EE hadi biraz transfer konuşalım
Arkadaşlar etraftan topladığım bilgiler edindiğim bilgileri sizlere aktarmak istiyorum
Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan futbolcular ; Serdar,Alexis,Veli.
Kaleci konusunda Boyko,Tolga,Günay ile devam etmeyi düşünüyoruz ancak Boyko'nun yerine yinede kaleci bakılıyor ilgilendiğimiz isimler (Steve Mandanda,Rene Adler,Fabricio,Costil,İHandanovic...)
Sağ bek'te andreas beck ile devam edip 1 tane daha oyuncu katmayı düşünüyoruz (Gökhan gönül,dani alves,Van der wiel,Srna,Mayke...)
Sol bek'te ismail köybaşı ile devam edip 1 tane daha oyuncu katmayı düşünüyoruz (Caner,fabio coentrao,kolarov,ismaily...)
Stoper'de Franco,milosevic,alexis düşünmeyen şenol hoca marcelo ile devam etmek istiyor gibi bir değişiklik olmazsa rhodolfo ve marcelo 2 tane stoper'imiz oluca 1 tane 30 yaşlarında tecrübeli bir stoper alacağız ve kaliteli olucak söylenen bilgilere göre terry gibi bir oyuncu terry'den genç ilk isim
Agger ve onun yanına çok iyi anlaşan
skertel düşünülüyor ancak
skertel için çok fazla bonservis bedeli ve yıllık ücret istemesi düşündürüyor temasta olduğumuz stoperler şöyle (Agger,Skertel,Kamil glik,Subotic,Dede,Thomas Vermaelen,Yaroslav Rakitsky,Serdar aziz) Ayrıca şenol hoca
tosic'in 5.ci stoper ve sol bek oynadığı için kalmasını isteyebilir yabancı kontejyanını doldurmazsa...
Orta Sahada Atiba,Tolgay,Necip,Oğuzhan,Sosa ile devam edicez büyük bir oranda ancak veli gideceği için ve sosa'ya iyi bir teklif gelirse onunda gideceği düşünülerekten ilgilendiğimiz oyuncular var (Mehmet topal,Miguel Veloso,Ndiaye,Leroy Fer,Ben Arfa)
Kanatlarda Aras,Olcay,Kerim,Töre,Quaresma Aras'ın durumuna göre Kerim büyük bir ihtimalle kiralık yollanacak veya satılacak aynı şekilde Quaresma'ya da çin'den teklifler var hatta şampiyonluk maçında Quaresma'yı izlemeye geldiler.Başkan Töre'yi satmak istemiyor ancak Bilic'in takımı westham çok cazip teklifler sunuyor hem oyuncuya hem bize.Şöyle bir durum var ki Olcay kesin bu takımda kalıyor ancak diğer aras,töre,kerim,Quaresma satılabilir tabi bu oyuncular satılırsa diyerekten ilgilendiğimiz oyuncular var (Robben,Feghouli,Rachid Ghezzal,Umar Aminu,Remy,Denis Cheryshev,perisic)
Forvette ise Gomez ve cenk tosun ile devam etmek istiyoruz ancak gomez'in menejeri sürekli gomez'in aklını karıştırdığı için gomez'de net bir karar vermediği için %50-%50 şuanda durumu cenk tosunun ifadesiyle bizde forvet arayışlarına girdik en güçlü aday falcao ancak bir kaç isim daha var.Tekrar söylemekte fayda var arkadaşlar gomez ile devam etmemiz daha yüksek olasılık ancak giderse yerine geçecek en kuvvetli isim falcao o olmazsa diğer ilgilendiğimiz oyuncular şu şekilde ( Mario Mandzukic,Chicharito,Edin Dzeko)
Not : Genel olarak takımın iskeletini bozmadan dahada güçlendirerek yolumuza devam etmek istiyoruz arkadaşlar.
(1 sağ bek,1 sol bek,2 tane stoper,1 kaleci(Boyko giderse),1 orta saha,1 kanat.1 forvet (gomez giderse)2.ci Not : Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum burada ki oyuncu isimleri benim uydurduğum isimler değil.Etraftan topladığım bilgiler ve klüp içinden alınan bilgilere göre bakın burda ilk robben ismini ben yazmıştım bütün gazeteler tv kanalları şuan robben ismini yazıyor.Gökhan ve caner ismini ben yazmıştım yine onu yazıyor bütün tv kanalları aynı şekilde fabio coentrao sol bek için ben yazmıştım şimdi tv'de onunda adı geçiyor.Mesala stoper için adayları ben az yazdım 11 tane stoper ile görüşüyoruz diğer oyuncularda aynı şekilde bütün bölgeler için transfer görüşmeleri sürüyor bu sene az ve öz transfer yapıcaz inşallah.Bütün oyuncuları Allah sahibine bağışlasın
3.cü not : Arkadaşlar genel olarak sözleşmesi bitecek oyuncular üzerinde duruyoruz fair finansal yüzünden o yüzden ilk önceliklerimiz sözleşmesi bitecek olan oyuncularla.