Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2272176 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı eagleizm

Bilet alan 3-5 Kayseriliyi Vipte ağırlayalım,deplasman tribünü bizim taraftara açılsın:)
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Erdem Çözer

allahhımmmm gol gol golll geliyorum ulaaaaaaannnnnnnnnnn şeref beye gidiyorum efsane mutluyum piuvvvvvvvvvv  passoligdden mesaj geldi :D

hayırlı olsun kardeşim  :claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı mylife1903

bence hiç kimlik göstermeyin 6 yaşında deyip geçin girişinizi de biraz maça yakın karmaşa anına denk getirin, sıkıntı olmaz. maçtan 5 saat önce kimsecikler yokken giderseniz kimlik görecez die ısrarcı olabilirler :)
en temizi cocugu  kucuk cocuk gibi giydirmek, agzina emzik, kucagina alacaksin. tembih edeceksin, polis amca yasin kac diye sorunca elinle 5 isareti yap, diye islem tamam, sonra ikibucuk da gosterebilirsin para ustu.

Benim kiz bilir mesela hemen hop kucaga uyku modu, birisi sorarsa yas kac, eliyle 5 isareti, otomatik.

cakal polis olursa, sorarsa yahu nasil 5 bunun biyiklari falan var, ya iste hep hormonlu tavuktan, erken buyudu cocuk, der gecersin

Çevrimdışı doctore

allahhımmmm gol gol golll geliyorum ulaaaaaaannnnnnnnnnn şeref beye gidiyorum efsane mutluyum piuvvvvvvvvvv  passoligdden mesaj geldi :D

hayırlı olsun @canergiray77 inşallah uğurlu geleceksin  :) :)  :claps: :claps: :claps: :claps:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ers1903

bem mersiven tarafini demiyorum iyi bakarsan beles tepenin onunu kapattilar :)

Bende orayi diyorum ,onunden gectim goze hic batmiyor :)

Çevrimdışı mylife1903

cok sevindim sizin adiniza. insallah galibiyet aliriz mutlulugunuz ikiye katlanir, ertesi gun fbye saplarlar iyice mutlu olursunuz. totemlerimizi unutmayalim, fotograf cekmeyi de

Çevrimdışı tangaz

en temizi cocugu  kucuk cocuk gibi giydirmek, agzina emzik, kucagina alacaksin. tembih edeceksin, polis amca yasin kac diye sorunca elinle 5 isareti yap, diye islem tamam, sonra ikibucuk da gosterebilirsin para ustu.

Benim kiz bilir mesela hemen hop kucaga uyku modu, birisi sorarsa yas kac, eliyle 5 isareti, otomatik.

cakal polis olursa, sorarsa yahu nasil 5 bunun biyiklari falan var, ya iste hep hormonlu tavuktan, erken buyudu cocuk, der gecersin

senin kız zehir gibi maşallah. benimkisi olsa hemen dudağını büzdürüp ama babaaa die kısık sesle konuşmaya başlayıp acitasyon formülünü uygular...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cisse557

Misafir tribününden bilet buldum Tff kartim olmasına rağmen uygun passolig kartınız yok dedi. Sadece Kayserispor passoligi olanlara mi açıldı şimdi deplasman?

Çevrimdışı cadavra

senin kız zehir gibi maşallah. benimkisi olsa hemen dudağını büzdürüp ama babaaa die kısık sesle konuşmaya başlayıp acitasyon formülünü uygular...
Bence o daha etkili olur polis dayanamaz bence.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Kardeşim gözün aydın :) Çok sevindim... İnşallah galibiyetle bu mutluluğunu taçlandırırız :)

Çevrimdışı tangaz

Bence o daha etkili olur polis dayanamaz bence.

ya zaten benim kızım isteyecek de polis almayacak. sürdürürüm onu "harita da yer beğen ulan" nidalarıyla  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

abi sinemaya falan offff hala beles sokuyorum, muzelere ispanyada zorluk cikiyor o herifler cozmus direkt boyunu olcuyor, ordada kanbur durmayi ogrettim.

Çevrimdışı tangaz

abi sinemaya falan offff hala beles sokuyorum, muzelere ispanyada zorluk cikiyor o herifler cozmus direkt boyunu olcuyor, ordada kanbur durmayi ogrettim.

sibirya da jetonlu tlf var mı? sen buzdan jeton dökmeyi bile öğretmişindir.  :serefe:

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Misafir tribününden bilet buldum Tff kartim olmasına rağmen uygun passolig kartınız yok dedi. Sadece Kayserispor passoligi olanlara mi açıldı şimdi deplasman?
Ben Fenerli Olsam TFF kartı ile Deplasman yaparım:) İnşallah sadece Kayseri Taraftarına satarlar

Çevrimdışı sozkul

@canergiray77 , tebrikler çok sevindim . :super: :super:

Çevrimdışı mylife1903

ya zaten benim kızım isteyecek de polis almayacak. sürdürürüm onu "harita da yer beğen ulan" nidalarıyla  :D
hahah
bak abi simdi hatirladim, benim ufaklik hiz sever habire gazlariz anasi yokken, veriyoz muzugu AC/DC dinler 2 yasindan beri.

gene gazliyoruz bir gun, radara girmisiz, ileride cevirdiler, adam diyor oha bu kadar basilmaz, dedim ne basmasi arabada cocuk var uyuyor gormuyor musun?

buyrun dedi sizi arabaya alalim. pazarlik edecez ya onlarin arabada. dedim bekle cocugu alayim ben. tamda is cikisi milletin ortasinda cevirdiler, benim kiza cakiyorum mesaji bu bir aglamaya basliyor abi, polis arabasina oturmaya calisiyoruz hesapta cocuk kucagimda, benim kiz muhtasssaamm sag ayayiglan polis arabasini itiyor, girmiyor arabaya agliyor, bagiriyor, sokakta yuruyen insanlar kostu geldi tabii

-ben atladim hemen telase gerek yok, tutuklamadik cocugu ben babasiyim, polis durdurdu. birazda yuz ifadesi metin akpinar yapiyorum, huzunlu huzunlu
millet girisiyor polise
biraksaniza adami gormuyormusun cocuk travma gecirecek, nasil agliyor, cocugun yokmu senin kalpsiz fasist polis

polis ruhsati hemen veriyor bana tabi tabi dusunemedim ben, ozur dilerim, diyor
hop biz arabaya donuyoruz, hemen veriyoruz muzugu AC/DC back in black benim kiz hemen sakinlesiyor tabii, gunes gozlugunu takiyor, basiyoz gaza

akilli cocuk her kapiyi acar. bu vodafone arenaya bile gireriz
gerekli ekipmanlar
emzik
biberon
sapka
pudra(bebek kokusu similasyonu icin, polisin beyni hemen kucuk yas oyununa hazirlanir)

Çevrimdışı doctore

Aleyküm selam .Led mesh kötü görünüyor .

yeni led mesh ler hakikaten kötü durmuş altındaki profil çok kaba. ilk denemesi yapılan profil çok iyiydi. oldukça zarif duruyordu. şimdikinin altındaki bildiğin alçıpan profili gibi.

eskisi;
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 13:50:31 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Fikret

Konu dışı olacak sanırım ama. Çocukların stada biletsiz giriş yaşı 7 olarak tanımlı pasolig de. Acaba 8 yaş sorun yaratıyor mu? Tecrübe yaşayan var mı?

8 yaşı sokarsınız bence sorun olmaz.

Çevrimdışı cigir

Konu dışı olacak sanırım ama. Çocukların stada biletsiz giriş yaşı 7 olarak tanımlı pasolig de. Acaba 8 yaş sorun yaratıyor mu? Tecrübe yaşayan var mı?

Ben 9 yasinda kizimla girdim acilis macina. Turnikeden ayni anda geciyorsunuz.
Arkadaslar yillardir Saracoglu'na giriyorlar cocuklariyla. Hatta cocuklardan biri bu sene universiteyi kazaninca mecburen yeni bir kombine almislar. Anla yani. :money:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gözün aydın kardeşim. Ayrıca öyle bağırarak sevinme, sesin maç için lazım bize  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cadavra

Arkadaslar yillardir Saracoglu'na giriyorlar cocuklariyla. Hatta cocuklardan biri bu sene universiteyi kazaninca mecburen yeni bir kombine almislar. Anla yani. :money:
Yuh.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yarın akşama doğru yeni açık taş döşemeyi bitirirlermi acaba? :) :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yalçınn

:) iyimiş

Çevrimdışı serti67

mesaj yazan kutlayan abilerime kardeşlerime herkese teşekkür ederim bambaşka birşey bu ya :D çocuğum olsa bu kadar sevinirdim
ınsallah mactanda bole sevınclı çıkmak nasıp olsun kardesım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS