Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268813 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Müze ve stat içinden güncel 2 fotoğraf
Yok abi yok ikinci kat ledler sart. Dedigim gibi elektronik pankartlar yapilsin oraya. Ayrica yeni aciga da led sart. Boyle olmuyor.

Mir koltuklari ortmus, membranka ortmusler herhalde. Musamba ya....

Soylemfotograflar gelsin ozledik.
Ortasahankn ortasinda daire seklinde bir dizayn mi var yoksa ben mi yanlis goruyorum.

Çevrimdışı minsk kartali

Arkadaslar konu disi ama digiturk play de sorun mu var siteye giremiorum da ??

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben de senden sonra denedim giremedim. sende ne yaziyor hata olarak? ben de giris yetkiniz yok gibi bir sey yazdi @cadavra

Çevrimdışı aşığımsana

Yok abi yok ikinci kat ledler sart. Dedigim gibi elektronik pankartlar yapilsin oraya. Ayrica yeni aciga da led sart. Boyle olmuyor.

Mir koltuklari ortmus, membranka ortmusler herhalde. Musamba ya....

Soylemfotograflar gelsin ozledik.
Ortasahankn ortasinda daire seklinde bir dizayn mi var yoksa ben mi yanlis goruyorum.
üst kata led değilde siyah renk üstüne Beşiktaş 1903 tarzı yazılar ile  pankart tüm o görüntüyü kaplayacak şekilde durursa daha hoş olur aynı şekilde yeni açıkta da aynı işlem uygulanabilir
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Ensar

üst kata led değilde siyah renk üstüne Beşiktaş 1903 tarzı yazılar ile  pankart tüm o görüntüyü kaplayacak şekilde durursa daha hoş olur aynı şekilde yeni açıkta da aynı işlem uygulanabilir
+1

Çevrimdışı Eray_Steiermark

+1

Aynen çok şık durur.

Çevrimdışı emrecakmak

Arkadaslar konu disi ama digiturk play de sorun mu var siteye giremiorum da ??

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DNS varsa değiştir birde öyle dene.

Çevrimdışı russianpub

Son membran ne zaman takılır kimse cevap vermiyor ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2016, 18:03:41 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Unalll

Lig bitsede bu membranların altına renkli ışıklar taksalar geceleri ışık şov yapsak

Çevrimdışı kutalmis.pinar

BEŞİKTAŞŞŞ⚽️1️⃣9️⃣0️⃣3️⃣💪🏻
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaslar gunun anlam ve onemine binayen ozel bir resmi sizlerle paylasmak istedim.

Çevrimdışı canergiray77

foto bugün'e ait amcaoğlum gönderdi şimdi :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı ahmetx

Yeni açık led olmalı @aşığımsana
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

videodan ekran görüntüsü aldım.

Takım otobüslerinin giriş yaptığı tünelde de çalışma yapılmış gibi :)

Çevrimdışı worns

Stada en çok ihtiyaç duyduğumuz maça geldik. Osmanlı maçının bitiş düdüğünde turu atacağız. Başakşehir'i geçseler de Gençlerbirliğine yüksek ihtimal takılacaklar.

Çevrimdışı emrecakmak

En çok burası okunduğu için buraya da yazayım.

Sezonun en önemli belki de şampiyonluk maçına çıkacağız ama amigonun kafasına bakar mısınız? Islıklamayın!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En çok burası okunduğu için buraya da yazayım.

Sezonun en önemli belki de şampiyonluk maçına çıkacağız ama amigonun kafasına bakar mısınız? Islıklamayın!

Yahu bu adamların zeka seviyesi gerçekten çok alt düzeyde, aradaki farkı idrak edecek kapasitede değiller..
Korku akıl katilidir.