ya zaten benim kızım isteyecek de polis almayacak. sürdürürüm onu "harita da yer beğen ulan" nidalarıyla 
hahah
bak abi simdi hatirladim, benim ufaklik hiz sever habire gazlariz anasi yokken, veriyoz muzugu AC/DC dinler 2 yasindan beri.
gene gazliyoruz bir gun, radara girmisiz, ileride cevirdiler, adam diyor oha bu kadar basilmaz, dedim ne basmasi arabada cocuk var uyuyor gormuyor musun?
buyrun dedi sizi arabaya alalim. pazarlik edecez ya onlarin arabada. dedim bekle cocugu alayim ben. tamda is cikisi milletin ortasinda cevirdiler, benim kiza cakiyorum mesaji bu bir aglamaya basliyor abi, polis arabasina oturmaya calisiyoruz hesapta cocuk kucagimda, benim kiz muhtasssaamm sag ayayiglan polis arabasini itiyor, girmiyor arabaya agliyor, bagiriyor, sokakta yuruyen insanlar kostu geldi tabii
-ben atladim hemen telase gerek yok, tutuklamadik cocugu ben babasiyim, polis durdurdu. birazda yuz ifadesi metin akpinar yapiyorum, huzunlu huzunlu
millet girisiyor polise
biraksaniza adami gormuyormusun cocuk travma gecirecek, nasil agliyor, cocugun yokmu senin kalpsiz fasist polis
polis ruhsati hemen veriyor bana tabi tabi dusunemedim ben, ozur dilerim, diyor
hop biz arabaya donuyoruz, hemen veriyoruz muzugu AC/DC back in black benim kiz hemen sakinlesiyor tabii, gunes gozlugunu takiyor, basiyoz gaza
akilli cocuk her kapiyi acar. bu vodafone arenaya bile gireriz
gerekli ekipmanlar
emzik
biberon
sapka
pudra(bebek kokusu similasyonu icin, polisin beyni hemen kucuk yas oyununa hazirlanir)