koklayacakmis. Alin su adami iste.

Çevrimdışı tangaz

Ben anlamiyoruk bazen yahut bende bir anormallik var.

Arkadaslar 4 stoperle koca sezon gecmez. Bunun sakatligi var, cezasi var, yorgunlugu var....

Oraya bir tane kallavi transfer sart. Rodolfo, alexis, marcelo, yeni transfer, milosevic 5 kisi yeter arti tosic var hem bek hem stoper yedekliyor kulubede.
Sag taraf beck gayet yeterli, becki kesecek oyuncunun bonservisi 7-8den baslar, free oyuncu da 2.5 tan 4 yillik sozlesme ve imza parasi ister. Oraya transfere gerek yok.
Ismail gitmeli yedek tosic var oraya caner konmali. En ekonomik coZum bu.

Neyin ruyasi goruluyor ben anlamiyorum ki

Orta alana da sertlik katacak bir oyuncu lazim. Ayman hala oynuyor alinsin, hurriyet olur ama en guzeli musa alinsin osmanlidan.
Atibanin yanina ve sonradan yerine bakiliyorsa da michael bradley var atibanin alt komsusu.

Kaleci falan alinmaz, bosa enerji tuketimi.

Umar alindi, deniliyor bilemiyorum

Toparlayalim
Al subotici ya da raketciyi
Koy caneri
Ismail ve mustafa zu osmanli
Musa zu besiktas
Oluyorsa umar

@tangaz bizim carvalho milli takimda euro2016 havasi koklayacakmis. Alin su adami iste.

seçilmiş mi portekiz milli takımına burada tank gibi ağır diyen arkadaşları sevgiyle selamlıyorum

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Alınması gerekenler>>>

Solbek / sol stoper / sağbek / önlibere(6 yada 8 numara) / sol açık/ kaleci

Transfer için satılması yada gönderilmesi için>>>

Tolga/boyko/günay/serdar/ismail/veli/alexis/pedro/miloseviç/pektemek/quaresma/gökhan töre/ sosa(çok iyi tekif gelirse)

Çin devreye girerse rahat 40 m euroya satılabilir bu oyuncular

Şimdi gelelim oluşacak kadroya>>

3 kaleciyi yolladık diyelim, çok iyi yabancı kaleci + yedek kalmayı sorun etmicek yerli free kaleci yeterli olacaktır.. 1.8 m isteyen tolga olamaz yedek kaleci.. O para yedek kaleciye verilemez

Yedek ismaile de o paraları vermeye gerek yok rahatlıkla tosiç oynayabilir yedek olarak..

Stoperde de tosiçle marcelo yedek olarak görev yapabilir.. İlk 11 e Rodolfo ve Alınması gerekli X isim yeterli olacaktır..

Sağbekte yedek olarak beck yeterli olacaktır..

Önlibere alınması gerekli yedeğide necip(hernekadar istemesemde) ve atiba yeterli olacaktır

Eger sosa satılırsa tolgayla ozi yeterli olmayabilir ozamn orayada transfer gerekli olabilir

Kanatlardada aras kerim Olcay(nekadar istemesemde) + X isim .. Alınmasına rağmen bu alandada bir isim yeterli olmayabilir..

Forvete gerek yok bence .. Hamza Türk A takımda süre almaya başlamalı

Uğurcum, başkan en fazla 3-4 transfer yapılacak diyor, sen bütün takımı göndermişsin.  :)

Serdar, Alexis, Pedro, Milosevic, (bir ihtimal) Veli gider, diğerleri kalır. Önemli olan Tolga'yı İsmail'i göndermek değil, onları yedek kulübesine gönderecek kalitede oyuncuları almak.

1 sol bek, 1 stoper, 1 sağ bek, 1 orta saha alınır ve transfer kapanır. Boyko'nun durumuna göre 1 de kaleci alınabilir en fazla. FFP anlaşması varken daha fazlasına bütçe bulamayız. Bütçe yaratmak için de takımın çalışan dişlilerini bozmak çok mantıksız olur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı cursedofdragon

Uğurcum, başkan en fazla 3-4 transfer yapılacak diyor, sen bütün takımı göndermişsin.  :)

Serdar, Alexis, Pedro, Milosevic, (bir ihtimal) Veli gider, diğerleri kalır. Önemli olan Tolga'yı İsmail'i göndermek değil, onları yedek kulübesine gönderecek kalitede oyuncuları almak.

1 sol bek, 1 stoper, 1 sağ bek, 1 orta saha alınır ve transfer kapanır. Boyko'nun durumuna göre 1 de kaleci alınabilir en fazla. FFP anlaşması varken daha fazlasına bütçe bulamayız. Bütçe yaratmak için de takımın çalışan dişlilerini bozmak çok mantıksız olur.

boyko gider 1 kaleci.1 sol bek 1 sağ bek 2 stoper abi 1 tane de orta saha :)

Franco,Milosevic yolcu.Rhodolfo-Marcelo(alınırsa) marcelo alınmazsa 3 stoper hatta :)

Çevrimdışı tangaz

yerli oyuncu sayısı zımbırtısı ve şenol hocanın talebi nedeniyle serdar azize yüklenileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Emre Mor için girişimlerde bulunduğumuz söyleniyor da ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

yerli oyuncu sayısı zımbırtısı ve şenol hocanın talebi nedeniyle serdar azize yüklenileceğini düşünüyorum.

stoperde yerli oyuncu zımbırtısına gerek yok abi :)

Çevrimdışı 38life

Robbene kimse hayır diyemez evet ama öncelik savunma olmalı. Yani yıldız isim denince akla neden hep hücum geliyor arkadaş.

Defansa al yıldız isim. Koy oraya bi canavar bakalım yolumuza kimse aana demez ki ulan yıldız adam aldın ama defansa aldın diye.

Defans ve kale bu kadar problemliyken Robben peşinde koşmak saçma geliyor bana şuan. Ha yaparsın defansını taş gibi uğraş Robben için istediğin kadar ama şuan defans defans defans.

Özellikle bu sene allah aşkına kampa yetissin su transferlerin hepsi. Bıktık artık son güne kadar transfer beklemekten. Kampı kaçırıyor adamlar, adapte zorlaşıyor, form tutması gecikiyor vsvs. Umarım bu seneki politika daha iyidir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kıy paraya Al stopere bi tane "Duvar"!

Ama tabi şöyle de bişey var. Robben gelirse sanırım Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi transfer olur.

Çevrimdışı tangaz

stoperde yerli oyuncu zımbırtısına gerek yok abi :)

mevki belirtmedim genel toplam bakımından söyledim, bir de transferlerin hemen hepsinin defansa yapılacağı teorisinden yola çıkıyorum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Şahsi ve mümkün olan en iyi niyetli değerlendirmem

Boyko: Kiralanabilir,aldığımız fiyatın üstüne satılabilir (Yeni kaleci şartıyla)
Tolga: Kesinlikle sözleşme uzatılmasın,Boyko ayrılırsa 1 sene daha durabilir (Yeni kaleci şartıyla)
Günay: Yedek olarak kalabilir
İsmail: Gönderilmeli
Marcelo: Takımına dönmeli
Milosevic: Satılmalı
Pedro: Satılmalı
Serdar: Gönderilmeli
Tosic: 1 sene daha kalabilir yedek düşünülerek
Alexis: İspanya alt sıra takımlarına satılabilir
Beck: Yedek sağ bek olabilir
Rhodolfo: Dönüşüne göre değerlendirilir
Necip : Ne desem kalacak
Veli : Alıcısı çıkarsa satılabilir,sezon başı kampında değerlendirilmeli
Oğuzhan :Kalmalı
Olcay: İyi teklif gelirse satılabilir
Atiba: Kalmalı
Kerim : Kalmalı
Gökhan: Değerini bulduğu an satılmalı,bulmazsa 1 yıl daha beklenebilir
Sosa: Kalmalı
Tolgay : Kalmalı
Quaresma: İyi teklif gelirse satılabilir
Mustafa:  :duman:
Cenk: Kalmalı
Gomez: Bence gidecek yerine en az Cenk kadar iyi santrafor lazım

Çevrimdışı Tolga

Serdar Aziz'i Şenol Hoca istiyor ama Bursa onu ucuza vermez o yüzden de o transferin olma ihtimali yok. :)

Çevrimdışı 38life

Zapata ile her konuda anlaşılmış. Son ihtimal olarak bekletiliyormuş. Önceliklikli hedefler var. Onlar olmazsa en son Zapata seçeneği değerlendirilecek.

Çevrimdışı tangaz

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kıy paraya Al stopere bi tane "Duvar"!

Ama tabi şöyle de bişey var. Robben gelirse sanırım Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi transfer olur.

gönlümden geçen töre+Q17yi totalde 20 m euroya elden çıkarıp robben+subotiç alınmasını isterim.

Çevrimdışı tangaz

Zapata ile her konuda anlaşılmış. Son ihtimal olarak bekletiliyormuş. Önceliklikli hedefler var. Onlar olmazsa en son Zapata seçeneği değerlendirilecek.

muhtemelen albayrakın belirttiği adam zapata geçen günde tahminimin bu yönde olduğunu belirtmiştim. bence sonsuza dek beklediği yerde bekletilsin. sadece 1,2 m opsiyonla (ki pazarlıkla düşecektir) alınabilecek marcelodan daha fazlasını veremez. maaş olarak da fazlasını ister.

Çevrimdışı 38life

Serdar Aziz'i Şenol Hoca istiyor ama Bursa onu ucuza vermez o yüzden de o transferin olma ihtimali yok. :)

Zaten hedeflerimiz arasında yok diye biliyorum Serdar Aziz.

mevki belirtmedim genel toplam bakımından söyledim, bir de transferlerin hemen hepsinin defansa yapılacağı teorisinden yola çıkıyorum.

genel toplamda 14 tane yabancı hakkımız var yanılmıyorsam :)

Boyko
marcelo
franco
milosevic
tosic
alexis
beck
rhodolfo
atiba
sosa
Quaresma
Gomez

12 tane oyuncu var bunların içinden franco,milosevic gidip yerlerine yabancı alabiliriz.1 sol bek yabancı 1 sağ bek yabancı 14 :)

Çevrimdışı Tolga

Zaten hedeflerimiz arasında yok diye biliyorum Serdar Aziz.
Şenol Hoca'nın istediğini düşünüyorum ama dediğim gibi Bursa'nın malum sebeplerden ötürü bize oyuncu satmama gibi bir geleneği olduğu için bunu yönetimle paylaşmamış olabilir.

Etiketler: