2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368914 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Juan Jesus ve Handanovic satılıksa alsak ya :D Jesus on numara sol stoper. Yaşıda 25.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gordon Baba

Juan Jesus ve Handanovic satılıksa alsak ya :D Jesus on numara sol stoper. Yaşıda 25.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok para isterler. Bizi aşar :)

Çevrimdışı tangaz

yalnız iyi bir transfer komitesi scout ekibi kurulması şart oğlu şart. başkan "sat, makul olanı al, sat, makul olanı al" döneminden bahsediyor. satış konusu ok. örnekleri ise demba, atınç, ersan, makul alınanlar ise fiyasko, örnekleri ise pedro, miloş, alexis...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Inter Samir Handanovic, Stevan Jovetic, Eder, Davide Santon, Juan Jesus, Andrea Ranocchia ve Felipe Melo'yu satis listesine koyacakmis.
Handanovic güzel olurdu :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

yalnız iyi bir transfer komitesi scout ekibi kurulması şart oğlu şart. başkan "sat, makul olanı al, sat, makul olanı al" döneminden bahsediyor. satış konusu ok. örnekleri ise demba, atınç, ersan, makul alınanlar ise fiyasko, örnekleri ise pedro, miloş, alexis...

evet alırken biraz kötüyüz :) 10 transfer yapsak 3-4 tane iyi oyuncu tutturuyoruz :)

Çevrimdışı Gordon Baba

Bu işte usta olmuş, deneyimli yabancılar(scout) bulunabilir. Bu adamların öyle fahiş ücretlerle çalıştığını zannetmiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Bu işte usta olmuş, deneyimli yabancılar(scout) bulunabilir. Bu adamların öyle fahiş ücretlerle çalıştığını zannetmiyorum.

bu ekibe yılda 1 milyon dolar verilse hiç tepki göstermem senede 1 tane oyuncu bulsalar 3e 5e alınıp 15e pazarlansa görevlerini ifa etmişlerdir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

giroud + mertesacker

işlerine gelirse :)
Oldu mu şimdi haniymiş ospina :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sol bek için sevilladan tremoulinas o adamı istiyorum iyi adam olmazsa da laziodan raduyu alalım

Oldu mu şimdi haniymiş ospina :)

steve mandanda gelicek dertler bitecek :D

Çevrimdışı ozgursum

Pedro onder ozen in kazigi. Forvet izlemeye gidip stoper alip gelmisti  :) Milosevic zararli bir transfer degil ki bedva sayilir. Her turlu kar edilir ha kar 1000 euro da olabilir 1 milyon da :D Alexis in yatirim amacli olmadigi da acik zaten. Bu 3 luden beni uzen pedro onu aldiran da kulupte olmadigi icin umutluyum hala.

Çevrimdışı Gordon Baba

Pedro onder ozen in kazigi. Forvet izlemeye gidip stoper alip gelmisti  :) Milosevic zararli bir transfer degil ki bedva sayilir. Her turlu kar edilir ha kar 1000 euro da olabilir 1 milyon da :D Alexis in yatirim amacli olmadigi da acik zaten. Bu 3 luden beni uzen pedro onu aldiran da kulupte olmadigi icin umutluyum hala.

Pektemek'in uzatılan sözleşmesi de var. Alexis, Milo, Pedro... Bunların ortak özelliği, çok büyük paralara mâl olmamış olmaları. Peki neden bunlara itiraz ediliyor. Katkıları, neredeyse 0 çünkü.
Hani derler ya ''ucuza alacak kadar zengin değilim'' diye... Güzel demişler :)

Çevrimdışı ozgursum

Pektemek'in uzatılan sözleşmesi de var. Alexis, Milo, Pedro... Bunların ortak özelliği, çok büyük paralara mâl olmamış olmaları. Peki neden bunlara itiraz ediliyor. Katkıları, neredeyse 0 çünkü.
Hani derler ya ''ucuza alacak kadar zengin değilim'' diye... Güzel demişler :)
Oyuncu sozlesme uzatmayla bunlarin alakasi yok. Bu oyunculardan da dedigim gibi beklenenin disinda performans gosteren sadece pedro. Onu da kimse tanimiyordu gelene kadar. Oyle bir anlatildi ki 2 seneye 20 milyona satariz filan. Sorumlusu su an kulupte yok cok sukur. Milosevic transferine de bakalim , alindiginda kulupte ciddi bir stoper ihtiyaci yoktu sadece nerdeyse bedavaya gelen Isvec milli takiminin genc stoperi vardi. Bu kumari oynamayan adamin akli dengesi yerinde degildir ki bu kumar sayilmaz 500 bin euro mu 750 bin euro mu neydi bonservisi. Su anki kotu doneminde bile 1-2 milyonluk teklifler aliyor. Alexis 2. devre stoperleri yedeklesin , sakatlik kart cezasi olursa birkac mac oynasin diye alindi ama sanssizlik Rhodolfo yu daha ilk maclardan kaybettik. Yoksa Alexis kulube gulu olacakti.  Her transfere bizi kurtaracak muamaelesi yapmamak lazim. Ayrica bizde yedek oyuncuya milyon eurolar dagitacak para da yok malesef. O yuzden ucuz oyunculara alismak zorundayiz. Insallah Barcelona , Real Madrid , Manchester gibi guclu ekonomilere sahip oldugumuzda bizde dagitiriz milyonlari yedeklere. O gunleri gorebilir miyiz  emin degilim :D

Çevrimdışı Gordon Baba

Oyuncu sozlesme uzatmayla bunlarin alakasi yok. Bu oyunculardan da dedigim gibi beklenenin disinda performans gosteren sadece pedro. Onu da kimse tanimiyordu gelene kadar. Oyle bir anlatildi ki 2 seneye 20 milyona satariz filan. Sorumlusu su an kulupte yok cok sukur. Milosevic transferine de bakalim , alindiginda kulupte ciddi bir stoper ihtiyaci yoktu sadece nerdeyse bedavaya gelen Isvec milli takiminin genc stoperi vardi. Bu kumari oynamayan adamin akli dengesi yerinde degildir ki bu kumar sayilmaz 500 bin euro mu 750 bin euro mu neydi bonservisi. Su anki kotu doneminde bile 1-2 milyonluk teklifler aliyor. Alexis 2. devre stoperleri yedeklesin , sakatlik kart cezasi olursa birkac mac oynasin diye alindi ama sanssizlik Rhodolfo yu daha ilk maclardan kaybettik. Yoksa Alexis kulube gulu olacakti.  Her transfere bizi kurtaracak muamaelesi yapmamak lazim. Ayrica bizde yedek oyuncuya milyon eurolar dagitacak para da yok malesef. O yuzden ucuz oyunculara alismak zorundayiz. Insallah Barcelona , Real Madrid , Manchester gibi guclu ekonomilere sahip oldugumuzda bizde dagitiriz milyonlari yedeklere. O gunleri gorebilir miyiz  emin degilim :D

Yok ben arsız değilim zaten :) Yani demek istiyorum ki, kulübede ucuz oyuncu oturur, elbette ucuz oyuncu alınır. Ama bizim ucuz(aynı zamanda kalitesiz) stoper oyuncularımız şu anda bunlar: Marcelo, Alexis, Pedro, Milo... Tam 4 futbolcu var. Kulübe için 2 oyuncu gerekiyor. Ben de diyorum ki, -Marcelo'yu da sayarsak- bu 4 kulübe oyuncusuna 1.2+1.5+2.4+1= 6.1 milyon euro bonservis ücreti ödedik. Beşiktaş kulübesi için fazla değil mi?
Bunların maaşı ne kadar? Hiç bilmiyorum ama sanırım 3 milyon falan olur.
Benim için 6.1 bonservis ve 3 maaş uygun değil.

Pektemek meselesi: 1.6 fazla değil mi sence de :)

Çevrimdışı underworld

Gelmedi mi daha Falcao ?

Çevrimdışı aa1903

pedro'yu önder özen değil fikret demirer buldu.

Çevrimdışı mylife1903

Yok ben arsız değilim zaten :) Yani demek istiyorum ki, kulübede ucuz oyuncu oturur, elbette ucuz oyuncu alınır. Ama bizim ucuz(aynı zamanda kalitesiz) stoper oyuncularımız şu anda bunlar: Marcelo, Alexis, Pedro, Milo... Tam 4 futbolcu var. Kulübe için 2 oyuncu gerekiyor. Ben de diyorum ki, -Marcelo'yu da sayarsak- bu 4 kulübe oyuncusuna 1.2+1.5+2.4+1= 6.1 milyon euro bonservis ücreti ödedik. Beşiktaş kulübesi için fazla değil mi?
Bunların maaşı ne kadar? Hiç bilmiyorum ama sanırım 3 milyon falan olur.
Benim için 6.1 bonservis ve 3 maaş uygun değil.

Pektemek meselesi: 1.6 fazla değil mi sence de :)
Stoperler soyke olmali bir tane pahali iyi bir oyuncu yanina eskiden pahali olan ama yasi gelmis bir oyuncu, kulubede bir tane orta karar pahali olmayan problemsiz bir oyuncu, bir tane genc oyuncu, bir tane de joker oyuncu

Çevrimdışı Gordon Baba

Stoperler soyke olmali bir tane pahali iyi bir oyuncu yanina eskiden pahali olan ama yasi gelmis bir oyuncu, kulubede bir tane orta karar pahali olmayan problemsiz bir oyuncu, bir tane genc oyuncu, bir tane de joker oyuncu

Pahalı: Subotic
Eskiden pahalı: Agger
Orta karar pahalı olmayan: Marcelo
Genç: Milosevic
Joker: Tosic

Sanırım oldu :)

Çevrimdışı mylife1903

Pahalı: Subotic
Eskiden pahalı: Agger
Orta karar pahalı olmayan: Marcelo
Genç: Milosevic
Joker: Tosic

Sanırım oldu :)
Bunun gibi abi evet.
Ben marcelo yerine alexisi yaZarim o tarz stoperimiz yok.

Bu sene icin aslinda en iyi sekil subotici almak yedek kadroya yalcin alexis ve marcelo yeterli sonra rodolfo gelecek. Tosic var.
ben butun eldeki paranin subotice cakilmasi taraftariyim. Sikertel o kadarda iyi degil bence. Benim fikrim tabi. Ama yonetim raketciyi zorlayacaksa onu beklerim ben sampiyona sonrasina kadar. Cok elit bir futbolcu olabilir o cocuk iki seneye. Tam italya tarzi var. bir uzun bir kiaa yapmak lazim stoperde. Raketci sol stoper ayrica cuk oturur. Rodolfo ve marcelo var alexis var. bir tane turk oyuncu lazim.

Çevrimdışı tangaz

pedro fikret demirerin keşfidir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

giroud + mertesacker

işlerine gelirse :)
Giroud uzak dursun

Mertesacker + Ospina (schezny) de olur + 8-10 milyon € :bandit:

Bunak diyet odesin biraz
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2016, 17:38:25 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı alimm

k.glik+j.Jesus efffssaaane olur aslında...

Min. 14 milyon €
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2016, 17:57:21 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Giroud uzak dursun

Mertesacker + Ospina (schezny) de olur + 8-10 milyon € :bandit:

Bunak diyet odesin biraz

ospina'yı boşu boşuna para vermeye gerek yok mandanda var free onu ikna etmek lazım ilk başta :)

Çevrimdışı tangaz

ospina'yı boşu boşuna para vermeye gerek yok mandanda var free onu ikna etmek lazım ilk başta :)

:tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimdışı ozgursum

pedro'yu önder özen değil fikret demirer buldu.
Onder ozen in kendi bizzat aciklamasidir , ben baska bir oyuncuyu seyretmeye gittim , orda dikkatimi cekti diye. Ne Fikret Demirer i.

Etiketler: