2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356106 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Başkan boyko'yu satmam diyor.

demek ki satacak, talibi var fiyatı yükseltin uzlaşalım mesajı veriyor  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Skrtel'i alabilirsek güzel olacak :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Furkan Sarper

marcelo kalmamalı bence. bursa maçında yediğimiz goldede,gs maçında yasinin karşı karşıya kaldığı pozisyondada aynı,çok kolay önündeki adamı kaçırıyor artı olarakta gs maçında yine kanattan açılan ortaya eliyle müdahale etti. rizede penaltı yaptırdın hiçmi ders almıyorsun.

yönetim defans oyuncusu konusunda ne yazıkki beni tatmin etmiyor. sol bek alıyoruz yarım sezon sonra adamı stoper oynatıyoruz vs vs. eğer seneye avrupa olsun ligde başarı olsun istiyorsak bunlar tam olarak çözülecek. bu sene çoğu maçta şans yanımızdaydı,seneye böyle olacağının garantisi yok.zaten böyle çıkarsak clde bi 6 7-0 daha görürüz deplasmanda

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda, Dede, Mayke, Havard Nordveit, Ben Arfa, Gomez giderse de Falcao'yu birde Beck'i yedekleyecek adam alalım yeter bana.

Mandanda - Mayke - Dede - Rhodolfo - Beck - Nordveit - Ozi - Ben Arfa - Sosa - Olcay - Gomez ( Falcao )

Yedekler : Tolga - Marcelo - İsmail , Atiba , Kerim , Aras , Cenk

Çevrimdışı tangaz

marcelo kalmamalı bence. bursa maçında yediğimiz goldede,gs maçında yasinin karşı karşıya kaldığı pozisyondada aynı,çok kolay önündeki adamı kaçırıyor artı olarakta gs maçında yine kanattan açılan ortaya eliyle müdahale etti. rizede penaltı yaptırdın hiçmi ders almıyorsun.

yönetim defans oyuncusu konusunda ne yazıkki beni tatmin etmiyor. sol bek alıyoruz yarım sezon sonra adamı stoper oynatıyoruz vs vs. eğer seneye avrupa olsun ligde başarı olsun istiyorsak bunlar tam olarak çözülecek. bu sene çoğu maçta şans yanımızdaydı,seneye böyle olacağının garantisi yok.zaten böyle çıkarsak clde bi 6 7-0 daha görürüz deplasmanda

öyle skorlar görmeyiz rahat olun o zaman antrenör yetersiz₁ ertuğrul sağlamdı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gordon Baba

Skrtel'ın Liverpool'daki sözleşmesi 2018'de bitiyor. Skrtel  15 Aralık 1984 doğumlu. 2019'da futbolu bırakırsa şaşırmam.
Skrtel'ın Liverpool'da kazandığı -burada yazılanlara bakarsak- 3 m sterlin. Yaklaşık 4 m euro.
Skrtel, ne olursa 2018'e dek 4 milyon eurodan vazgeçer? Mesela Beşiktaş ne kadar öderse tatmin olur?
Liverpool, Skrtel için bir bonservis bedeli talep eder mi?
Skrtel Beşiktaş'a toplamda kaç paraya mâl olur?

Çevrimdışı tangaz

Mandanda, Dede, Mayke, Havard Nordveit, Ben Arfa, Gomez giderse de Falcao'yu birde Beck'i yedekleyecek adam alalım yeter bana.

Mandanda - Mayke - Dede - Rhodolfo - Beck - Nordveit - Ozi - Ben Arfa - Sosa - Olcay - Gomez ( Falcao )

Yedekler : Tolga - Marcelo - İsmail , Atiba , Kerim , Aras , Cenk

rodolfonun sezon başında hazır olamayacağına bahse girerim...

Çevrimiçi Samet Ç

rodolfonun sezon başında hazır olamayacağına bahse girerim...
Ben olacağını düşünüyorum. Ama şöyle bir şey de olabilir elde sadece stoper olarak Marcelo Tosic kalır Rhodolfo satılır piyasası var çünkü aldığın fiyata satarsın zarar etmezsin iki stoper alınır.

Çevrimdışı tangaz

Skrtel'ın Liverpool'daki sözleşmesi 2018'de bitiyor. Skrtel  15 Aralık 1984 doğumlu. 2019'da futbolu bırakırsa şaşırmam.
Skrtel'ın Liverpool'da kazandığı -burada yazılanlara bakarsak- 3 m sterlin. Yaklaşık 4 m euro.
Skrtel, ne olursa 2018'e dek 4 milyon eurodan vazgeçer? Mesela Beşiktaş ne kadar öderse tatmin olur?
Liverpool, Skrtel için bir bonservis bedeli talep eder mi?
Skrtel Beşiktaş'a toplamda kaç paraya mâl olur?

katılıyorum Sn. Milne :) bizim başkanın öyle 3-4 milyon eurolarda falan maaşı olan bir stoper almayacağına eminim maksimum 2 verir bizimkiler...

Çevrimdışı Furkan Sarper

öyle skorlar görmeyiz rahat olun o zaman antrenör yetersiz₁ ertuğrul sağlamdı

abi antrenör etruğrul sağlamdı ama liverpool deplasmanındaki defansımız neydi öyle. kaleci desen allaha emanet.
bu yılki sporting maçını baz alalım. öne geçtiğimiz maçta 3 gol yedik. cl arenası daha ciddi birde. e şenol hocanında savunma taktisyeni olmadığınıda biliyoruz. marcelolar alexisler le olmaz bu iş. tosic yedek olarak dursun. rhodolfo var oda döndüğündeki durumuna göre yedek veya 11 olarak  değerlendirsinler. ama bunların haricinde çok iyi kalitede 2 tane 11 adamı alınmalı. sadece stoper için. birde sol bek problemimiz var.

umarım bu yıl defans transferi geçen yılki orta saha transferine dönmez. zaten rhodolfa döncek iyi adam almaya gerek yok demezler.

Çevrimdışı tangaz

Ben olacağını düşünüyorum. Ama şöyle bir şey de olabilir elde sadece stoper olarak Marcelo Tosic kalır Rhodolfo satılır piyasası var çünkü aldığın fiyata satarsın zarar etmezsin iki stoper alınır.

sezon öncesi sakat rodolfoyu kimse almaz hayal kurmamanızı öneririm ancak iyileşir forma giyerse sonraki sezon zararına satışı mümkündür. yaşı ilerledikçe fiyatı düşecektir...

Çevrimdışı Gordon Baba

katılıyorum Sn. Milne :) bizim başkanın öyle 3-4 milyon eurolarda falan maaşı olan bir stoper almayacağına eminim maksimum 2 verir bizimkiler...

Komple EPL'yi gözden çıkarabiliriz. Büyük paralar veriyorlar :)

Çevrimdışı tangaz

abi antrenör etruğrul sağlamdı ama liverpool deplasmanındaki defansımız neydi öyle. kaleci desen allaha emanet.
bu yılki sporting maçını baz alalım. öne geçtiğimiz maçta 3 gol yedik. cl arenası daha ciddi birde. e şenol hocanında savunma taktisyeni olmadığınıda biliyoruz. marcelolar alexisler le olmaz bu iş. tosic yedek olarak dursun. rhodolfo var oda döndüğündeki durumuna göre yedek veya 11 olarak  değerlendirsinler. ama bunların haricinde çok iyi kalitede 2 tane 11 adamı alınmalı. sadece stoper için. birde sol bek problemimiz var.

umarım bu yıl defans transferi geçen yılki orta saha transferine dönmez. zaten rhodolfa döncek iyi adam almaya gerek yok demezler.

o kadroyu kuran yetersiz₁ ertuğruldu kendisine legrataglie ve santa cruz isimleri önerildiğinde diatta ve higuani aldıran adamdan bahsediyoruz. s.lizbon tüm avrupanın bu sezonki en formda takımları arasında bariz kaleci hatası olmasa yenilmezdik.  avrupalıları yüceltirken kendimizi bu kadar yermeyin. savunmaya bir kaç takviye ile taş gibi takım oluruz...

Çevrimdışı tangaz

Komple EPL'yi gözden çıkarabiliriz. Büyük paralar veriyorlar :)

EPLden ancak şöyle mümkün olabilir hatta skrtel de bu söylediğim için geçerli olacaktır. bir adam vardır 30-32 aralığındadır maaşı 5 yıldır 4 M eurodur ve son senesidir gelen teklifler artık 1,5-2lere düşmüştür arkadaşda alt sıra takımı yerine şampiyonluğa oynayan bir ligi tercih eder o zaman 2-2,5 bandında transfer mümkün olabilir...

Çevrimiçi Samet Ç

Marlos Bonfim'i yazmış dış basın.

Çevrimdışı tangaz

müthiş olur, bu adamın birde sol kanat versiyonu alınsa töre Q17 ikilisini birden sat olcay ve kerimde kenarda yedek otursun sosa ozzie de bunları desteklesin ben bile 35 gol atarım o takımda süper olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

robben gelsin robben :D

Çevrimdışı b.damatoglu

Gomez giderse Cenkin arkasına genç potansiyelli, 3-5 seneye 20-30 a okutabileceğimiz bir forvet almalı. Cenk burdan sonra 1. Forvet olmayı rahat kaldırır

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SLYKRT

Bugün liverpool maçının özetini izledimde 90+ da dembaba nın direkten dönen topunu skrtel sektirmiş  :lol:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Bugün liverpool maçının özetini izledimde 90+ da dembaba nın direkten dönen topunu skrtel sektirmiş  :lol:

skrtel özellikle liverpooldaki maçda çok etkilemişti beni bu adam beklediğimden iyiymiş dedirtmişti.

Çevrimdışı SLYKRT

skrtel özellikle liverpooldaki maçda çok etkilemişti beni bu adam beklediğimden iyiymiş dedirtmişti.
Abi şahsen detaylı izlemişliğim yok.Sivok kalibresinde bir adam diyorlar.O kadar çok paralar verilirmi bilmiyorum.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Abi şahsen detaylı izlemişliğim yok.Sivok kalibresinde bir adam diyorlar.O kadar çok paralar verilirmi bilmiyorum.

maçı bulabilirsen liverpooldaki ilk maçın tümünü izle hayran kalırsın. sivok kalibresinde diyen adamlara da bir tarafınla gülersin. adam orada 3 küsür milyon sterlin alıyor bizim kalkıp öyle maaş ödeme ihtimalimiz sıfır ancak şu olur. 2,5 m euro 3+1 yıllık kontrat gel dersin adam da uzun vadeli kontrata tav olur gelir aksi halde gelmez.

Çevrimdışı aa1903

skrtel tam benim sevdiğim tipte, adam yiyen stoper. yıllardır stoper diye sinameki tipleri doldurdular takıma. stoper dediğin forveti ürkütecek adamdır. italyan stoperlere bitiyorum, adamlar maç boyunca forvetleri resmen dövüyor. ama öyle bir dövüyorlar ki bunu çaktırmadan yapıyorlar. bunu bizim takımda bir tayfur yapardı ki o da stoper değildi, bir de zago.

Çevrimdışı tangaz

skrtel tam benim sevdiğim tipte, adam yiyen stoper. yıllardır stoper diye sinameki tipleri doldurdular takıma. stoper dediğin forveti ürkütecek adamdır. italyan stoperlere bitiyorum, adamlar maç boyunca forvetleri resmen dövüyor. ama öyle bir dövüyorlar ki bunu çaktırmadan yapıyorlar. bunu bizim takımda bir tayfur yapardı ki o da stoper değildi, bir de zago.

nobrede rakip stoperleri döverdi bir maçta 30.dk.da rakip 2 stoperinde yüzü gözü çizik içinde kıpkırmızıydı  :D

Etiketler: