Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271116 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kalan 4 günde bari işleri en aza indirseler :bandit: :money:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kalan 4 günde bari işleri en aza indirseler :bandit: :money:
Yeni açık tarafı bitmez, oradaki yan taraflardaki çalışmalar tam olarak bitmeden taş döşeme kısmını tamamlayamıyorlar anladığım kadarıyla. İçerideki kısımlar ise bir nebze olsun düzelmiştir, büfeler filan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

taş döşeme baya ağır :bandit: :s20: artık yeni sezon bence :akuma:
aslında bişey kalmadı yüklenseler en fazla 2 gün ama yeni açıktaki bina yapımlarından dolayı önlerine taş döşeyemediler şimdi başladılar 4 güne yetişirse yetişir artık numaralı bitti diye biliyorum bugün oralardan geçen olursa yeni açık arkadan ve numaralı tarafından foto gönderirse sevinirim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bız burda dıdık bıçak gıbı kesılecek ısler stat acılınca turk usulu ıste acılısa kadar yardırma acılınca sonrası sallana sallana olacagı belıydı
o kadarda kesilmedi canım çalışmalar hergün var numaralıyı bitirdiler yeni açıktada yapılan bina önleri ve ilk köprü Beşiktaş yazısı arası kaldı o bölümü bitirmeleri gerekiyor yoksa nasıl geçilecek iç taraflara mecbur bitirecekler cumartesiye kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

gördüğüm kadarıyla az laf sokmuşuz belediyene cb.nin üstüne basacağı yerlerin taşını döşeyip ardından tası tarağı toplayıp kaçmışlar...

sanırım senin de söylediğim laflar içinde kalmış aradan geçmiş 3 hafta bu anı bekliyormuşcasına hemen yazmışsın. komik ve yazık. birde site yönetiminde olacaksın...
belediye başkanı babam değil istediğini sok serbestsin.. sıkıntın varsa site yönetimine iletebilirsin ben şikayetleri ordan haftalık alıyorum  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Giriş çıkışlar çok sıkıntılı o kısım cidden düşünülmemiş güya tribünlere belli şartlar gereği çokça çıkış kapısı yapılmış ama o çıkış kapılarının bağlandığı noktada tek bir çıkış var, onlarca insan oralardan tek dar bir yoldan çıkışa yönlendiriliyor bu da kalabalığa ve izdihama sebep oluyor. Çıkış kapıları olması gereken yerlere sanırım Kartal yuvası, cafe, Denizbank vs gibi şeyler kuruldu bu da giriş ve çıkışlarda sorun yaşayacağız demek anlamına geliyor, orjinal planda bu cafe, Denizbank gibi şeyler var mıydı bilmiyorum o yüzden net yorum yapamıyorum.
eski açık alt sıkıntılı bu konuda
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

eski açık alt sıkıntılı bu konuda
orda 2 kapı var g1 ve g3 aslında kapılar geniş ama yarısına kadar kapatıp demirle ufak kapı koymuşlardı gördüğüm kadarıyla o kapıları kaldırmışlar maç günü nasıl olacak sizden alırız bilgileri ben maçta olmayacağım osmanlaı maçında test ederim ama g3 kapısından çıkanlar sorun yaşamamış g1 de problem vardı heralde giderileceğini düşünüyorum az geniş tutularak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Anıl

orda 2 kapı var g1 ve g3 aslında kapılar geniş ama yarısına kadar kapatıp demirle ufak kapı koymuşlardı gördüğüm kadarıyla o kapıları kaldırmışlar maç günü nasıl olacak sizden alırız bilgileri ben maçta olmayacağım osmanlaı maçında test ederim ama g3 kapısından çıkanlar sorun yaşamamış g1 de problem vardı heralde giderileceğini düşünüyorum az geniş tutularak
Ben G1 kapısından çıktım ama sorun yaşamadım :alala:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

kale arkalarında file de olmasın cam da olmasın. o koltuklara kaleci eldiveni bırakılsın Jose Sambade tribünleri izlesin kim topu iyi yumruklarsa kaleci kadrosuna dahi edilsin. mevcutlardan kötü olmaz  :bandit:
Abi sol ayaklilar numaraliya sag ayaklilar da kapaliya toplansin

