az evvel maçın özetine bakıyordum ilk devre maç 3-0 bizim forumun olduğu tribünün hemen önü gomezi indiriyolar penaltı pozisyon hakem vermiyor tribündekiler laylaylomdalar. çok çalışması lazım tribünlerin daha, quaresma kaydı ama temas etmedi hakem sarı verdi. furkan zeki kart görmediler ki penaltıda zeki direkt kırmızıydı onu bile verdirtemedik. duygusal yorumlar yapılıyor way tribün şöyleydi böyleydi die. evet sevemez kimse seni şarkısı çok güzeldi ama sadece güzeldi hakemi etkilemiyordu... 
tv başında bu yorum yapılmaz tribünde maçı izleyene saygısızlıktır bu
biz orda tribünlerin rakipleri ve hakemi nasıl etki altına aldığını hissettik taraftar
hissettikçede baskı arttı. ayaklarında top olduğunda panikliyorlardı resmen
öyle sevemez seni kimse falan diye hafife alma ben 50 yaşındayım ve kayseri maçında en saldırgan ve oyunun içinde
Beşiktaş tribünü gördüm 90 dakika oyundan hiç kopmadılar kimseninde kopmasına izin vermediler.
kaç defa dale yapılmak istendi hepsinde tribünlerin ıslıklamasıyla yarım kaldı.
kapalı üst ve yeni açık üst laylayloma geçmeye teşebbüs ediyor ama diğer tribünler hemen tepki koyuyor.
bir iki maç daha böyle geçer ondan sonra antipati ve çarşı kendilerini yeniden gözden geçirmek zorunda
kalır. eski açıkta karagümrüklüler 6-7 kişiyle dale yaptılar. iki maçın sonucu hiç bir şekilde hiç bir grubun
tribünler üzerinde etkisinin olmadığını ortaya çıkardı buda aslında tribünler arasında organizasyon sorunlarına yol açmıyor değil
çünkü herkes bireysel tepki veriyor ama bu haliyle bile eskisinden çok daha etkili ve güzel ben bunu stad açılmadan önce söylemiştim
olacak olan belliydi artık tribüne parayı veren taraftar giriyor biletlerin pahalılığından istedikleri gibi yönlendirecekleri genç
kesim tribünlerde olmadı sonuçta tribünde olanları istedikleri gibi yönlendiremeyecekler artık tribünde takım galip gelince tatmin olan taraftar olacak
takımın önüne geçerek tatmin olan değil.