2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393067 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Miguel layun demişken adamla anlaşmışız zamanında.. Biz de gidip mottayı almışız düşünebiliyormusunuz.. Adam bonservissiz :))

fiyatlara bak :) hey Allahım motta'dan daha az para vermişiz hemde.. ulan önder özen

Çevrimdışı Bishamon

Migueli seyretmedim nasil bir adam?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi Kapkarakartal

Migueli seyretmedim nasil bir adam?

Bu sezonki kiralık Porto istatistiği kendisi sol bek.

Maç   Gol    Asist
Toplam15/16:   44       7       19

Çevrimdışı Bishamon

Maşallah

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu sezonki kiralık Porto istatistiği kendisi sol bek.

Maç   Gol    Asist
Toplam15/16:   44       7       19
Bizim solbeklerle sol kanatları toplayınca 11 gol 13 asist yapıyor :))) adamdaki katkıya bak

Çevrimdışı 38life

Erdal Torunoğulları Robben ile bizzat yüzyüze görüşmüş. Ve transferin olma ihtimali çok yüksekmiş. Bonservis de uygunmuş.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Savaş

Erdal Torunoğulları Robben ile bizzat yüzyüze görüşmüş. Ve transferin olma ihtimali çok yüksekmiş. Bonservis de uygunmuş.
Robbene kimse hayır diyemez evet ama öncelik savunma olmalı. Yani yıldız isim denince akla neden hep hücum geliyor arkadaş.

Defansa al yıldız isim. Koy oraya bi canavar bakalım yolumuza kimse aana demez ki ulan yıldız adam aldın ama defansa aldın diye.

Defans ve kale bu kadar problemliyken Robben peşinde koşmak saçma geliyor bana şuan. Ha yaparsın defansını taş gibi uğraş Robben için istediğin kadar ama şuan defans defans defans.

Özellikle bu sene allah aşkına kampa yetissin su transferlerin hepsi. Bıktık artık son güne kadar transfer beklemekten. Kampı kaçırıyor adamlar, adapte zorlaşıyor, form tutması gecikiyor vsvs. Umarım bu seneki politika daha iyidir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mario Gomez in oynadığı en iyi oyuncu kimdi diye sormuşlar. Roben ve Ribery demiş. Biz kimle ilgileniyoruz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetx

Bu ihtiyara bir de bonservis mi ödeyeceğiz ? Ancak Q7 satılırsa kabul edilebilir .
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 10:32:42 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Masha medved yok mu abi turkiyede. Masha ve volkan gibi bir cevirisi olabilir, iyidir.

Yoruldum hergun yazmaktan ben bu transfer donemlerinde bizim yonetimden tirsiyorum, hep gene kandiracaklar bunlari, diye korkuyorum.

Bikmadan yazayim

Rodolfonun durumu onemli, milosevicten ben vazgecemiyorum, kiralik veririm, pedro konusu ilginc mesela basaksehire versek parlar orda, avci alir bence onu.
Marcelo ve alexis yarim sezon gecirdi, gonderilmelerimhata olur, camiaya isiniyorlar. Ben ikisini de tutarim. Tosic var.
4 tane stoperle 50 mac oynanmaz, millet neyin kafasinda anlamiyorum ki
Tosic, marcelo, alexis, rodolfo ve milosevic yazsak 5 stoper. Buraya bir tane turk lazim(yalcin) oldu 5.5tan 6 tosicle beraber. Subotic ve ya raketciyi alsinlar buraya baska bisey lazim degil. Beck var serdar herhalde kalacak. Solda caneri alacaksin tosic yedekler. Rodolfonun durumuna gore ikinci yari milosevici kiraya gonderirsin. Elinde transfer, turk stoper, marcelo, rodolfo, alexis olur. Caner ve tosic sol tarafi, beck ve serdar sag tarafi goturur.
Mustafanin yerine umar alinirsa anlayabilirim, elimizde olmayan bir tarz.
Kaleci alinmasin bir sene daha.
Aras geliyor, surpriz kerim satilabilir. Kalan da kimsenin satilmasini istemiyorum.

Ismail yolcu, pektemek yalcinla takas, pedro takasta kullanilabilir.

4 tane stoperle koca sezon gecmez, bunun sakatligi var cezasi var yorgunlugu var.

@mylife1903 biz bu masha ve koca ayıyı 3sene önce keşfettik. birgün youtube da videoları kurcalarken sevimli küçük bir kız rusça konuşuyor kikir kikir tatlı tatlı konuşuyo dikkatimizi çekti izledik sonra ertesi gün benim kız baba küçük kızı izleyelim dedi hanımla biz kim lan bu küçük kız modunda kaldık ara tara tekrar bulduk bizim kız katıla katıla gülerek izliyordu bunları bizde rusça anlamasakda izlemeye başladık sonra hikayeyi çözüp ne söylediğini tahminle yakalıyorsun olayı zaten başladık her gün 25 tekrar izlemeye  :D ilk 55 bölümü her biri 25-30 tekrardan 1500 defa izlemişimdir ardından acun masha ve mişkayı maşa ve koca ayı die cevirip türkçe izletmeye başladı ama türkçe seslendirme aynı enerjiyi vermedi hatta soğuttu bizi o kızın sevimli kikir kikir gülmeleri pek kalmadı sonra da bu digi de nick jr. kanalına sardık son 6 aydır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Amerigan futbolu savunmacisi benim abi yahu, tofting bile korkar beni gorunce

@mylife1903  dostum sen @Mehmet57 nin kolları görsen buyur savunma senin dersin, ya da yanına tandemi oluşturacak partnerim gelmiş dersin :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı worns

Bana göre bu transfer döneminde yapılması gereken hamleler, önem sırasıyla,
1. Gomez
2. Stoper
3. Sol bek
4. Defansif orta saha

Ben üst liglerde deneyimi olan, Şampiyonlar Ligi'nde fark yaratabilecek 2 ya da 3 transfere de razıyım. Sağ bek ve kenar forvet konusunda mevcut ekiple devam edilebilir.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  dostum sen @Mehmet57 nin kolları görsen buyur savunma senin dersin, ya da yanına tandemi oluşturacak partnerim gelmiş dersin :)
Geriden baktim abi ama bu mehmetin kollar boyle kadinlarA hitap eden turden ben odun gibiyim boylw sekil falan yok. Moskvada falan pasaport sormazlar bana rus ayisi gibi ulan yazarken sesli guldum.
Tandeme olmaz abi orta sahaya atalim mehmeti, onun enerjisi coktur o yorar geleni ben arkada hallederim.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 biz bu masha ve koca ayıyı 3sene önce keşfettik. birgün youtube da videoları kurcalarken sevimli küçük bir kız rusça konuşuyor kikir kikir tatlı tatlı konuşuyo dikkatimizi çekti izledik sonra ertesi gün benim kız baba küçük kızı izleyelim dedi hanımla biz kim lan bu küçük kız modunda kaldık ara tara tekrar bulduk bizim kız katıla katıla gülerek izliyordu bunları bizde rusça anlamasakda izlemeye başladık sonra hikayeyi çözüp ne söylediğini tahminle yakalıyorsun olayı zaten başladık her gün 25 tekrar izlemeye  :D ilk 55 bölümü her biri 25-30 tekrardan 1500 defa izlemişimdir ardından acun masha ve mişkayı maşa ve koca ayı die cevirip türkçe izletmeye başladı ama türkçe seslendirme aynı enerjiyi vermedi hatta soğuttu bizi o kızın sevimli kikir kikir gülmeleri pek kalmadı sonra da bu digi de nick jr. kanalına sardık son 6 aydır...
Abi onun buyukler icin olanlari var altina edersin gulmekten.

Çevrimdışı tangaz

Beyler bu Miguel Layun işine neden takılıp özene mottaya falan sallamışsınız açıkçası çözemedim??? adama devre arası bir teklif sunmuşuz adam da kabul etmemiş biz de mottayı almışız. adamda granadaya free gitmiş 1 hafta sonra da vazgeçtim deyip watforda 2.lige gitmiş orda yarım sezon oynamış ve portoya kiralanmış porto da başarılı olmuş.

bu paylaşılan metin kontrat değil bizim teklif mektubumuz ve adamda bizi seçmeyip gitmiş abuk sabuk granadadır watforddur falan oralara gitmiş sonra porto kiralamış ve başarılı olmuş. büyütecek birşey yok bizi seçmeyip garanadayı seçen bir adamın da değil porto cehenneme kadar yolu var!!!

Çevrimdışı tangaz

Abi onun buyukler icin olanlari var altina edersin gulmekten.

biz küçükler için olanı da 2 sene falan keyifle izlemiştik şimdi arada gene tv.den youtube açar izleriz. ayı da da her türlü marifet var yahuu bizdeki ayılar örnek alsın biraz

Çevrimdışı ahmetx

Mario şartları ortaya koymuş , bu sene şampiyonlar liginde her takımın en az Sporting kadar hücum hattı olacak ve biz Sportinge karşı kendimizi defans yapmak zorunda hissettik eğer gerekli  takviyeler yapılmazsa bir başarı elde edilmez .Şampiyoonlar ligine katılmak için katılmak hedefi hem kulüpte hem hocada varsa ben burada yokum demek istemiş .İyi bir takım kurulması için bizim adımıza büyük bir şans  bu Mario .

http://www.ntvspor.net/video-galeri/%E2%80%9Ckalma-noktasinda-iyimserim%E2%80%9D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Robben'in riski çok yüksek bence
Ben gomezi bile çok riskli bulmuştum sezon başı,şükür tuttu
Ama robbene özellikle kasap havası oynanan bu ligde ne olur bilemiyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

Mario şartları ortaya koymuş , bu sene şampiyonlar liginde her takımın en az Sporting kadar hücum hattı olacak ve biz Sportinge karşı kendimizi defans yapmak zorunda hissettik eğer gerekli  takviyeler yapılmazsa bir başarı elde edilmez .Şampiyoonlar ligine katılmak için katılmak hedefi hem kulüpte hem hocada varsa ben burada yokum demek istemiş .İyi bir takım kurulması için bizim adımıza büyük bir şans  bu Mario .

http://www.ntvspor.net/video-galeri/%E2%80%9Ckalma-noktasinda-iyimserim%E2%80%9D
Büyük ihtimalle yine gidecek ama bunu göstermesi bile çok önemli
Ben ligimde kendi çapımda takılırım mı diyeceksiniz yoksa örnek atletico olmak için planlama mı yapacaksınız diyor
Net konuşması acı gelebilir ama çok haklı

Çevrimdışı ahmetx

Bence kalmak istiyor ama yönetimde o ışığı göremiyor .Yönetimin hedefi uefa çünkü.

Çevrimdışı tangaz

Bence kalmak istiyor ama yönetimde o ışığı göremiyor .Yönetimin hedefi uefa çünkü.

yönetim haklı bu noktada başkan 2 senedir şunu ifade ediyor avrupada 10-15 takım var kadroları 200 Meuro ve üzeri rakamlarda olan ve şampiyonlar ligini onlar domine diyor bizim o seviyeye gelmemizin daha zamanı var ancak uefa kupasını alabiliriz bu imkanımız da var olmalı, almalıyız. benim hedefim bu şampiyonlar ligi hedefini de başkaları koysun, koyar inşallah diyor... bu açıdan bakınca başkan haklı.

benim görüşümü sorarsan da ben şaktar gibi olmasını hedeflerim bir sene uefa kupasını alıp müzeye koyup sonraki yıllar ŞL gediklisi olmayı ve gruptan çıkmayı hedeflerim olursa son 8 hedeflerim. sonrası ilerisi pek mümkün değil zaten. olimpik lyonun 7-8 sene üst üste şampiyon olduğu seneleri hedeflerim her yıl ŞL gruplarından çıkmak son 16 bazı yıllar son 8 ve hemen her sene R.madriden 2 maçta 6-7 gol yiyip elenmek :D lyon gibi bir takım platini vb kozuna rağmen buralarda tükeniyordu. bizim hedefimiz lyon ve şaktar olmak olmalıdır die düşünüyorum. gelecek 10 yılda her sene ŞL katılımı arada 1-2 de uefa kupasını müzeye atmak... benim hedefim bu  :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Atibanin yedeğine flamini de olur aslında kontratı bitiyo herhalde.
2 sene rotasyonlu götürürler orayı.
En çok merak ettiğim stoper ve sol bek kim gelecek acaba :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Beyler bu Miguel Layun işine neden takılıp özene mottaya falan sallamışsınız açıkçası çözemedim??? adama devre arası bir teklif sunmuşuz adam da kabul etmemiş biz de mottayı almışız. adamda granadaya free gitmiş 1 hafta sonra da vazgeçtim deyip watforda 2.lige gitmiş orda yarım sezon oynamış ve portoya kiralanmış porto da başarılı olmuş.

bu paylaşılan metin kontrat değil bizim teklif mektubumuz ve adamda bizi seçmeyip gitmiş abuk sabuk granadadır watforddur falan oralara gitmiş sonra porto kiralamış ve başarılı olmuş. büyütecek birşey yok bizi seçmeyip garanadayı seçen bir adamın da değil porto cehenneme kadar yolu var!!!
Granada Watford ve Udinesenin sahipleri ayni aile.Istedijleri gibi oyuncu transfer edebiliyorlar aralarinda

Çevrimdışı tangaz

Granada Watford ve Udinesenin sahipleri ayni aile.Istedijleri gibi oyuncu transfer edebiliyorlar aralarinda

bir hülle olduğu belliydi kıllanmıştım zaten  :D

Etiketler: