2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364076 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

öyle adam gelsin abi bende q17'yi sevmiyorum ama bir şey diyor muyum :D

Gomez'in kankisi robben gelecek :D

Çevrimdışı mylife1903

öyle adam gelsin abi bende q17'yi sevmiyorum ama bir şey diyor muyum :D
Q7nin oyun tarzini sevmiyorum ben yoksa janti cocuk. Bu bu varya benim fikrim tabi bu robben her dokunusta kendini yere atan, cirpi bacakli, kel kafali, cirkin bir herif. Bunun o cirpi bacaklarini ilk deplasmanda kirarlar, eskisi gibi atip gidemez oyle. Bunun karakterine ben, vallahi ismaili daha cok severim bundan.

Q7nin oyun tarzini sevmiyorum ben yoksa janti cocuk. Bu bu varya benim fikrim tabi bu robben her dokunusta kendini yere atan, cirpi bacakli, kel kafali, cirkin bir herif. Bunun o cirpi bacaklarini ilk deplasmanda kirarlar, eskisi gibi atip gidemez oyle. Bunun karakterine ben, vallahi ismaili daha cok severim bundan.

senin isteğine göre transfer yapmıyoruz ama abi :)

Önemli olan şenol hocanın isteği eğer şenol hoca istiyorsa iş bitmiştir :)

Çevrimdışı mylife1903

senin isteğine göre transfer yapmıyoruz ama abi :)

Önemli olan şenol hocanın isteği eğer şenol hoca istiyorsa iş bitmiştir :)
Senol hoca deme bana, robben demeyin bana gitsin ronaldinhoyu getirsinler, ribery var orda, lahm var. laaaaan robben, en nefret ettigim futbolculardan biri herif hatta messi ile yaristiririm bunu, nefret siralamasinda

Senol isteyemez bunu, deli misiniz, burasi psg mi, besiktasi azeri is adamina mi sattik. Yok artik.

Senol gunesin transfer listesi
Suarez, messi, robben falan olur mu hic senol istese istese umar, ndiaye falan der.

Çevrimdışı tangaz

Ismail ile mustafa gitsin de abi

ismail ve mustiyi kadro dışı bıraktım onlar hakkında yazmıyorum tuşlarıma yazık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

O kirmizi takimdan lovreni alsak daha iyi degil mi yahu sikertelin yerine. Butun kasayi bassinlar stopere. Raketci de olur, subotcu da

lovreni bırakmazlar abi skrtel mevcut stoperlerden sonra kuyruklu yıldız etkisi yapar bizim takımda
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı SLYKRT

ismail ve mustiyi kadro dışı bıraktım onlar hakkında yazmıyorum tuşlarıma yazık
Akşam üstü akşam üstü hiç güleceğim yoktu abi  :D adamlara yazık kazandıkları 1-2 milyon euroCUK. Senin öğle yemeği paran  :evillol: :evillol:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

Akşam üstü akşam üstü hiç güleceğim yoktu abi  :D adamlara yazık kazandıkları 1-2 milyon euroCUK. Senin öğle yemeği paran  :evillol: :evillol:
Helal etmesem ben o eurocuklari mustafa gider mi acep

Çevrimdışı SLYKRT

Helal etmesem ben o eurocuklari mustafa gider mi acep
Helal etsende etmesende bizi felan iplemezler.Onlar için tek gaye eurocuklar eurocuklar katlansın hep eurocuklar
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

valla atanla tutanımız iyi olması lazım bizim atanımız iyi tutanımız kötü.

Steve mandanda free olması çok güzel artık biraz kesenin ağzını açıp senelik birşeyler verip 3 yıllığına anlaşmamız lazım kaçma bu oyuncu bir şekilde ikna etmek lazım.

Aynı şekilde psg'de oynayan sağ bek Gregory van der Wiel'in de sözleşmesi bitiyor onun içinde kesenin ağzı açılabilir artık öyle ucuz kadro kuramayız.

en azından şöyle 4-5 tane oyuncumuz kaliteli olmalı forvetimiz kaliteli,kalecimiz kaliteli,sağ bek ve sol bek kaliteli 1 tane de kaliteli stoper yeterli olur :)

Çevrimdışı underworld

Robben eskiden uyuzdu ama sonradan düzeldi.
Beyfendi ,adam oldu.

Çevrimdışı alimm

bu transfer sezonu net bi şekilde istediğim tek isim caner...

O caner sol beke gelecek.
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

bu transfer sezonu net bi şekilde istediğim tek isim caner...

O caner sol beke gelecek.

interle anlaştı caner imzalıyormuş.

Çevrimdışı Gordon Baba

Sol tarafa alalım Evra'yı işte. Eren Albayrak'ı da yedeği yapalım, mis.

Çevrimdışı tangaz

Sol tarafa alalım Evra'yı işte. Eren Albayrak'ı da yedeği yapalım, mis.

patrice evra da takımdaşlığı bozabilir yalnız iyi oyuncu ama kötü karakter sanırım. ne dersin Sn. Milne?

Çevrimdışı Gordon Baba

patrice evra da takımdaşlığı bozabilir yalnız iyi oyuncu ama kötü karakter sanırım. ne dersin Sn. Milne?

Karakter yapısını bilmiyorum üstat. Sen sıkıntılı diyorsan, vardır bildiğin :)

Çevrimdışı Bishamon

Juve bırakmaz Evra'yı orada jübilesini yapar artık

Çevrimdışı tangaz

Karakter yapısını bilmiyorum üstat. Sen sıkıntılı diyorsan, vardır bildiğin :)

geçen turnuva öncesi laurent blanc milli takımdan kovmuştu bu zat-ı muhteremi die anımsıyorum...

Çevrimdışı tangaz

patrice evra 15 mayıs 81 doğumluymuş pazar günü 35i bitirip 36dan gün alacak hala istiyormuyuz???

Çevrimdışı Gordon Baba

geçen turnuva öncesi laurent blanc milli takımdan kovmuştu bu zat-ı muhteremi die anımsıyorum...

Evra duygusal çocuktur. Yapmıştır, beklerim :) Ama Fransa milli takımında geçmişten beri sular hiç durulmadı ki. Daha önce de Anelka işler çıkarmıştı.
Gerçi ben Evra konusunda taraflıyım biraz. Zor çocukluk dönemi ve Fransa-Almanya maçındaki o yüz ifadesi yufka yüreğime dokundu :)

Çevrimdışı Gordon Baba

patrice evra 15 mayıs 81 doğumluymuş pazar günü 35i bitirip 36dan gün alacak hala istiyormuyuz???

Ricardo Carvalho'dan 3 yaş küçükmüş işte :)

Çevrimdışı Bishamon

Adam İtalya şampiyonunda oynuyor ve beğenmiyorsunuz hahaha

Çevrimdışı tangaz

biri stoper sabit de dursa iş yapıyor ama bekler gider gelir dinamizm gerektirir  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Carvalho super, evra super yanlarina da john terry, ayrica sakatlik kontejyanindan cicinho tamamdir bu is, sampiyonlar ligi icin yildiz transferimiz de totti olur. Offff veteranluks

Çevrimdışı tangaz

Carvalho super, evra super yanlarina da john terry, ayrica sakatlik kontejyanindan cicinho tamamdir bu is, sampiyonlar ligi icin yildiz transferimiz de totti olur. Offff veteranluks

ben defansif orta saha ayman rolüne talibim üstad  :bandit:

Etiketler: