Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263051 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Yasin A.

ben şunu anlıyorum yapılanlardan ve yazılanlardan.
önümüzdeki sezon yönetimin biletlerden daha fazla para kazanma isteği ve aktif bankın daha fazla rant ve gelir elde etme isteği birleşerek birçok maçta özellikle açık tribünlere ceza verilip kombine sahipleri mağdur edilecektir, ilave olarak ceza alan kombine sahiplerine devir yapabilmeyi yasakladılar mı siz görün o zaman curcunayı.. suçsuz kombine sahiplerini küfür kıl tüy bahanesiyle maçlara almayarak passolig satışını arttırmak ve kombine sahiplerinin yerlerinin tekrar bilet satışlarını yapmak bence amaçladıkları hedef.
benim hiç ama hiç inancım yok türkiye'de tribünlerin ceza almasını önleyip, kişilere ceza verebileceklerine..
bu ülkede bu kadar düzgün bir sistem olamaz, sırıtır.
komple tribün cezaları devam.
bjk klubü noldu o kadar güvenliğe yatırım yaptı fakat pfdk tüm tribünü kapatıyor, klüp sonra tüm tribünü kapatma bak bu kişileri biz ayıkladık bunlara ceza verelim mi diyecekler?
zannetmiyorum.
yeni sezonda devir olayına bir düzenleme yapacaklarına inanıyorum.

Çevrimdışı 8bir

Numaralı Üst 430.Bolkda Kombinem. Bursa Maçında Maça 2 saat kala geldim. 45 dakika kala içeri girdim. İnsanlar girişin nereden, nasıl olacağını bilmediği için kapı önlerinde yığılmalar vardı. Bide inşaat tam bitmediği için Bazı yerlerden kaçak girişler oldu. O maçta en az 50.000 kişi stattaydı.  Kayseri maçında izdiham daha azdı. Osmanlı maçında Şampiyonluk nedeniyle yoğunluk daha fazlaydı. Kaçak girişlerin olduğunu duydum ama görmedim. Şampiyonluk Kutlaması İçin Numaralı ALT 124. Bloktan en alttan (Numaralı ve Eski Açığın Birleştiği  noktadan) Bilet alıp girdim. Bir müddet sonra biber gazı kokusu geldi Gözlerimiz yandı. Anladık ki kapılar yine zorlanıyor. Bu arada Eski açık sahaya giriş kapısından sahada tanıdığı olan giriyor muhtemelen futbolcularla fotoğraf çektirmek üzere koridorlara götürülüyorlar daha sonra o kişileri Numaralı tarafında koltukta otururken görüyorum.  Gaz geçtikten sonra Eski Açık tarafından 4 kişi sarhoş vaziyette Numaralı tarafına en alttan beri girdiler.  Güvenlikçi birine ana avrat sövdüler. Bu arada ailesiyle maça gelen biri olaya müdahil oldu onunla tartıştılar. Telsizi elinde olan, Güvenlik Amiri gibi duran biri gelip ortalığı sakinleştirmeye çalıştı. Güvenlikçi ne olduğunu anlattı. Amirde  O 4 kişiye sus işareti yapıp oradan uzaklaştı. Bu güvenlik için yapılan 20 milyonuk harcamanın karşılığında bunlar olacaksa  yazık oldu 20 kağıda
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Numaralı Üst 430.Bolkda Kombinem. Bursa Maçında Maça 2 saat kala geldim. 45 dakika kala içeri girdim. İnsanlar girişin nereden, nasıl olacağını bilmediği için kapı önlerinde yığılmalar vardı. Bide inşaat tam bitmediği için Bazı yerlerden kaçak girişler oldu. O maçta en az 50.000 kişi stattaydı.  Kayseri maçında izdiham daha azdı. Osmanlı maçında Şampiyonluk nedeniyle yoğunluk daha fazlaydı. Kaçak girişlerin olduğunu duydum ama görmedim. Şampiyonluk Kutlaması İçin Numaralı ALT 124. Bloktan en alttan (Numaralı ve Eski Açığın Birleştiği  noktadan) Bilet alıp girdim. Bir müddet sonra biber gazı kokusu geldi Gözlerimiz yandı. Anladık ki kapılar yine zorlanıyor. Bu arada Eski açık sahaya giriş kapısından sahada tanıdığı olan giriyor muhtemelen futbolcularla fotoğraf çektirmek üzere koridorlara götürülüyorlar daha sonra o kişileri Numaralı tarafında koltukta otururken görüyorum.  Gaz geçtikten sonra Eski Açık tarafından 4 kişi sarhoş vaziyette Numaralı tarafına en alttan beri girdiler.  Güvenlikçi birine ana avrat sövdüler. Bu arada ailesiyle maça gelen biri olaya müdahil oldu onunla tartıştılar. Telsizi elinde olan, Güvenlik Amiri gibi duran biri gelip ortalığı sakinleştirmeye çalıştı. Güvenlikçi ne olduğunu anlattı. Amirde  O 4 kişiye sus işareti yapıp oradan uzaklaştı. Bu güvenlik için yapılan 20 milyonuk harcamanın karşılığında bunlar olacaksa  yazık oldu 20 kağıda
Bence gösterişten ibaret olarak kalacak. Tamam bu bir zorunluluk ama 20 vermezdin 5 verirdin daha standar bişi yapardın, şu son 3 maç açılış dahil 4 maçta yaşananları gördükçe sistem olsada işletmedikten sonra bir anlamı olmadığını düşünmeye başladım. Üstüne Osmanlı maçında haksız yere ceza almamız ise cabası. Ne Passolig bir fayda getirdi olayların önlenemsi için ne de bu kamera sistemi aramızdakileri ayıklamaya yarayacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Engin

yedik maç boyuda küfredildi fenere evet kapalı başlattı küfürü ve çok daha fazla etti.
federasyon açıkladı cezayı osmanlı maçı kale arkalarında olan taraftarın TC leri kapatıldı.
ilk resmi maça giremeyecek.  @Engin  neyse alış buna çünkü biz bizim tribün küfür etmediği haldede ceza almıştık
bir kerede olimpiyatta küfrü kale arkası etmişti cezayı kapalı numaralı almıştı
olay şu şekilde oluyor gözlemciler tribünlere bakıyorlar en kalabalık olan hangileriyse onlara cezayı kesiyorlar.
yani kale arkasına ceza vererek aslında stadın üçte ikisine ceza vermiş oldular. Olimpiyatta olsaydık cezayı kapalı numaralı alırdı
neyseki sezonun ilk maçı giremesek bile o stad gene dolacaktır.

Sağol @Necmi  abi neyse sağlık olsun zaten sırada kartal gibi bekleyenler var bizim biraderlere devrederiz onlar gider, dediğin gibi mühim olan tirübünler boş kalmasın  :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2016, 17:20:52 Engin ]
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimiçi Necmi

Bence gösterişten ibaret olarak kalacak. Tamam bu bir zorunluluk ama 20 vermezdin 5 verirdin daha standar bişi yapardın, şu son 3 maç açılış dahil 4 maçta yaşananları gördükçe sistem olsada işletmedikten sonra bir anlamı olmadığını düşünmeye başladım. Üstüne Osmanlı maçında haksız yere ceza almamız ise cabası. Ne Passolig bir fayda getirdi olayların önlenemsi için ne de bu kamera sistemi aramızdakileri ayıklamaya yarayacak.
iyide nerden biliyorsun daha işletmeye başlamadığın bir sistemimi eleştiriyorsun şu an
stad açılmadan önce sistemin önümüzdeki sene yabancı bir firmanın kontrolüyle devreye gireceğini söylediler.
Başkan kayseri maçından sonrada şampiyonluğa giderken her şey güzelken taraftarın üstüne gitmek istemedim dedi.
Heyecan var özlem var bu şekilde baskı kurarak bunu olumsuza döndürmek istemedim dedi.
Ama önümüzdeki sene kesinlikle uygulanacak hatta bu üç maçta kural dışı davrananları teşhir edeceğiz kayıtları elimizde tesbitini yaptık
bunları önümüzdeki sene devam ettirirlerse stada alınmayacaklar dedi

Çevrimiçi Necmi

biz içeri girerken kapıdaki stad görevlisi yan kapıyı açıp 3 kişiyi içeri aldı
senin görevli koyduğun kişi bunu yaparsa güvenlik kameran ne işe yarar.

Çevrimdışı Ensar

başkan kendi açıkladı hepsini tespit ettik bjk tv de göstereceğiz , önümüzde ki sene bunlara hiç taviz vermeyeceğiz dedi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kartal Ç

başkan kendi açıkladı hepsini tespit ettik bjk tv de göstereceğiz , önümüzde ki sene bunlara hiç taviz vermeyeceğiz dedi

Ya o şahıslarda bi dirhem utanma arlanma duygusu olsa o işleri yapmazlar zaten. Bjk tv de gösterilince bi de ünlü oldum diye hava atar çevresine.
Kapalı üstü kale arkalarını da geçtik, daha bismillah 3. maçtan numaralının ortasındaki insanlar kendi koltuklarına oturamamaya başladıysa ipin ucu çoktan kaçtı demektir.
Hatta insanların 4-5 bin tl verip kombine aldığı kapalı alt katın ortasındaki duruma diyecek birşey dahi bulamıyorum.
Yönetimin bu tipleri ifşa ederken, bu tiplerin girmesine kolaylık sağlayan özel/resmi görevlileri de ifşa edip kulübü zarara uğratmaktan dava açması lazım.
Şampiyonluk maçında gencecik çocuklar gördük. Kombinesini gösterip abi 402 den(numaralı üstkat basın tribünü yanı) kombinem olmasına rağmen yerime oturtmadılar,
bu blokta herkes her yere oturuyor dediler, diretsem kavga çıkacaktı adamlar kalabalık bişey de yapamadım dedi.
Hatta şampiyonluk kutlamasında herifler kolon kemerinin oralarda yürüyordu.
Kapıları başıboş bırakmayı da geçtim bu memlekette bu tanıdık kayırma kültürsüzlüğü olduğu sürece bu kaçak göçek bitmez.
O stadın içine gireni de zaten tribünlere dağıttığın yevmiyeli 20 30 güvenlikçi çekip de dışarı falan atamaz. Kulübün kesinlikle kendine ait zebellah gibi tribün korumaları olmalı.

Az önce verdiğiniz sarhoş örneği zaten herşeyin özeti. Milletin karısına çoluğuna cocuğuna tehdit haline gelmiş adamlar hala yakapaça derdest edilip stattan uzaklaştırılamıyorsa, göz yumulup şımartılıyorsa ve polise teslim edilip nezarete attırılamıyorsa istersen milyar dolarlık stad olsun insanlar ailesiyle gelmez.
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2016, 20:19:43 Kartal Ç ]

Çevrimdışı mylife1903

Ya o şahıslarda bi dirhem utanma arlanma duygusu olsa o işleri yapmazlar zaten. Bjk tv de gösterilince bi de ünlü oldum diye hava atar çevresine.
Kapalı üstü kale arkalarını da geçtik, daha bismillah 3. maçtan numaralının ortasındaki insanlar kendi koltuklarına oturamamaya başladıysa ipin ucu çoktan kaçtı demektir.
Hatta insanların 4-5 bin tl verip kombine aldığı kapalı alt katın ortasındaki duruma diyecek birşey dahi bulamıyorum.
Yönetimin bu tipleri ifşa ederken, bu tiplerin girmesine kolaylık sağlayan özel/resmi görevlileri de ifşa edip kulübü zarara uğratmaktan dava açması lazım.
Şampiyonluk maçında gencecik çocuklar gördük. Kombinesini gösterip abi 402 den(numaralı üstkat basın tribünü yanı) kombinem olmasına rağmen yerime oturtmadılar,
bu blokta herkes her yere oturuyor dediler, diretsem kavga çıkacaktı adamlar kalabalık bişey de yapamadım dedi.
Kapıları başıboş bırakmayı da geçtim bu memlekette bu tanıdık kayırma kültürsüzlüğü olduğu sürece bu kaçak göçek bitmez.
O stadın içine gireni de zaten tribünlere dağıttığın yevmiyeli 20 30 güvenlikçi çekip de dışarı falan atamaz. Kulübün kesinlikle kendine ait zebellah gibi tribün korumaları olmalı.
Cok dogru utanmazlar bilakis meshur oldum diye tvitmi ne pohsa ondan yaparlar. Koruma konusunda en temizi boks ve gures takimini getirip antreman yaptirmak lazim. Bir suru para harcanacagina guvenlikcilere mesela fikret baskan karate, judo, sambo takimlari kursun hafta sonu stadyumda calissin bu cocuklar.
Askerde bile butun dovus sporcularini diskoya verirler, calistirirlar. Ayni sistem vodafone arenaya da kurulsun
Baska anlamaz bunlar, simdi kimseyi kucumsemek istemiyorum, haddime degil ama binlerce lira verip mac seyreden adam o verdigi larayi riske edip kufur etmez bence. Gerizekali mi, poposunterlemis parayi kazanirken en yaglisindan kombine almis 1 mac seyredemeyecek, ha beles girenin seyinde olmaz basar kufuru
Kufure karsi oldugum cikmasin, kufur edilsin stadyumda erkek oyunu futbol ve fanatigiz hepimiz, kasinlar macinda kadinlar kufur ediyordu, ben sadece toplu, koro halinde kufure karsiyim, bireysel kufur yanindakini rahatsiz etmiyorsa candir, cezaya gerek yoktur, kufur yataga yansimamistir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Merhaba arkadaşlar. 1 sorum olacaktı:

Staddaki restorant hizmete girdi mi acaba? Yarın babamı doğum günü için götürmeyi düşünüyorum da, sağlıklı bir bilgi alamadım.

Çevrimdışı Ensar

Az önce verdiğiniz sarhoş örneği zaten herşeyin özeti. Milletin karısına çoluğuna cocuğuna tehdit haline gelmiş adamlar hala yakapaça derdest edilip stattan uzaklaştırılamıyorsa, göz yumulup şımartılıyorsa ve polise teslim edilip nezarete attırılamıyorsa istersen milyar dolarlık stad olsun insanlar ailesiyle gelmez.
+1 , hatta yetki varsa jop felan da vereceksin ellerine , taşkınlık yapana girisecekler , öyle taraftar korktuğu için susup oturmayacak güvenliğe söyleyecek onlar halledecek. insanlar ailesiyle gelebilmeli artık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mhmtkartal

İyi akşamlar herkese stat ile ilgili görüşlerin paylaşılacağı yeni bi konu açılacak mı acaba. Merak ettiğim konular var hala stadın eksikleri bakımından ;
1-) En üst sıraya koltuk konacak mı ve bununla ilgili yönetim yada sosyal medya bazında bi adım atıldı mı ?
2-) Eski Açık - Kapalı köşe yırtığının portatif tribün olması
3-) Kale arkalarındaki demirlerin kaldırılması
4-) Yeni açıktaki konmayan 3 sıra koltuğun konulup konmayacağı
    Şimdiden teşekkürler cevaplar için 

Çevrimdışı mylife1903

+1 , hatta yetki varsa jop felan da vereceksin ellerine , taşkınlık yapana girisecekler , öyle taraftar korktuğu için susup oturmayacak güvenliğe söyleyecek onlar halledecek. insanlar ailesiyle gelebilmeli artık
Stadin icinde kafes yapmaliydi baskan bu azan, tasan tayfayi hemen kafese, kafesten naklen yayin rusyada var kavgaci kanali onlar alir, ordan da bir miktar kulube katki. Bu adamlari ayiklamazsa kulup o stad dolmaz. Ben bir suru para verecem yerime oturamayacam, hergun birini dovecem sonra 3-4 kisi gelip beni dovecekler, bir daha da gitmem maca

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bu cezalar süper kupa finaline inşallah yansımaz ilk resmi maç o çünkü yakınlarda olursa gitmeyi planlıyorum umarım hevesim kursağımda kalmaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu cezalar süper kupa finaline inşallah yansımaz ilk resmi maç o çünkü yakınlarda olursa gitmeyi planlıyorum umarım hevesim kursağımda kalmaz

Tarafsız saha olacağı için yansımaz sanırım. Kimse ev sahibi olmayacak çünkü.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İhsan

İyi akşamlar herkese stat ile ilgili görüşlerin paylaşılacağı yeni bi konu açılacak mı acaba. Merak ettiğim konular var hala stadın eksikleri bakımından ;
1-) En üst sıraya koltuk konacak mı ve bununla ilgili yönetim yada sosyal medya bazında bi adım atıldı mı ?
2-) Eski Açık - Kapalı köşe yırtığının portatif tribün olması
3-) Kale arkalarındaki demirlerin kaldırılması
4-) Yeni açıktaki konmayan 3 sıra koltuğun konulup konmayacağı
    Şimdiden teşekkürler cevaplar için

1) Oraya yakın zamanda konmaz. Güvenlik açısından kolay olmayacak gibi.
2) Beton duvarlar var? nasıl olurki? Böyle bir plan var mıydı hiç?
3) Biz henüz buna hazır değiliz. Bence kalmalı
4) Yeni açıkta nereye 3 sıra koltuk koyulsun? Engelli tribünlere mi? Olmaz
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Tarafsız saha olacağı için yansımaz sanırım. Kimse ev sahibi olmayacak çünkü.
Keske yansisaydi ya
Ilk maca kalacak simdi ceza. Belki yildoocan bir kiyak yapar gecen sene olan cezalari sifirlar.
Yildirimdcigim cezalari sifirlayalim

Çevrimdışı mhmtkartal

1) Oraya yakın zamanda konmaz. Güvenlik açısından kolay olmayacak gibi.
2) Beton duvarlar var? nasıl olurki? Böyle bir plan var mıydı hiç?
3) Biz henüz buna hazır değiliz. Bence kalmalı
4) Yeni açıkta nereye 3 sıra koltuk koyulsun? Engelli tribünlere mi? Olmaz

teşekkürler cevaplar için ama 2 ve 4. seçenekler aslında değerlendirilmeli bence

Çevrimdışı Eray

Bu arada kutlamalarda benim yanımda da 3 tane çocuk vardı onlar da sanırım kulüpten ya da güvenlikten tanıdıkları var, biletsiz girmişlerdi. Hatta benim koltuğumda oturuyordu biri daha 11-12 yaşındalar zaten, senin koltuk numaran kaç dedim, abi bizim koltuk numaramız yok dedi.

Kesinlike stad içinde görevli olanlar bu tür kaçak giriş yaptırıyor yakınlarına.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bu arada kutlamalarda benim yanımda da 3 tane çocuk vardı onlar da sanırım kulüpten ya da güvenlikten tanıdıkları var, biletsiz girmişlerdi. Hatta benim koltuğumda oturuyordu biri daha 11-12 yaşındalar zaten, senin koltuk numaran kaç dedim, abi bizim koltuk numaramız yok dedi.

Kesinlike stad içinde görevli olanlar bu tür kaçak giriş yaptırıyor yakınlarına.

Olimpiyattada batı tribünün altındaki otoparktan sokuyolardı

Çevrimdışı Anıl1903

Bu sene 3 maçlık kaçak girenlere müsamaha gösterildiğini düşünüyorum.Yeni sezonda bu tarz söylemlerde bulunmayız umarım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sene 3 maçlık kaçak girenlere müsamaha gösterildiğini düşünüyorum.Yeni sezonda bu tarz söylemlerde bulunmayız umarım.
Baştan nasıl başlarsa öyle gider. Sen en baştan tepkini koyar, dirayetini gösterirsen bunlar daha sonradan yaşanmaz. Bu sene yapmadıkları hangi şeyi önümüzdeki sene yapacaklar? Kendimizi kandırıyoruz kimse kusura bakmasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Baştan nasıl başlarsa öyle gider. Sen en baştan tepkini koyar, dirayetini gösterirsen bunlar daha sonradan yaşanmaz. Bu sene yapmadıkları hangi şeyi önümüzdeki sene yapacaklar? Kendimizi kandırıyoruz kimse kusura bakmasın.
Benim tepkim enayi yerine konmak, hem 3 sene önceden kombine alıcam, dağ taş tepe kar kış demeden olimpiyata başakşehire ankaraya gidicem sonra yeni stat açılınca birileri bedavadan girecek benden daha iyi şartlarda maçı izleyecek üstüne bir de ceza alıcam bu adamlar yüzünden. Madem müşteriyiz herkes üstüne düşen sorumluluğu yerine getirecek, kulüp taraftarına sahip çıkacak, parayı alırken iyi hizmet sunarken vasat. Böyle olmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yasin A.

Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.
Önümüzdeki sezon misal şampiyonlar ligi maçı öncesi olan lig maçından sonra kıldan tüyden sebeplerle açıklara ceza verilir ve ceza bir sonraki resmi maçta çekileceği için biz şampiyonlar ligi maçına giremeyeceğiz değil mi? yoksa lig maçında alınan ceza sadece lig maçında mı çekilebilir? eğer öyle degilse klüp ceza alan kişilerin yerine tekrar bilet satacaktır?
bu olası mıdır?
olası ise sistem süper valla, her hafta yapıştır cezaları tribünlere