Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2272059 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı maluMechul

maç öncesi alen'in üçlüsü esnasında eski açıktaki karagümrüklülerden biri güvenliği döverek atladı sahaya.
O guvenligi doverek atlayani alsinlar tel orgu icine. Ayriyeten. Kapalidan mac icinde atlandi sahaya. O zaman kapaliya da yapsalardi tel orgu. Bu resmen ayrimcilik. Ayip. Kale arkasindaki adam az para verdi diye yapilan sey terbiyesizlikten baska birsey degildir. Bu uygulama bu sekilde devam edecekse kombinemi yenilemem bir daha ki seneye. Kulüp taraftarlari arasinda bu sekilde ayrim yapamaz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Vay be. 20 milyon Tl lik güvenlik önlemlerine bakınız. Muazzam. Sen yüreğin yetiyorsa, hüseyinin passosunu iptal etsene, ama daha kolayı var tabi ki, çak tel örgüyü bitti.

Maffettiler güzelim stadı.

Kapalıya yapamadılar, hınçlarını kale arkalarından aldılar, bu KADAR değer işte verilen, fazlası değil.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Kale arkası tel örgülerimiz tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olsun .

Bu neya dikenli telmi yapmışlar boşuna 20 m tl harcamışlar güvenliğe anlaşıldı.

Çevrimdışı Efe

O guvenligi doverek atlayani alsinlar tel orgu icine. Ayriyeten. Kapalidan mac icinde atlandi sahaya. O zaman kapaliya da yapsalardi tel orgu. Bu resmen ayrimcilik. Ayip. Kale arkasindaki adam az para verdi diye yapilan sey terbiyesizlikten baska birsey degildir. Bu uygulama bu sekilde devam edecekse kombinemi yenilemem bir daha ki seneye. Kulüp taraftarlari arasinda bu sekilde ayrim yapamaz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla tokilerden bi garkimiz kalmadi bide simdi koltuk gaspi baslayacak orda mac seyretmek istemeyenler ustlere cikip koltuk kapacak hem koltugunda izle diyorsun hemde koltugun onune tel orgu cekiyorsun bunasil bi zihniyet bide mesaj gondereceklermis yerinizde oturun diye palavranin onde gideni o guvenlik sistemide bi ise yaramaz artik 20 milyonu cope atmis yonetim nasil olsa teller var yalinin icine ettiler herkese hayirli olsun gelecek yil eski acik ust kata cevirecegim kombinemi alt kat pert oldu maalesef :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Bari pankart astırtmasınlar, yapıcak bişey yok 1 kişi bile olsa atlayan ceza yiyor kulüp bi daha riskine girmezler.

Bari pankart astırtmasınlar, yapıcak bişey yok 1 kişi bile olsa atlayan ceza yiyor kulüp bi daha riskine girmezler.

Atlayan kapalıdan atladı, kapalıda görebiliyor musun tel örgü?

Çevrimdışı Efe

kapalidan atlayacaklar kale arkasina yapiyorsan yapsana kapaliyada bakalim ne oluyor ben bu zihniyetin yonetimde degistigine inaniyordum ama yanilmisim alt kale arkalari seyir zevki acisindan bitmistir gelecek sezon eski acik uste cevirecegim kombineyi ust kat hem agdan kurtariyor hemde seyir acisi daha iyi gelecek yil gecsin bakacagim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yedic

Simdi her kombine sahibinin - bilet alanin  sorma hakki doguyor;

Belesciler turnikeden ve bariyerden atlayacaksa, kale arkasina cezaevi gibi tel orgu cekilecekse 20 milyon tl lik en gelismis guvenlik odasi ne icin yapildi?

Çevrimdışı Mehmet92

Atlayan kapalıdan atladı, kapalıda görebiliyor musun tel örgü?

Abi senin gibi düşünüyorum bu konuda ya, tamamen gelen insan profilini sınıflandırma olayı bu olay.Kale arkasına düşük gelirliler gelir, düşük gelirliler sahaya atlayabilir=kale arkasına tel örgü çekelim.

Çevrimdışı Efe

Simdi her kombine sahibinin - bilet alanin  sorma hakki doguyor;

Belesciler turnikeden ve bariyerden atlayacaksa, kale arkasina cezaevi gibi tel orgu cekilecekse 20 milyon tl lik en gelismis guvenlik odasi ne icin yapildi?
kale arkalarindaki ilk 5 sira koltuk sahipleri aramizda varsa kulube gidip yazili olarak itiraz etsinler bu ise adamlarin parasini alip mac seyredeme sen demek bu gidin abi hakkinizi arayin sen ilk siradan kombine al onunu teller kapatsin olacak is degil bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

kapalidan atlayacaklar kale arkasina yapiyorsan yapsana kapaliyada bakalim ne oluyor ben bu zihniyetin yonetimde degistigine inaniyordum ama yanilmisim alt kale arkalari seyir zevki acisindan bitmistir gelecek sezon eski acik uste cevirecegim kombineyi ust kat hem agdan kurtariyor hemde seyir acisi daha iyi gelecek yil gecsin bakacagim

Sen de haklısın abi, üstte Armağan abiye yazdığımla aynı şekilde düşünüyorum ama bizim tribün karagümlüklülerin cefasını çekecek gibi.

Bu iş Yürek meselesidir yürek. gerisi lafı güzaf.

anlatır durur şow yaparlar, 20 milyon tl harcadık bilmem ne, iptal etsinler hüseyinin kombineyi, o yürek yok işte hiç birinde.

Çevrimdışı Efe

Sen de haklısın abi, üstte Armağan abiye yazdığımla aynı şekilde düşünüyorum ama bizim tribün karagümlüklülerin cefasını çekecek gibi.
abi taskinlik yapani 20 milyon tl lik guvenlik sistemiyle yakalayacaksin sahaya atladimi 1 yil men herkesede bunu teblig edeceksin kamera karsinda sahaya girerseniz sonunuz bu diyeceksin ama kestirme yol tel orgu ne gerek var boyle seylere dimi 20 milyonu taraftar verdi zaten biletlerden bedava para harca gitsin valla cok sinirlendim daha kartal yuvalarindan 1 tane urun almayacagim bu is duzelene kadar o teller kalkana kadar cunku verdigimiz paralar bosa harcanmis 20 milyon az mi abi sen git tel yap guzelim stadın icine ettiler olay bu tek alisveris yapmiyorum bundan sonra  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Yüreği yeten, Beşiktaşı seven başkan yönetim, o taraftar gruplarının tribünlerle ilişiğini keser. Keser atar, atmadıkları taktirde, o stadda çok kavga olur, cinayetler olur bakın ciddi bir uyarıdır bu, tel örgüyle falan çözülebilecek şey değildir bunlar. Yakın zamanda, demiştin armağan dersiniz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Tedbir suçsuz olanı cezalandırarak alınmaz
Madem kamera sistemin var iptal et passosunu aykırı davranış gösterenin
Kale arkalarına paravan yapmak tamamen gösteri

Çevrimdışı Efe

Tedbir suçsuz olanı cezalandırarak alınmaz
Madem kamera sistemin var iptal et passosunu aykırı davranış gösterenin
Kale arkalarına paravan yapmak tamamen gösteri
neye kime gosteri ilk 5 siradan kombine yada bilet alnin sucu ne simdi o adamlar ben maci seyredemiyorum diyip baskasinin koltuguna oturacak ve kavga cikacak yonetim bunu istiyor herlade bu ne sacmaliktir  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı b.damatoglu

Herkes kendi koltuğuna işi bugün itibariyle patlamıştır. Alt sıralar üste üsttekiler daha üste çıkacak...

Bşr de İngiliz tipi stad vs diyorduk. Buyrum İngiliz tipi stad.

Cam yapaydınız bari.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 13:54:45 b.damatoglu ]

Çevrimdışı Efe

Herkes kendi koltuğuna işi bugün itibariyle patlamıştır. Alt sıralar üste üsttekiler daha üste çıkacak...

Bşr de İngiliz tipi stad vs diyorduk. Buyrum İngiliz tipi stad.

Cam yapaydınız bari.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inonude tel yoktu ki kale arkalarin kose taraflari yere sifirdi bi kisi girdimi iceri yonetimin bu isi acilen duzeltmesi lazim sokup attirmamiz lazim bunlari çagdisi goruntu :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

kendım  ıcın solemıyorum benımkı yenı acık on sırada arkalardada olsa bunu solerdım bızım ınsan gıbı bmac ızleme hakkımızı kım elımızden alıyorsa baskan yonetım vs kımse yazıklar olsun malı durumu ıı olanlar ınsan bız acıklarda seyredenler maymun yanı tel orgulerın arkasına hapsedılıyosak her trubun ıcın gecerlı zengınlere cam parası az olana tel orgu neguzel ıstanbul yaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Khry

Merhabalar;

Bizim önümüzde aşağıda ki kazıktan vardı.Önüne tel örgü gelecekse biz burada 1 sene daha oturmak istemeyiz.Bu haliyle bile izlerken zorlandık.Buradan aşağı atlayabilen varsa zaten olimpiyatlara katılsın zaten kesin madalya alıp döner.

Çevrimdışı serti67

inonude tel yoktu ki kale arkalarin kose taraflari yere sifirdi bi kisi girdimi iceri yonetimin bu isi acilen duzeltmesi lazim sokup attirmamiz lazim bunlari çagdisi goruntu :bandit:
hayır bırde kufur eder gıbı camda degıl bıldıgın yel orgu elektırıkte versınler olmdu olacak rezıllık bırlesıp tepkı koymamız lazım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

kendım  ıcın solemıyorum benımkı yenı acık on sırada arkalardada olsa bunu solerdım bızım ınsan gıbı bmac ızleme hakkımızı kım elımızden alıyorsa baskan yonetım vs kımse yazıklar olsun malı durumu ıı olanlar ınsan bız acıklarda seyredenler maymun yanı tel orgulerın arkasına hapsedılıyosak her trubun ıcın gecerlı zengınlere cam parası az olana tel orgu neguzel ıstanbul yaa
yönetimin stadtaki bi kac uygulamasi stadin butun guzelligini aldi goturdu disariya demir paravan yapilmasi iceriye tel cekilmesi 20 milyonluk guvenlik sistemini kullanmamak bunlar olacak isler degil gercekten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

bu işler 3-5 maç bekle-gör tarzı yöntemle çözülür ...şimdi stat yeni insanlar heyecanlı eski alışkanlıklar daha atılamamış ilk maçtan itibaren bütün sorunların çözülmesi beklenemez birde stat tam bitmedi sağdan soldan kaçak girişlerde var adam passosuz girdiyse işler dahada karmaşık hal alıyor... mecbur  aksaklıkları 4-5 maç yaşayarak göreceğiz