Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2272157 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı ahmetx

kadir hasta zaten seyirci de yok  :D
2 sene önceydi maç bileti 1 TL idi gene bomboştu...
misafir tribünü doluyor ama @tangaz  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

yeni led mesh ler hakikaten kötü durmuş altındaki profil çok kaba. ilk denemesi yapılan profil çok iyiydi. oldukça zarif duruyordu. şimdikinin altındaki bildiğin alçıpan profili gibi.

eskisi;

gelen gideni aratıyor işte
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı tangaz

misafir tribünü doluyor ama @tangaz  :D

@ahmetx sadece misafir tribünü doluyor ev sahibi taraftar olmadığı için daha özgürlükçü bir anlayış mevcut kadir hasta. mesela kale arkasında ne korkuluk telörgü cam ağ hiç biri yok.  :D aslında tribüne bile gerek yokmuş orada, kayseri küme düşsün süperligi haketmiyor kayserili futbolseverler  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı canergiray77

bilet çıkmasına sevinen tebrik eden abilerime, kardeşlerime, herkese çok teşekkür ediyorum inşallah oradan galibiyet ile döner daha da mutlu oluruz. forum'dan gelenlerle bir buluşma olacak mı ? olacaksa bende varım unutmayın beni :D

gerçekten çok uğraş veriyor bu bilet işlerini halletmek engellilerin passo'ları ayrı olmalı bence t.c nosu engelli kimlik kartı nosu raporu vs bu gibi şeyler karta tanımlı olsa daha da güzel olur diye düşünüyorum
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx sadece misafir tribünü doluyor ev sahibi taraftar olmadığı için daha özgürlükçü bir anlayış mevcut kadir hasta. mesela kale arkasında ne korkuluk telörgü cam ağ hiç biri yok.  :D aslında tribüne bile gerek yokmuş orada, kayseri küme düşsün süperligi haketmiyor kayserili futbolseverler  :bandit:
Eski stadda doluluk çok iyiydi , bu stadda artması gerekirken kimse gitmez oldu .

Çevrimdışı ahmetx

eski yeni led mesh farkı , nedense daha kötüsünü seçtiler.Umarım buda demodur.

Çevrimdışı ahmetx

ev dediğin manzarası böyle olacak , çayını alıp geçeceksin karşısına

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

eski yeni led mesh farkı , nedense daha kötüsünü seçtiler.Umarım buda demodur.
Aynen eskisi tüm etrafı sarsaydı boşluk kalmaycak şekil harika olurdu.. Yenisinin arkasındaki demir iskeletler olmadan yapmanın yolunu bulurlar..
Bide eğer stadın arkasında maç günler insanların oturabileceği , toplanabilecegi alan bırakmazlarsa, sürekli mecburiyetimiz olmamasına ragmen yapılar yapılırsa her maç stad önünde tomaları görürüz..

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı iilkerr

Ledler tum tribunu sarsa bile eski aciga yapabilirler mi ? Tribunu yukselttirmediler oranin kapanmasina izin vermezler gibi geldi

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Yarın akşama doğru yeni açık taş döşemeyi bitirirlermi acaba? :) :icool:
17 günde bitmedi 1 günde de bitmez bence :D

Çevrimdışı kutalmis.pinar

3 stad aynı karede

abi şükrü saraçoğlunu göremedim sana zahmet 3'ünüde daire içine alırmısın :evillol: :evillol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Kendim buldum :biggrinking: :biggrinking: Yalnız tokiyle saraçoğlu arasında 1 ülke kadar fark var neredeyse :kop: :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Boğazın incisi
Otoban gülü
Kurbağalıdere prensi

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

İsterse stadın yerinde halı saha olsun takım orda oynasın yine konumdan kazanıyoruz :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı ahmet türken

hahah
bak abi simdi hatirladim, benim ufaklik hiz sever habire gazlariz anasi yokken, veriyoz muzugu AC/DC dinler 2 yasindan beri.

gene gazliyoruz bir gun, radara girmisiz, ileride cevirdiler, adam diyor oha bu kadar basilmaz, dedim ne basmasi arabada cocuk var uyuyor gormuyor musun?

buyrun dedi sizi arabaya alalim. pazarlik edecez ya onlarin arabada. dedim bekle cocugu alayim ben. tamda is cikisi milletin ortasinda cevirdiler, benim kiza cakiyorum mesaji bu bir aglamaya basliyor abi, polis arabasina oturmaya calisiyoruz hesapta cocuk kucagimda, benim kiz muhtasssaamm sag ayayiglan polis arabasini itiyor, girmiyor arabaya agliyor, bagiriyor, sokakta yuruyen insanlar kostu geldi tabii

