Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270766 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Led mesh 4 köşede olsada benim için makul yeterki kayseri maçına kadar 4 köşeyede bitsin gerçi 1'i bir gün sürdü :biggrinking: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Led mesh 4 köşede olsada benim için makul yeterki kayseri maçına kadar 4 köşeyede bitsin gerçi 1'i bir gün sürdü :biggrinking: :ok:
galiba komple takılacak tüm stadı çevirecek güzelde duracak gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

galiba komple takılacak tüm stadı çevirecek güzelde duracak gibi
Keşke Bursa maçından hemen sonra takılmaya başlansaydı.

Kayseri maçına yetiştirilmiş olurdu en azından. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Keşke Bursa maçından hemen sonra takılmaya başlansaydı.

Kayseri maçına yetiştirilmiş olurdu en azından. :)
stadta işler devam ettiğinde ağırdan alıyorlar gibi görünüyor şu 1 haftada bakalım çevre düzenlemesi ve diğer eksikler ne kadar giderilecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

stadta işler devam ettiğinde ağırdan alıyorlar gibi görünüyor şu 1 haftada bakalım çevre düzenlemesi ve diğer eksikler ne kadar giderilecek :)

önce şu numaralının arkasını bitirsinler çıkışta papuçlar hep harç oldu  :D

Bir de numaralı üst kattakiler kolonların arasındaki kapılardan çıktıktan sonra eski açığa doğru çıkış yolu daraldığı için insanlar sıkışıyor ona bir çözüm yada yönlendirme bulmaları lazım.
Acil bir durumda ciddi izdiham olur.

Bir de yeni sezondan itibaren seyircilerin stad içinde ve çevresinde tespit ettikleri sorunları, arızaları, hasarları ve eksikleri bildirebileceği ve hatta tam yerini işaretleyebileceği bir sistemi devreye almaları lazım. Kulübe e-posta atmaktansa mesela vodafone arena uygulaması ve internet sitesi çok büyük kolaylık olur bu tür geri bildirimler için.
İlgili birimlere arıza formu olarak düşer daha hızlı sonuç alınır.

Çevrimdışı cisse557

eline sağlık sağol :)
Ne demek :) Arkadaş olmasa içeri girecektim de olmadı malesef :) Ledte Şampiyon Beşiktaş yazısı geçiyordu. G Bir de görüntü olarak hoşuma gitmedi açıkçası.

Çevrimdışı Efe

önce şu numaralının arkasını bitirsinler çıkışta papuçlar hep harç oldu  :D

Bir de numaralı üst kattakiler kolonların arasındaki kapılardan çıktıktan sonra eski açığa doğru çıkış yolu daraldığı için insanlar sıkışıyor ona bir çözüm yada yönlendirme bulmaları lazım.
Acil bir durumda ciddi izdiham olur.

Bir de yeni sezondan itibaren seyircilerin stad içinde ve çevresinde tespit ettikleri sorunları, arızaları, hasarları ve eksikleri bildirebileceği ve hatta tam yerini işaretleyebileceği bir sistemi devreye almaları lazım. Kulübe e-posta atmaktansa mesela vodafone arena uygulaması ve internet sitesi çok büyük kolaylık olur bu tür geri bildirimler için.
İlgili birimlere arıza formu olarak düşer daha hızlı sonuç alınır.
katılıyorum  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Tüm çevreyi dönecekse Osmanlı maçına kadar bitirlir ama ondada son maç diye okadar kasmazlar bence.Yeni sezonda full eksiksiz olacağı kesin ama :biggrinking: :biggrinking:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Unalll

Alllahhhh hep istediğim bir şey inşallah tüm stadı çevreler maç günü gece kıpkırmızı yaparlar ledleri membranlarada yansır zaten alon size ışık gösterisi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı BabaEren

bu led meshmi  :alala:
Görünen O Ki Led!! Umarım Boydan boya Kaplanır. Ama İki taraflı olsun derim. İçeridende olsun . Tıpkı Nou camp Nou gibi içeriden akan yazılırla Muhteşem bir atmosfer olur.

Çevrimdışı ahmetx

Yıllar geçtikçe güzelleşiyor .

[eklenti yönetici tarafından silindi]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mustafa.kuru

25 kullanıcı online ve 88 ziyaretçi (!) buralar böyle mi olurdu ? stad bitti forum gitti mi?
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

beyler Kayseri maçına bilet almak isteyen bana özelden ulaşsın
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı MarioGomez1903

Sonunda aldim biletimi  :D :D

4.Kategori blok 401

@Erdem Çözer Sagolsun  :halay:

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ekesicil

Passo kartima yükledigim parayi geri alma ihtimalim varmi?

Çevrimdışı ToNI

arkadaşlar merhaba... işyoğunluğundan eski sayfaları okuyamadım...
eski açık alttan kayseri maçına gelemeyip kombinesini devredecek arkadaşımız var mı acaba ? yakın bir arkadaşım için arıyoruz...
dediğim gibi yazılmışsa kaçırmış oolabilirim... yönlendirebilirseniz çok memnun olurum...
teşekkürler...
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Viviano

Kale arkası biletler bitti mi çünkü gözükmüyo satın alma sayfasında.