Peki sen o beynini kullanarak şuna cevap verir misin? O kaçak girenlerden birisi beni öldürse tribünde o kameraların tespiti ne işe yarayacak? Anlatmaya çalıştığım nokta bu. Madem bir şey kuruyorsun uygula. Zamanla oturacak diye cümle mi olur?
uygulamadıklarını nerden biliyorsun laf olsun diyemi harcandı o 20 milyon
bir saattemi tesbit edeceksin kameranın tesbiti sen öldürüldüğünde suçlunun bulunmasını sağlar
kamera dediğin suç işlenmeden adamı tutup yere yatırmaz. insanlar bilirki kameralar beni izliyor
suç işlersem araya karışıp kaçamam ve bu nedenle caydırıcıdır ama biri gözünü karartmışsa seni
öldürmek için bırak kamerayı emniyet müdürlüğü içinde olsan yapar buna kimse engel olamaz.
her zaman suç işlemeye meğilli azınlık olacak burda çoğunluğun önlemini almak önemli olan
önce çoğunluğun karmaşasını önle düzeni sağla sonra içindeki aykırı uçları ayıkla. Tabi bunu anlamak için
önce art niyetli olmayacaksın. Tarafsız olmayı ve olaylara tarafsız bakmayı öğreneceksin
ancak ondan sonra bir şeyi eleştirmek için önce kendi içinde artı eksi sorgulayarak yaparsın
ve eleştirin akla ve mantığa uygun olur. Böylecede insanlar sana saygı gösterir ve seni dinler.
Aklını kullanmadığın zaman yaptığın tek şey insanların karşısında kendini değersizleştirmek olur.
yani millete kraldan çok kralcı diye salladığında yaptığın tek şey kendini insanlar önünde değersizleştirmek olur.
eleştiri başkalarına saygısızca hitap etmek değildir Bunu yaptığında en büyük saygısızlığı kendin görürsün.
insanlara hakaret ettiğinde iki tür tepki gelir ya sana cevap verirler yada hiç muatap olmamak için burayı terkederler
ve bu noktada ağzından çıkan kelimeler seni bağlar diyemeyeceğim kimse senden hakaret yemek için buraya girmiyor.
bu benim sana son ikazım haddini bil
@Serhat Akkaya eleşti hakkın olması başkasına hakaret hakkı vermiyor sana