Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268567 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı onder23

Bence 1903 tribününü vip statüsünden çıkarıp locaya çevirebilirler :)
En mantıklısı bencede böyle

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi emre_1978

@Efe numaralı vip ile 1903'ün tamamı satılabilirse yıllık 8 - 10 milyon dolar gelir getirir, İnönü'nün toplam yıllık gişe hasılatı aşağı yukarı bu kadardı.
Normal koltuğa çevirirsen 3'te 2'sini kaybedersin bu gelirin.

Şampiyonlukla birlikte yeni sezon öncesinde çok büyük kısmının satılacağını düşünüyorum. O zaman boş da kalmaz, olimpiyat ya da başakşehir değil burası Istanbul'un göbeği.
Boşta loca kalmadı, arayanları buralara yönlendirmesi lazım kulübün. Ve 3 yıllık yerine sezonluk satışa açmaları lazım bence.

Sezonluk satış ilgi görmezse haklısın, şu andaki bilet fiyatlarıyla sezonun büyük çoğunluğunda boş kalır.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

@Efe numaralı vip ile 1903'ün tamamı satılabilirse yıllık 8 - 10 milyon dolar gelir getirir, İnönü'nün toplam yıllık gişe hasılatı aşağı yukarı bu kadardı.
Normal koltuğa çevirirsen 3'te 2'sini kaybedersin bu gelirin.

Şampiyonlukla birlikte yeni sezon öncesinde çok büyük kısmının satılacağını düşünüyorum. O zaman boş da kalmaz, olimpiyat ya da başakşehir değil burası Istanbul'un göbeği.
Boşta loca kalmadı, arayanları buralara yönlendirmesi lazım kulübün. Ve 3 yıllık yerine sezonluk satışa açmaları lazım bence.

Sezonluk satış ilgi görmezse haklısın, şu andaki bilet fiyatlarıyla sezonun büyük çoğunluğunda boş kalır.
sezonluk satılmalı zaten bence başta 3 sezonluk satılarak sadece parasal kazanç hedeflendi bu 3 sezon sonunda artık yıllık ve daha makul fiyatlara satılmalı yoksa kimse almaz uçuk paralar olursa bizim taraftar profili alışık değil ve benimsemez bu tarz şeyleri boş kalır valla boş kalırsa düşünülmeden alt katların normal koltuğa çevrilmesi gerek para kazanalım derken hiç kazanamayacağız sonra bide maçlarda omuz omuza maç seyretmek istiyor %95 öyle ayrı gayrı maç seyretrmek isteyen pek yok bizde 3 yıl test edilecek localar vip ve 1903 tribünü boş kalırsa ben normale çevrilmesinden yanayım 1 zengin maç izelyecek diye onlarca kişinin koltuğunu kapatmak bana ters geliyor açıkçası bize taraftar lazım bu 3 sezondan sonra şimdi kendimizi bi toparlayalım sonra ben başkan olup koltukları değiştiririm :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

sezonluk satılmalı zaten bence başta 3 sezonluk satılarak sadece parasal kazanç hedeflendi bu 3 sezon sonunda artık yıllık ve daha makul fiyatlara satılmalı yoksa kimse almaz uçuk paralar olursa bizim taraftar profili alışık değil ve benimsemez bu tarz şeyleri boş kalır valla boş kalırsa düşünülmeden alt katların normal koltuğa çevrilmesi gerek para kazanalım derken hiç kazanamayacağız sonra bide maçlarda omuz omuza maç seyretmek istiyor %95 öyle ayrı gayrı maç seyretrmek isteyen pek yok bizde 3 yıl test edilecek localar vip ve 1903 tribünü boş kalırsa ben normale çevrilmesinden yanayım 1 zengin maç izelyecek diye onlarca kişinin koltuğunu kapatmak bana ters geliyor açıkçası bize taraftar lazım bu 3 sezondan sonra şimdi kendimizi bi toparlayalım sonra ben başkan olup koltukları değiştiririm :D

CL maçlarında dolsa yeter :) Daha zenginlerin ayağı alışmadı seneye ful çeker bence :)

Çevrimdışı selçukaras

Hele gs yi yenelim eger fb de puan kaybederse.
Sali çarşamba genel satışta bilet biter.
Karaborsacilar zengin olur.

Çevrimdışı selçukaras

Zaten gelecek sene kombine olacak buyuk ihtimalle hetyer. Cok az bilet kalacak belki 5 6 bin onlar satilsin yeter

Çevrimdışı SLYKRT

Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı FARUK

Güncel fotoğraflar
Yeni yönlendirme tabelaları eklenmeye başlanmış

Çevrimdışı cursedofdragon

Güncel fotoğraflar
Yeni yönlendirme tabelaları eklenmeye başlanmış

sürekli yazıyorum ama sonuçta burda beğenmediğimiz yerlerini eksik şeyleri söylüyoruz inşallah yöneticilerimizde görür.

Abi sarı kapı zorunluluğu yoksa bu sarı kapılar yazın değiştirilsin normal üst katta ki demirlerin rengi gibi orjina aliminyum rengi olabilir parmaklık şeklinde olabilir.

Bu ses sistemi eski açıkta hem hoş durmuyor hem sürekli yeni açığa maçtan önce hapörlör koyuluyormuş galiba kedi yoluna komple dağıtılsın o sistemi.

Çatının altına ısıtıcılar takılması lazım üst katta ki tribünde kiler için.

Led meshler ile o açıklar kapatılması lazım ama tabi böyle demirler hoş durmuyor eskisi daha iyiydi.

Üst kat ve alt kat taki tribün ayrımları cam olsun tek kat olsun.Üst katta ki tribün ayrımlarında merdiven boşluğa var alt katlarda yok eğer yine zorunluluk yoksa üst katlarda ki merdiven boşluklarınada gerek yok daha fazla koltuk demek.

En üst kat'a koltuk koyulmalı.

Engelli kardeşlerimiz için rampa lazım daha iyi görmeleri için.

Kale arkaların daki demir teller örgüler camlar vs hiçbirşey olmalı sadece 2 kale arkasında da ince bir ağ yeterli.

Beşiktaş Jk yazısı daha güzel yazılabilir.

Pixel koltuk kalıcaksa loca'da ki koltuklarıda pixelli yapılması lazım tribün daha büyük gösterir böyle sanki alt tribün ufacık gibi kalmış.

Numaralı arkasında ki siyah & beyaz panolar inşallah geçicidir oraya daha güzel birşeyler yakışır.

Stad dışı yeşillendirme daha çok olmalı özellikle numaralı arkasında ağaçlar olabilir.

Stadımızı 270 derece dönen ledler'in üstünde ki kalan alanı füme rengi filan yapmak hoş olmaz oraya giydirme yapmak lazım.Vodafone - BEŞİKTAŞ JK yazabilir komple boydan boya böyle beton olacağını o şekilde daha hoş olur.

Yeni açık'ta ledler bitiyor aslında orayıda led yapıp 360 derece dönüyormuş gibi olabilir çokmu ayrık olur bilinmez ama denemek lazım.

Seneye bu İşte karagümrüklüler,forzalar,adanalılar bu tarz pankartlara izin vermemek lazım pazar yeri gibi oluyor zaten asılacak yer kalmıyor bu şekilde yaparsak.

Yine en önemli şeylerden biriside saha içindeki pankartlar kale arkasında yarım kalmış vaziyette inşallah yeni bir anlaşma ile o pankartlar köşelere kadar uzatılır daha güzel bir görüntü oluşturur.

Şimdilik bu kadar :)

Çevrimdışı mylife1903

Reyting cok dustu, calismalar ne durumda arkadaslar.
Bir de guzel bir video yapsa kulup, benim gibi suan icin gidip gorme imkani olmayanlar icin sadece stadin ici degil diger bolumlerden de video gormek isterim, mesela stadin yanindaki otobus girislerinden, tribun dolasim alanlarina, restoranlara kadar boyle 1 saatlik falan bir video cikarsa ya kulup

Çevrimdışı Efe

calismalar tam olarak yeni sezon oncesi bitecek gibi gorunuyor tek hedef sampiyonluk sezon basinda 2  hedef vardi stadi acmak ve sampiyonluk ilk oldu 2.icin son 2
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Bu korkuluklar geçicidir inşallah. Eğri büğrü duvara mı? çirkin demirlere mi, yanayım?

Çevrimdışı Efe

Bu korkuluklar geçicidir inşallah. Eğri büğrü duvara mı? çirkin demirlere mi, yanayım?
bende çözemedim çok çirkin 40cm için kıyamet koparanlar bunları görmüyor stadı demirle kapatmakta nedemek nasıl bi zihniyet yeni sezon öncesi gerekli iyileştirilmeler yapılmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı berkotistis

Şuan bu uğur böceği işi  star da Okan Bayülken programında,  10 günlük bi etkinlikmiş Beşiktaş belediyesi ile bi sivil kuruluş.  Barış temasıyla konmuş bunlar Beşiktaş'ın her yerine.  Sıkıntı yok yani 10 gün sonra kalkıyor  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

bende çözemedim çok çirkin 40cm için kıyamet koparanlar bunları görmüyor stadı demirle kapatmakta nedemek nasıl bi zihniyet yeni sezon öncesi gerekli iyileştirilmeler yapılmalı
hatta daha yüksek demirlerle kapatılmalı maç günü ordan geçmek polis bariyerini aşmak demektir.
kaçak girişi önleyecekse bütün stadın çevresini demir parmaklıkla kapatsınlar. Senin söylediğin şeyler medeni ülkeler için geçerli
biz daha onlara hazır değiliz malesef beğenmediğiniz demirlerde numaralı tarafında ordan içeri kolayca atılacak meşaleyle ilerde avrupa maçlarında
sahamızı kapattırır.

Çevrimdışı Unalll

Bir aralar stad ledlerle çevreleniyordu noldu o iş abiler devam ediyor mu yoksa caydilar mi

Çevrimdışı cagdas44

Bir aralar stad ledlerle çevreleniyordu noldu o iş abiler devam ediyor mu yoksa caydilar mi

O yine bi denemeydi muhtemelen

Çevrimdışı Efe

bence hic yapmasinlar o isi guzel gorunmeyecek gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

O yine bi denemeydi muhtemelen
Başkana instagramdan mesaj atmıştım bu yapılanı begenmedim ilk yapılan daha güzeldi diye , dikkatemi aldı acaba

Çevrimdışı Efe

hatta daha yüksek demirlerle kapatılmalı maç günü ordan geçmek polis bariyerini aşmak demektir.
kaçak girişi önleyecekse bütün stadın çevresini demir parmaklıkla kapatsınlar. Senin söylediğin şeyler medeni ülkeler için geçerli
biz daha onlara hazır değiliz malesef beğenmediğiniz demirlerde numaralı tarafında ordan içeri kolayca atılacak meşaleyle ilerde avrupa maçlarında
sahamızı kapattırır.
inonude mac gunleri demirler getiriliyordu yanlis hatirlamiyorsam yine ayni sekilde olmali mac gunu haricinde stadin etrafinda dolasilabilmeli sonucta anit yapi para karsiligi icini disini gezdirmek gerek mac gunu kapat heryeri zaten baska cagre yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cadavra

Arkadaslar konu disi ama digiturk play de sorun mu var siteye giremiorum da ??

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi