2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389408 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

abboooow allah yardımcın olsun abi :D pepeyi alirsak onun da gönlü olur belki :D

bebekliğinden beri Quaresma hastası zaten  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet57

Pepe'nin yaninda ben bile oynarim

Çevrimdışı tangaz

Pepe'nin yaninda ben bile oynarim

sen ağır kalırsın ama gören rakip oyuncuları hücuma çıkmaktan çekinebilir  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet57

sen ağır kalırsın ama gören rakip oyuncuları hücuma çıkmaktan çekinebilir  :icool:

Zaten futbolcu olsam ya stopper yada on libero olmak isterdim. Havadan karadan ne guzel herkesi indir.

Bir ara Wolverhampton da oynayan Elokobi vardi. O da hayvanin tekiydi.

Çevrimdışı tangaz

Zaten futbolcu olsam ya stopper yada on libero olmak isterdim. Havadan karadan ne guzel herkesi indir.

senden ideal amerikan futbolu savunmacısı olur diyorum :)

Çevrimdışı Akın

Kaleci>> tolga, boyko, günay
Solbek>> ismail, ?                          aday: felipe luis(5-8m gibi bonservisi olabilir)
Stoper>> rhodolfo, marcelo, tosiç, ?    gidecek: alexis, pedro, milo. bir stoper alınmalı veya birisi kalacak.
Sağbek>>beck, serdar
Kanatlar>>töre, q17, olcay, kerim
Ortasaha>>atiba, oğuzhan, veli, necip, sosa, tolgay, aras,  ?   eksik: box to box (italya ligi veya italyan) 
ortasaha bir kişi fazla 3 kulvar için bile bir kişi azalmalı.
Forvet>>mario gomez, cenk, mustafa

Top class takımlara bakınca yukarıdaki gibi bir kadro mühendisliği görürsünüz. Genellikle 25 kişiyi geçmez.
25 kişi barcenola veya real madrid gibi 60 maç yapan takımlar için yeterli görülüyor. Bence önemli olan adam almak değil
kaliteyi artırmak. Real james rodrigez i alırken mesut'u gönderdi. Bale i alırken Dimaria'yı gönderdi.
Oynatamayacağın adam takımı bozar. Kalite arttırmak için bizim vereceğimiz paralara 1 veya 2 adam alınabilir.
Fazlası sadece isim değiştirmek olur.

Çevrimdışı mylife1903

ohooo biz pepeyi bırakalı 2 sene oldu şimdi paw petrol, blaze ve yol canavarları, umizumi takımı favorilerimiz digiturk 171.kanal  :D
Masha medved yok mu abi turkiyede. Masha ve volkan gibi bir cevirisi olabilir, iyidir.

Yoruldum hergun yazmaktan ben bu transfer donemlerinde bizim yonetimden tirsiyorum, hep gene kandiracaklar bunlari, diye korkuyorum.

Bikmadan yazayim

Rodolfonun durumu onemli, milosevicten ben vazgecemiyorum, kiralik veririm, pedro konusu ilginc mesela basaksehire versek parlar orda, avci alir bence onu.
Marcelo ve alexis yarim sezon gecirdi, gonderilmelerimhata olur, camiaya isiniyorlar. Ben ikisini de tutarim. Tosic var.
4 tane stoperle 50 mac oynanmaz, millet neyin kafasinda anlamiyorum ki
Tosic, marcelo, alexis, rodolfo ve milosevic yazsak 5 stoper. Buraya bir tane turk lazim(yalcin) oldu 5.5tan 6 tosicle beraber. Subotic ve ya raketciyi alsinlar buraya baska bisey lazim degil. Beck var serdar herhalde kalacak. Solda caneri alacaksin tosic yedekler. Rodolfonun durumuna gore ikinci yari milosevici kiraya gonderirsin. Elinde transfer, turk stoper, marcelo, rodolfo, alexis olur. Caner ve tosic sol tarafi, beck ve serdar sag tarafi goturur.
Mustafanin yerine umar alinirsa anlayabilirim, elimizde olmayan bir tarz.
Kaleci alinmasin bir sene daha.
Aras geliyor, surpriz kerim satilabilir. Kalan da kimsenin satilmasini istemiyorum.

Ismail yolcu, pektemek yalcinla takas, pedro takasta kullanilabilir.

4 tane stoperle koca sezon gecmez, bunun sakatligi var cezasi var yorgunlugu var.

Çevrimdışı mylife1903

senden ideal amerikan futbolu savunmacısı olur diyorum :)
Amerigan futbolu savunmacisi benim abi yahu, tofting bile korkar beni gorunce

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.transfermarkt.com.tr/daniel-carrico/profil/spieler/37712

Transfer listemizdeymiş.

Bir de Metin Albayrak'ın anlaştığımız yabancı oyuncu dediği Shaktar'dan İsmaily olabilirmiş.

Çevrimdışı Bishamon

Yine mi la ligadan stoper? Olmuyor iste denemeyelim artik

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Çağatay

Ajax ta oynayan zivkovic i ciplak gozle hic izledin mi?
Hizli bir forvet olarak biliyorum yasi da genc nasil bilirsin :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaleci:ospina, stoper: skrtel , sol bek: kolarov, sağ bek : van der wiel orta saha: lucas leiva bu 5'liden 3'ünü alabilsek bile kalitemiz ciddi artar

Çevrimdışı Arena_

Kaleci:ospina, stoper: skrtel , sol bek: kolarov, sağ bek : van der wiel orta saha: lucas leiva bu 5'liden 3'ünü alabilsek bile kalitemiz ciddi artar

lucas leiva tamamen çöp bir isim onun harici güzel

Çevrimdışı Tolga

:nerd:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben isterim valla iyi adam bence..

Çevrimdışı DOĞAN

bence seneye şöyle bir kadro olacak

Boyko

Yeni Transfer  Yeni transfer  Marcelo Yeni transfer

Atiba   Oğuzhan

Sosa
        Töre                       q7       

Gomez

Kaleci :Boyko Tolga Günay şeklinde geçirecegiz önümüzdeki yılı başkan 3 Milyon euro verdigi adamı 3 maç oynatmadan satmaz bence tolga 2 sene daha bizde o konudan zerre şüphem yok.

Defans

Sağ bek:Beck iyi bir oyuncu ama kabul edelim vasat olması için alındı ve istenilen verim alındı bence iyi bir yedek olacaktır ama bize önümüzdeki sene başarılı olmak için 1-2 seviye üstte oyun sıkıstıgında ileriye destek verecek hucumda katkı verecek arka alandakı sıradanlıga degil ileri alandaki yaratıcılıga ortak olacak bir sag bek lazım.Bu arada serdar bence kesinlikle ayrılacaktır zaten sayısal olarakta eksik olacak.

Sol bek: İsmail malesef beck in tam tersi  vasat bir performansı hiç olmadı ya iyi ya kötü halbuki biz ondan defansta vasat olmasını istiyoruz sadece hucumda var gibi gözüksede aslında pek bir istatistik saglamıyor ama aynen beck te oldugu gibi kadroda tutulup yerine iyi bir sol bek alınmalı bizim seviyemizde 2. solbek olmak için ideal ismail.

Stoper

Marcelo rhodolfo tosic(artık stoperdir bu adam) Alexis  Milosevic Pedro

Özet gecelim bence milo pedro alexis elden cıkarılmalı marcelonun yanına yıldız stoper alınmalı rhodolfada döndügünde 3 kişilik saglam bir stoper kadromuz olur bir tanede genç stoper kattıkmı takıma burda muazzam iş yapmış oluruz.

Marcelo - Yeni stoper Rhodolfo tosiç genç stoper 5 kişilik stoper ekibi hem cl hem lig hem kupada idael sayıyı oluşturur hemde tosic gibi beklentinin düşük oldugu Bjk kılasmanında yedek kalmayı dert etmeyen bir adam avantaj olur hemde genç stoper gelişimi için ideal ortam oluşur.

Orta saha

Veli tolgay oguzhan atiba necip

Burası hem en cok korktugumuz hem en rahat oldugumuz bölgemiz. Oguzhan ve atiba oldugu sürece burada her takımla kafa kafaya mücadele veririz Tsl seviyesinde ise bu sene oldugu gibi ligi darma duman ederler ancak buradada bam başka bir sıkıntı ortaya cıkıyor.