-ben atladim hemen telase gerek yok, tutuklamadik cocugu ben babasiyim, polis durdurdu. birazda yuz ifadesi metin akpinar yapiyorum, huzunlu huzunlu
millet girisiyor polise
biraksaniza adami gormuyormusun cocuk travma gecirecek, nasil agliyor, cocugun yokmu senin kalpsiz fasist polis

polis ruhsati hemen veriyor bana tabi tabi dusunemedim ben, ozur dilerim, diyor
hop biz arabaya donuyoruz, hemen veriyoruz muzugu AC/DC back in black benim kiz hemen sakinlesiyor tabii, gunes gozlugunu takiyor, basiyoz gaza

akilli cocuk her kapiyi acar. bu vodafone arenaya bile gireriz
gerekli ekipmanlar
emzik
biberon
sapka
pudra(bebek kokusu similasyonu icin, polisin beyni hemen kucuk yas oyununa hazirlanir)

arkadaş maaşallah çocuk çocuk diil bildiğin oscara aday hollywood oyuncusu. Bu çocukla savaşa gidersin.

Buda eski ali samiyen adamlar otobandan kurtulamıyor :lol: :lol:

Çevrimdışı ahmet türken

göz bebeğimiz  :halay:
çok sevindim caner. Sende bu stada girmeyi en çok hakedenlerden birisin. Maç günü görüşmek üzere. Bizler genellikle orda oluyoruz. Maç önü toplanıyoruz. geldiğinde pm den mesaj at orda katılırsın bize

Çevrimdışı ers1903

Numarali tarafina polis barikatlarini koymuslar cikislar yine kaos olacak :)

Çevrimdışı mylife1903

arkadaş maaşallah çocuk çocuk diil bildiğin oscara aday hollywood oyuncusu. Bu çocukla savaşa gidersin.
Savas var her gun evde zaten. Simdiden manipule ediyor beni.

Çevrimdışı emre_1978

forumda 1903 tribününden bir arkadaş vardı .Kimdi o bilen var mı?

benim kombine 1903 tribününden @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Arkadaslar selamlar.Hepinizin en azından benim kadar hassas olduguna inandıgım bir konuda sizlerden,aramızdan twitter kullanıp Rıdvan Akar a ulasabilecek ya da yönetimden birilerine ulasıp stadın güvenlik organizasyonuna bilgi verdirtebilecek biri varsa,yardımını rica edecegim.

Bugün kendileriyle ticaret yaptıgım bir firmayı ziyaretim esnasında,tribün gruplarından birinde sözü geçen,grubun 2.-3. adamı ve iyi bir insan olarak bildigim beni de tribünden göz aşinalıgı ile tanıyan,seven iş yerinin emekçisi bir arkadas ile karsılastık.Arkadas ne yazık ki bana ilk maçta stada biletsiz girmenin bir yolunu bulduklarını ve bu yöntemle stada Kayseri macında 50-100 arası kişiyi çift turnikeyle sokacaklarını söyledi.Detaya girmesini istedigimde pasolig kartlarının okutuldugu haznenin altında ikinci bir hazne oldugu,stada pasoligi ile giren kişinin kartını dısardaki ikinci bir kişiye verdiginde aynı kartla ikinci kişininde kartını alttaki hazneden okutarak stada girebildigini ve bunu ilk maçta bolca yaptıklarını bana maalesef övünerek anlattı.Gerçi sert tepkimden sonra her ne kadar yapılanın yanlış oldugunu kabul etse de bu kafa yapısı gercekten cok acı bir durum.Kendi iyiliği için arkadasın ismi ve dahil oldugu grup ile ilgili fazla detaya giremeyegim.

Ne yazık ki ne çekiyorsak,bu boş beleşçi tayfasından ve kendilerine sitem edildinde olayı tribün jargonuna,kültürüne,fedakarlıga ve deplasmanlara gittik demogojisine giren kafa yapısından,çekiyoruz.Bu konuda maalesef benim önlem alınması için ulaşabilecegim bir baglantım yok.Basta da belirttigim gibi burada yazı yazan yada benim gibi genellikle sadece takip eden arkadasların,bu konuda en azından benim kadar hassas oldugunu tahmin ve temenni ediyor ve bu konuda tabiri caizse''eli kolu uzun''arkadaslarımızın yardımını rica ediyorum.

Bu arada ilk maç öncesi kapalı 416 dan biletim olmasına ragmen babamın ani kalp rahatsızlıgı nedeniyle maça gidemeyecegimi yazmıs ve babam ile ilgili dualarınızı rica etmiştim.Genelden yada özelden yazan herkese çok teşekkür ederim babam şu anda evinde dinleniyor.Kayseri maçı ile insallah sezonu acacagım ama ne yazık ki Osmanlıspor maçında bir iş gezisi icin yurtdısında olma ihtimalim yüksek.Bu durumda arzu ederse biletimi bana daha once ulasmıs olan Ahmetx in kuzenine veya forum ahalisinden isteyen bir kişiye devredebilirim.Maca gelecek arkadaslarla eger mactan once bir buluşma organizasyonu olursa ve bu kardeşinizide aranızda görmek isterseniz tanışmayı gercekten canı gönülden cok isterim.