ohooo biz pepeyi bırakalı 2 sene oldu şimdi paw petrol, blaze ve yol canavarları, umizumi takımı favorilerimiz digiturk 171.kanal 
Masha medved yok mu abi turkiyede. Masha ve volkan gibi bir cevirisi olabilir, iyidir.
Yoruldum hergun yazmaktan ben bu transfer donemlerinde bizim yonetimden tirsiyorum, hep gene kandiracaklar bunlari, diye korkuyorum.
Bikmadan yazayim
Rodolfonun durumu onemli, milosevicten ben vazgecemiyorum, kiralik veririm, pedro konusu ilginc mesela basaksehire versek parlar orda, avci alir bence onu.
Marcelo ve alexis yarim sezon gecirdi, gonderilmelerimhata olur, camiaya isiniyorlar. Ben ikisini de tutarim. Tosic var.
4 tane stoperle 50 mac oynanmaz, millet neyin kafasinda anlamiyorum ki
Tosic, marcelo, alexis, rodolfo ve milosevic yazsak 5 stoper. Buraya bir tane turk lazim(yalcin) oldu 5.5tan 6 tosicle beraber. Subotic ve ya raketciyi alsinlar buraya baska bisey lazim degil. Beck var serdar herhalde kalacak. Solda caneri alacaksin tosic yedekler. Rodolfonun durumuna gore ikinci yari milosevici kiraya gonderirsin. Elinde transfer, turk stoper, marcelo, rodolfo, alexis olur. Caner ve tosic sol tarafi, beck ve serdar sag tarafi goturur.
Mustafanin yerine umar alinirsa anlayabilirim, elimizde olmayan bir tarz.
Kaleci alinmasin bir sene daha.
Aras geliyor, surpriz kerim satilabilir. Kalan da kimsenin satilmasini istemiyorum.
Ismail yolcu, pektemek yalcinla takas, pedro takasta kullanilabilir.
4 tane stoperle koca sezon gecmez, bunun sakatligi var cezasi var yorgunlugu var.