Atiba  Cok yüksek yüzdeli pas cok yüksek tempoda koşu her maç aynı performans. Yedekler arasında bunu yapacak oyuncu şimdilik yok
Veli koşu temposu olarak açıgı kapatır ama sezon başladıgı anda Tam 1 yıl 6 ay top oynamayan bir  veli olacak ve bu yuksek yüzdeli paslara imkanı yok ulaşamaz veli cok savruk ve dengesiz oynar ayrıca bu kadar zamandan sonra bazı melekeleride kaybolmuştur gibime geliyor .Tolgay ise atibadaki fizik seviyesine ulaşabilirmi mecmul atiba 6 tolgay tipik 8 numara yani tolgay oğuzhanın yerine oynayacak bir ihtimal tolgay oguzhanın yerini doldurabilir ama ben veliyi cok sevmeme ragmen seneye mustafa pektemek vari bir duruma düşmesinden korkuyorum yani iyi oyuncu ama bize uymuyor denebilir. Necip ise bildigimiz necip nereye lazım olursa oraya kosacak 70 den sonra maca girecek.

Burda mevzu atibaya atiba vari bir yedek ve oguzhan olacaktır oğuzhan cok yüksek ihtimalle takımda kalacaktır hem 8 numara oynayıp hemde 10 numarayı yedekleyecektir. sosa nın yoklugunda 10 numaraya gecerek 8 numarayı tolgaya bırakacaktır.Oguzhan bizde 10 numara olarak başladı hatta biliçin onu kanatta denemesine bile izin vermedigini kendi söyledi zaten idolununde zidane oldugunu biliyoruz ama bu sene 8 numaraya cok adepte oldu oyunu 2 yönlü oynamanın daha mantıklı daha faydalı ve daha verimli oldugunu trtsporda kendisi söyledi
Bence oğuzhan fark yarattıgı yerin oyunun merkezi olduguna inanmış durumda hatta kendisi trtspordaki röportajında gecen sene her ataga katıldıgını ama bu sene her ataga katılmanın gereksiz oldugunu kendisini oyundan koparanında bu oldugu o yuzden oyun içinde kayboldugunu ama bu sene kendi sözleriyle 20 degil 5 atakta varım ama o 5 tane atakta skor yapıyorum diyor yani bagzı arkadaşların planlarında oldugu gibi sosayı satalım oguz 10 numara geçsin tolgayda atibayla merkezi tutsun işine başta oguzhan karşı cıkacaktır.

Forvet hattı

Gomez bugun ntvspordaki roportajında defans hattı iyileşşin cl de iş yaparız bende kalırım benim tek şartım bu diyor bence kalacaktır ama artık bonservisi var ve en az 3 m.euro (%50 opsiyon oldugu için sıkı bir pazarlıkla ve gomez baskısıyla) bence burada erdal torunogulları ve Fikret orman butun insiyatif onlarda olacaktır 10 gün önce bedavaya alacagımız adama para vermek pek Fikret orman tarzı degil bekleyip görecegiz.

Cenk: Gözümüzün bebegi ne diyelim Tosun paşamız  gomez giderse 1. forvet olmalı yanına yabancı farklı özellikli 1992-1994 arası dogumlu bir forvet veya webo vari yaşı geçkin tecrübeli sıkıntı cıkarmayan profesyonel bir forvet almalıyız.

Hamza veya furkan yamanı artık 3. forvet olarak kadroya koymalıyız 1996 dogumlular ve 20 yaşına geldiler artık ya kendilerini gösterekler yada başka bir yola evrilecekler.

Sosa:Cok iyi bir sezon gecirdi seneye son yılı 2+1 yıllık veya 3 yıllık bir anlaşma yapılmalı bence 2 yıl daha bu seviyede rahatlıkla oynayabilir daha sonrada arap liglerine veya çine bonservis bırakarak gidebilir.

Töre:Bu sene onun acısından kayıp bir yıl oldu ama ben onun potansiyeline inanıyorum bu kayıp yılda dahi 4 gol 7 asist yaptı biraz silkindiginde ligdeki en iyi oyuncu haksız rekabet oluşturuyor.

Q17:Bir kumardı tuttu bence seneye son yılı olacak eylensin eylendirsin bir kez daha şampiyon yapsın öyle gitsin.

Olcay :Seveni ve sevmeyeni cok fazla valla hala ben bizim taraftarın olcayın ne oldugunu anlamadıgını düşünüyorum bende dahil en ufak tahmin yürütmüyorum artık olcaydır yapar demek en dogrusu onun için bence cok uzun yıllar boyunca bu takımda kalacak sevmeyenleri sevmenin bir yolunu bulsun.

Kerim:eksikleri cok fazla şenol hocanın deyimiyle artıklarıda cok fazla malesef sure bulmakta cok zorlanıyor son milli maçlarda kadrodaydı
bence seneyede kadroda olmalı ve daha fazla süre almalı.

Aras:seneye buyuk ihtimal kadroda görecegiz 5 kanat oyuncumuz olacak ortalık karışacak rayoda istenilen sureyi bulamadı keşke gitmeseydi.

son olarak gidecekler

Serdar Mustafa miloseviç pedro alexis 

Gelecekler

1 sag 1 sol bek 1 tane yıldız stoper 1 tane genç atiba ve marcelonun bonservisi.

Bu arada Uefa ile kısıtlayıcı anlaşmamız var

Çevrimdışı Turco

Arka beşli komple yenilenecek yoksa CL de bizi kevgire çevirirler.

İki kaliteli stoper Subotic-Lovren veya Papastatopulos-Skrtel tarzında. Alexis gider Marcelo kalır Rhodolfo 31 yaşında, çapraz bağları koptu o yaştan sonra kolay kolay eskisi gibi olamaz. Potansiyelli genç stoper +1

Serdar gider kaliteli bek oraya mutlaka şart Beck yedek kalır Gökhan Gönül'e hayır demem.
Sol bek şart oğlu şart Caner Erkin tarzı sol beke kimse itiraz edemez İsmail yedeği olur.
Tosic'in talipleri var bedavaya aldık satarız 3-4 milyon getirse yeter.
Kaleye Ospina gibi kaliteli kaleci şart Tolga-Günay yedek kalır Boyko zaten gitmek istiyor.
Aras seneye takıma katılacak kanada transfere gerek yok.
Atiba'nın yükünü hafifletip daha fazla hücüma yönelik katkı yapması için çapa tabiriyle önlibero Mehmet Topal tarzında süpürücü defansif ortasaha.

Özetle arka komple değişecek. Ortasahaya M.Topal tarzında adam alınacak.

Çevrimdışı birkanmaraz

Benim seneye kadrom bu.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

turk oyuncular nerde
Kalenin onune cekecegimiz otobusu ittiriyormus turk oyuncular suan bu kadar transfer yapinca benzin alacak para kalmamis.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Benim seneye kadrom bu.
Q7 yerine feoguli,sosa yerine ozi, ozi yerine tolgay, atiba yerine rode, ospina yerine de costil . Kadro yaparak mutlu oluyoz valla..
Bu kadroyla CL yarı final kesin,, bonservis maliyetide çok az ama işte nedense olmuyor. Avrupalılar kapıyor işte

Çevrimdışı Mehmet57

Ajax ta oynayan zivkovic i ciplak gozle hic izledin mi?
Hizli bir forvet olarak biliyorum yasi da genc nasil bilirsin :)

Yetenekli oldugu Groningen doneminden belliydi, ama ondan ziyade FM efsanesi. Ajax'da yapmadi, hocalari ozellikle davranislarindan dolayi cok elestirdi. Willem II'e kiraladilar, onlar sezon bitmeden Ajax'a geri gonderdi.

Bize faydasi dokunmaz. Su haliyle ikinci ligde ynayan takima faydasi dokunmadi. Belki seneler sonra, akli basina gelip kendini gelistirirse iyi bir oyuncuya donusebilir ama sanmiyorum. De Boer yetenekli gencleri oynatir, ornek Abdelhak Nouri, Donny vd Beek gibi isimlerde bu sezon vakit buldu.

Genc ve yetenekli santrofor? Sebastien Haller  :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Miguel layun demişken adamla anlaşmışız zamanında.. Biz de gidip mottayı almışız düşünebiliyormusunuz.. Adam bonservissiz :))

[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 23:49:53 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Mehmet57

Bu arada, adi bizimle gecen Rick Karsdop kötü sagbek. Ofansi cok iyi, sebebi alt yapida 10 numara oynamasi. Bizimle olan maclardan sonra sagbek'e gecti cocuk.

Etiketler: