Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268448 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

polis ne yapacak anlamadım çarşıda eğlenen insanlarımı gözaltına alacak
bir suç yaşanmadığı sürece polisin gelip müdahale hakkımı var. Bursa takım otobüsü gelirken
polisin taraftarın üzerine durup dururken gaz atmasınımı onaylıyorsun çoluk çocuk gaza boğuldu
ne oldu olası bir suçumu önledi polis ne yani insanların tipine bakıp sen suçlusun sen suçsuzsunmu diyecek
bu nasıl bir mantık
Yahu emniyet müdürü gelip tüm amirleri fırçaladı gözümün önünde neden aramıyorsunux insanları diye. Onca polis çimlerde oturmuş keyif yapıyordu. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama bana ayrı bir düşmanlığın olduğu için anlamıyorsun
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Peki sen o beynini kullanarak şuna cevap verir misin? O kaçak girenlerden birisi beni öldürse tribünde o kameraların tespiti ne işe yarayacak? Anlatmaya çalıştığım nokta bu. Madem bir şey kuruyorsun uygula. Zamanla oturacak diye cümle mi olur?
uygulamadıklarını nerden biliyorsun laf olsun diyemi harcandı o 20 milyon
bir saattemi tesbit edeceksin kameranın tesbiti sen öldürüldüğünde suçlunun bulunmasını sağlar
kamera dediğin suç işlenmeden adamı tutup yere yatırmaz. insanlar bilirki kameralar beni izliyor
suç işlersem araya karışıp kaçamam ve bu nedenle caydırıcıdır ama biri gözünü karartmışsa seni
öldürmek için bırak kamerayı emniyet müdürlüğü içinde olsan yapar buna kimse engel olamaz.
her zaman suç işlemeye meğilli azınlık olacak burda çoğunluğun önlemini almak önemli olan
önce çoğunluğun karmaşasını önle düzeni sağla sonra içindeki aykırı uçları ayıkla. Tabi bunu anlamak için
önce art niyetli olmayacaksın. Tarafsız olmayı ve olaylara tarafsız bakmayı öğreneceksin
ancak ondan sonra bir şeyi eleştirmek için önce kendi içinde artı eksi sorgulayarak yaparsın
ve eleştirin akla ve mantığa uygun olur. Böylecede insanlar sana saygı gösterir ve seni dinler.
Aklını kullanmadığın zaman yaptığın tek şey insanların karşısında kendini değersizleştirmek olur.
yani millete kraldan çok kralcı diye salladığında yaptığın tek şey kendini insanlar önünde değersizleştirmek olur.
eleştiri başkalarına saygısızca hitap etmek değildir Bunu yaptığında en büyük saygısızlığı kendin görürsün.
insanlara hakaret ettiğinde iki tür tepki gelir ya sana cevap verirler yada hiç muatap olmamak için burayı terkederler
ve bu noktada ağzından çıkan kelimeler seni bağlar diyemeyeceğim kimse senden hakaret yemek için buraya girmiyor.
bu benim sana son ikazım haddini bil @Serhat Akkaya  eleşti hakkın olması başkasına hakaret hakkı vermiyor sana

Çevrimdışı Necmi

Yahu emniyet müdürü gelip tüm amirleri fırçaladı gözümün önünde neden aramıyorsunux insanları diye. Onca polis çimlerde oturmuş keyif yapıyordu. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama bana ayrı bir düşmanlığın olduğu için anlamıyorsun
Benim sana neden düşmanlığım olsun anlamadım ben burda senin sesini kesmek istesem bunu saniyesinde yaparım
ben bu güne kadar her eleştirine saygı duydum Polis çimlerde oturup keyif yapıyorsa bunun beni bağlayan tarafı ne
polisin amiri benmiyim. Bazen mantıklı düşünmekte gerekiyor polisi sevmem bunu defalarca belli ettim ama bu onlarada insanca bakmamı
engellemez. Adamlar bir gün boyunca orda tutuluyorlar şansları varsa bir kuru sandviçle günü tamamlıyorlar. Bizimde onlardan bir şey beklemeden önce
kendi içimizde insan olmayı öğrenmemiz gerekiyor bu bir toplumsal sorun birilerinin üzerine yıkarak kurtulamayız her şey önce evde sonra okulda
eğitimle başlıyor. Hep birilerine sorumluluk yüklemek kolay Bekçimi gerekiyor başımıza insan olmak için.

Çevrimdışı firewater

@Necmi abi kulüp bu kaçak girenler ve tribünde olay çıkaranlarla ilgili bir işlem yapıldığına dair açıklama yaparak yaptığı yaptırımları ispat edene kadar 20milyon luk yatırımın hiç bir önemi kalmaz.  Bu konuda @Serhat Akkaya nın söylediklerine katılıyorum.

Çevrimdışı firewater

camida tekmeleyip yikmaya calisirdi bunlar  gercekten cok ilginc basil bi terbiyedir ben gidip simdi olay cikartip maca girmeye calisayim bu nasil zihniyet param yoksa girmem olur biter napayim yani

Caydırıcı düzeyde elektrik vermek gerekli parmaklıklara.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi kulüp bu kaçak girenler ve tribünde olay çıkaranlarla ilgili bir işlem yapıldığına dair açıklama yaparak yaptığı yaptırımları ispat edene kadar 20milyon luk yatırımın hiç bir önemi kalmaz.  Bu konuda @Serhat Akkaya nın söylediklerine katılıyorum.
Bu sene hiç bir önlem alınmaz tam bitmemiş bir stad bir sürü eksiği var aslında eksik denemez ama
insanlar için yapıldı şimdi gelişen olumsuzluklara göre düzenlemeler yapılır ama şu anda amaç 3 maçı geçirmek
ve şampiyonluğa odaklanmak olmalı düzen kurma işi yeni sezonla olacaktır. Bu hafta turnike geçişini önlediler
atlayanlarda yakalanan yakalandı ama her yere bu şekilde önlem alınmaz demekki dışardaki demir perdelerde önlem arttıracaklar.
kaçak girmek kulüp içinde büyük sorun amaç zarar gelmesini önlemek ama buna çare bulamazlarsa biliyorlarki seneyede büyük
cezalar gelecektir.  güvenlik kameralarınında tam işlevsel olduğunu sanmıyorum daha sistemi kursan bile önemli olan o sistemi
kullanacak insanların yetişmesi ve tecrübe kazanması buda zaman alacak konular sanırım önümüzdeki sezon bu işlerin düzene girmesiyle uğraşılarak
geçilir bu stadyumda her şeyin sağlıklı oturması için en az bir 3 yıla ihtiyaç var. bir iki maçta vay neden bu böyle olmadı demek haksızlık
heleki takım şampiyonluk yolundayken tüm Beşiktaşlıların aklndaki sıkıntı şampiyonluğun önündeki engelleri temizlemek olmalı
şu anda emin olun stada kaçak girmek öncelikli sorun değil kulübe her yerden saldırı var bizlerin sosyal medyada yönetimin değişik mecralarda takımında sahada bunları geri püskürtmesi gerekiyor önceliğimiz bu olmalı odaklanmamız gereken konuda şu anda şampiyonluk olmak zorunda gerisi teferuat.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Caydırıcı düzeyde elektrik vermek gerekli parmaklıklara.
bencede danger yazacaksin kuru kafa falan koyacan  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Polisiye önlemden önce bi insan bileti olmadığı  halde neden stada kaçak girmeye çalışır onu anlamak gerek, bunun bi kaç sebebi var ama en belirgin sebebi eski alışkanlıklar , Zaman'ında stat öyle bir dingonun ahırına dönmüşki hala bazı kişiler stadı yol geçen hanı zannedip bulduğu boşluktan girmeye çalışıyor , bide  20 milyon para harcandı güvenlik sistemi kuruldu  niye hala kimseye yaptırım yapılmadı deniyor ... bu sistem pratik olarak ilk bizim statta kuruldu mutlaka daha eksiği vardır tam olarak önümüzdeki sezon işlevsel kazanacağı öngörüyorum

Çevrimdışı cagdas44

Bu sene hiç bir önlem alınmaz tam bitmemiş bir stad bir sürü eksiği var aslında eksik denemez ama
insanlar için yapıldı şimdi gelişen olumsuzluklara göre düzenlemeler yapılır ama şu anda amaç 3 maçı geçirmek
ve şampiyonluğa odaklanmak olmalı düzen kurma işi yeni sezonla olacaktır. Bu hafta turnike geçişini önlediler
atlayanlarda yakalanan yakalandı ama her yere bu şekilde önlem alınmaz demekki dışardaki demir perdelerde önlem arttıracaklar.
kaçak girmek kulüp içinde büyük sorun amaç zarar gelmesini önlemek ama buna çare bulamazlarsa biliyorlarki seneyede büyük
cezalar gelecektir.  güvenlik kameralarınında tam işlevsel olduğunu sanmıyorum daha sistemi kursan bile önemli olan o sistemi
kullanacak insanların yetişmesi ve tecrübe kazanması buda zaman alacak konular sanırım önümüzdeki sezon bu işlerin düzene girmesiyle uğraşılarak
geçilir bu stadyumda her şeyin sağlıklı oturması için en az bir 3 yıla ihtiyaç var. bir iki maçta vay neden bu böyle olmadı demek haksızlık
heleki takım şampiyonluk yolundayken tüm Beşiktaşlıların aklndaki sıkıntı şampiyonluğun önündeki engelleri temizlemek olmalı
şu anda emin olun stada kaçak girmek öncelikli sorun değil kulübe her yerden saldırı var bizlerin sosyal medyada yönetimin değişik mecralarda takımında sahada bunları geri püskürtmesi gerekiyor önceliğimiz bu olmalı odaklanmamız gereken konuda şu anda şampiyonluk olmak zorunda gerisi teferuat.

@Necmi abi Almandı sanırım güvenlik firması, Eylül ayında çalışmaya başlayacaklar denmişti hatta o zaman geçici olarak test amaçlı sistemi açarlar o maçlarda denmişti

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi Almandı sanırım güvenlik firması, Eylül ayında çalışmaya başlayacaklar denmişti hatta o zaman geçici olarak test amaçlı sistemi açarlar o maçlarda denmişti
he bak bu olabilir yeni sezonda acilacak denmisti evt belki o yuzden gecici cozumler uretildi bu 3 mac icin teller kalkar belki yeni sezonda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı EagleForce

Kesinlikle katiliyorum. Caydiricilik icin bu sart. Mesela Bursa macinin basinda sahaya atlayan elemanin guvenlik gorevlisini dovdugunu soyledi maca gidenler. Bu konuda ne yapildi? Kayseri macina girdi mi bu kisi? Sahaya atlayacan guvenlik gorevlisi tartaklayacan, bir sonraki mac yine tribundesin. 20 degil 200 milyon harcasan hicbisi olmaz eger boyleyse.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim merak ettiğim bir şey var. Premier Lig özetlerine bakın Ligtv sayfasından. Gol olunca kameralar nasıl sallanıyo öyle ya :alala:

Seyir zevki açısından muhteşem oluyo resmen stat sallanıyo gibi. Nasıl yapıyolar bunu? Kamera platformu süspansiyonlu mudur nedir :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı emre1

sizce osmanlı maçına kaç bin kaçak girer tahminler

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Çevre düzenlemesi neredeyse bitti gibi👍👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Necmi

sizce osmanlı maçına kaç bin kaçak girer tahminler
kardeşim insanların abartmasına kanmayın kayseri maçında kaçak giriş olmadı belki
çok az olmuştur polis bariyerleri sağlamdı bariyerin arkasındada polis vardı passo kartın olmadan o bariyerleri geçmenin pek imkanı yok
çift turnike imkanıda yoktu turnikelerin arkası çevrilmişti. sızsa sızsa çok az kişi sızardı mesela ben eski açıkta pek kaçak görmedim
bir kaç kişi üstten sızmayı denemiş sanırım yakalandılar. sadece ilk kontrol noktasındaki passo kontrolünde cihazlar kartları okumuyordu
okumayınca geçiriyorlar başka stadda okumadımı geçemiyorsun burda o yönde bir sıkıntı var sızıntı olursa ilk kontrolde ancak barikatı
aşarlar ama sonrasında turnikeleri aşma imkanları yok onlar demirleri geçmeyi dener buda az bir sızıntı demek
koridorlarda duranlar büyük ihtimal koltuk sahibi çünkü bir sürü boş koltuk varken merdivenler doluydu. orda güvenliklere boşuna para veriyorlar
onlarda para alıp maçı izliyor malesef güvenlik şirketinin değişmesi lazım

Çevrimdışı mylife1903

kardeşim insanların abartmasına kanmayın kayseri maçında kaçak giriş olmadı belki
çok az olmuştur polis bariyerleri sağlamdı bariyerin arkasındada polis vardı passo kartın olmadan o bariyerleri geçmenin pek imkanı yok
çift turnike imkanıda yoktu turnikelerin arkası çevrilmişti. sızsa sızsa çok az kişi sızardı mesela ben eski açıkta pek kaçak görmedim
bir kaç kişi üstten sızmayı denemiş sanırım yakalandılar. sadece ilk kontrol noktasındaki passo kontrolünde cihazlar kartları okumuyordu
okumayınca geçiriyorlar başka stadda okumadımı geçemiyorsun burda o yönde bir sıkıntı var sızıntı olursa ilk kontrolde ancak barikatı
aşarlar ama sonrasında turnikeleri aşma imkanları yok onlar demirleri geçmeyi dener buda az bir sızıntı demek
koridorlarda duranlar büyük ihtimal koltuk sahibi çünkü bir sürü boş koltuk varken merdivenler doluydu. orda güvenliklere boşuna para veriyorlar
@Necmi abi erkencisin, gunaydin.

Yonetim bence sabitlemistir gereksiz insanlari, sezonun sonuna dogru taraftar tepkisi cekmemek icin yaptirimlari sezon sonuna birakmistir.
Bizim insanim ilginc birisine bir kere soylersin, oburune elektrik vermen lazim, digerine para cesasi kesersin bir digerini maca sokmazsin bu kacak girenlerin de herbirine ayri yaptirim uygulanmali. Simdi geliri dusuk taraftarimiz var bu arkadaslara para cezasi uygulanmaz, ayiptir, yaziktir ama maclara sokmazsin 2 sene gidip karakola imza verir mac saatinde, canli mac izleyemez akli basina gelir.

Çevrimdışı Gürcan

Necmi abi güvenligi değiştirmek sorunu çözmüyor çünkü kaç güvenlik personele ihtiyaç var mesela 1000 kisi adamlar yevmiye olarak yeni guvenlik sertifikasi almis kişileri 1 gunluk 50-80 tl parasini verip calistiriyor. Güvenlikcilerde bu paraya 1 gunluk is icin umursamaz davraniyorlar.

Sonuv olarak Türkiye de güvenlik işi baya bir sıkıntılı.

Çevrimdışı mylife1903

sikinti yok aslinda, boks ve gures takimini mac gunleri gotureceksin vodafone arenaya, kacak girenlerin eti benim kemigi senin, diyeceksin. bak bir daha kacak giris oluyor mu?

Çevrimdışı Anıl1903

Kayseri maçında kaçak giriş için teşebbüs edenler oldu şahit olduklarım güvenlik personelleri tarafından yakalandı  ne kadar devam edebilirki yani insan utanır o kadar insanın para vererek girdiği yere beleş girmek hem cesaret hem yüz ister.

Çevrimdışı russianpub

Cevabını bulumadığım bir soru için üye oldum.son membran ne zaman takılacak ?

Çevrimdışı attila_metu

Kesinlikle katiliyorum. Caydiricilik icin bu sart. Mesela Bursa macinin basinda sahaya atlayan elemanin guvenlik gorevlisini dovdugunu soyledi maca gidenler. Bu konuda ne yapildi? Kayseri macina girdi mi bu kisi? Sahaya atlayacan guvenlik gorevlisi tartaklayacan, bir sonraki mac yine tribundesin. 20 degil 200 milyon harcasan hicbisi olmaz eger boyleyse.

Kayseri maçında eski açık kalenin hemen arkasında gördüm o arkadaşı. Dahil olduğu gruptaki 10-12 kişi il birlikte.

Çevrimdışı attila_metu

En az 3 kaçak giriş oldu @Necmi  abi. güvenliğin gözünün önünde bir de kapalıdan eski açığa atladılar. O hareket çok ilginçti.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kayseri maçında eski açık kalenin hemen arkasında gördüm o arkadaşı. Dahil olduğu gruptaki 10-12 kişi il birlikte.
Yarın dernek toplantılarında kahvaltılarında başkanla fotoğrafları da çıkar ki daha önce çekilmiş fotoğrafları vardır, biz de burada birbirimize gireriz yok sen öyle dedin yok sen böyle dedin diye. Demek alan memnun veren memnun..
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2016, 10:09:51 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com