Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2269878 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Efe

Bir Allah'ın kulu şu yeni açık arkaya yapılan modern barakaların ne olduğu hakkında bilgi vermedi , yoksa ben mi kaçırdım ? :alala:
bitanesi passolig kesin diğer 2 si ne hiç anlayamadım hele o otopark girişindeki neden o kadar büyük ve biçimsiz onuda çözemedim tek çıkış yolunu kapatıyorlar saçma çevre düzenlemesiyle biraz olsun görüntü güzelleşti ama otopark girişindeki bina çok yer kapladı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

yeni açık taş döşenince güzel olmuş konteynırlarda kaldırılınca karmaşa bitmiş ufak tefek şeyler var onlarda osmanlı maçına kadar kaldırılacaktır yanlız şu siyah beyaz demirler beleş tepenin önünde hiç olmadı bare sadece yüksekte kalan kısmı cam yapsaydın yada alttaki demirlerde yap numaralı arkada duranlardan o ne öyle sanki araba garajı çok kötü görünüyor  :bandit: valla stadın içindeki teller estetik bunların yanında  :bandit:

@Efe
bulanlar rakip taraftarlar için yapıldı galiba. Görmeleri ve görünmeleri istenmiyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş Osmanlıspor maçı bilet fiyatları:

1.     Kategori – 500 TL
2.     Kategori – 450 TL
3.     Kategori – 425 TL
4.     Kategori – 375 TL
5.     Kategori – 325 TL
6.     Kategori – 300 TL
7.     Kategori – 170 TL
8.     Kategori – 160 TL
Batı Vıp Tribün - 1.100 TL
1903 Vıp Tribün - 1.150 TL
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı canergiray77

1.     Kategori – 500 TL
2.     Kategori – 450 TL
3.     Kategori – 425 TL
4.     Kategori – 375 TL
5.     Kategori – 325 TL
6.     Kategori – 300 TL
7.     Kategori – 170 TL
8.     Kategori – 160 TL
3lü kombine alanlar baya şanslı ucuza denk geldi sayılır 10 lira daha zam yapılmış :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı İhsan

Stadyumu görme ve maçı izleme fırsatım olmadı, lakin tev den rahatlıkla şunu söyleyebilirim çok gürültü var stadyumda hemde acayip çooooooook. Yalnız böyle yazınca bayıldım sananlar aldanmasın. Seyirci durmadan ıslık çalıyor ama hiç durmada, sebep ???? etki sıfır çünkü maç boyunca top rakipte diye o kadar çok ıslık çalıyor ki asıl protesto edip hakemi ve rakip oyuncuyu etki altına alacağı vakit o ıslıklar değersizleşiyor. Tüm taraftar destek için belkide boğazını patlatıp kendinden feda ediyor ama bence sahaya etkisi çok kısıtlı. Gelelim tezahürat kısmına. Daha önce bu konuyu bir kaç defa yazmış birisi olarak Beşiktaş taraftar toplulukları ancak gün doğdu marşı okusun, musalla taşı söylesin. Tamam çok güzeller ama hep aynı şeyi boğazın patlayana kadar söylemek sahadaki futbolcuya sanırım çok az etki ediyordur. Sen  marşları maç başlamadan söyle maç bitince üçlü çektirmek yerine takımı topla ortada onlara serenat yapar gibi söyle ki bak o futbolcu nerede olduğunu nasıl bir taraftarla maç yaptığını kendisine nasıl sahip çıkıldığını ve dahası Gerçek BEŞİKTAŞ' ın gücünü görsün. ( Sevemez kimse seni etki yaratmış ve futbolcuya maç içinde 10 dk lık sürede etki eden bir hal aldı mesela. hatta bunlara tüm tirbünlerde klasikleşmiş pınar başını da ekleyebilirsiniz.) Bak İngiltere' ye adamın çektiği şut direği yalamayı bırak 2 metre yanından geçsin stat da bir uğuldu birlikteliği ve ister istemez futbolcuya yeniden şans verme durumu yaratılmış oluyor. Ama hatırlayın açılış maçında İsmail 3. şutu taraftar bağırır diye çekmekten vazgeçti. Başarılı olur yada olmaz mesele o değil. bir bakmışsın yarın sende messi oynasa o bile şut çekme isteğinden kendini mahrum bırakır. Neyse her kim bu konu hakkında bir şeyler yazmaya kalksa haklı ve haksız yanları olacaktır. Ama birlikte hareket etme aynı konuya odaklanma önemlidir. O stadyumda Taraftar olmak ancak seneye ve yavaş yavaş başlar. ama oturması yıllar alır. Bir ara hatırlıyorum. Beşiktaş taraftarının Erman Toroğluna cevaben hazırladığı bir video vardı. Evet desibel rekoru bizde en güzel marşlar kesinlikle bizde. Evet diğer takımlar çoğu zaman bizden araklayıp kendilerine uygulamaya çalışır ama beceremez :))) Fakat aslında onlarda yanlış yapıyor. ben Türkiye de baskı yapmayın kısmen de olsa bilen tek taraftar olduğu kanaatindeyim o da maalesef 
Fenerbahçe. Biliyorum ki bir çok arkadaş bu son cümleye alınganlık yapacaktır. Ama bizim onlardan çok bağırıyor olmamız maalesef bizi daha baskın taraftar topluluğu yapmıyor. İnşallah hiç bir arkadaşımız yazdıklarıma alınganlık göstermez. Farklı Düşüncelere ayrıca tamamen saygılı olduğumu tekrar belirtmek isterim. Bir BEŞİKTAŞ izleyicisi olarak naçizane fikirlerim bu yönde.

Maçı stadyumda izlesen böyle bir yorum kesinlikle yazmazdın  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

3lü kombine alanlar baya şanslı ucuza denk geldi sayılır 10 lira daha zam yapılmış :D
VIP'lere ilk Bursa maçına göre 250-300 tl zam gelmiş. Bari onlara da 50 tl filan zam yapın, hem boş kalıyor hem de inadına arttırıyorsun. Bu hiç satılmayan ürünlerin fiyatını en çok satılan ürünle aynı oranda arttırmak gibi bişi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canergiray77

VIP'lere ilk Bursa maçına göre 250-300 tl zam gelmiş. Bari onlara da 50 tl filan zam yapın, hem boş kalıyor hem de inadına arttırıyorsun. Bu hiç satılmayan ürünlerin fiyatını en çok satılan ürünle aynı oranda arttırmak gibi bişi..
aynen öyle saçma olmuş baya satamıyorsan aynı fiyatta tut zaten en aaz %70'i boştu sürümden kazan :D @Serhat Akkaya
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu hafta galibiyetle geçerse Osmanlı maçı ile Kayseri maçı talebi arasında ciddi fark olur..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fiyatlar ateş ediyo maşallah :D

Bizi mi kopartıyosun anlamadım ki :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

@Efe
bulanlar rakip taraftarlar için yapıldı galiba. Görmeleri ve görünmeleri istenmiyor
evr abi ama çok kötü yani sadece beleş tepedekinden bahsediyorum merdivenin orda olsun orda güzel ama beleştepeden başlayıp numaralıya devam eden bölüm kaldırılmalı oranın misafir bölümle alakası yok misafir girişi altta kalıyor illede bişey koyacaksan kapalı arkasına onan demirlerden koy yüksek olmayacak şekilde ama bence gereksiz oraya bişey koymak bi insanının yarısı yüksekliğinde demir kafi gelir kimsenin düşmemesi için
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı guney_k

Fiyatlar iyice şişiyor, seneye kapıyı 200 tl den açarlarsa şaşırmayın

Çevrimdışı Efe

vip ve 1903 tribünü çok pahalı kapalı alt 500 tl gider ordan seyrederim ve viple aynı yani sadece koltuk farkı var koltuğa 15 dakka oturuyoruz banane koltuktan viplerin koltuk farkı olduğu için 200-300 tl fark yap 650 tl fark ne boş kalacak yine bence vipler şampiyonluk maçı dahi olsa bir asgari ücret parası 1 maça verilmez yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamadım vip ve 1903 tribünü için diğer fiyatlar  gayet normal son maç için ama 1150 tl olmaz abi yap 700-800 hiç boş koltuk kalmasın
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Fiyatlar iyice şişiyor, seneye kapıyı 200 tl den açarlarsa şaşırmayın
seneye yarı yarıya olur merak etmeyin şampiyonluk ve açılış olduğu için para kazanma derdinde yönetim son kez para kazanılacak bu sezon başka gelir yok yeni sezona kadar o yüzden böyle yaptılar yeni sezonda yarı yarıya başlar gidişata göre değişir fiyatlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

vip ve 1903 tribünü çok pahalı kapalı alt 500 tl gider ordan seyrederim ve viple aynı yani sadece koltuk farkı var koltuğa 15 dakka oturuyoruz banane koltuktan viplerin koltuk farkı olduğu için 200-300 tl fark yap 650 tl fark ne boş kalacak yine bence vipler şampiyonluk maçı dahi olsa bir asgari ücret parası 1 maça verilmez yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamadım vip ve 1903 tribünü için diğer fiyatlar  gayet normal son maç için ama 1150 tl olmaz abi yap 700-800 hiç boş koltuk kalmasın

gerçekten de çok pahalı 300 sterlin neredeyse. EPL ayarında fiyatlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

seneye yarı yarıya olur merak etmeyin şampiyonluk ve açılış olduğu için para kazanma derdinde yönetim son kez para kazanılacak bu sezon başka gelir yok yeni sezona kadar o yüzden böyle yaptılar yeni sezonda yarı yarıya başlar gidişata göre değişir fiyatlar

seneye hiç bir maçta 75 TL den daha düşük fiyatla bilet beklemeyiiiin  :bandit:

Çevrimdışı Efe

1.     Kategori – 500 TL
2.     Kategori – 450 TL
3.     Kategori – 425 TL
4.     Kategori – 375 TL
5.     Kategori – 325 TL
6.     Kategori – 300 TL
7.     Kategori – 170 TL
8.     Kategori – 160 TL
ben altkat locaları ve 1903 tribününü kaldırırım abi biz zaten ayakta maç seyrediyoruz oraları komple normal koltuk doldururum karşı vip tribünede üste doğru uzatırım hem kapasite artar hemde alt kat dahada güzeel görünür pikselede devam ederim  :D necmi abi ateş eder biraz sonra bana :lol: alt katta locaya uyuz oluyorum tek bize yarar yanı tarfatar olarak televizyondan maçı takip edebiliyoruz  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

seneye hiç bir maçta 75 TL den daha düşük fiyatla bilet beklemeyiiiin  :bandit:
işte yarı yarıya abi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben altkat locaları ve 1903 tribününü kaldırırım abi biz zaten ayakta maç seyrediyoruz oraları komple normal koltuk doldururum karşı vip tribünede üste doğru uzatırım hem kapasite artar hemde alt kat dahada güzeel görünür pikselede devam ederim  :D necmi abi ateş eder biraz sonra bana :lol: alt katta locaya uyuz oluyorum tek bize yarar yanı tarfatar olarak televizyondan maçı takip edebiliyoruz  :evillol:
Orası bencede çoğu zaman bu bilet politikasıyla boş kalacak, daha farklı bir şekilde değerlendirilebilirdi. Basın tribünü diğer emsallerine göre çok fazla büyük gibime geldi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Konteynırlar toplanmış,yeni açık taş döşeme bitmiş Osmanlı maçına kadar tamamiyle bitecek çevre düzenlemesi :ok: :biggrinking: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sallapati

şimdi 3lü kombine 330 tl
tek tek alınca 120+150+160 =430 tl oldu değil mi? (en ucuz kategori)

Çevrimdışı Ensar

şimdi 3lü kombine 330 tl
en ucuz 300 diye hatırlıyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

şimdi 3lü kombine 330 tl

bizim dediğimize geldi hatırlıyormusun @sallapati

Çevrimdışı tangaz

bu arada kayseri maçı günü kartal yuvası 1milyon TL ciro yapmış  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

bizim dediğimize geldi hatırlıyormusun @sallapati

evet o fikri duyunca başkanın aklında yeşil dolarlar yandı söndü  :D :D.. Neyseki şampiyonluk kaçmadı da 3 maç her türlü full çekiyor.. daha yüksek fiyat olsa da full çekerdi bence

Çevrimdışı kutalmis.pinar

SON DAKİKA - İl Spor Güvenlik Kurulu, Beşiktaş taraftarlarının derbi de deplasman tribününde olmasına izin verdi.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK