Arkadaslar selamlar.Hepinizin en azından benim kadar hassas olduguna inandıgım bir konuda sizlerden,aramızdan twitter kullanıp Rıdvan Akar a ulasabilecek ya da yönetimden birilerine ulasıp stadın güvenlik organizasyonuna bilgi verdirtebilecek biri varsa,yardımını rica edecegim.
Bugün kendileriyle ticaret yaptıgım bir firmayı ziyaretim esnasında,tribün gruplarından birinde sözü geçen,grubun 2.-3. adamı ve iyi bir insan olarak bildigim beni de tribünden göz aşinalıgı ile tanıyan,seven iş yerinin emekçisi bir arkadas ile karsılastık.Arkadas ne yazık ki bana ilk maçta stada biletsiz girmenin bir yolunu bulduklarını ve bu yöntemle stada Kayseri macında 50-100 arası kişiyi çift turnikeyle sokacaklarını söyledi.Detaya girmesini istedigimde pasolig kartlarının okutuldugu haznenin altında ikinci bir hazne oldugu,stada pasoligi ile giren kişinin kartını dısardaki ikinci bir kişiye verdiginde aynı kartla ikinci kişininde kartını alttaki hazneden okutarak stada girebildigini ve bunu ilk maçta bolca yaptıklarını bana maalesef övünerek anlattı.Gerçi sert tepkimden sonra her ne kadar yapılanın yanlış oldugunu kabul etse de bu kafa yapısı gercekten cok acı bir durum.Kendi iyiliği için arkadasın ismi ve dahil oldugu grup ile ilgili fazla detaya giremeyegim.
Ne yazık ki ne çekiyorsak,bu boş beleşçi tayfasından ve kendilerine sitem edildinde olayı tribün jargonuna,kültürüne,fedakarlıga ve deplasmanlara gittik demogojisine giren kafa yapısından,çekiyoruz.Bu konuda maalesef benim önlem alınması için ulaşabilecegim bir baglantım yok.Basta da belirttigim gibi burada yazı yazan yada benim gibi genellikle sadece takip eden arkadasların,bu konuda en azından benim kadar hassas oldugunu tahmin ve temenni ediyor ve bu konuda tabiri caizse''eli kolu uzun''arkadaslarımızın yardımını rica ediyorum.
Bu arada ilk maç öncesi kapalı 416 dan biletim olmasına ragmen babamın ani kalp rahatsızlıgı nedeniyle maça gidemeyecegimi yazmıs ve babam ile ilgili dualarınızı rica etmiştim.Genelden yada özelden yazan herkese çok teşekkür ederim babam şu anda evinde dinleniyor.Kayseri maçı ile insallah sezonu acacagım ama ne yazık ki Osmanlıspor maçında bir iş gezisi icin yurtdısında olma ihtimalim yüksek.Bu durumda arzu ederse biletimi bana daha once ulasmıs olan Ahmetx in kuzenine veya forum ahalisinden isteyen bir kişiye devredebilirim.Maca gelecek arkadaslarla eger mactan once bir buluşma organizasyonu olursa ve bu kardeşinizide aranızda görmek isterseniz tanışmayı gercekten canı gönülden cok isterim.