Çevrimdışı mylife1903

Bursa maçında numaralı birinci sıra bir hayli rüzgarlıydı, ben kışın üşüyeceğiz diye düşündüm, tabii birazda üstümüzde kısa kollu forma olunca üşüme hissi yaşadığımız anlar oldu.
Belki rüzgar - esinti alt kata inmiyor, yukarıyı yalayıp geçiyordur.
100gr kanyak abi cozumu

Çevrimdışı Efe

@Efe eski açık yükselmiş

işte süper acilen yükseltilmeli yönetim bunun için diretmeli stadın iç mimarisini komple bozuyor şuanki hali
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben G1 kapısından çıktım ama sorun yaşamadım :alala:
kapıları karıştırdım galiba bizim girdiğimiz g3 tü dimi çıkarken onda problem yaşadık g1 de sıkıntı yoktu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açığın yükseltilmesini kapasite yada gelir açısından söylemiyorum bizim stadın mimarisi gerçekten 50 bin kişilik ve bunu gösterecek şekilde düzeltmeler yapılmalı üst düz prekast bölümlerine koltuk konmalı eski açık yükseltilmeli 1 aylık iş net söylüyorum 1 ay yeni açık yada eski açıktaki alttaki çıkış kapılarından birine hidrolik kapı yapılıp tribüne çeevrilmeli hem 2500 civarı koltuk kazanacaksın hemde stadın iç görüntüsünü çok çok güzelleştireceksin mükemmeli aramamız lazım bu stad bunu hak ediyor bu yaz bu eksikler 1 ay içinde tamamlanır istenirse özellikle eski açık yükselmesi ve en üst sıraya koltuk takılması orda ayakta maç izlemeye izin veriliyorsa koltukta takacaksın o zaman yönetim bu işlerin üstüne düşsün sonuç alacaktır artık stad bitti şlimdi geliştirme zamanı fikret başkanım eski açığı yeni açıkla aynı yüksekliğe getirmek için girişimde bulunun stadımızı mükemmel yapalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

kapıları karıştırdım galiba bizim girdiğimiz g3 tü dimi çıkarken onda problem yaşadık g1 de sıkıntı yoktu
Bi dakika ben de karıştırdım galiba kapıları :kop:

Bizim girdiğimiz kapı G1 kapısıymış, ben G3 kapısından çıktım kartal yuvası tarafından yani sıkıntı olmadı çıkışta :D

Çevrimdışı sherlock

eski açık zaten öyle kalmayacak 1 veya 2 sezon sonra ufak ufak yolunu yapar fikret başkan :)

Çevrimdışı Karabay

beyler konu dışı yapabilirmiyim :D şimdi yarın kayseri bilet satışları genele açılacak. açılır açılmaz pc'den hemen yardırıp almaya çalışsam sizce şansım varmı. bir başka soru da iki tane bilet alacağım, tek bir passo hesabı (bu gün baktım) iki bilet satmıyor onun için önce kendi hesabımdan bir tane sonra diğer kullanıcıya geçip ordan da bir tane mi alacağım o zamana kadar biterse bilet ne yapacağım.

Çevrimdışı ekesicil

beyler konu dışı yapabilirmiyim :D şimdi yarın kayseri bilet satışları genele açılacak. açılır açılmaz pc'den hemen yardırıp almaya çalışsam sizce şansım varmı. bir başka soru da iki tane bilet alacağım, tek bir passo hesabı (bu gün baktım) iki bilet satmıyor onun için önce kendi hesabımdan bir tane sonra diğer kullanıcıya geçip ordan da bir tane mi alacağım o zamana kadar biterse bilet ne yapacağım.

ayni soruyu ben sorcaktim simdi  :evillol:

en rahat nasil alinir acaba?

Çevrimdışı Efe

ayni soruyu ben sorcaktim simdi  :evillol:

en rahat nasil alinir acaba?
saatinden 15 dakika once denemeye baslayin sistemi 15 dakika onceden aktif ediyorlar genelde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bi dakika ben de karıştırdım galiba kapıları :kop:

Bizim girdiğimiz kapı G1 kapısıymış, ben G3 kapısından çıktım kartal yuvası tarafından yani sıkıntı olmadı çıkışta :D
benimde aklimi karistirdin sonucta sıkıntılı kapi vodafone cep merkesinin oldugu kapi kartal yuvasinin oldugu kapida sıkıntı yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

saatinden 15 dakika once denemeye baslayin sistemi 15 dakika onceden aktif ediyorlar genelde
peki efe bir hesaptan aynı anda iki bilet alabilecekmiyim yoksa hesap değiştirip öyle mi almalıyım