Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2265588 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı sozkul

Ben hazır çok pahalı değilken hem kutlamayı daha iyi izlemek hem de görüş açısını görmek için Numaralı 430. blok 1. sıradan aldım :evillol:

kaç numara? 19 ise benim koltukdur..  :) Çok güzel yer..

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 16:16:28 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Eray

Aldık biletimizi, geliyoruz inşallah. Ben de eski açık alttayım tek geleceğim büyük ihtimalle. Eski açık altta olan abilerim, kardeşlerim varsa tanışmak isterim...

Çevrimdışı emrecakmak

Meşale olacakmış galiba, yine televizyondan izleyemeyeceğiz :/ deniz seviyesinin altında olan stadta meşale şov yapmak nedir ya..

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Şampiyonluk anı ve sonrası drone görüntüsü;

Semti resmen yakmışız  :evillol:
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 18:05:28 DaldanSarkanElma ]
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl1903

Stad full olur değilmi kutlama günü,erken gidelim öyleyse...

Çevrimdışı Ensar

Şampiyonluk anı ve sonrası drone görüntüsü;

Semti resmen yakmışız  :evillol:
bu daha fragman abi film perşembe günü :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

biletlere baktim 8,7,6,5,4 bitmis misafirde ve diger katagorilerde az bilet var başkan akilli buldu parayi bu hafta valla kartal yuvalari persembe gunu yine yikilir urun yetistirebilseler bare
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

akyazı stadından sonra adana stadında'da hibrit çim olucakmış herkese örnek oluyoruz :)

Adana Koza Arenada, "HİBRİT çim" uygulanacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Vodafone Arena’daki hibrit çimi Adana’da yapımı devam eden stadyum için de uygulayacaklarını söyledi.
D.Türk: "Nem ve güneşin Adana’da yüksek olmasından dolayı çim ekim gerçekleştirilmeden önce stadın tabanına hava kanalları ve soğutma sistemi yerleştirilecek daha sonra hibrit çim ekimine geçilecek. Bu çim güçlendirilmiş doğal çim olarak tanımlanıyor. Futbolcuların sakatlık problemlerini yüzde 70 daha az yaşadığı bir çim türü, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası gibi önemli turnuvalardaki statlar için kullanılan çim türü, Vodafone Arena ve Avrupa’nın en önemli ligi olarak kabul edilen İngiltere Premier Lig’de de bütün takımların tercihi oldu. Dünya üzerinde toplamda 45 futbol kulübünün stadında hibrit çim bulunuyor. Bunların arasında hiç kuşkusuz 2007’de yenilenen Wembley Stadı başı çekiyor" diye konuştu.

Çevrimdışı emrecakmak

akyazı stadından sonra adana stadında'da hibrit çim olucakmış herkese örnek oluyoruz :)

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Vodafone Arena’daki hibrit çimi Adana’da yapımı devam eden stadyum için de uygulayacaklarını söyledi.
D.Türk: "Nem ve güneşin Adana’da yüksek olmasından dolayı çim ekim gerçekleştirilmeden önce stadın tabanına hava kanalları ve soğutma sistemi yerleştirilecek daha sonra hibrit çim ekimine geçilecek. Bu çim güçlendirilmiş doğal çim olarak tanımlanıyor. Futbolcuların sakatlık problemlerini yüzde 70 daha az yaşadığı bir çim türü, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası gibi önemli turnuvalardaki statlar için kullanılan çim türü, Vodafone Arena ve Avrupa’nın en önemli ligi olarak kabul edilen İngiltere Premier Lig’de de bütün takımların tercihi oldu. Dünya üzerinde toplamda 45 futbol kulübünün stadında hibrit çim bulunuyor. Bunların arasında hiç kuşkusuz 2007’de yenilenen Wembley Stadı başı çekiyor" diye konuştu.

Toki arenadakiler çıldırıyordur şimdi :D adana stadi bile hibrit bizimki tarla diye :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adana nın sıcağına ancak hibrit çim dayanır. Yoksa bizim çimler sarı oluyor hep.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İhsan

Adana nın sıcağına ancak hibrit çim dayanır. Yoksa bizim çimler sarı oluyor hep.

Hibritin sıcakla alakası yok. Daha önemlisi alttan havalandırma(soğutma)sistemi gerek
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Kartal Ç

Son maçta eski açıktaki dev ekranın sol orta bölümünde şerit halinde ledleri bozuk bir kısım vardı.
Kutlamalara kadar teknik arkadaşlar onu bi düzeltebilirse iyi olur :D
Numaralı üstten çıkış hala sorun. Eski açığa doğru giden çıkış yolu zaten daralarak gidiyor bir de oraya metal konstrüksiyon merdiven yaptılar gazhane caddesine çıkan. İyice daraldı. Madem merdiven yaptınız maç çıkışı kapısını kitlemeyin de insanlar ordan da çıksın biran önce. Kapıyı kitlettiren görevlilere duyrulur.

Çevrimdışı blackeagle05

Merhaba, şampiyon kutlaması için bilet takası bölümünü bulamadım. Bugüne kadar sadece buraya yazdım, o yüzden size bir sormak istedim. Nerede o bölüm?
La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hibritin sıcakla alakası yok. Daha önemlisi alttan havalandırma(soğutma)sistemi gerek
Altındaki yapıyı da yapacaklar. Ben onun için hibritle sıcağı kıyasladım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı celiker1

biletlere baktim 8,7,6,5,4 bitmis misafirde ve diger katagorilerde az bilet var başkan akilli buldu parayi bu hafta valla kartal yuvalari persembe gunu yine yikilir urun yetistirebilseler bare
Bugün öğlen saat 1 gibi uğradım stadyumdaki yuvaya şampiyonluk tişörtü almaya.İçerisi bayağı yoğundu ve 4 kasiyer bakmasına rağmen sıra vardı.İçeride bulunduğum yarım saat sürecinde sıra hiç bitmedi kasa önünde :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı kadir137

Belki paylaşılması  gereken çok fotoğraf video var. Ama bunu paylaşmadan geçemedim. Buyrun kuzey 408. Blokta emekçimiz:
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stadta 30-35 bin aralığında seyirci olacak gibi kale arkaları full numaralı ve  kapalıda boşluklar olacak viplerde özellikle ama 2-3 milyon tl kasaya girecek yarınki son satışlarla bi kaç milyonda kartal yuvası satışları olacaktır gün içindeki yarın 5 milyonu doğrultur gibi geliyor bana kulup çok iyi para valla vodafone arena maç yapmadan bile para basıyor :super:
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 00:53:30 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

pazateside aynı şekildeydi stadı göremeye gelenler şampiyonluk kutlamasına gelenler gelip alıyor takım iyi olunca taraftarda parası kadar alışveriş yapmaya başladı bence 2016 yılı kartal yuvası gelirleri rekor seviyede ve katlanarak gidecek bi duyum yeni formalar yarın kutlamada giyilebilir 2015-2016 formalarında 400 bine çok yaklaşmışız yarınki satışlarla beraber baya stok erimiş olacak yeni formalar doping etkisi yapar
Bugün öğlen saat 1 gibi uğradım stadyumdaki yuvaya şampiyonluk tişörtü almaya.İçerisi bayağı yoğundu ve 4 kasiyer bakmasına rağmen sıra vardı.İçeride bulunduğum yarım saat sürecinde sıra hiç bitmedi kasa önünde :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

pazateside aynı şekildeydi stadı göremeye gelenler şampiyonluk kutlamasına gelenler gelip alıyor takım iyi olunca taraftarda parası kadar alışveriş yapmaya başladı bence 2016 yılı kartal yuvası gelirleri rekor seviyede ve katlanarak gidecek bi duyum yeni formalar yarın kutlamada giyilebilir 2015-2016 formalarında 400 bine çok yaklaşmışız yarınki satışlarla beraber baya stok erimiş olacak yeni formalar doping etkisi yapar
inşallah öyle bişey olur bir an önce yeni sezon formaları çıksın istiyorum :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

inşallah öyle bişey olur bir an önce yeni sezon formaları çıksın istiyorum :D
süpriz var diyorlar bakalım inşallah dedikleri gibi formalardır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK