Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2269215 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı RevivaL

Forum Donanımdan comennias nickli arkadaş küçük bi belgesel hazırlamış.

Çevrimdışı Altuğ

Forum Donanımdan comennias nickli arkadaş küçük bi belgesel hazırlamış.

Harika olmuş.

Çevrimdışı İhsan

Reklamdan 20 m tl gelir sanmiyorum ama 50m tl bile cok iyi bir gelir inonun 1 yillik geliri ancak bu kadardir belki yoktur bile

Beşiktaşın Reklam anlaşmaları yaklaşık 630 mio TL. bu 3 ile 15 yıl arasında değişen anlaşmalar. Buna led reklamlarıda eklenecektir.

Diyelim yıllık 100 mio Tl civarı reklam geliri var.
Bunların 60 mio TLsi direk stadın erken açılması ile alakalı. (tribün sponsorluk, ledler vs.)
Stadı 4 ay sonra açsaydık 4/12 (ay) x 60 = 20 mio az olurdu diye kendimce tahmin yürüttüm.

Muhtemelen bunun hesabı yakında yapılacaktır.

Bende merakla bekliyorum

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

tel örgüleri grondinlerin yaptığı gibi yapamazmıydık kine  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Adamın aklında yoksada getirdiniz, bravo.  :) :)
artık yemez abi onu yapmak tüm maçlar için kombine sattılar açılışa özel yaparsında diğer türlü olmaz davalar ardı arkasına gelir o kadarda değil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

işte şunun gibi yap neden gidip 1 insan boyu takarsınki bide çirkinler dün allizanzda direk demir koymuşlardı tam hapisane dünyanın en iyi 2 stadında dabu uygulamanın kalkması lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

ben bunu anlamıyorum bu adamlarda neden ağ yok insan boyu tel örgüler yok ?

Bayern stadında bile var bu adamlar koymamışlar ? Biz neden koyuyoruz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olur mu 20 milyon tl güvenlik yatırım yaptık onu korumamız lazım yoksa gözlem merkezini basabilir taraftarlar :)

Sahi biz bu 20 milyon tl yatırımı neden yaptık?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

ben bunu anlamıyorum bu adamlarda neden ağ yok insan boyu tel örgüler yok ?

Bayern stadında bile var bu adamlar koymamışlar ? Biz neden koyuyoruz.
çünkü bizim insanımızın canı değerli ya o top 130 km/h hızla bir mini minnacik yavru kartalın yüzüne gelse ağzı burnu dağılsa , kaldırabilir misin bunu gerçekten ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Olur mu 20 milyon tl güvenlik yatırım yaptık onu korumamız lazım yoksa gözlem merkezini basabilir taraftarlar :)

Sahi biz bu 20 milyon tl yatırımı neden yaptık?
müze , kartal yuvası ve kulüp binasını korumak için herhalde  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

çünkü bizim insanımızın canı değerli ya o top 130 km/h hızla bir mini minnacik yavru kartalın yüzüne gelse ağzı burnu dağılsa , kaldırabilir misin bunu gerçekten ?

ben ironi yapmıştım birileri hemen oltaya düşmüş hiç şaşmıyor aynı kişiler sen değilsin bu :)

Kale arkalarında ağ olmalı insanlarımız "hayvan"lıktan çıkıp "insan" oluncuya kadar tel de olmalı ortada hiçbirşey yokken sahaya dalan taraftarımız varsa az bile yapılıyor hatta dediğim gibi numaralı,kapalı tarafınada cam filan yapılması lazım.

Çevrimdışı ahmetx

Allianz arena sırf tel örgüleri yüzünden sınıf düşüyor.

Allianz arena sırf tel örgüleri yüzünden sınıf düşüyor.

onların da 20 milyon tl'lik güvenlik sistemleri bir işe yaramıyor demek ki ilginç.

20 milyon tl lik güvenlik sistemi ne işe yarar ki neden yaptılar bunu.

Çevrimdışı Ensar

ben ironi yapmıştım birileri hemen oltaya düşmüş hiç şaşmıyor aynı kişiler sen değilsin bu :)

Kale arkalarında ağ olmalı insanlarımız "hayvan"lıktan çıkıp "insan" oluncuya kadar tel de olmalı ortada hiçbirşey yokken sahaya dalan taraftarımız varsa az bile yapılıyor hatta dediğim gibi numaralı,kapalı tarafınada cam filan yapılması lazım.
bence de olmali kimse kusura bakmasin durum bu , he ama suna karşıyım kale arkalari hayvan maraton insan , bu çok yanlış
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

müze , kartal yuvası ve kulüp binasını korumak için herhalde  :evillol:
Sanırım öyle  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

onların da 20 milyon tl'lik güvenlik sistemleri bir işe yaramıyor demek ki ilginç.

Onlarda 20 milyon tl lik güvenlik sistemi olduğunu nereden biliyorsun? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Ağ olmasına karşı olan yoktur . Ama tel örgülerin ve misafir tribünündeki görüşü engelleyen 2 katlı korkulukların anlamı nedir?

Çevrimdışı yigitcan1903

Bizim insanımız hayvan gibi davranılmayı kabullendiği otorite de bunu yutacaklarını bildiği için değişmez kolay kolay
Koruma için filenin dışında hiçbir engelin (özellikle görüşü engelleyen) açıklaması yok
Saha kenarına koyduğun güvenlik maçı izliyor,ne beklersin ki zaten
O kamera sistemlerini de iade etsinler firmaya

Çevrimdışı ahmetx

diğer stadyumlarda neden işe yarıyor o zaman ? :bandit:

Çevrimdışı tangaz

ben en az 1 yıl tel örgü vb olması taraftarıyım. ne zamanki taraftar stadı adam gibi kullanmayı öğrenir. merdivenler boş kalır herkes insan gibi girer çıkar biletsizlerin önü tümüyle kesilir ve bunu zorlamalarla dayatmalarla değil içten gelerek yaparız işte o zaman tel örgüler vb sökülür 1 günlük iş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

ben en az 1 yıl tel örgü vb olması taraftarıyım. ne zamanki taraftar stadı adam gibi kullanmayı öğrenir. merdivenler boş kalır herkes insan gibi girer çıkar biletsizlerin önü tümüyle kesilir ve bunu zorlamalarla dayatmalarla değil içten gelerek yaparız işte o zaman tel örgüler vb sökülür 1 günlük iş...
kapalı ve numaralı altta neden yok peki , orda oturanlar paraları olduğu için medeni mi oluyorlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kapalı ve numaralı altta neden yok peki , orda oturanlar paraları olduğu için medeni mi oluyorlar.
Kaçak girişleri özendiren tribün liderlerine bile seslerini çıkarmıyorlar o sahaya girenlere hiç bir yaptırım uygulanmadığına adım gibi eminim. Öyle bir sistem yaptıysan kullanacaksın süs olarak kullanmayacaksın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

daha evvel de belirtmiştim 4 tarafta da olmalı die bu nedenle yinelemedim. bence 4 tarafta da olmalı ve taraftar adam olana dek orada kalmalı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Kuralı koyup uygulayacaksın , uyguladığında bu kuralı er veya geç herkes kabullenecek ve öğrenecektir. Kapalı alanlarda sigara yasağı ilk çıktığı gün şehirlerarası otobüse binmiştim. Her zamanki gibi millet otobüse oturunca sigarasını yaktı , muavin yasağın başladığını söyledi ve sigaraları söndürttü .Millet konuşuyordu bu yasak fazla devam etmez eninde sonunda unutulur gider diyordu ama bugün bu kural kabullenildi ve kimse sigarasını içmiyor otobüslerde .