Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264773 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Sahaya Alen'le birlikte giren arkadaşın adı Hüseyin Aydın. Bu karagümrüklüler yüzünden başımız ağrıyacak gibi. Tribün demek ki bunlar yüzünden bölünüyor. Yaptıkları resmen şov.

Yav arkadas herkes rant pesinde sevsek cektirmis, alen cektirmis, olcay cektirmis yemin ederim baslayacam uclusune de, rantina da. Cekilmesin arkadas uclu falan o zaman ! Alen taraftarla arasinin kotu oldugunu biliyor son davranislarini ben de begenmiyorum ama yillarca amigoluk yapmistir emegi vardir. Sevsek abinin de keza oyle carsinin sevilen insanlarindandir. Ama Alen kendisi soyledi 3'lu cektirmiycem falan diye. Sonra ne oldu millet cok mu israr etti bilmiyorum. Hadi cikti birak cektirsin 3'luyu ciksin sonra nedir arkasindan cikiyorsun cocuk gibi.

Yemin ederim bir Besiktasli olarak hergun goruyoruz ki Besiktaslinin kendisinden baska dusmani yok. Ben en azindan kendi adima taraftar olarak her mac boyle olay olacaksa, tribun kavgalari olacaksa, kim uclu cekecek kavgasi olacaksa hic olmasin bu abiler daha iyi diyorum.

Çevrimdışı SeninleAgladik

Yav arkadas herkes rant pesinde sevsek cektirmis, alen cektirmis, olcay cektirmis yemin ederim baslayacam uclusune de, rantina da. Cekilmesin arkadas uclu falan o zaman ! Alen taraftarla arasinin kotu oldugunu biliyor son davranislarini ben de begenmiyorum ama yillarca amigoluk yapmistir emegi vardir. Sevsek abinin de keza oyle carsinin sevilen insanlarindandir. Ama Alen kendisi soyledi 3'lu cektirmiycem falan diye. Sonra ne oldu millet cok mu israr etti bilmiyorum. Hadi cikti birak cektirsin 3'luyu ciksin sonra nedir arkasindan cikiyorsun cocuk gibi.

Yemin ederim bir Besiktasli olarak hergun goruyoruz ki Besiktaslinin kendisinden baska dusmani yok. Ben en azindan kendi adima taraftar olarak her mac boyle olay olacaksa, tribun kavgalari olacaksa, kim uclu cekecek kavgasi olacaksa hic olmasin bu abiler daha iyi diyorum.

Aynen öyle. İnsanı gerçekten tiksindiriyolar. Çocuk gibi yarışacağınıza Beşiktaş'a nasıl faydalı oluruz onu düşünün. Her hafta şehir şehir dolaşıp, deplasmanlara gitmekle bitmiyor bu iş. Önce adam olacaksın. Alen dediğin adam çarşının kurucularından. Optik başkan, alen, ayhan... Bu adamlarla şekillendi bu tribün. Biz bu insanlardan öğrendik tribün kültürünü. Sen ne yaptın? Cem Tv'yi bastın sarhoş sarhoş. Saçma sapan şeyler konuştun, iki kelimeyi bir araya getiremedin. Açın biraz aleni dinleyin. Ne kadar beyefendi konuşuyor. Dediğin gibi her ne kadar son zamanlarda beğenmesek de, tribünden uzaklaşmış olsa da... Sen elinde bira, gözler kıpkırmızı... Şehir şehir dolaşsan ne dolaşmasan ne. Asabi sedatı, asya kartalları, 1453 kartalları, karagümrüklüleri, osu, busu, şusu... Bitemediniz gitti arkadaş be.

Aynen öyle. İnsanı gerçekten tiksindiriyolar. Çocuk gibi yarışacağınıza Beşiktaş'a nasıl faydalı oluruz onu düşünün. Her hafta şehir şehir dolaşıp, deplasmanlara gitmekle bitmiyor bu iş. Önce adam olacaksın. Alen dediğin adam çarşının kurucularından. Optik başkan, alen, ayhan... Bu adamlarla şekillendi bu tribün. Biz bu insanlardan öğrendik tribün kültürünü. Sen ne yaptın? Cem Tv'yi bastın sarhoş sarhoş. Saçma sapan şeyler konuştun, iki kelimeyi bir araya getiremedin. Açın biraz aleni dinleyin. Ne kadar beyefendi konuşuyor. Dediğin gibi her ne kadar son zamanlarda beğenmesek de, tribünden uzaklaşmış olsa da... Sen elinde bira, gözler kıpkırmızı... Şehir şehir dolaşsan ne dolaşmasan ne. Asabi sedatı, asya kartalları, 1453 kartalları, karagümrüklüleri, osu, busu, şusu... Bitemediniz gitti arkadaş be.

Alen carsinin kurucularindan degil. Alen sadece ilk set kuruldugu zaman herkes cikmaya calisinca birisi ciksin icimizden denildi. O da hem icimizden olsun hem de farkli olsun dendi Alen cikti. Optik abi, Ayhan abi gibi abiler zamaninda semtte besiktaslilar bir olsun diye kurdular carsiyi.

Sonra iste bu Denizli olaylari oldu iste takim ligde surunurken Yildirim Demiroren'e iki kupayi unutma pankarti acan arkadaslar bu arkadaslar oldu. Yeter Yildirim Demiroren diyince de kapali alti ustu birbirine girdi. Allah o gunleri bir daha gostermesin.

Hepsinin emegi var besiktasta hepsi deplasman deplasman gezmistir eyvallah. Ama arkadas sen besiktaslisin takim sampiyonluga yuruyor birak taraftar aleni istiyor, senin grubun begenmiyor olabilir butun stat alen diyor niye giriyorsun sahaya ? Buradaki amac ne ? Besiktasliyim diyosan en basta takima zarar vermeyeceksin. Bunun lami cimi yok. istersen 40 yil tribunden cikma sampiyonluga giden takima nifak tohumu sokuyorsan hic gelme.

Dedigim gibi taraftarlari milleti sogutuyolar bu sekilde. Ayhan abininde cok hatali aciklamalari oldu "artik herkes kendi koltuguna oturacakmis, oyle is olmaz" diye. Koskoca carsi'nin basindaki kurucularindan birisin, hakki adaleti savunman gerekirken soylenecek laf mi o oyle. Ben de karsiyim passolige ama ben ranta karsiyim, 10 tane taraftar kudur ediyorsa butun tribunlerin kapatilmasina karsiyim, pasalarin istedigi gibi bursa-fener macini seyircisiz oynatabilmesi icin karsiyim.

Herkesin bir silkelenmesi kendine ceki duzen vermesi lazim artik. Tribunlerde ben artik Optik baskan gibi tek derdi Besiktas olan insanlar gormek istiyorum.

Çevrimdışı Özay

Sahaya kimse girmesin diyoruz hala daha alen'in hakkı, hüseyin'in vasiyeti falan filan. Ulan o stada gelenlerin yüzde 95'i beşiktaş taraftarı ve sizler 100-200 kişilik gruplarınızla kimsenin umurunda değilsiniz. Herkesin aklında sadece Beşiktaş var.

Şimdi bu Alen ve diğer kabadayı sahaya girdi diye 15 bin lira ceza yedik. İkisi kombine aldılarsa, ki ben inanıyorum aldıklarına, ilk maçtan o paranın tamamı cezaya gitti. Ne anladık şimdi biz bu işten?

Bu yüzden gelmeyin bıktık usandık diyoruz. Tribün gruplarınız da, pankartlarınız da yerin dibine batsın. Ulan şu kulüp ilk defa tünelin ucundaki ışığı gördü ama bir türlü atamıyoruz keneleri üzerimizden. Yıllarca yediniz bitirdiniz Beşiktaş'ı doymadınız mı hala daha? Allah topunuzun belasını versin diyeceğim ama zaten belanın kendisi olmuşsunuz.

Çevrimdışı Deniz

Cezayı Alenin 3 lü çektirmesinden yemedik bildiğim kadarıyla.
İlk golde sahaya atlayan biri vardı onun yüzünden yedik.
Hatta Tolga Zengin olayı erkenden fark edip yakaladı dışarı çıkarttılar.

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1223414-tolga-zengin-sahaya-giren-taraftari-disari-cikadi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat.Y

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Sahaya kimse girmesin diyoruz hala daha alen'in hakkı, hüseyin'in vasiyeti falan filan. Ulan o stada gelenlerin yüzde 95'i beşiktaş taraftarı ve sizler 100-200 kişilik gruplarınızla kimsenin umurunda değilsiniz. Herkesin aklında sadece Beşiktaş var.

Şimdi bu Alen ve diğer kabadayı sahaya girdi diye 15 bin lira ceza yedik. İkisi kombine aldılarsa, ki ben inanıyorum aldıklarına, ilk maçtan o paranın tamamı cezaya gitti. Ne anladık şimdi biz bu işten?

Bu yüzden gelmeyin bıktık usandık diyoruz. Tribün gruplarınız da, pankartlarınız da yerin dibine batsın. Ulan şu kulüp ilk defa tünelin ucundaki ışığı gördü ama bir türlü atamıyoruz keneleri üzerimizden. Yıllarca yediniz bitirdiniz Beşiktaş'ı doymadınız mı hala daha? Allah topunuzun belasını versin diyeceğim ama zaten belanın kendisi olmuşsunuz.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

sen ne güzel söyledin be kardeşim........Anlayana.....

Çevrimdışı AhmetY

Ben cezayı merdivenlere oturanlar yüzünden yedik diye biliyorum yani merdiven boşlukları tvden hiç belli olmuyodu zaten bariz belliydi o yüzden ceza yiyeceğimiz. Ayrıca sahaya giren eleman ve Süper Mario Gomez'in (ligin gol kralı)(adamın dibi) golünde videoya çeken güvenlik görevlisini görünce milyonluk yatırımlardan ziyade içeride görevli güvenliğin daha donanımlı elemanlardan seçilmesi gerektiği düşüncesindeyim inşallah bu bize ders olur.

Çevrimdışı SeninleAgladik

Alen izin alındıktan sonra girdi sahaya. Bunun için neden ceza verilsin ki? Ceza merdivenlerden ve golden sonra sahaya atlayan arızalı yüzünden verildi. Ayrıca o amigolar olmasa kim yönlendirecek tribünü? Neyi istiyorsunuz anlamadım ki. Herkesin yerine oturup, çekirdeğini çitleyip golden sonra "yeeaahh" diye bağırmasını mı? Beşiktaş Türkiye'nin en iyi, Avrupa'nın da en iyiler arasında gösterilen taraftarına sahip. Ama bi düzen verilmesi lazım taraftar gruplarına buna katılıyorum. Pankartlar bile berbat. Asya kartalları, esenler çarşı, bursa kartalları... Otogar gibi oluyor tribünler. Lafı açılınca bütün taraftar grupları "Hepimizin amacı Beşiktaş" demeyi iyi biliyor. Öyleyse kaldırın şu saçma pankartları. "Sene sanki Metin Ali Feyyaz" gibi pankartları görmek istiyoruz biz. Bana ne senin grubunun, şehrinin adından. Yap pankartını, altına da küçük bi şekilde yaz nerenin kartallarıysan.

Maçta da tribün bütünlüğü yoktu. Yeni açığın kontrolü ele alma çabası, kapalı altın kendi halinde takılması, eski açık alttaki değişik tipler... Tribün kültürünü bozmadan bir düzenlemenin gelmesi taraftarıyım artık

Çevrimdışı Eren Özdemir

:claps: :claps: :claps:
Şöyle kişilerin, sözlerin alkışlandığı yerde durulmaz. Herkesin çok emeği var stadı takip etmemde. Her şey için teşekkür ederim.

Büyük ihtimal çok nadir giricem tekrar bu siteye. Ama önerim Süleyman Seba'nın dediği gibi kimsenin adamı olmayın.

Ne kadar şey yaparsa yapsın. İyi yaptığında iyi, kötü yaptığında kötü diyebilin. Körü körüne gitmeyin peşinden.

Ve emin olun hiç birimiz yokken de, bu stat vardı. Belli bir tribün kültürü vardı. Bundan sonra da olacak. İyi yönde bir

etkiniz olursa ne ala.

Başvurduğum kongre üyeliği ve kombinemle ben bu kültürün eskisi gibi kalmasını sağlamaya çalışıcam. Elimden geldiğince de

böyle yorumları, konuşmaları; yapan-destekleyen ne kadar insan varsa barındırmamaya çalışıcam.

Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Bilmesem de belki birinizle eski açıkta Gomez'in golüne sevindik. Belki bir gün

yan yana avrupada finale çıktığımızı görücez. Ondan takımın nasıl sahaya çıkıp oynaması gerekiyorsa. Yan yana olsak da olmasak da

o tribüne çıktığınızda sesinizi sonuna kadar kullanın.

Çevrimdışı cisse557

Bu sahaya girip üçlü çektirme showunu bizim amigolardan başka yapan takım amigosu var mı?

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın :)

Karagümrük konusu konuşulmuş biraz,ben de gözlemlerimi paylaşmak isterim
Şöyle yazılmış:Çarşıdan bilinen iyi ya da kötü çoğu olay karagümrük kaynaklı diye söylenmiş
Evet,durum aynen bu
Mesela bursa maçı öncesi olaylar,merdivenden kaçanların olduğu
Çoğu deplasmana da kuvvetli şekilde karagümrük gider
Ve esas tehlikeli ve mücadele edilmesi gereken grup onlardır
Hala denizli maçında tribüne saldıranların çarşı olduğunu sanıyor bazısı mesela
Kırmızı siyah atkılarla,şapkalarla,tişörtlerle gezdiğini hiç görmedim ben çarşının
Yalnız dediğim gibi yönetimler bunlara kongre açısından belki de biraz siyaseten dokunmuyorlar/dokunamıyorlar 
Çünkü bunlar kim iktidarda olursa olsun onların en sadık adamları halinde oluyorlar çoğunlukla
Son olarak çarşının/çarşı içindekilerin bunlarla bağı yok demiyorum,çoğu zaman bir arada görürsünüz zaten
Ama çarşı tamamen boyunduruk altında gördüğüm,onu söyleyebilirim
İsmi marka olduğu için kullanılıyor
Önde gelen isimleri de artık konu mankeni
Tribünde en kuvvetli ve en karanlık grup karagümrüktür

Çevrimdışı İhsan

Düştüğümüz bu boşluğu ne ile dolduracaz ya. Hayatta ki tek amacını yitirmiş adam gibi hissediyorum   :by2:

3. Köprü ve Körfez Köprü inşaatlırı iyi gidiyor  :D
Zaman zaman göz at derim  Yerine doldurmasa da rahatlatıyor. Çatısı olmasada  hidrolik jackler kullanılıyor  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Galatasaraylı yorumcular stadın akustiğinin Türkiye'de tartışmasız 1 numara olduğunu söylüyorlar.

Dediğimiz gibi mutlaka stattan izlemeli herkes en az 1 kez.

@Çağrı

1 kere ile olmayacak gibi. Bağımlılık riski var
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Taraftar grubu ayrimi yapmadan bence kimse o zemine cikmamali alen inerken guvenlik engellemeye calisiyordu videoda.Belki de taraftarla guvenlik arasinda hir gur olcakti cikamasydi. Bence 3 lu tac cizgisi mesafesinden cektirilmeli. Boyle devam ederse taraftar gruplari govde gosterisinde bulunabilir sampiyonluk yokdundayken hic gerek yok.

Üçlü çektiren Kulüp tarfından görevlendirilmeli.
Taraftar/amigo değil Süreyya Abi olabilir mesela.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşlar geç oldu .....Yarın bomba bir foto ve yazı paylaşacağım.....Şimdilik ip ucu vereyim.Yarın görüşmek üzere...

Bekliyoruz @Sedat.Y
 :duman:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Arkadaşlar geç oldu .....Yarın bomba bir foto ve yazı paylaşacağım.....Şimdilik ip ucu vereyim.Yarın görüşmek üzere...

Yarın oldu :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı yigitcan1903

3lü çektirme konusunda sıkıntı sanki sahaya birinin girmesinden ziyade Alen Markaryanın girmesi
Ya da herhangi bir taraftar grubu üyesinin
Sanırım bazısı kendi üstünde biri gibi görüyor Markaryanı bu ayrıcalıkla ve bundan dolayı rahatsız
Bunu açıkça dile getirmedikçe de yazanlar,aksini düşünenler direnç göstermeye devam edecektir yalnız
Tribünün geneline baktığımızda (ben de dahilim buna) rahatsız değiliz bu konuda
Tek sorun para cezası kesilmesi bence,ona da kulüp kişiyi görevli kılarak çözüm bulabilir
Bizim taraftarla zıtlaşılmaz çünkü,iş inada biner
Markaryanın da illa sahaya çıkayım da üçlü çektireyim diye yırtındığını düşünmüyorum 

Çevrimdışı SuperBJK

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Günaydın Ahali

Abi seni bekliyoruz, umarım " Yarın " ın saat 12 'yi geçtiği için cumartesi değildir  :D

Çevrimdışı doctore

:claps: :claps: :claps:

bu alkış bir ironi değil mi @selçukaras . Çarşı yı biz eleştiririz, beğeniriz, beğenmeyiz. bir nevi aile içi konulardır bunlar. kol kırılır yen içinde kalır. ama bu Şamil gibi herif müsvettelerinin laflarına alkış tutacak kadar da değil yani... adam orada stad olmaz diyor, Beşiktaşlılara küfür ediyor sen tutmuş alkış tutuyorsun. umarım şakadır bu.  :olmaz :olmaz
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı raichu

@Sedat.Y
 :naughty:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetx

kapasiite için yeni bi bildirim yapılacakmış söylentiye göre 43.700 koltuk bildirilecekmiş sosyal medyada dolaşıyor bu konu stadta boş kalan koltukların akıbeti bumu acaba ilk açlışta bildirmeyip ona göre mi bilet satıldı bedava girenlerle bile boş kalan koltuklar vardı stadta ilginç doğrusu bu haberlerib ortalıkta dolanması biz bu stada tam olarak kaç koltuk taktık bunu bir başkan birde mir dekorasyon biliyor heralde :icool:

ayrıca kapalı yeni açık numaralı ve eski açık düz prekast bölümünde onlarca kişi maç seyretti o bölümlere koltuk takmamak çok ilginç doğrusu gayet güvenli ve yer var neden takılmaz anlamadım numaralıya ve kapalıya baktığımda bir çok kişi en üste çıktı ayakta orda seyretti
sen bari trollenme @Efe , kapasite belli 43 bin  ilerde inşallah.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

sen bari trollenme @Efe , kapasite belli 43 bin  ilerde inşallah.
Loca 1847 değil bence

Çevrimdışı Altuğ