2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363624 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gordon Baba

biri stoper sabit de dursa iş yapıyor ama bekler gider gelir dinamizm gerektirir  :bandit:

Carvalho'yu tanımıyorum ama Evra, kariyerinde kulübe görmemiş futbolcu. Büyük deneyim. Fazla koşmadan da işini görür :) Hücum ve savunması dengeli.
Hem sen Evra'yı desteklersin diye düşünmüştüm. Evra da Caner gibi iyi ortacıdır.

Çevrimdışı Bishamon

Beck çok dinamik zaten

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Gordon Baba

Beck çok dinamik zaten

@Bishamon üslubunu düzeltebilir misin?

Çevrimdışı tangaz

Carvalho'yu tanımıyorum ama Evra, kariyerinde kulübe görmemiş futbolcu. Büyük deneyim. Fazla koşmadan da işini görür :) Hücum ve savunması dengeli.
Hem sen Evra'yı desteklersin diye düşünmüştüm. Evra da Caner gibi iyi ortacıdır.

ben unitedı hiç sevmediğim için evraya da eskiden beri soğuğumdur ama sert oyununu severdim ben sert defans oyuncularını severim rakibe burada defans var yavaş gelin ulan mesajı verenleri Bknz. tosiç vs gs.li pigmeler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

ben defansif orta saha ayman rolüne talibim üstad  :bandit:
ziya doganin kadrolu futbolcusu, en sevdigim futbolculardandi, ben de ismailin bolgeye talibim abi ama kalin kacarsin, diyorlar. Rakipler kaleye goremezmis, haksiz rekabet olurmus falan filan, tarzim tofting tarzi, sakal fazlam var sadece

Çevrimdışı tangaz

Beck çok dinamik zaten

bu tarzınla toplumda hiç bir platformda sevgi ve saygı göremezsin. tarzını değiştirip ilerde insanlar tarafından sevilen ve sayılan biri olduğunda bunun seni mutlu edeceğini göreceksin genç adam  :ok: @Bishamon 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Mehmet57

Falcao ilginc oyuncu. Ingiltere faciasindan once muthisti. Hersey o uzun sakatlikla basladi. Yoksa Atleti ile Chelsea'yi Super Kupa'da nasil dagittigini herkes hatirliyordur.

Bence gelirse, taraftarin sevgisi, itici gucu ve verdigi guvenle yeniden huzur bulacaktir. Yani olurda Gomez gider yerine Falcao gelirse, Gomez'in gitmesini pek umursamam.

Çevrimdışı tangaz

Falcao ilginc oyuncu. Ingiltere faciasindan once muthisti. Hersey o uzun sakatlikla basladi. Yoksa Atleti ile Chelsea'yi Super Kupa'da nasil dagittigini herkes hatirliyordur.

Bence gelirse, taraftarin sevgisi, itici gucu ve verdigi guvenle yeniden huzur bulacaktir. Yani olurda Gomez gider yerine Falcao gelirse, Gomez'in gitmesini pek umursamam.

falcaoyu da diriltir ve madrid günlerine döndürürsek iç sahada 25-30 arası gol atar bu formatta ligin de gol rekorunu tarihe gömer bence

Çevrimdışı mylife1903

Linc mi edecez, ben bir ustumu degistireyim. Okuya okuya geliyorum ama anlayamadim problemi.
Beck dinamik oyuncu bence, ne etti bu beck size yahu
Mis gibi futbolcu

Bu genc arkadaslardaki kibiri anlamiyorum, besiktas en sevdigimiz takim, benim icin herseyden onde gelir ama dunyanin da tek takimi degil yahu turkiye ligi takimi, dunyanin en zengin takimi degil, dunyanin en buyuk stadina, en buyuk gelirlerine sahip degil.

Biraz objektif olun yahu. Besiktasin hic bir zaman real madrid giib kadrosu olmaz, parayla da getiremezsiniz bazi insanlari turkiyeye.

Benzemayi alsinlar gomezin yerine, jamesi kiralasinlar vs..

bizim oyuncularimizin bazi yetersizlikleri olacaktir, bazi problemleri olacaktir, turkiye futbolcularin ilk tercihleri degil, olmaz, olamaz ve olmayacak
Gomez formdan dusmus olmasa o da gelmezdi, form tuttu gidecek. Ne dursun adam, acacam bayramlik agzimi

Çevrimdışı nusretaslanturk

Dövme yaptırdım @Yunus Emre Dökmeci
geleyim mi sol bek'e :)

Çevrimdışı mylife1903

falcaoyu da diriltir ve madrid günlerine döndürürsek iç sahada 25-30 arası gol atar bu formatta ligin de gol rekorunu tarihe gömer bence
Dikis tutmaz abi bence o herif artik. Michael owen vardi, genc meshur oda 28-29 bitmisti, podolski de aslinda genc meshur olanlardan o da zor oynar bence onumuzdeki sezon artik kafa asagi dususe gecer. Rooney de bu sezon sonrasi baslar kafa ustu dususe bence.

Su balotelliyi neden istemiyorsunuz ben anlamiyorum tam ariza, stadi kendi yakar

Çevrimiçi Mehmet57

Dikis tutmaz abi bence o herif artik. Michael owen vardi, genc meshur oda 28-29 bitmisti, podolski de aslinda genc meshur olanlardan o da zor oynar bence onumuzdeki sezon artik kafa asagi dususe gecer. Rooney de bu sezon sonrasi baslar kafa ustu dususe bence.

Su balotelliyi neden istemiyorsunuz ben anlamiyorum tam ariza, stadi kendi yakar

Balotelli Quaresma kadar yetenekli olmayip, ondan daha simarik bir futbolcu.

Çevrimdışı tangaz

balotelli takımın yarısını soyunma odasına kilitleyip kafes dövüşü yapar  :)

Çevrimdışı alimm

interle anlaştı caner imzalıyormuş.

formayı giydiğini görmeden inanmam, yani inanmak istemem ;-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

ama bunun bir ütopya olduğunu ve falcaonun asla madrid günlerine dönmeyeceğini de biliyorum...

Çevrimdışı mylife1903

balotelli takımın yarısını soyunma odasına kilitleyip kafes dövüşü yapar  :)
Ismaili dovse yeter abi :s20:
Taraftar sever arizayi hem de siyahi, uzun zamandir soyle beyaz formanin yakistigi bir forvetimiz olmadi, hem fb de sever :eyes

Çevrimdışı tangaz

Ismaili dovse yeter abi :s20:
Taraftar sever arizayi hem de siyahi, uzun zamandir soyle beyaz formanin yakistigi bir forvetimiz olmadi, hem fb de sever :eyes

ismaili parça pinçik eder araya girmeye çalışan pektemeği de yanına ekler ve aldığı paranın karşılığını vermiş olur kadıköyde elini şortuna da sokar  :busted_cop:

Çevrimdışı aa1903

kendi sorunun cevabını kendin veriyorsun işte abi.  :D "tam arıza." zaten tam arıza olduğu için hiçbir takım istemiyor. mesela maç öncesi balotelli'nin bir barda sızıp kaldığını görsek, şenol güneş'e saldırdığını görsek veya antrenmana gelmediğini görsek mutlu mu olacağız? biz böyle futbolcular mı görmek istiyoruz? dünya üzerinde en çok nefret edilen futbolcuların başında gelir bu görgüsüz.

Çevrimdışı mylife1903

ismaili parça pinçik eder araya girmeye çalışan pektemeği de yanına ekler ve aldığı paranın karşılığını vermiş olur kadıköyde elini şortuna da sokar  :busted_cop:
Abi varya kadikoyde fbye sokusturup, vucudunu gosterse yeter, vucut da vucut yani tam feristah yengenin edeleli erkeeii

Simdi internetten baktim ayman free, alsak super olur ya operasyon futbolcusu, paralel futbolcu, gs macinda sneijdere kil oldun mesela, hop hop ayman sahaya, atil ayman, fb macinda volkan sen artizlik yapiyor, atil ayman.
Tekme yemedigi hep tekme attigi icin adam hic sakatlanmamis abi hala oynuyor adam 37 yasinda. Tekmelerin krali, tekmeliklerin dusmani

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada Levante'li Jefferson Lerma iyi sezon gecirdi, PSV'nin de listesinde bulunuyor. 20 yasinda Kolombiyali. Orta sahanin gobeginde ve sagbek oynayabiliyor. 21 yasina yeni girmis yetenkli genc.

Çevrimdışı mylife1903

kendi sorunun cevabını kendin veriyorsun işte abi.  :D "tam arıza." zaten tam arıza olduğu için hiçbir takım istemiyor. mesela maç öncesi balotelli'nin bir barda sızıp kaldığını görsek, şenol güneş'e saldırdığını görsek veya antrenmana gelmediğini görsek mutlu mu olacağız? biz böyle futbolcular mı görmek istiyoruz? dünya üzerinde en çok nefret edilen futbolcuların başında gelir bu görgüsüz.
Bu zaten boyle olmasa alamayiz, ronaldo yazmiyorum, olabilecek bir hedef balotelli, riske girilebilir ya tutarsa, tutmazsa gonderirsin

Çevrimdışı tangaz

Abi varya kadikoyde fbye sokusturup, vucudunu gosterse yeter, vucut da vucut yani tam feristah yengenin edeleli erkeeii

Simdi internetten baktim ayman free, alsak super olur ya operasyon futbolcusu, paralel futbolcu, gs macinda sneijdere kil oldun mesela, hop hop ayman sahaya, atil ayman, fb macinda volkan sen artizlik yapiyor, atil ayman.
Tekme yemedigi hep tekme attigi icin adam hic sakatlanmamis abi hala oynuyor adam 37 yasinda. Tekmelerin krali, tekmeliklerin dusmani

127 maça çıkmış ligde sadece 1 kırmızısı 2 de çiftsarıdan kırmızısı varmış demekki temiz dalıyor yada bizim hakemlerin kasaplara nasıl göz yumduğu belgelenmiş oluyor kan çıkmazsa kart yok !

Çevrimdışı tangaz

Bu zaten boyle olmasa alamayiz, ronaldo yazmiyorum, olabilecek bir hedef balotelli, riske girilebilir ya tutarsa, tutmazsa gonderirsin

yd gelsin ronaldoyu getirip çıldırtsın bizi  :money:

Çevrimdışı aa1903

balotelli aklı başında bir adam olsa da çok üst düzey bir futbolcu olamazdı. aman aman yetenekleri yok, hatta ibrahimovic balotelli'nin yeteneğiyle ilgili güzel laflar etmişti. :D

bu görgüsüzün taraftarı olduğu takımda 1 golü var bu sezon. beşiktaş'ı niye iplesin?

bazı futbolcular vardır, arızadır, rakip takım taraftarlarının alayı nefret eder ama kendi takımının taraftarı çok sever ya ha işte bu adam onlardan değil. bu her gittiği kulüpte taraftarını kendinden tiksindiren bir tip.

Çevrimdışı mylife1903

127 maça çıkmış ligde sadece 1 kırmızısı 2 de çiftsarıdan kırmızısı varmış demekki temiz dalıyor yada bizim hakemlerin kasaplara nasıl göz yumduğu belgelenmiş oluyor kan çıkmazsa kart yok !
Tabi abi topla karisik yapardi ayman, aslinda turk futbolcu eksigimiz var mesela hurriyeti de alabiliriz. Tecrubeli paralel futbolcu, hirsli, sert, al-ver yapabilir bulunsun kadroda, iyi gazlarsan tetikci hakemlere bile dalabilir.
Yani diyorum kimayman olmadi da hurriyet oldu o da olumlu

Etiketler: