Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2269167 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı tangaz

daha evvel de belirtmiştim 4 tarafta da olmalı die bu nedenle yinelemedim. bence 4 tarafta da olmalı ve taraftar adam olana dek orada kalmalı.

ayrıca bu süreçte yönetim de kararlı olmalı. o afilli güvenlik sistemi ile suçlular tespit edilmeli ve stada giriş yasağı+kombine iptali + senin yüzünden tff.den ceza yedik bu parayı sana rücuu ettiriyoruz konulu davalarla taraftarı zapt-ı rapta almada kararlı olmalı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

daha evvel de belirtmiştim 4 tarafta da olmalı die bu nedenle yinelemedim. bence 4 tarafta da olmalı ve taraftar adam olana dek orada kalmalı.
Bunun hiçbir garantisi yok yaptırımlar ağırlaşmadan,kaldırdığın gün yine girilebilir
Sahaya girme olayını gerçekleştiren adam stada alınmamalı bir daha

Çevrimdışı ahmetx

bu tutarlı bir düşünce , yönetimin tutarlı olması için kapalı ve numaralıyı da tel örgülerle çevirmesi lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

İşin ilginç tarafı spor salonlarında bu tel örgülerden yok , sanırsın tüm taraftarlar öfke kontrolünden geçirilmiş ve salona alınmış.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

bu tutarlı bir düşünce , yönetimin tutarlı olması için kapalı ve numaralıyı da tel örgülerle çevirmesi lazım.
Sence kaç okka yürek lazım o kadar para vermiş adamın önüne tel çekmek için
"1000 lira veren fakir olay çıkarmaya meyillidir kafese koyalım"dan başka bir düşünce geçmiyor kafalarından
Kale arkalarına kondu ve çok zor kalkması artık,bitti bence o olay

Çevrimdışı ahmetx

"1000 lira veren fakir olay çıkarmaya meyillidir kafese koyalım"dan başka bir düşünce geçmiyor kafalarından

sonuçta herkes kendine verdiği değer kadar başkalarından değer görüyor , kale arkası tarftarları bunu kabullendiği için tel örgüler sadece onların önüne koyuluyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz de kraldan çok kralcılar olduğu sürece üst katlara bile tel örgü çekeriz. Ben tel örgülere karşıyım, atlayana ağır yaptırım getirirsin bunda da kararlı olursun bak bakalım neler olacak sonrasında ama biz hep en kolay yolu seçiyoruz.. Koyalım tel örgüyü kurtulalım ne güzel uygulama. O ilk maçta Tolga'nın son anda sahaya girişini engellediği adamın kombinesi veya bileti olmadığına adım gibi eminim. Onunla ilgili bir açıklama bile yapılmadı, yap resmi siteden duyurunu dava açılmıştır vs filan diye biz de samimiyetinize inanalım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Biz de kraldan çok kralcılar olduğu sürece üst katlara bile tel örgü çekeriz. Ben tel örgülere karşıyım, atlayana ağır yaptırım getirirsin bunda da kararlı olursun bak bakalım neler olacak sonrasında ama biz hep en kolay yolu seçiyoruz.. Koyalım tel örgüyü kurtulalım ne güzel uygulama. O ilk maçta Tolga'nın son anda sahaya girişini engellediği adamın kombinesi veya bileti olmadığına adım gibi eminim. Onunla ilgili bir açıklama bile yapılmadı, yap resmi siteden duyurunu dava açılmıştır vs filan diye biz de samimiyetinize inanalım.
Tolga güvenliğin görevini yapıyor , güvenlik ne iş yapıyor? Önce güvenliğe sonra bu adama vereceksin cezayı , bundan sonra sahaya girme oluyor mu olmuyor mu görürüz o zaman.

Çevrimdışı Oktay

ne alakası var amma dejenere ettiniz .. olmuşken numaralı ve kapalının üst tribünlerede tel örgü yapsınlar tam olsun

Çevrimdışı Oktay

en sonunda önüne gelene biatcı ,kralcı,ocu ,bucu diye diye kafayı sıyıracan..yaa arkadaşım biraz relax

Çevrimdışı tangaz

İşin ilginç tarafı spor salonlarında bu tel örgülerden yok , sanırsın tüm taraftarlar öfke kontrolünden geçirilmiş ve salona alınmış.

aslında son dönem futbol seyircisinin salon sporlarına kayması ile salon sporları seyircileri de bozulmaya başladı eskiden öyle değildi. hatta olayı sporcu boyutuna indirgeyelim. bir futbolcu maç sonunda klişe cümleler kurar iyiydik kötüydük önümüzdeki maçlara bakacağız vbvb çünkü kültürü bu seviyededir. basketbolcudan ise maç sonlarında sıksık çok daha dolu demeçler görmüşüzdür, çoğunluğu kolej kökenlidir, bundan 25 sene evvel dahi basketbol coachları sadece 2 yabancı oynarken kenarda ingilizce verirdi taktiği...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

en sonunda önüne gelene biatcı ,kralcı,ocu ,bucu diye diye kafayı sıyıracan..yaa arkadaşım biraz relax
:kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

ne alakası var amma dejenere ettiniz .. olmuşken numaralı ve kapalının üst tribünlerede tel örgü yapsınlar tam olsun
olsun tabii  :D . Benim yazdıklarımı kronolojik olarak okursan olmasın diyorum zaten. :poke:  Ama kale arkasına sahaya atlayabilirler diye tel örgü yapıyorsan kendi içinde tutarlı olman için maratonlarada koyman lazım .

Çevrimdışı ahmetx

aslında son dönem futbol seyircisinin salon sporlarına kayması ile salon sporları seyircileri de bozulmaya başladı eskiden öyle değildi. hatta olayı sporcu boyutuna indirgeyelim. bir futbolcu maç sonunda klişe cümleler kurar iyiydik kötüydük önümüzdeki maçlara bakacağız vbvb çünkü kültürü bu seviyededir. basketbolcudan ise maç sonlarında sıksık çok daha dolu demeçler görmüşüzdür, çoğunluğu kolej kökenlidir, bundan 25 sene evvel dahi basketbol coachları sadece 2 yabancı oynarken kenarda ingilizce verirdi taktiği...
spor sergi sarayı günleri

Çevrimdışı ahmetx

bak sen bunu kendine verdiğin değerden dolayı kabullenmiyorsun işte kale arkası taraftarı da kabullenmemeli.

Çevrimdışı Kartal39

ben bunu anlamıyorum bu adamlarda neden ağ yok insan boyu tel örgüler yok ?

Bayern stadında bile var bu adamlar koymamışlar ? Biz neden koyuyoruz.

Neden oraya tel örgü konulduğunu anlamak için eski açık orta alt sıralarda maç izlemeniz lazım. Kayseri maçında tam bu bölgede maç seyrettim açılış maçında güvenliği döven Karagümrüklüleri birde set yaparak ödüllendirmişler. Sırf bu adamlar yüzünden 121. blok ilk 10 sıra koltuklara basarak maç seyretti. Taraftara ettikleri küfürlerde cabası. Bu adamlar tribünlerden temizlenmeden o tel örgüleri kaldırmasınlar daha iyi.

Çevrimdışı ahmetx

Neden oraya tel örgü konulduğunu anlamak için eski açık orta alt sıralarda maç izlemeniz lazım. Kayseri maçında tam bu bölgede maç seyrettim açılış maçında güvenliği döven Karagümrüklüleri birde set yaparak ödüllendirmişler. Sırf bu adamlar yüzünden 121. blok ilk 10 sıra koltuklara basarak maç seyretti. Taraftara ettikleri küfürlerde cabası. Bu adamlar tribünlerden temizlenmeden o tel örgüleri kaldırmasınlar daha iyi.
peki bu güvenliği döven karagümrüklü gibilerini stadyuma girmekten men etseler tel örgüye gerek kalır mı ? Herhangi bir ceza verilmediği, göz yumulduğu için sen de tel örgüler ardından seyretmek zorunda kalırsın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 12:47:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şarkıcı türkücü tayfaya bir arkadaş Ekşi sözlükte güzel giydirmiş. Eline sağlık :

"bu şarkıcı türkücü tayfa yüzünden inönü'nün son zamanlarında da beşiktaş ev sahibi avantajını kullanamıyordu, hatırlarsanız o dönemde kendi evinde daha başarısızdı deplasmana kıyasla. başlıyorlardı türküye kırk saat aynı tempoda aynı sesle uyutuyorlardı takımı.

bu adamların tek amacı kendi isimlerini duyurmak, beşiktaş aslında sadece bir araç. hayatlarında hiçbir başarısı kendini gösterebildiği hiçbir ortam olmayan adamlar tribünde bağırarak kitlesel olarak bir meziyet sergildiklerini zannediyorlar. adamlar maça sırtlarını dönüp şarkı türkü çığırarak oyuna etki ettiklerini zannediyorlar. iki tane işbilmez futbol kültürü 1980'lerde kalmış yorumcu köşe yazarı bunlardan bahsedince amaçlarına ulaşıyorlar.

başarıyla beraber bilet fiyatları da yükselecek, tribünler hep dolacak ve bu adamlar unutulacak yok olacak. beleş bilet olayı bitince bunlar da bitecek."
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı selçukaras

bence kale arkası tel örgü olayını gerçekten abartıyorsunuz.
dün bayern maçını izledinizmi. o kadar medeni ve cezası yaptırımı çok olan ülkede bile
ülkenin en modern stadında bile vardı o dedikleriniz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

dün bayern maçını izledinizmi. o kadar medeni ve cezası yaptırımı çok olan ülkede bile

Baba! Koltuk yok koltukları çalmışlar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

koltuk niye yok bu stadda :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı selçukaras

yalnız adamlar kale arkası koltuk olayını inanılmaz güzel çözmüşler.

arkadaş sanki çok medeni adam gibi maç izlemeyi bilen bir taraftar grubumuz varmış gibi şu olsun bu olsun bu olmasın diyoruz.
herkes için değil tabi ki dediklerim. bende maça gittim koltuğuma oturdum hiç bir yere zarar vermedim sahaya girmedim. bir şey atmadım. benim gibi binlerce taraftar var. ama aramızdan asalaklar ayıklanmadığı sürece bu gibi tel örgüler normal.

Çevrimdışı tangaz

yalnız kale arkası süpermiş adamların muhtemelen ayakta seyirci alırken o koltuklarında üzerine basacak şekilde seyirci alarak kapasiteyi abartıyorlar yani hem basamağa hem koltuk üzerine taraftar alınıyor ve sıra sayısı 50 ise 100e çıkıyor...