Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264696 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı serti67

gunaydın beyelr hayırlı cumalarr burayı oksuz bırakmayalım burayı bız tuglayla betonla ormedık ınsaat bıtınce durmasın gonulle yaptık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Loca 1847 değil bence

her locaya 4 tane koltuk koysalar 600 civarı koltuk yapar.Kapasite +600
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

gunaydın beyelr hayırlı cumalarr burayı oksuz bırakmayalım burayı bız tuglayla betonla ormedık ınsaat bıtınce durmasın gonulle yaptık
Konunun ekseni kayacak doğal olarak
Ama bizim ana konumuz hep Beşiktaş zaten :)
Statla ilgili de eksiklerin tamamlanmasına dair konuşabiliriz de foto akışı durdu,bir şey diyemiyoruz

Çevrimdışı yigitcan1903

her locaya 4 tane koltuk koysalar 600 civarı koltuk yapar.Kapasite +600
Yani aşağı yukarı
Belki başka bölgelerde de düzenleme fikri vardır kafalarında bilmiyorum
En azından 41 bine çekelim diyolardır 

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sahaya kimse girmesin diyoruz hala daha alen'in hakkı, hüseyin'in vasiyeti falan filan. Ulan o stada gelenlerin yüzde 95'i beşiktaş taraftarı ve sizler 100-200 kişilik gruplarınızla kimsenin umurunda değilsiniz. Herkesin aklında sadece Beşiktaş var.

Şimdi bu Alen ve diğer kabadayı sahaya girdi diye 15 bin lira ceza yedik. İkisi kombine aldılarsa, ki ben inanıyorum aldıklarına, ilk maçtan o paranın tamamı cezaya gitti. Ne anladık şimdi biz bu işten?

Bu yüzden gelmeyin bıktık usandık diyoruz. Tribün gruplarınız da, pankartlarınız da yerin dibine batsın. Ulan şu kulüp ilk defa tünelin ucundaki ışığı gördü ama bir türlü atamıyoruz keneleri üzerimizden. Yıllarca yediniz bitirdiniz Beşiktaş'ı doymadınız mı hala daha? Allah topunuzun belasını versin diyeceğim ama zaten belanın kendisi olmuşsunuz.

hislerime tercüman olmuşsun :claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı maluMechul

Herkesin bir silkelenmesi kendine ceki duzen vermesi lazim artik. Tribunlerde ben artik Optik baskan gibi tek derdi Besiktas olan insanlar gormek istiyorum.

Olay bu. "Beşiktaştan menfaat bekleyen ...."

Çevrimdışı serti67

Konunun ekseni kayacak doğal olarak
Ama bizim ana konumuz hep Beşiktaş zaten :)
Statla ilgili de eksiklerin tamamlanmasına dair konuşabiliriz de foto akışı durdu,bir şey diyemiyoruz
tabıkı bıten ınsaatı sureklı konuscam halımız yok ben ınsaatta kalmasın sohbetımız dıyerekten temennı bıldırdım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Dogan

Sahaya kimse girmesin diyoruz hala daha alen'in hakkı, hüseyin'in vasiyeti falan filan. Ulan o stada gelenlerin yüzde 95'i beşiktaş taraftarı ve sizler 100-200 kişilik gruplarınızla kimsenin umurunda değilsiniz. Herkesin aklında sadece Beşiktaş var.

Şimdi bu Alen ve diğer kabadayı sahaya girdi diye 15 bin lira ceza yedik. İkisi kombine aldılarsa, ki ben inanıyorum aldıklarına, ilk maçtan o paranın tamamı cezaya gitti. Ne anladık şimdi biz bu işten?

Bu yüzden gelmeyin bıktık usandık diyoruz. Tribün gruplarınız da, pankartlarınız da yerin dibine batsın. Ulan şu kulüp ilk defa tünelin ucundaki ışığı gördü ama bir türlü atamıyoruz keneleri üzerimizden. Yıllarca yediniz bitirdiniz Beşiktaş'ı doymadınız mı hala daha? Allah topunuzun belasını versin diyeceğim ama zaten belanın kendisi olmuşsunuz.
Helal :claps: :claps:

Çevrimdışı onurturan

tabıkı bıten ınsaatı sureklı konuscam halımız yok ben ınsaatta kalmasın sohbetımız dıyerekten temennı bıldırdım
stadi cok ozledim.. :bawling:

Çevrimdışı SLYKRT

1. golü buldum. yalnız bundan başka tribün çekimi görüntü yok galiba.

Videonun sonunda herkezin koltuklara bastığı net şekilde gözüküyor ayıptır günahtır ya
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı raichu

bilmiyorum artık buralar bi tenhalaştı sanki  :icool:

Çevrimdışı yigitcan1903

bilmiyorum artık buralar bi tenhalaştı sanki  :icool:
Maç başlıkları ve özellikle yazın transfer başlığı coşar artık  :D
Bi de duyumcu sezonu açıldı mı tamam
Onlar uykuda şimdi  :evillol:
Gelsin canerler gitsin topallar

Çevrimdışı Gürcan

Pek fotograf gelmiyor artik kimse girmiyor mu nedir forum a bende merak ettim. Herkez iyi mi ???

Çevrimdışı ahmetx

Yani aşağı yukarı
Belki başka bölgelerde de düzenleme fikri vardır kafalarında bilmiyorum
En azından 41 bine çekelim diyolardır 
Fifa engelli tribünün korunaklı bir yerde olmasını istiyor, o yüzden fener stadı gibi saha kenarına koyulmadı , koyulsaydı yeni açık alt üste 3 sıra daha eklerdik.

''Disabled people should be protected from the elements. The traditional custom of
providing space in the open, close to the pitch, is not acceptable.''
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Pek fotograf gelmiyor artik kimse girmiyor mu nedir forum a bende merak ettim. Herkez iyi mi ???
Herkes şu durumda  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 10:31:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 10:33:35
  • Beşiktaş / Bodrum
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/301609/yavsaklik-varsa-carsinin-ta-kendisidir-samil-tayyar

Adamlar hala jest diyor ya sanki orada ahır vardı. Ulan orada 50 yıldır stat vardı 50 yıldır biz vardık ağaçları söküp atmakla bir mi akılsız herif.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mülkübey

Zihniyet ''Beşiktaştan ne alabilirim değil  Beşiktaş'a ne verebilirim'' olmalı.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 10:34:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ToNI

tüm arenakartallarına selam olsun... günaydın & hayırlı cumalar diyelim...
herşey çok güzel oldu daha da iyi olacak derken enteresan bi şekilde ve daha önce tanık olmadığımız şekilde bi güç savaşı, bi liderlik yarışı, bi sen ben muhabbetlerinin içinde buluyoruz kendimizi... hala daha ilk maçta üçlüyü biz çektireceğiz, o çektirmeyecek, iyi yaptı girdi sahaya zırvaları...
çok geriden okuya okuya geldim biraz da kafa karıştı alıntılayamadım ama bikaç arkadaşımız on numara söylemiş...maça gelip sonuna kadar takım için destek olucaz, hiçbir grup yada lider umurumuzda olmadan...bundan ötesi yok olmasın da...
bugünleri bekledik 3 yıldır..beklerken de hep nasıl daha iyi destek oluruz tribünde nasıl daha fazla takımı iterizi düşündük... kimsenin şovunun, karizmasının şeklinin umurumuzda olmadığı bir tribünde tek amaç takımı motive edip, rakibi ve hakemleri boğmak olmalı...
kalmış 6 maç, bunların 2 tanesini evde oynuycaz..umarım bu tarz gerginlikler son iki maçta evdeki huzurumuzu kaçıracak tatsızlıklara imkan vermez...
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı raichu

Adamlar hala jest diyor ya sanki orada ahır vardı. Ulan orada 50 yıldır stat vardı 50 yıldır biz vardık ağaçları söküp atmakla bir mi akılsız herif.
nato kafa nato mermer adamlar anlamazlar ki  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şamil Tayyar Beşiktaş'ı ülkedeki diğer insanlarla karıştırmış sanırım. Hatırlatırız kendisine tekrardan gerekirse merak etmesin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

burda taraftar gruplarını eleştirdiğimde yönetici arkadaşlarım dahil çok tepki aldım.. paranın ,rantın ve kişisel çıkarların  esamese okunmadığı 1980 yılların ortası ve 1990 yılların başında tribünler bugünden daha çoşkulu daha kalabalık ve düzeyliydi..nezaman yönetimlerinde bunlara çanak tutmasıyla durum bugünkü vaziyete geldi..Beşiktaş aksine   elit ve kalite açısından rakipleri kadar büyük bi kluptür ,vodafone arenanın yapımında ve açılışında bunu gördük geçmişte bu insanların çoğu küstürüldü bugün bu insanlar yavaş yavaş tribünlere gelmeye başladı,bu insanları tribünden kaçırmamak için  çoşkudan mahrum bırakmıcaksın.. kimi taraftar tribünde çoskusuyla manevi katkı yapar kimi taraftarda  çuvalla dolar verip loca alıp maddi katkı yapar her ikiside Beşiktaşın menfaati başarısı için olmazsa olmazdır
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 10:40:43 Oktay ]

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

3. Köprü ve Körfez Köprü inşaatlırı iyi gidiyor  :D
Zaman zaman göz at derim  Yerine doldurmasa da rahatlatıyor. Çatısı olmasada  hidrolik jackler kullanılıyor  :biggrinking:

Beşiktaş inşaat A.Ş. yapmadıkça pek ilgimi çekeceğini sanmıyorum abi :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

@Çağrı sen yaşıyorsan bunların lütfuyla yaşıyorsun unutma  :evillol: