Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268017 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı SuperBJK

Şu ledleri kapatsınlar bari, boşuna masraf yahu.  :bandit:

Çevrimdışı Deadam

geliverdin o kendine has tarzınla aniden
Güncel dedi hiç düşünmeden
Ne kadar da paylaştık herşeyi gönülden
@FARUK üstad Allah razı olsun senden.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı FARUK

Halen membran aralarındaki boşluklar kapatılıyor diye biliyorum ve çatıya tek çıkış bölgesi de orası, müdahale için açık tutuluyor. Daha 2 gün önce çatıda dolaşan dağcıların fotoğrafları paylaşıldı.
Evet çalışanlar membran ların üzerine oradan çıkıyor kedi yolu ile

Çevrimdışı FARUK

geliverdin o kendine has tarzınla aniden
Güncel dedi hiç düşünmeden
Ne kadar da paylaştık herşeyi gönülden
@FARUK üstad Allah razı olsun senden.
Hepimizden İnş.   :ok:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

eski açıkta ki ses sistemi ve tribün çıkış kapılarının sarı olması rahatsız ediyor beni  :bawling:

+ yeni açıkta çatıya asılı metal parça
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

pankart asılsın diye boş bırakılmadı mı zaten. pankartlar zamanla oturacaktır oraya, o zaman da görüntü daha şık olacaktır. biraz da amatör gözle bakmak lazım taraftarı bu kadarda kısıtlamaya gerek yok bence
sen de haklısın ama orada bir uyumsuzluk oluyor o da kesin .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

+ yeni açıkta çatıya asılı metal parça

o geçicidir büyük ihtimalle abi diğerleri kalıcı gibi ama   :by2:

Çevrimdışı ozgursum

sen de haklısın ama orada bir uyumsuzluk oluyor o da kesin .
Kulup pankart asacaklar icin kural getirebilir. Renk sinirlamasi , yuzey renginin belli olmasi ve boyutlari ile ilgili bir kural koyarak pankart olayini duzene sokabilir. Mesela tam ordaki beton olculerinde yapilmak kosulu ile Siyah ve Beyaz renkler disinda renk kullanilmadan   ya da ana renk olarak siyah ya da beyaz kullanilarak araya 3. renk olarak kirmizi konmasi gibi kural koyabilir. Bence guzel olur.

Çevrimdışı sozkul

eski açıkta ki ses sistemi ve tribün çıkış kapılarının sarı olması rahatsız ediyor beni  :bawling:

Beni hiçbirşey rahatsız edemiyor artık, şampiyonlukdan başka birşey düşünemiyorum çünkü..  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

çok güzel video olmuş kim yaptı bilmiyorum :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

"Membran"a Muammer diyo :alala:

@Yusuf Tekeli ben saka yapiyor sandim gercekten muammer diyor :)) sonra mumbar falan da dedi hatta yikildim gulmekten.

Sonlara dogru kadraja giren beyaz atletli, gobekli dayi nasil. Desen ki boyle atletle, bu kadar ciddiyetsiz eleman kimindir desen 2dk dusunmem mir derim :)

Ulan cogu insan evinde atletle gezmiyor ailesine duzgun gozukmek icin, adam koskoca vodafone arena stadinda calisiyor su goruntuye bak. Su mirden de kurtulucaz insallah yakinda.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli ben saka yapiyor sandim gercekten muammer diyor :)) sonra mumbar falan da dedi hatta yikildim gulmekten.

Sonlara dogru kadraja giren beyaz atletli, gobekli dayi nasil. Desen ki boyle atletle, bu kadar ciddiyetsiz eleman kimindir desen 2dk dusunmem mir derim :)

Ulan cogu insan evinde atletle gezmiyor ailesine duzgun gozukmek icin, adam koskoca vodafone arena stadinda calisiyor su goruntuye bak. Su mirden de kurtulucaz insallah yakinda.

Aynen MİR elemanı dayı. Dünkü yaptığı mangalın başından gelmiş direk :D

Valla yayını yapan eleman da arada küfürlü falan konuşuyo uyuz oldum :akuma: Ulan taraftar bile edemiyor sen kimsin?

:D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Aynen MİR elemanı dayı. Dünkü yaptığı mangalın başından gelmiş direk :D

Valla yayını yapan eleman da arada küfürlü falan konuşuyo uyuz oldum :akuma: Ulan taraftar bile edemiyor sen kimsin?

:D

Bizim millet ciddiyetsiz, terbiyesiz kardesim. Bir de bilet falan lazimsa beni bulun dedi bu eleman. Ve evet buradan ifsa ediyorum bu yayini yapan eleman Bursayi nasil *** burada diye kufur de etti. Bu arkadas goruntu ve ses isiyle ugrasiyormus ayrica.

Kardes bu ulkede herkes ayni kimsenin isine saygisi yok. Sis elemanlarina bakiyorsun bir, adamlar ne kadar guzel aldiklari paranin hakkini veriyorlar, bir de evinde tuvalete cikar gibi calisan mir elemanina bakiyorsun.

Daha bugun malum kulup baskani kendisiyle ayni fikirde olmayan kim varsa ahlaksizlikla, viski cekip yorum yapmakla, ben oldugum surece burada olamazlar demelerle, ben aldim ben yolladim gibi laflarla ortaliga tabirimi maruz gorun ipini koparmis kopek gibi yorumlarda bulundu.

100 yillik mazisi olan buyuk camilarin baslarinda boyle terbiyesizler oldugu surece bir adim ileri gidemeyiz. bir Fikret Orman'in, Erdal Torunoglullarinin, Metin albayrak'larin efendiliklerine, usluplerine bak bir sunlara bak.

Neymis devlet herkese yardim ediyormus bir fenere yardim etmiyormus. Tek kurus karsiliksiz para almadi bu takim bu stadi acarken. Fikret Orman'da emin olun pismandir spor toto'ya yeni acik tribununu sponsor olmasi icin verdigi icin. Sirf Bursa macindan aldigimiz hasilat 8. milyon lira. Kartal yuvalari bir gunde 1 milyon lira hasilat yapmis kimsenin tek kurusuna ihtiyacimiz yok biz bize yeteriz.

Sirf acilis gunu millete bizim katkimizla acildi bu stat demek icin verdiler o 30 milyonu yeni acik tribunune.

Çevrimdışı OrhanAker

Bizim millet ciddiyetsiz, terbiyesiz kardesim. Bir de bilet falan lazimsa beni bulun dedi bu eleman. Ve evet buradan ifsa ediyorum bu yayini yapan eleman Bursayi nasil *** burada diye kufur de etti. Bu arkadas goruntu ve ses isiyle ugrasiyormus ayrica.

Kardes bu ulkede herkes ayni kimsenin isine saygisi yok. Sis elemanlarina bakiyorsun bir, adamlar ne kadar guzel aldiklari paranin hakkini veriyorlar, bir de evinde tuvalete cikar gibi calisan mir elemanina bakiyorsun.

Daha bugun malum kulup baskani kendisiyle ayni fikirde olmayan kim varsa ahlaksizlikla, viski cekip yorum yapmakla, ben oldugum surece burada olamazlar demelerle, ben aldim ben yolladim gibi laflarla ortaliga tabirimi maruz gorun ipini koparmis kopek gibi yorumlarda bulundu.

100 yillik mazisi olan buyuk camilarin baslarinda boyle terbiyesizler oldugu surece bir adim ileri gidemeyiz. bir Fikret Orman'in, Erdal Torunoglullarinin, Metin albayrak'larin efendiliklerine, usluplerine bak bir sunlara bak.

Neymis devlet herkese yardim ediyormus bir fenere yardim etmiyormus. Tek kurus karsiliksiz para almadi bu takim bu stadi acarken. Fikret Orman'da emin olun pismandir spor toto'ya yeni acik tribununu sponsor olmasi icin verdigi icin. Sirf Bursa macindan aldigimiz hasilat 8. milyon lira. Kartal yuvalari bir gunde 1 milyon lira hasilat yapmis kimsenin tek kurusuna ihtiyacimiz yok biz bize yeteriz.

Sirf acilis gunu millete bizim katkimizla acildi bu stat demek icin verdiler o 30 milyonu yeni acik tribunune.
Orda da algı döndü şöyleki zaten stadın sponsor gelirlerinden yanlış bilmiyorsam %20 si kadar müdürlüğe veriliyor yani sportoto dan gelen parayla aslında sıfırlandı gibi birşey.
Hatta davalık filan bir şeyler Fikret başkan haklı olarak sponsor gelirinden vermek istememişti.
Konuya daha hakim bir arkadaş vardır belki :)

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Genel Müdürlük ile Beşiktaş arasındaki bir başka kriz daha var. GSGM’nin iddiasına göre Beşiktaş’ın geçmiş dönemden kalma yaklaşık 12 milyon lira borcu bulunuyor. Vodafone Arena için sağlanan 10 yıllık Spor Toto sponsorluk desteği ve devlet yardımı toplamı ise 50 milyon lira. Cumhurbaşkanı’nın açılışta telaffuz ettiği de bu meblağ. Ancak bu rakamın dörtte üçü sponsorluk bedelini kapsıyor. Kalan 12 milyon lira, yani devlet yardımı olan para henüz kulübe ödenmedi. İki taraf arasında uzlaşma sağlanamadığı için de genel müdürlük 12 milyonu kulübe ödemeye yanaşmıyor. Genel Müdürlük “Biz 12 milyonu da ödeyelim ama Beşiktaş da 12 milyon borcunu ödesin” diyerek mutabakat imzalamak istiyor. Beşiktaş “ödemem” diyor, Genel Müdürlük “Faiziyle alırım” diye rest çekiyor. "

Boyle bir haber buldum sanirim bundan bahsediyorsun soyledigin gibi besiktasin 12 milyon lira gsgm'ye borcu oldugu icin kulup ve gsgm arasinda anlasmazlik oldugu icin localar ve protokol tribunu mevzulariyla alakali bu parayi vermiyormus gsgm. iki tane daha loca istiyormus pasalar. Dedigim gibi baskan cok daha pisman olmustur spor toto'ya yeni acik tribununu verdigi icin.

Çevrimdışı Gürcan

Baskan cb yi ziyarete gittigi zaman o is cozulur. Mahkeme isi uzatir cozumde olacagini sanmiyorum. Biz sonuc olarak yonetmeliklerde ve anlaşmada yazıyorsa o 2 locayi veririz ancak o parayi da bir sekilde aliriz. Doğruysa ortak yol bulunur.

Baskan o gunku sartta maddi onemi vardi o sponsorluğun pesin gelincede mecburen kabul edilmiştir. Suan olsa baskan kabul etmezdi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kayseri macinda stadda görsel şölen olmali.Akhisari mağlup edersek Kayseri maci mükemmel havada geçecektir..😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.