başkan kendi açıkladı hepsini tespit ettik bjk tv de göstereceğiz , önümüzde ki sene bunlara hiç taviz vermeyeceğiz dedi
Ya o şahıslarda bi dirhem utanma arlanma duygusu olsa o işleri yapmazlar zaten. Bjk tv de gösterilince bi de ünlü oldum diye hava atar çevresine.
Kapalı üstü kale arkalarını da geçtik, daha bismillah 3. maçtan numaralının ortasındaki insanlar kendi koltuklarına oturamamaya başladıysa ipin ucu çoktan kaçtı demektir.
Hatta insanların 4-5 bin tl verip kombine aldığı kapalı alt katın ortasındaki duruma diyecek birşey dahi bulamıyorum.
Yönetimin bu tipleri ifşa ederken, bu tiplerin girmesine kolaylık sağlayan özel/resmi görevlileri de ifşa edip kulübü zarara uğratmaktan dava açması lazım.
Şampiyonluk maçında gencecik çocuklar gördük. Kombinesini gösterip abi 402 den(numaralı üstkat basın tribünü yanı) kombinem olmasına rağmen yerime oturtmadılar,
bu blokta herkes her yere oturuyor dediler, diretsem kavga çıkacaktı adamlar kalabalık bişey de yapamadım dedi.
Hatta şampiyonluk kutlamasında herifler kolon kemerinin oralarda yürüyordu.
Kapıları başıboş bırakmayı da geçtim bu memlekette bu tanıdık kayırma kültürsüzlüğü olduğu sürece bu kaçak göçek bitmez.
O stadın içine gireni de zaten tribünlere dağıttığın yevmiyeli 20 30 güvenlikçi çekip de dışarı falan atamaz. Kulübün kesinlikle kendine ait zebellah gibi tribün korumaları olmalı.
Az önce verdiğiniz sarhoş örneği zaten herşeyin özeti. Milletin karısına çoluğuna cocuğuna tehdit haline gelmiş adamlar hala yakapaça derdest edilip stattan uzaklaştırılamıyorsa, göz yumulup şımartılıyorsa ve polise teslim edilip nezarete attırılamıyorsa istersen milyar dolarlık stad olsun insanlar ailesiyle gelmez.