2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368267 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada Quaresma'nın facebook sayfasını Porto'lular dolduruyor, geri gelmesini istiyorlar.
Yok onlara Quaresma Nah alırlar :busted_cop:

10 milyon € :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı canergiray77

12 milyon €uron varsa sıkıntı yok :D
erdal başgan 8-9'a halleder belki :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

erdal başgan 8-9'a halleder belki :D
8-9 m yi neylen verecen :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı canergiray77

8-9 m yi neylen verecen :D
7m zaten ersan'dan gelen paradan çıkar koskoca beşiktaş 2 3 milyonda çıkarır herhalde olmadı zlatan kampanyası başlatır taraftar coşar kartal yuvalarına akın eder..
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cursedofdragon

7m zaten ersan'dan gelen paradan çıkar koskoca beşiktaş 2 3 milyonda çıkarır herhalde olmadı zlatan kampanyası başlatır taraftar coşar kartal yuvalarına akın eder..

bütün parayı ibra'ya yatırıp defansta ismaillo ile mi devam edicez caner :D

Şampiyonlar liginde hallaç pamuğuna mı çevirsinler bizi :D

Bizim forvetimiz var zaten gomez dünyaları atıyor :)

Çevrimdışı canergiray77

bütün parayı ibra'ya yatırıp defansta ismaillo ile mi devam edicez caner :D

Şampiyonlar liginde hallaç pamuğuna mı çevirsinler bizi :D

Bizim forvetimiz var zaten gomez dünyaları atıyor :)
  :kop: :kop: :kop: kaleyi unutma kanka
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

o rakam bonservis değil yıllık maaşı :bandit: @canergiray77

Çevrimdışı Yado

Hayal aleminde dolanmaya gerek yok İbranın da Türkiye de işi yok . Yine sölüyorum takımdan kimsenin gitmediğini varsayarak ;

1 yada 2 stoper (1'i üst düzey biri yerli gelecek vaad eden )

1 sol bek ( sol ayaklı herhangi bir vatandaş olabilir.)

1 sağ bek ( ofansif yönü iyi Beck ile maça göre birbirine backup olabilecek , tercihen gencinden.)

1 defansif (çapa) ortasaha .

İddaa ediyorum bu takım seneye Şampiyonlar liginde eser ..
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı canergiray77

Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ozgursum

Ersandan gelen paranin cogunu devre arasinda kullanmadik ya biz. Gelen bonservis parasini hesapliyorsunuz da , gideni niye hesaplamiyorsunuz  :D

Çevrimdışı mellfred

ibra'ya 7-8 veereceğimize 20 yaşında bir çocuk bulup bonservisine versek ya. sonra 15 20'ye satsak. o arada da bize sezonda 15 20 gol katkı verse.
hani porto'da befica'da olan gibi

Çevrimiçi Mehmet57

Inter Samir Handanovic, Stevan Jovetic, Eder, Davide Santon, Juan Jesus, Andrea Ranocchia ve Felipe Melo'yu satis listesine koyacakmis.

Çevrimdışı can1903

Inter Samir Handanovic, Stevan Jovetic, Eder, Davide Santon, Juan Jesus, Andrea Ranocchia ve Felipe Melo'yu satis listesine koyacakmis.
:super: :super: :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gordon Baba

Tek tek baktım, hiçbiri sol bek değilmiş  :bawling:

Çevrimdışı tangaz

1 hafta kadar önce handanoviçin arsenale gideceği yönünde haberler çıkıyordu yurtdışında...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı izmirkartali

Wenger, Ozzi'yi istiyor diyorlar. Giroud haberleri ile ilgisi var galiba.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Wenger, Ozzi'yi istiyor diyorlar. Giroud haberleri ile ilgisi var galiba.

giroud + mertesacker

işlerine gelirse :)

Çevrimdışı tangaz

giroud + mertesacker

işlerine gelirse :)

gol atınca öldüren çocuğu da pakete eklermisin please :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

gol atınca öldüren çocuğu da pakete eklermisin please :)

olur :D

Çevrimdışı Gordon Baba

1 hafta kadar önce handanoviçin arsenale gideceği yönünde haberler çıkıyordu yurtdışında...

Szczesny, Arsenal'a dönecek mi? Sanırım, Arsenal'ın 4 kaleciye sahip olma olasılığı var.
E birini versinler artık :)

Szczesny, Arsenal'a dönecek mi? Sanırım, Arsenal'ın 4 kaleciye sahip olma olasılığı var.

ospina :)

Çevrimdışı tangaz

:pray:

Çevrimdışı brkntcnr

Fikret Başkan az önce al-sat a geçtik dedi. Bu lafların üstüne Robben beklemek de biraz ters oluyor. Ben şahsen Narsingh i istiyorum. 25 yaşında üstelik istatistiği de iyi. Bizde de iş yapar ŞL de de iyice gösterir kendini.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: