Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271104 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Efe

bugun 32 ila 35 bin kisi olacak tribunlerde
Şampiyon Beşiktaş JK

o zaman sadece kayseri taraftarina acik

yeni passo başvurusu yapıp kayserispor olarak alsam sonradan sıkıntı olur mu?

Çevrimdışı BlackEagle26

bugun 32 ila 35 bin kisi olacak tribunlerde

Nasıl yani full olmayacak mı ?

Çevrimdışı Ensar

ya yazık günah gelemiyorum lanet olsun üstüne üstlük taraftar da gitmiyor biletler pahalı geldi insanlara
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı RQ7_351903

Alır maça girer kapatırsın. :)

Çevrimdışı Anıl

2 bin deplasman boş, 3-4 bin de bizim taraftan boş olacak gibi. 35-36 bin kişi olur bugün :)

Çevrimdışı cursedofdragon

2 bin deplasman boş, 3-4 bin de bizim taraftan boş olacak gibi. 35-36 bin kişi olur bugün :)

kaçak girenlerle 45.000 olur o :D

Çevrimdışı BlackEagle26

Bizim nasıl full değil inanılır gibi değil bu takım Lider Son 4 maç kalmış Vodafone Arena'da 2. Maç ve tam olarak dolmuyor  :alala:  O boşluk belli olmaz ama full olsa iyiydi

Çevrimdışı Kartal Ç

Kulüp maç saatine kadar rakip tribün hariç biletlerin tamamını satmış olur bence. Kulüp açısından mali bir kayıp olmaz. Ancak zaten pahalı olan biletleri daha pahalıya satmaya çalışan karaborsacıların ellerinde patlayan biletler yüzünden tribüne biletle giren kişi sayısı daha az olacaktır. Zaten rakip tarafı saymazsak 40 bin kişilik yer var. Benim tahminim kaçak girişlerle yine rahat 37 38 i görürüz.

Bu karaborsa denen illeti bitirmede en büyük görev taraftara düşüyor. Bu kan emici hak yiyen ahlaksızlardan ne olursa olsun karaborsa bilet almayacak, tespit ettiğini ihbar edecek heryere. Belki başlarda maça gidemeyen çok insan olacak, belki biletleri satılmış olmasına rağmen boş kalan koltuklar olacak ama karaborsacılar biletler ellerinde patladıkça zarar edip bizim biletlerden ellerini çekecekler. Ha tamamen bitmez tabiki ama epey azalır. Beşiktaştan karaborsaya ekmek çıkmaz algısı yaratılmalı.

Çevrimdışı Oktay

aslında bi tane önödemeli TFF passoliğ kartı imkanı olan alsa böyle durumlarda işe yarar...ben geçen haftaki manisa maçına tff kartıla manisa tribününden aldım tribüne girdiğimde baktımki birsürü insan benim gibi yapmış
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2016, 13:03:16 Oktay ]

Çevrimdışı Oktay

deplasman tribününü bjk kartına açmaz ama tff kartına açabilir

Çevrimdışı empisayn

ya bu stadın dışındaki tel örgüler hiç kalkmayacak mı ? Hayvanat bahçesindeki tel örgüler misali millet uzaktan bakıp geçiyor . Estetik estetik dedik önce stad dışı sonra stad işi tel örgüler bitirdi bizi .

Bursa maçını tv de izlerken kale arkasının yakınlığı ve tel örgü olmayışı o kadar güzel bir görüntü yaratıyordu ki ... Son hamlede ellerine yüzlerine bulaştırdılar , helal olsun ...
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

ya bu stadın dışındaki tel örgüler hiç kalkmayacak mı ? Hayvanat bahçesindeki tel örgüler misali millet uzaktan bakıp geçiyor . Estetik estetik dedik önce stad dışı sonra stad işi tel örgüler bitirdi bizi .

Bursa maçını tv de izlerken kale arkasının yakınlığı ve tel örgü olmayışı o kadar güzel bir görüntü yaratıyordu ki ... Son hamlede ellerine yüzlerine bulaştırdılar , helal olsun ...

seneye kalkabilir şuan evimizde 2 maç kaldı birisi bu bide osmanlı maçı kaldı stada kaçak girişler oluyor allah korusun şakası yok truva filan yaparlar sahaya dalar 3-5 kişi ondan sonra ceza filan alırız seneye herşeyi oturtalım o tel örgülerin kalacağını düşünüyorum kale arkasında sadece ağ kalır. :) Tribün ayrımlarınında tamamen cam olacağını düşünüyorum üst katlar dahil deplasman tribünü hariç.

Abiler ogrenciyim maca gidemeyecek olan varsa devir yapabilirmi ?

Çevrimdışı ihsanakkanat

Kapılar kaçta açılıyor bilen var mı ?

Çevrimdışı Efe

olur maca giremezsin 2 takiminda passosu varsa o maca giremiyorsun soyliyim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

deplasman tribününü bjk kartına açmaz ama tff kartına açabilir
Tff passoligim var. Denedim uygun değildir dedi. Sanirim sadece Kayserispor logolu kartlar için satışa çıkardılar.

Çevrimdışı Efe

Tff passoligim var. Denedim uygun değildir dedi. Sanirim sadece Kayserispor logolu kartlar için satışa çıkardılar.
tabi deplasman icin o takimin karti olmali zaten suan 2 karta satis var bjk passo ve kayseri passo hem bjk hem kayseri passosu olanlar maca giremeyebilir passolig te boyle bir madde var onuda belirteyim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

düne göre 1. ve 2. kategori biletleri baya azalmış.. yaklaşık 500 boş yer var gibi ama maç saatine kadar büyük oranda dolacaktır..

ama bu fiyat politikası sürerse seneye sıradan lig maçlarında özellikle 1. kategoride büyük boşluklar görebiliriz..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu arada eski açık ses sorunu için düzenleme yapılmış.. sadece eski açığa bakan hoparlörler eklenmiş..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

bu arada eski açık ses sorunu için düzenleme yapılmış.. sadece eski açığa bakan hoparlörler eklenmiş..
bu iyi olmuş :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kartal Ç

Kalıcı olsa onları zemine sabitlerlerdi. Önümüzdeki dönemde de maç günleri o bariyerler olacaktır zaten kontrollü giriş sağlamak için. Şuan maç günleri dışında da bariyerlerin orda olma sebebi büyük ihtimalle stadın şantiye halinin devam ediyor olması. Halen stadın çevresinde ve özellikle kolon tepelerinde vs zaman zaman işler oluyor. Çalışma sırasında bir şeyler düşer eder diye etraftan gelen geçen fazla yaklaşmasın istiyorlardır.

Çevrimdışı selçukaras

Maca gidenler stat cevresinden foto istiyoruz lütfen

anlamadım ben  :alala: