Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270560 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Ensar

engelliler tribünü görüş açısı bence muhtesem bir açı fakat dediğim gibi önceki yazımdan paravan yapılmalı en az yüksekliği 1 metre olmalı sportoto tribüne oradan iniliyor oraya o paravan yapılırsa merdiven boşluklarına güvenlik görevlisi olmalı yukarda engelliden çok sağlıklı taraftar vardı sadece orada güvenlik engelli ve refakatçisini bırakmalı " görevliye söyledim gel dedim adamları uyar göremiyoruz yapacak birşeyim yok diyo kısacası sallamadı beni "
kulübün mesela bir 20 30 tane özel kulübe ait güvenlik elemanı olmalı ve bunlarin her birinin mesul olduğu bölgeler olmalı. herhangi bir sorunda polise özel güvenliğe bunu iletecek engelleyecek bu eleman. tek işi düzeni sağlamak taraftarın rahatı için uğraşmak olmalı.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bursa maçında passoligi ilk okutulan yerde çok kalabalık vardı kayseri maçında o sorunu çözmüşler rahat rahat passoligi okutup turnike doğru gittik girişteki sorunu çözmüşler rahat olmuş yanlız bu rahatlık için kapalı yeni açık tarafındaki yolu her maç kapamaları lazım orda trafik açık olursa bu kadar rahat olmayabilir bakalım seneyede maçlarda yolları trafiğe kapayacaklarmı

Çevrimdışı canergiray77

kulübün mesela bir 20 30 tane özel kulübe ait güvenlik elemanı olmalı ve bunlarin her birinin mesul olduğu bölgeler olmalı. herhangi bir sorunda polise özel güvenliğe bunu iletecek engelleyecek bu eleman. tek işi düzeni sağlamak taraftarın rahatı için uğraşmak olmalı.
sivil güvenlik yada taraftar tam bilmiyorum kendi aralarında kavga ediyolardı ben tribüne girmek isterken adamlar herkes ayrı kafadan  :steamed:@Ensar
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

tellerin kalkması lazım öndeki göremeyenler koltuklara basıyorlar yada arka sıralarda koltuk gaspı yapıyorlar ayrıca şuanki tellerden gayet rahat sahaya atlanır bi caydırıcılığı yok bence son maç kalkmalı görüş açısını etkiliyor ayrıca düzeni bozuyor kale arkalarında sahaya atlayacak olan varsada atlasın ceza verilmediği sürece her maç atlalrlar buna çözüm ceza
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bursa maçında passoligi ilk okutulan yerde çok kalabalık vardı kayseri maçında o sorunu çözmüşler rahat rahat passoligi okutup turnike doğru gittik girişteki sorunu çözmüşler rahat olmuş yanlız bu rahatlık için kapalı yeni açık tarafındaki yolu her maç kapamaları lazım orda trafik açık olursa bu kadar rahat olmayabilir bakalım seneyede maçlarda yolları trafiğe kapayacaklarmı

kapalı arkasındaki yolu yerin altına almaları lazım en azından sorun çözülmüş olur camiyi geçtikten sonra batçık yapacan stadın önündeki kavşakla beraber kapalı arkası yerin altına alınmalı o zaman çok güzel bi meydan oluşmuş olur
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 12:05:43 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sivil güvenlik yada taraftar tam bilmiyorum kendi aralarında kavga ediyolardı ben tribüne girmek isterken adamlar herkes ayrı kafadan  :steamed:@Ensar
o demirlerden atlamak isteyenlere koltuğun üzerine çıkanlara uzun bi çubuğa elektrik şok alet bağlıyacan demire çıkmak isteyene deydiricen bak bakalım bi daha çıkabiliyorlar mı koltuğun üstüne demirin üstüne
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 12:02:41 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Dün akşam pastırmalı link çıkmış olsada soğuk soğuk içsek :)

Çevrimdışı Efe

şu yeni açık arkada durum nasıl nasıldı hiç foto göremedik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

tellerin kalkması lazım öndeki göremeyenler koltuklara basıyorlar yada arka sıralarda koltuk gaspı yapıyorlar ayrıca şuanki tellerden gayet rahat sahaya atlanır bi caydırıcılığı yok bence son maç kalkmalı görüş açısını etkiliyor ayrıca düzeni bozuyor kale arkalarında sahaya atlayacak olan varsada atlasın ceza verilmediği sürece her maç atlalrlar buna çözüm ceza
demekki teller yüzünden engelliler tribününde engelliden çok sağlıklı insanlar vardı ve buda görüş açımızı bayağı kapatıyordu güvenliğe şikayet etmeme rağmen sallamadı beni herkes ayrı kafadan düzen zor gerçekten biz engelliler göremiyoruz bunu kulübe iletmemiz lazım en az 1 metre yüksekliği şart sadece engelli ve refakatçisini o alanda tutacaksın merdiveni bile kapatıyo adamlar koltuk boş oraya gitmiyo merdiven boşluğunda dikiliyor gerçekten çok yazık medeniyet ve duyarlılık çok önemli @Efe
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı canergiray77

şu yeni açık arkada durum nasıl nasıldı hiç foto göremedik
inşaat toz bulutu taşlar yapılmamış benim görebildiğim  @Efe
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı emrecakmak

121 dedegörmedim koltuğa çıkanı yada yer kavgası olmadı.
insanların koltukları boş gelip oturuyorlar ama bizim çevremiz genelde arena grubu olduğu için
pek soruna şahit olmamız mümkün değil ama 121 in diğer kısımlarındada tanıdıkların hepsi koltuklarındaydı.
yanlız bizim orda bir koltuk gaspçısı vardı " @Oktay " bir ara iteleye iteleye benim koltuğa oturdu tabi bende @Yakup u iteledim :D
yakup ha bere siyah koltuk benim deyip durdu :evillol: ya arkadaş bu numaralıdaki burjuvalardan ne çekiyoruz orda canları
sıkılmış bizim tribünü bastılar.
Ön sıralardan 11. Siraya kadar olan insanlar full koltuğa bastı abi :( bir daha gelirsem yukaridan sizin oradan alicam  lig tv bile var sizin oralarda :D
1 kisi hariç yer kavgasi olmadi 12. Sirada onuda 2 yana oturtup olay büyümeden çözdüler 

Buda benim önünden fotoğraf malesef kimse dikkat etmiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ön sıralardan 11. Siraya kadar olan insanlar full koltuğa bastı abi :( bir daha gelirsem yukaridan sizin oradan alicam  lig tv bile var sizin oralarda :D
1 kisi hariç yer kavgasi olmadi 12. Sirada onuda 2 yana oturtup olay büyümeden çözdüler 

Buda benim önünden fotoğraf malesef kimse dikkat etmiyor.

koltukları söksünler bari hem daha fazla yer olur hem yazık günah.

Çevrimdışı Anıl

Yok @Efe abi tellerle alakası yok, tam 121. blok en önler dışında kimse koltuğa çıkmamıştı benim gördüğüm kadarıyla, teller çok etkilememiş yani insanları ama dandik bişey geçici yapılmış bence. Seneye daha sağlam teller gelir :evillol:

Çevrimiçi gokhans

koltuğun üzerine çıkmak nedir arkadaş yazık günah yaa :s20: bide üstüne zincirleme reaksiyon gibi arka sıralara kadar herkezin koltukların üzerine çıkmasının yolunu açıyor. Buna mutlak bi çözüm bulunması şart
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Gürcan

Kamera sistemimiz var fakat henuz bunu ceza sistemine dahil etmedik. Yönetim isterse kameralarla koltuga basan kargasa cikaranlari tespit edip cezalandirma yapabilir. Fakat suan son maclar ondan dolayi yapmak istemiyorlar bu sezon.

kapalı arkasındaki yolu yerin altına almaları lazım en azından sorun çözülmüş olur camiyi geçtikten sonra batçık yapacan stadın önündeki kavşakla beraber kapalı arkası yerin altına alınmalı o zaman çok güzel bi meydan oluşmuş olur

Bencede abi çok güzel olur

Çevrimdışı cursedofdragon

Kesinlikle doğru !

rakip takım atak yaparken lay lay lom mu çekicez bu saçmalık aslında top bizdeyken saldır beşiktaşım oley maç sonu yaklaşınca pınarbaşı çekilir.

İlk maçta bursa atak yapıyor dale çekiyoruz golü yiyoruz top rakipteyken ıslık show olmalı.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Anlaşılan çevre düzenlemesi yeni sezonda tastamam bitecek😡😔
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi gokhans

rakip takım atak yaparken lay lay lom mu çekicez bu saçmalık aslında top bizdeyken saldır beşiktaşım oley maç sonu yaklaşınca pınarbaşı çekilir.

İlk maçta bursa atak yapıyor dale çekiyoruz golü yiyoruz top rakipteyken ıslık show olmalı.

Bencede bu kültürü oturtmamız lazım artık. Top rakipteyken ıslıklayıp oynatmamak gerek. Hem şenol güneş hem futbolcular basın açıklamalarında buna değindi. Rakip takım topu alınca , presden çok taraftardan baskıyı yediler dedi. Bence amigo ve gruplar bu konuda öncülük yapmalı. Laylaylomu maç başlamadan öncesi semtte , dolmabahçe ve kazanda yapmalı ve maç sonunda.

Çevrimdışı Yasin A.

dün yeni açık - kapalı dale'ye başlamak istedi, iyi ıslık çıktı oradan ve sonra vazgeçtiler.
ardından bizim önümüzdeki karagümrüklüler ile eski açık üst dale yapmak istedi kimse sallamadı bunları iyi güldüm  :biggrinking:

Çevrimdışı Ensar

Bencede bu kültürü oturtmamız lazım artık. Top rakipteyken ıslıklayıp oynatmamak gerek. Hem şenol güneş hem futbolcular basın açıklamalarında buna değindi. Rakip takım topu alınca , presden çok taraftardan baskıyı yediler dedi. Bence amigo ve gruplar bu konuda öncülük yapmalı. Laylaylomu maç başlamadan öncesi semtte , dolmabahçe ve kazanda yapmalı ve maç sonunda.
tam tersi amigolar laylaylom yapıyor ama arena ile birlikte onları takan yok çok mutluyum :D :D :D

Çevrimdışı Unalll

Maç 3-0 ne gerek var ıslığa o zaman ne farkımız kalır diğer taraftarlardan o kadar marş tezahürat boşuna mı maç 0-0 1-0 falan tamam ama hep ıslık gereksiz Efsane Yazdın Tarihe Beşiktaş söyleyelim Gündoğdu  Sevemez Kimse Seni Musalla taşı daha 10 larcası

Çevrimdışı Ensar

Maç 3-0 ne gerek var ıslığa o zaman ne farkımız kalır diğer taraftarlardan o kadar marş tezahürat boşuna mı maç 0-0 1-0 falan tamam ama hep ıslık gereksiz Efsane Yazdın Tarihe Beşiktaş söyleyelim Gündoğdu  Sevemez Kimse Seni Musalla taşı daha 10 larcası
3-0 dan sonra haklısın yapılabilir ama 3-0 ikinci yarı başlamış taraftar ıslık yapıyor nasıl mutlu oldum biliyor musun böyle o taraftarın isteğini hırsını görmek harikaydi :halay:

Çevrimiçi gokhans

tamam söyle marşını yap tezahuratlarını ama top rakipteyken bırak marşı tezahuratı yahu , bas ıslığı , hem hakeme hem rakibe sonuna kadar hissettir baskıyı. Hakemide oyuncuyuda baskı altına alırsın enazından almak için üstüne düşeni yaparsın. Bursa maçında rakip gole geliyor biz laylay yapıyoruz. Sonra gol yiyoruz. Bence yanlış bunlar