Aynen MİR elemanı dayı. Dünkü yaptığı mangalın başından gelmiş direk
Valla yayını yapan eleman da arada küfürlü falan konuşuyo uyuz oldum
Ulan taraftar bile edemiyor sen kimsin?

Bizim millet ciddiyetsiz, terbiyesiz kardesim. Bir de bilet falan lazimsa beni bulun dedi bu eleman. Ve evet buradan ifsa ediyorum bu yayini yapan eleman Bursayi nasil *** burada diye kufur de etti. Bu arkadas goruntu ve ses isiyle ugrasiyormus ayrica.
Kardes bu ulkede herkes ayni kimsenin isine saygisi yok. Sis elemanlarina bakiyorsun bir, adamlar ne kadar guzel aldiklari paranin hakkini veriyorlar, bir de evinde tuvalete cikar gibi calisan mir elemanina bakiyorsun.
Daha bugun malum kulup baskani kendisiyle ayni fikirde olmayan kim varsa ahlaksizlikla, viski cekip yorum yapmakla, ben oldugum surece burada olamazlar demelerle, ben aldim ben yolladim gibi laflarla ortaliga tabirimi maruz gorun ipini koparmis kopek gibi yorumlarda bulundu.
100 yillik mazisi olan buyuk camilarin baslarinda boyle terbiyesizler oldugu surece bir adim ileri gidemeyiz. bir Fikret Orman'in, Erdal Torunoglullarinin, Metin albayrak'larin efendiliklerine, usluplerine bak bir sunlara bak.
Neymis devlet herkese yardim ediyormus bir fenere yardim etmiyormus. Tek kurus karsiliksiz para almadi bu takim bu stadi acarken. Fikret Orman'da emin olun pismandir spor toto'ya yeni acik tribununu sponsor olmasi icin verdigi icin. Sirf Bursa macindan aldigimiz hasilat 8. milyon lira. Kartal yuvalari bir gunde 1 milyon lira hasilat yapmis kimsenin tek kurusuna ihtiyacimiz yok biz bize yeteriz.
Sirf acilis gunu millete bizim katkimizla acildi bu stat demek icin verdiler o 30 milyonu yeni acik tribunune.