2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12342051 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Sen onu bunu bosver de Kuponu buldun mu kuponu :naughty:
not yet birader ya. sanırım validenin temizlik curcunasının içerisinde kaldı.
olur da bulursam hepsine kartal yuvasından çocuk forması alıp mahallenin çocuklarına dağıtacağım.
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2016, 15:04:43 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

EPL yi Süper lige taşımışsın . :D
ihtiyacımız tam olarak bu abi :D 3 tanesini alsak bile kadro kalitesi ciddi artar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

not yet birader ya. sanırım validenin temizlik curcunasının içerisinde kaldı.
olur da bulursam hepsine kartal yuvasından çocuk forması alıp mahallenin çocuklarına dağıtacağım.
Adamsin :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1.68lik adamı burada topaç die çevirirler oynayamaz...
abi boy önemli değil bence verratti var 1.65 şuan dünyada en iyi 2 3 oyuncudan biri :D

Çevrimdışı nusretaslanturk

abi boy önemli değil bence verratti var 1.65 şuan dünyada en iyi 2 3 oyuncudan biri :D
tevez,messi aynı bölgede oynayan bölezoğlu vs vs uzayabilir daha..maradona'nın boyu kaçtı ya

Çevrimdışı Bishamon

Kante 1.69 ve PL'in bu sezon iyi oyuncularından biriydi

Çevrimdışı tangaz

verratti dediğin adam fransada 18 maç oynadı ortalama 50 dk süre aldı ve dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan biri  :alala: inceleme yapmadan yazılmış bir yorum olmuş seninkisi. messi desen ok ama verratti  :D  + dünyada birkaç tane çıkar böyle pigme ekstra adam onlarda zaten 50 milyon üzeri fiyatadır geri kalanı süreç içerisinde kaybolur gider günümüz futbolunda atletik performans giderek en ön plana çıkan özellik konumuna geliyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı brkntcnr

Ooo başlık hayırlı olsun :lol: :lol:
  Benim şahsi fikrim önce eldeki gereksizlerin gönderilmesi ve onlardan ne kadar maaş kalacak, ne kadar bonservis gelecek onların belirlenmesi gerektiği yönünde.
Bence gitmesi gerekenler ; Boyko, Tolga, Serdar, kiradan gelecek Pedro, Alexis, İsmail, Veli, Töre, Mustafa Pektemek. -Unuttuğum varsa hatırlatın lütfen :D-
Tolga' da bence çok gereksiz fakat ilk 18 de yerli kaleci olması zorunlu o yüzden mecburen uzatacağız :( Tabi yerine Volkan Babacan' ı isterim ama bir de yedek kaleciye masraf bonservis falan uğraşılacak iş değil. En azından Uefa anlaşması varken hakkımızı ona harcamamız gereksiz olur.
Aynı şekilde İsmail de çok gereksiz ama yerine Eren Albayrak gelmediği sürece şuan yedek sol beke bonservis harcamamız çok anlamsız olur.

Boyko' dan 1 milyon €, Pedro 750 bin €, Alexis 1 milyon €,  Serdar la sözleşme uzatmayız zaten, Veli 1.5 milyon €,  Pektemek 1.4 €, Töreden de 1.6 milyon € luk maaştan kurtulacağız. Toplamda İsmail ve Serdar hariç 6 milyon 250 bin maaşlardan kurtuluyoruz. Bonservis olarak da Boyko yu 4-5 e yani kar etmeden Töreden de 15 civarı alabilirsek ne mutlu bize. Diğer isimlerden pek birşey çıkacağını düşünmüyorum ama 1-2 milyon da onlardan geldiğini varsayalım 16-17 milyon gelir elde ederiz. Ersan ve Atınç' dan gelecek para buna dahil mi değil mi bilmiyorum ama dahilse ki bu çok iyi olur. Eğer bi 7 milyon € da oradan gelecek  ve toplamda bonservisten yine 20-25 civarı hakkımız olacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

verratti dediğin adam fransada 18 maç oynadı ortalama 50 dk süre aldı ve dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan biri  :alala: inceleme yapmadan yazılmış bir yorum olmuş seninkisi. messi desen ok ama verratti  :D  + dünyada birkaç tane çıkar böyle pigme ekstra adam onlarda zaten 50 milyon üzeri fiyatadır geri kalanı süreç içerisinde kaybolur gider günümüz futbolunda atletik performans giderek en ön plana çıkan özellik konumuna geliyor...
şuan şoklardayım bu adam acayip topçuydu bana göre bu sezon bjk dışında takip etmiyorum abi ondandır :D

Çevrimdışı brkntcnr

Ooo başlık hayırlı olsun :lol: :lol:
  Benim şahsi fikrim önce eldeki gereksizlerin gönderilmesi ve onlardan ne kadar maaş kalacak, ne kadar bonservis gelecek onların belirlenmesi gerektiği yönünde.
Bence gitmesi gerekenler ; Boyko, Tolga, Serdar, kiradan gelecek Pedro, Alexis, İsmail, Veli, Töre, Mustafa Pektemek. -Unuttuğum varsa hatırlatın lütfen :D-
Tolga' da bence çok gereksiz fakat ilk 18 de yerli kaleci olması zorunlu o yüzden mecburen uzatacağız :( Tabi yerine Volkan Babacan' ı isterim ama bir de yedek kaleciye masraf bonservis falan uğraşılacak iş değil. En azından Uefa anlaşması varken hakkımızı ona harcamamız gereksiz olur.
Aynı şekilde İsmail de çok gereksiz ama yerine Eren Albayrak gelmediği sürece şuan yedek sol beke bonservis harcamamız çok anlamsız olur.

Boyko' dan 1 milyon €, Pedro 750 bin €, Alexis 1 milyon €,  Serdar la sözleşme uzatmayız zaten, Veli 1.5 milyon €,  Pektemek 1.4 €, Töreden de 1.6 milyon € luk maaştan kurtulacağız. Toplamda İsmail ve Serdar hariç 6 milyon 250 bin maaşlardan kurtuluyoruz. Bonservis olarak da Boyko yu 4-5 e yani kar etmeden Töreden de 15 civarı alabilirsek ne mutlu bize. Diğer isimlerden pek birşey çıkacağını düşünmüyorum ama 1-2 milyon da onlardan geldiğini varsayalım 16-17 milyon gelir elde ederiz. Ersan ve Atınç' dan gelecek para buna dahil mi değil mi bilmiyorum ama dahilse ki bu çok iyi olur. Eğer bi 7 milyon € da oradan gelecek  ve toplamda bonservisten yine 20-25 civarı hakkımız olacak.
Mevki olarak ise benim kadro planlamasına bakışım şu şekilde ;
Kale : TRANSFER - Tolga - Günay
Stoper : TRANSFER - Rhodolfo - Marcelo – TRANSFER - Tosic
Sol bek : TRANSFER - İsmail(?)
Sağ bek : TRANSFER - Beck
Orta saha (Merkez) : Atiba - TRANSFER - Necip / Oğuzhan, Tolgay, Sosa
Sağ Kanat : TRANSFER - Quaresma
Sol Kanat : Olcay - Kerim - Aras
Santrafor : Gomez - Tosun - Transfer veya altyapıdan gelme genç bir arkadaş.

Toplamda 7 veya 8 transfer gerektiğini düşünüyorum. Bu isimlerden 5(Kale,Sağ bek, Stoper, Sol bek, Sağ Kanat) i ilk 11, Şampiyonlar Ligi' ne yakışacak standartta isimler olması gerektiğini düşünüyorum. Birinin (Orta Saha) Atiba' nın yaşından dolayı dönüşümlü oynayabileceği iyi bir isim veya gelecekte onun yerini doldurabilecek bir genç, diğer ikisinin ise gelecek vaadeden gençlerden olması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

tevez,messi aynı bölgede oynayan bölezoğlu vs vs uzayabilir daha..maradona'nın boyu kaçtı ya

ismini sıraladığınız adamlar dünya futboluna yön veren extreme örneklerdir. mesela cincon2000i 2016ya taşıyalım ve o kadro 2016 uefa kupasına sahip olsaydı 20 numara muhtemelen 25-30 milyon civarı bedelle satılırdı bu yaz şampiyona sonrasında...

Çevrimdışı tangaz

bu arada 1.69du maradona ve 1.69un gizemi die bir makale okumuştum yıllar önce çok önemli kişiler vardı ilk aklıma gelenler maradona, robert redford, paul newman, tom cruise, edison, ATATÜRK....

Çevrimdışı Yado

saatlerce kaafa patlatmaya gerek yok .

Şuan ki rotasyonda kaleye fitim.

1 adet Kjaer chedju Kalibresinde stoper Şart oğlu şart .

İsmailin bombasını patlatacam az kaldı , sol bek için 1 adet solak herhangi bir futbolcu !!

sağ bek'e hücum'a yatkın tercihen genç bir sağ bek .

Yani 1 sol bek ve 1 stoper mümkünse düşük maliyetli potansiyelli bir sağ bek yeter bu takıma !! Kimse gitmesin 3 Transferle bu takım Ş.L.'de en az 2. tur görür !!

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı zekotha

Herkesten ricamdır seneye sövmek yerine bu seneden ne olduğunu gördüğümüz futbolcuları yönetim imzalar ya gönderemez kıyamaz vs gibi nedenlerle kadroda düşünmeyelim. Biz baskı yapmazsak seneye şampiyonluk gidebilir. Marcelo, İsmail ve Alexis Beşiktaş seviyesi değiller ama onların yerine gelecek adamlar Beşiktaş seviyesi olmalılar. Ama hangi Beşiktaş? Yıllardır şampiyonluğu kaçıran ya da zora sokan Beşiktaş mı bundan sonra 3-4 hafta önceden şampiyonluğu ilan edecek Avrupa'da Türkiye'yi çok iyi temsil edecek Beşiktaş mı? Buna karar vermemiz gerek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 15:36:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu arada 1.69du maradona ve 1.69un gizemi die bir makale okumuştum yıllar önce çok önemli kişiler vardı ilk aklıma gelenler maradona, robert redford, paul newman, tom cruise, edison, ATATÜRK....

1,66  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi Mustafa Kemal Atatürk 1.73 diye biliyorum ben :D
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2016, 15:48:30 Deniz ]

Çevrimdışı tangaz

abi mustafa kemal atatürk 1.73 diye biliyorum ben :D

şimdi tekrar inceledim 168-174 arası rakamlar yazıyor. okuduğum makaleden bahsediyorum ben  orada 169 un gizeminden bahsederken ismi geçiyordu  :ok: @Çağrı @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 15:46:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
abi mustafa kemal atatürk 1.73 diye biliyorum ben :D
  173 olan benim  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gs zamanında Okan-Suat-Emre ile oynuyordu.

Öyle düşününce orta saha oyuncuları için boy önemli bir kıstas değil :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

173 olan benim  :D
benden uzunsun :D verratti şuan mevkisinin en iyi 2 3 oyuncusu arasında dedim sence de çok iyi değil mi  @tangaz abiye fena rezil oldum adam bütün sezonda 1500 dk oynamamış neden acaba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dünyanın en kısa orta saha 3'lüsü olabilir  :kop: :kop:

Çevrimdışı SLYKRT

Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

kısa boylu arkadaşlar teker teker dökülüyorlar  :evillol:

Etiketler: