Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270652 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Çok gereksiz insanlar var yahu Stadyumda.
Ciddi anlamda saygısız tipler.
Kavga meraklısı , artis tipli insanlar.
Cevap versen olmuyor versen olmuyor.

Koltulara basan mı ararsın, koltuğa çıkmayı geçtim koltuğun sırt dayama yerine çıkanımı ararsın.

Aynı şekilde ceza aldığımız tezahuratı söylemeyi çalışan Amigo kılıklı serserilerimi ararsın

Ne ararsan var..

20 milyonluk sistem kurdum diyorsan bunu uygulayacaksın arkadaş. Burada 3-5 tane çapulcunun orada derebey olmasına izin vermeyeceksin..

Seneye de her maç bu şekilde full geçerse sanırım son kombinem olur. Büyük umutlrım vardı bu stadyumun güvenlik ve düzen şekli ile alaklı ama hayal kırıklığı yaşıyorum.

İnsan eşiyle kızıyla malesef Vodafone Arena'da da sıkıntılı anlar yaşamaya müsait bir ortam bulabileceğini bilsin. Yada en azından çok önceden girip koltuğunu yiyeceğini ieçeceğini alsın ve mümkünse çok hoplayıp zıplamayan birisinin arkasına geçsinki sıkıntı yaşamasın.

Çok net diyorum adama diyorsun kardeşim adam göremiyor. Ben ne yapayım abi öndeki çıkmış diyor. Öndekine söylüyorsun adam tınlamıyor. Banane ya diyor. Sinemaya mı geldin. Ölürmüsün öldürürmüsün..

Saygısız , serseri tipler malesef en çok bu stadyumlarda oluyor. Nasıl engellenecek cidden bilmiyorum.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Stada 6'ya doğru girmeme rağmen kimse koltuğuma oturmamıştı zaten etrafımız hep kombineli insanlar çoğuyla da tanıştık, genel olarak herkesin yerine oturduğu, kimsenin koltuğa çıkmadığı bir blok 120. blok. Devre arası vaktini de dolaşım alanında geçirdik yine kimse kapmamıştı yerimizi :D Nazar değmesin 2 maçtır herhangi bir sıkıntı yaşamadım :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yine super atmosfer,futbol ve galibiyet.Osmanli macida aynı havada geçecektir..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Sezer94

Misafir tribununde 10 kisi falan var neden kimse gelmedi ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Anıl

Misafir tribununde 10 kisi falan var neden kimse gelmedi ?
Yazık günah valla ya bomboştu. 2100*150 Tl desek kulüp 315.000 Tl'den, 2100 kişi de staddan mahrum kaldı 5-10 kişi yüzünden

Çevrimdışı emrecakmak

Malum kayit ne zaman düşer acaba? 😃 yayindaki sesi merak ediyorum :)

Çevrimdışı Unalll

Haydi abilerim bugün Sinan Erdeme basket takımını yalnız bırakmayalım çok önemli bu gs maçı

Çevrimiçi Kartal Ç

Herkese iyi geceler dilerim.
Güzel bir galibiyetti.
Umarım kalan maçlar da aynı şekilde geçer ve şampiyonluğumuzu kutlarız beraber.

Foruma 2. kez yazıyorum.
Tel örgülerin takılması sonrası yazmıştım bir kaç gün önce ilk kez olarak.

Bugün maçta eski açık üst dolaşım alanında kaydettiğim görüntüler.
Kaçak giriş devam ediyor.
Sorunca abi bilet yok bulamadık napalım diyorlar.
Bilet parası veren bunca taraftar kusura bakmayın enayi oluyor yani.

Bir de "size yazıklar olsun" deyince tehditler, hakaretler havalarda uçuyor.

Biz adam olacaz da görecez.
Toptan anlayış, kültür, ekonomi, toplumsal düzen oluşturma meseleleri.

Maçtan önce keyfim kaçmıştı.
Galibiyet bir nebze rahatlattı en azından.

Saygılar,

Öncelikle iç kısımda o ahlaksızların kaçak giriş yapabileceği demir korkulukların önüne 3-5 tane güvenlik görevlisi, dışına da polis koyacaksın. Maç süresince koruyacak o noktaları.
Mesela fotodaki girişler eski açık terasından yapılıyor. o terasa 4 noktadan çıkılıyor zaten. Koy o 4 noktaya polisleri kimseyi geçirmesin maç sonuna kadar ordan. Yani ben biletimi almışım koltuğuma gidene kadar 3 noktadan geçiyorum ama beyfendiler ellerini kollarını sallayarak demirlere kadar gelebiliyor. Güvenlikle ilgili kişilerin bunu bir açıklaması lazım nasıl geliyorlar rahatça oralara kadar.
Vatandaşlar bilet bulamasa da oraya zorla girmeyi kendine hak görüyor. iyi 20 30 milyon beşiktaşlıdan 40 bini hariç bilet bulamayanlar zorla girsin stada.
Yakaladığını anında haneye tecavüzden mahkemeye vereceksin. Bunlar zaten derdest edilirken küfür de edecek darp da edecek. Hakaret ve darp davaları da açacaksın. Elinde görüntülü delil olacak zaten. Tazminat davası açacaksın cüzdanına oynayacaksın. Bilet parasının 10 20 katını tazminat olarak ödesin de görsün o zaman bilet alanları enayi yerine koymak neymiş.
Yani ben bu sistemi de anlayamıyorum 10 binlerce insanın bir arada bulunduğu stadyumlar en iyi korunması gereken alanlarken dışarıdan içeri girişlerde güvenlik zaafiyeti var. Bugün beleşçi giriyor ama yarın terörist girerse ne yapacaz? Devletin bu işe el atması lazım. Bu sadece klüplerin kiraladığı güvenlik görevlileriyle olacak iş değil. Sert tedbirler gerekiyor. Bu tür alanlara kaçak girenlerin caydırıcı ve ibretlik cezalarla cezalandırılması lazım.

Bu kafalar düzelene kadar kolon aralarındaki parmaklıkları ya dediğiniz gibi elektrikli yada ta çatı kolonuna kadar yapacaksın.

Çevrimdışı Sedat.Y

Herkese iyi geceler dilerim.
Güzel bir galibiyetti.
Umarım kalan maçlar da aynı şekilde geçer ve şampiyonluğumuzu kutlarız beraber.

Foruma 2. kez yazıyorum.
Tel örgülerin takılması sonrası yazmıştım bir kaç gün önce ilk kez olarak.

Bugün maçta eski açık üst dolaşım alanında kaydettiğim görüntüler.
Kaçak giriş devam ediyor.
Sorunca abi bilet yok bulamadık napalım diyorlar.
Bilet parası veren bunca taraftar kusura bakmayın enayi oluyor yani.

Bir de "size yazıklar olsun" deyince tehditler, hakaretler havalarda uçuyor.

Biz adam olacaz da görecez.
Toptan anlayış, kültür, ekonomi, toplumsal düzen oluşturma meseleleri.

Maçtan önce keyfim kaçmıştı.
Galibiyet bir nebze rahatlattı en azından.

Saygılar,

Tebrikler kardeşim.Sen üzerine düşeni yapıp resimlemişsin.Bu tarz hak yiyenler yavaş yavaş eksilecek bu tarz hak yiyenler temizlenecek Beşiktaşımın içinden.Olmaz olsun böyle taraftar.......

Çevrimdışı Sedat.Y

Çok gereksiz insanlar var yahu Stadyumda.
Ciddi anlamda saygısız tipler.
Kavga meraklısı , artis tipli insanlar.
Cevap versen olmuyor versen olmuyor.

Koltulara basan mı ararsın, koltuğa çıkmayı geçtim koltuğun sırt dayama yerine çıkanımı ararsın.

Aynı şekilde ceza aldığımız tezahuratı söylemeyi çalışan Amigo kılıklı serserilerimi ararsın

Ne ararsan var..

20 milyonluk sistem kurdum diyorsan bunu uygulayacaksın arkadaş. Burada 3-5 tane çapulcunun orada derebey olmasına izin vermeyeceksin..

Seneye de her maç bu şekilde full geçerse sanırım son kombinem olur. Büyük umutlrım vardı bu stadyumun güvenlik ve düzen şekli ile alaklı ama hayal kırıklığı yaşıyorum.

İnsan eşiyle kızıyla malesef Vodafone Arena'da da sıkıntılı anlar yaşamaya müsait bir ortam bulabileceğini bilsin. Yada en azından çok önceden girip koltuğunu yiyeceğini ieçeceğini alsın ve mümkünse çok hoplayıp zıplamayan birisinin arkasına geçsinki sıkıntı yaşamasın.

Çok net diyorum adama diyorsun kardeşim adam göremiyor. Ben ne yapayım abi öndeki çıkmış diyor. Öndekine söylüyorsun adam tınlamıyor. Banane ya diyor. Sinemaya mı geldin. Ölürmüsün öldürürmüsün..

Saygısız , serseri tipler malesef en çok bu stadyumlarda oluyor. Nasıl engellenecek cidden bilmiyorum.

Biraz sabır kardeşim.Devranın dönmesi değişmesi zaman alacak.Bu tip öküzler artık yer alamayacaklar.Ama zamanla.Başkasının hakkını gasp edenlere sürekli isyan ederek şikayet ederek hakkımızı arayacağız.Yönetim yönetimse eğer hak gaspı edenlere göz yummayacaktır.Biraz sabır......
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 03:16:30 Sedat.Y ]

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Stada 6'ya doğru girmeme rağmen kimse koltuğuma oturmamıştı zaten etrafımız hep kombineli insanlar çoğuyla da tanıştık, genel olarak herkesin yerine oturduğu, kimsenin koltuğa çıkmadığı bir blok 120. blok. Devre arası vaktini de dolaşım alanında geçirdik yine kimse kapmamıştı yerimizi :D Nazar değmesin 2 maçtır herhangi bir sıkıntı yaşamadım :)
121 dedegörmedim koltuğa çıkanı yada yer kavgası olmadı.
insanların koltukları boş gelip oturuyorlar ama bizim çevremiz genelde arena grubu olduğu için
pek soruna şahit olmamız mümkün değil ama 121 in diğer kısımlarındada tanıdıkların hepsi koltuklarındaydı.
yanlız bizim orda bir koltuk gaspçısı vardı " @Oktay " bir ara iteleye iteleye benim koltuğa oturdu tabi bende @Yakup u iteledim :D
yakup ha bere siyah koltuk benim deyip durdu :evillol: ya arkadaş bu numaralıdaki burjuvalardan ne çekiyoruz orda canları
sıkılmış bizim tribünü bastılar.

Çevrimdışı ekesicil

Stat güzel filan eyvallah. Bazi seyleri begenmedim mesela ben benim blokum'un en disindaydim. Tuvalete gitsem 20 kisiyi kaldirmam gerek geri gelincede ayni sekilde. Insaat hala var tipik türk isleri yürüdügün yere dikkat etmen gerekiyor yoksa tahta beton hersey cikabilir karsina. Numarali arkasi cok dar mac sonu iyi olmuyor yogunluk fazla. Ve mactan önce kartal yuvasina ugradim. Passo mu okuttular ilk kontrolde sonra cikarken biletin yanar dediler. Iyide benim tribün baska yerde mecburen o iki kontrolden gececem. Benim tribüne girerken adam cift gecis oluyor dedi. Allahtan ilk o güvenlikciye gidip kartal yuvasina nasil giderim diye sordum dönünce sikinti yapmadi. He bide güvenlik hic birsey bilmiyor ne blok numarasi ne giris kapisi.

Ve en son stadi istedigin kadar güzel yap insanlar güzel omadiktan sonra hic bir faydasi yok. Koltugugumdan kalkip elimdeki cöpe cöp kutusuna atmaya gidince tuhaf tuhaf bakanlar oldu. Oturdugum koltugun arkasinda cikis kapisi vardi millet orda durup cekirdek yiyip cöpü benim oturdugum bölüme atiyordu. Su cekirdek yasklanmali cok pislik yapiyor.

Ben sabahin köründe almanya'dan gelmisim 3 saat uykuyla maca gitmisim. ucak bileti mac biletine onca para vermisim ama hala kacak giren var. Enayilik yapmisim o kadar para veripte. 20 milyonluk sistemimiz bulsun bakalim olay yapanlari.
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 09:30:37 ekesicil ]

Çevrimdışı İhsan

@Anıl

120.blok iyi bir seçim bu konuda...
koltuğa çıkan olmadı.
Tek sorun biletsiz çok sayıda taraftar var dı.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

muhteşem bir stadyum muhteşem futbol  ama eksik çok bana göre hele ki engelliler için maç izlemek daha da zor evet trübün yeri harika çok güzel zeminin her tarafını görüyorsun net bir şekilde ( insanlar ayağa kalkanlar engellilere bayağı bir sıkıntı yaşatıyor maç'in yarısını izleyemiyorsun ) sağlıklı insanların sucu değil tabi ki bu yönetim engelliler tribün için bir paravan yapabilir yapmak zorunda diye düşünüyorum en az yükseklik 1 metre olmalı o yüksekliğin öbür türlü göeünmüyor sağlıklı insanlar biie tribüne inip maça koltuğundan değil de yukarıdan izliyor o alan küçük ve ana baba günü oluyor doğal olarak engellilerden çok sağlıklı insanlar tribünü demekte fayda var asansör sistemi ile inip çıkıyorsun güzel bir sıkıntı yaşamadım o yönden bizim forumdan Gökhan abi diye biriyle tanıştım beni gördü geldi Caner giray sen misin dedi çok şaşırdım bende Beşiktaş arena dan dedi daha sonra tribünde bir abimiz geldi Caner giray sen misin dedi evet benim dedim bende forumu takip ediyorum ama üye değilim dedi ona da şaşırdım 😂  Gündüz çektiğim fotoları atacağım Allah İstanbul da yaşayanlara sabırlar versin trafik trafik bu nedir ya tır'lar adam öldüresiye üstüne sürüyor neyseki sağsalim geldim evime keşke İstanbul Beşiktaş da yaşasam her maça gitsem👏

Tanınıyorsun @canergiray77
kabul et artık. :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

bu tepkileri gösterelim yaşadığımız sorunları dile getirelim ama pes etmek yok ! o kaçak girenler , tribunde hayvanlık yapanlar tek tek uzaklaşacaklar mecburlar. hatta kulübe mail atın yaşadıklarınızı.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Unalll

Bu maç tribün atmosferi bursa maçına göre çok daha iyiydi zamanla çok çok iyi olacağız özellikle sevemez kimse seni gibi marşlar maçı kazanıyorken söylenmesi süper oluyor marşlara ve tezahüratlara biraz daha ağırlık verilmeli ıslıkda çok iyiyiz zaten

Çevrimdışı sherlock

3 ay önce stat kesin bu sene açılmalı ve takıma pozitif enerji verir,itici güç verir demiştik öylede oldu.Stat akustiği başarılı,atmosfer harika cidden emeği geçen herkese tesekkür ediyorum.Buradan rakipler kolay kolay çıkamaz,ligde en zor deplasman olacak rakipler için :)

Çevrimdışı Oktay

insanların koltukları boş gelip oturuyorlar ama bizim çevremiz genelde arena grubu olduğu için
pek soruna şahit olmamız mümkün değil ama 121 in diğer kısımlarındada tanıdıkların hepsi koltuklarındaydı.
yanlız bizim orda bir koltuk gaspçısı vardı " @Oktay " bir ara iteleye iteleye benim koltuğa oturdu tabi bende @Yakup u iteledim :D
yakup ha bere siyah koltuk benim deyip durdu :evillol: ya arkadaş bu numaralıdaki burjuvalardan ne çekiyoruz orda canları
sıkılmış bizim tribünü bastılar

@Necmi abi ben senin üç koltuk yanındaydım esas koltuk gaspçılarını ben sayayım Zeki hocam, kumanovalı,  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 11:14:11 Oktay ]

Çevrimdışı canergiray77

Tanınıyorsun @canergiray77
kabul et artık. :)
valla abi sanırım öyle oluyor  :lol: kuzenim dedi ki " caner noluyor lan nerden tanıyor seni dedi bi şaşırdı "
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı canergiray77

engelliler tribünü görüş açısı bence muhtesem bir açı fakat dediğim gibi önceki yazımdan paravan yapılmalı en az yüksekliği 1 metre olmalı sportoto tribüne oradan iniliyor oraya o paravan yapılırsa merdiven boşluklarına güvenlik görevlisi olmalı yukarda engelliden çok sağlıklı taraftar vardı sadece orada güvenlik engelli ve refakatçisini bırakmalı " görevliye söyledim gel dedim adamları uyar göremiyoruz yapacak birşeyim yok diyo kısacası sallamadı beni "
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Emre.Guler

sıkılmış bizim tribünü bastılar.
Abi mac günü gelemedim yanınıza insallah osmanlı maçına gelirim.  121de koltuğa cikan yok yazmışsın onun icin cevaplama gereği duydum önündeki koltuk bos olduğu halde koltuga basan karaktersizler vardı ilkinde uyardım indi 15 20dk sonra yine çıktı hayvan. O cikinca eşimde mecbur koltuğa bastı sırt dayama kısmına bilr basanlar vardi. En alt ortada 15 20 kişilik bir grup vardı karagumrukluler sanırım onlar zaten hep koltuk tepesindeydi kendi kendilerine amigoculuk oynayan tipler. Küfürler hakaretler sağa sola laf atmalar  falan bir türlü tezahurat başlatamadilar ama ona cok güldüm kimse sallamadi bunları. O adamlarin oradan kombine alana allah sabir versin mac izlenmez onların olduğu yerde

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi