Güncel fotoğraflar
Yeni yönlendirme tabelaları eklenmeye başlanmış
sürekli yazıyorum ama sonuçta burda beğenmediğimiz yerlerini eksik şeyleri söylüyoruz inşallah yöneticilerimizde görür.
Abi sarı kapı zorunluluğu yoksa bu sarı kapılar yazın değiştirilsin normal üst katta ki demirlerin rengi gibi orjina aliminyum rengi olabilir parmaklık şeklinde olabilir.
Bu ses sistemi eski açıkta hem hoş durmuyor hem sürekli yeni açığa maçtan önce hapörlör koyuluyormuş galiba kedi yoluna komple dağıtılsın o sistemi.
Çatının altına ısıtıcılar takılması lazım üst katta ki tribünde kiler için.
Led meshler ile o açıklar kapatılması lazım ama tabi böyle demirler hoş durmuyor eskisi daha iyiydi.
Üst kat ve alt kat taki tribün ayrımları cam olsun tek kat olsun.Üst katta ki tribün ayrımlarında merdiven boşluğa var alt katlarda yok eğer yine zorunluluk yoksa üst katlarda ki merdiven boşluklarınada gerek yok daha fazla koltuk demek.
En üst kat'a koltuk koyulmalı.
Engelli kardeşlerimiz için rampa lazım daha iyi görmeleri için.
Kale arkaların daki demir teller örgüler camlar vs hiçbirşey olmalı sadece 2 kale arkasında da ince bir ağ yeterli.
Beşiktaş Jk yazısı daha güzel yazılabilir.
Pixel koltuk kalıcaksa loca'da ki koltuklarıda pixelli yapılması lazım tribün daha büyük gösterir böyle sanki alt tribün ufacık gibi kalmış.
Numaralı arkasında ki siyah & beyaz panolar inşallah geçicidir oraya daha güzel birşeyler yakışır.
Stad dışı yeşillendirme daha çok olmalı özellikle numaralı arkasında ağaçlar olabilir.
Stadımızı 270 derece dönen ledler'in üstünde ki kalan alanı füme rengi filan yapmak hoş olmaz oraya giydirme yapmak lazım.Vodafone - BEŞİKTAŞ JK yazabilir komple boydan boya böyle beton olacağını o şekilde daha hoş olur.
Yeni açık'ta ledler bitiyor aslında orayıda led yapıp 360 derece dönüyormuş gibi olabilir çokmu ayrık olur bilinmez ama denemek lazım.
Seneye bu İşte karagümrüklüler,forzalar,adanalılar bu tarz pankartlara izin vermemek lazım pazar yeri gibi oluyor zaten asılacak yer kalmıyor bu şekilde yaparsak.
Yine en önemli şeylerden biriside saha içindeki pankartlar kale arkasında yarım kalmış vaziyette inşallah yeni bir anlaşma ile o pankartlar köşelere kadar uzatılır daha güzel bir görüntü oluşturur.
Şimdilik bu kadar