Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268348 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Deadam

O kadar sakin buralar, gecenin kör saatinde sahilde oturan insanın yaşadığı sakinlik gibi ansızın bir kaç araba sesi ve martı çığlıklarından başka birşey yok sükuneti bozacak
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

dün kulübe ve  ibb beyaz masaya tweet attım bu konuda sizlerinde yardımını bekliyoruz.
beyaz masadan cevap geldi

https://twitter.com/ibbBeyazmasa/status/722112664269430784
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deadam

Batak oynamak için masa kursak 1 masa zor çıkar :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deadam

Haklısın Harç Bitti Yapı Paydos.

Başlıkların sayısını azaltıp herkesi bir yada bir kaç başlıkta toplamak belki daha iyi olabilir.

Çevrimdışı idil

Betorname mi :) dün bir kez daha aşık oldum o tarihi anıt gibi duran stadımıza. Dolmabahçe den hiçbir farkı yok dış görünüş olarak
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Emre.Guler

soru sorduk cevap veren yok

Vallahi kardeşim forum artık eskisi kadar aktif değil bunu kabullenmek lazım. İşi biten çıktı gitti.

O senin sorduğun ikinci katlar büyük ihtimalle beton kalacak sezon sonu belki boyama işine girerler ama şu aralar onunla uğraşacaklarını sanmıyorum

Çevrimdışı kaanzor

Haklısın Harç Bitti Yapı Paydos.

Başlıkların sayısını azaltıp herkesi bir yada bir kaç başlıkta toplamak belki daha iyi olabilir.

Çok mantıklı olur bu sezon sonunda transfer konuları için ayrı bir başlık açılır olur biter şuan için 2 başlık bile yeter gibi duruyor.

1 Beşiktaş
2 Konu Dışı

:))
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Emre.Guler

beyaz masadan cevap geldi

https://twitter.com/ibbBeyazmasa/status/722112664269430784

Ben en çok o eski gazilerin oradaki yaşlı ağaca takıldım. Nasıl bir budama yapmışlarsa ağaç kendine gelemedi koca bir sapan gibi duruyor orada. Kuruttular ağacı her yerde var böyle saçma budama işleri malesef

Çevrimdışı Deadam

-Maç toplantısı
-Genel Sohbet tartışma kavga konu dışı yanlış anlama
-Sezon sonu  transfer

3 başlık :D

Çevrimdışı Sedat.Y

niye sadece izmirli abilerinizlemi birlikte hareket edeceksiniz :) biz istanbullular sayılımıyormuyuz

@ahmet türken  hele sen gel maça benim abim olursun   :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Millet ben kayseri maçına bilet kazandım maç günü orada olucam çok sosyal bir tip olmasamda tanışmak isterim sizlerle öyle yanınızda sessiz sessiz takılırım. Bu buluşma olayı ne zaman organize edilir?

Çevrimdışı bad75

bence stadın etrafındaki yolların yer altına alınması için kampanya başlatmalıyız. yollar yer altına alınırsa harika bir meydan olur orası. İşte o zaman 24 saat yaşayan bir stadımız olur.

Çevrimdışı Ensar

Vallahi kardeşim forum artık eskisi kadar aktif değil bunu kabullenmek lazım. İşi biten çıktı gitti.

O senin sorduğun ikinci katlar büyük ihtimalle beton kalacak sezon sonu belki boyama işine girerler ama şu aralar onunla uğraşacaklarını sanmıyorum
yok abi ben son membrani sordum onu bilir herkes ya :) düğün hazırlıkları içerisinde takip edemedim o yüzden soruyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı SuperBJK

Konu Dışı.
Memleketinizde ki Kartal Yuvası mağazalarında yeni çıkan nostalji formaları mevcut mu acaba bileniniz var mı ?
İnternet sitesinde daha o gün bitmişti, bir sürü mail attım fakat hiç kimse dönmedi. Tekrar çıkacak mı çıkmayacak mı bilgimiz yok.
Yakınımda mağaza da yok. Memleketin her yerinde mi tükendi yahu  :bandit:
Konu dışı için özür dilerim fakat konusunu bulamadım forumda, mağazalar konuları da kilitli.

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın Beşiktaş ailesi :D

Forumda baya sükunet hakim yada ben yanlış sayfalardayım :D

Curcuna nerde bana bi bildirin Allah rızası için
Curcuna ismail koybasi ve mustafa pektemek basliklarinda yahu

Okuyorum bu basligi ama yenilik yok. Sadece bu yeni acik ledleri konusu ve son membran var.
yeni aciga pankart yerine led yapilsin taraftar pankartini usb bellekle getirsin cevre kirlenmesin, sprey boya ile ozonu delmeyelim.
Son membrane takilsin artik madonna, tarkan, balina aydin cok uzulmusler su dis araligi kapatilsin diyorlarmis.

Gorunmeyen bir suru is yapiliyordur bunlarin dokumleri olsa iyi olurdu.

Çevrimdışı zekotha

Çevrimdışı ers1903

Şu stadin en alt ve en üst prekast sırasını neden boyamadilar anlamak çok güç :)

Çevrimdışı ahmetx

Şu stadin en alt ve en üst prekast sırasını neden boyamadilar anlamak çok güç :)
tr de boyanmış stad varmı ki garipsedin  :D

Çevrimdışı mertnet

...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı ahmetx

Bizim stadın simetriği küçük birader adana stadı kendini göstermeye başladı

Çevrimdışı Efe

Bizim stadın simetriği küçük birader adana stadı kendini göstermeye başladı

merdivenler catal :tabe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Mini Vodafone Arena😂😂 Bunun kapasite 35.000 . Yeni sezona yetiştirilmeye çalışılıyormuş..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Fatih

Mini Vodafone Arena😂😂 Bunun kapasite 35.000 . Yeni sezona yetiştirilmeye çalışılıyormuş..
Alt katlarda cikis yok, mis gibi  :bandit: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...