Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264513 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Tarık16

@sukruyilmazJK adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/sukruyilmazJK/status/720693083176878080?s=09
Arkadaslar dogrumu ve paylasildimi bilmiyorum ama klupten taraftarimiza mesajli uyarilar gitmeye baslamis

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

:akuma: bunlar bastıysa arkadakiler de basmıstır muhakkak  :akuma: siz gördünüz mü böle bişey forumdaki arkadaşlara yakın bura..

2. Yarıyı ilk sıralar koltuklara basarak izledi hatta açılır kapanır olduğu için ayağı araya kaçıp düşme tehlikesi yaşayanlar oldu. Önümde ki üstüme düşüyordu zor tuttum epey bi cüsseliydi :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ihsanakkanat

Beyler doğruysa böle msjlar gelmeye başlamış
İşte aradığımız budur. Kimse kimseden üstün değil herkes kendi seçtiği koltukta oturmalı.

Çevrimdışı ozan062

İşte aradığımız budur. Kimse kimseden üstün değil herkes kendi seçtiği koltukta oturmalı.

o zaman adil olunsun çnk bjktvde bile söylendi maç içinde bütün tribünleri gezicez diye bunu diyenin basınla alakası yok tamamen taraftar simdi ismini unuttum onun,, "kel" ve restoranı vardı bildiğim çarsıda,,

yani onada o mesaj gelicek onada aynı uyarı gelecekse eyv sıkıntı yok:) çnk kişileri ayırmaya kayırmaya baslarlarsa aynı vıp koltuklarda kurala uymayanlar gibi:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı emrecakmak

Şükürler olsun 20.000.000 tl boşuna değilmiş umarım tekrarı halinde uygulanır  :claps:

Çevrimdışı Efe

oo süper işte istediğim olay bu herkes yerinde oturacak artık inşallah doğrudur ayrıca kaçak girenleride tespit etmeliler yada yerinde oturmayan biletlileri  :)
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 22:50:00 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Güzel bir haber ama totem yapamayacakmıyız artık. :D
Değişik totem fikirlerinizi paylaşın onları deneyelim. :)

Çevrimdışı Efe

faruğada mesaj gidebilir koltuğunda seyretmedi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Unalll

Bu ışık neden acaba ve yukarıdan nasıl görünüyor membranların altından gece maçlarından falan ışık yansıtılmalı ya boşuna mı membran yaptık o kadar ışık geçirgenliği var azıcık gösteriş yapalım ışık şovu yapalım

Çevrimdışı onurturan

:D biz de 3 kişi sigara dumanının geliş yönüne göre sürekli yer değiştik hanım ve bebiş rahatsız olmasın diye .. her gelen mesajda ürperiyorum  :nerd:
toteme ve böyle durumlara çözüm istiyoruz @MURAT abi  :kop:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bu ışık neden acaba ve yukarıdan nasıl görünüyor membranların altından gece maçlarından falan ışık yansıtılmalı ya boşuna mı membran yaptık o kadar ışık geçirgenliği var azıcık gösteriş yapalım ışık şovu yapalım

Çimler için yapay güneş ışık makinaların ışıklarıdır %90

Çevrimdışı serti67

usta bızım bır adet kartal heykelı vardı o neolduuu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı onurturan

usta bızım bır adet kartal heykelı vardı o neolduuu
bide açılışta memranlarda ışık oyunuyla kartal falan uçacaktı vodafone un büyük sürprizi var dedilerdi o ne olduuu ?

Çevrimdışı ikarus

Ya arkadaşlar biraz geç oldu ama bu karagümrük tayfasından elemanın sahaya girmesi beni çok tahatsız etti. Bu konunun üstü kapatılmamalı. Tribünler hepbir ağızdan alen'i sahaya davet ederken o elemanın sahaya girmesi çok büyük yüzsüzlük.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Yalnız bu erdal torunogullarının açıklamalarını izledim. Ahmet nur cebi de diğer yönetim kurulu üyelerimizde başta stattan sorumlu yönetici umut Güner de büyük işler yapmışlardır hala yapıyorlardır.

Ama ibrahim altınsay kalitesinde belki daha da üstün bir yönetici varsa o da erdal torunogullarıdır. Keşke nasip olsa ikisini aynı zamanda görsek kulüpte. Avrupada yaşamasına iş yapmasına rağmen kendini o kadar güzel kelimelerle o kadar profesyonel bir şekilde ifade ediyor ki hayran kalkmamak mümkün değil.

Ben mesela fenerli, Galatasaray'lı olsam şu adamı kıskanırım. Adam diyor ki Van persie ' yi bedava alıyorduk 8 milyon verip aldılar diyor. Biz de alternatifler bitmez sonra gittik gomezi aldık yine tek kuruş bonservis ödemeden diyor. İnşallah uzun yıllar Beşiktaş'da kalır genç insanlara yöneticilik öğretir. Kendi yerine gelecek insanlara acayip bir miras bırakır. Ben size söyleyim seneye de yıldızlar bizi bekliyor hiç düşünmeyin o mu gelecek bu mu gidecek diye. Nasıl çim işinde sise güvendıysek transfer işinde de Fikret başkan'a, Erdal baskana, Gökhan hocaya, Şenol güneşe güvenin.

Yalnız o değil belki Avrupa'nın sayılı defansif orta saha oyuncularından biri olan m'bia gibi bir adamı devre arasında bonservissiz almak varken sırf Beşiktaş ilkelerine ters düşüyor, rakibimiz bizim açığımızı gördü oyuncuyu kaptı gibi bir algı olmasın diye almamak, her adamın harcı değil.

Tarih nasıl Süleyman Seba'yı yazdıysa seni de yazacak Fikret başkan.

Ha bu arada son lafım fatih doğan'a. Erdal başkan ne kadar sempatikse sen o kadar antipatiksin taraftarın gözünde. Adam diyor ki şampiyonluga odaklanmısız isim vermeyelim diyor. Sen belki çoktan bitmiş bir transferi '' Fatih doğan olarak Erdal torunogullarının x futbolcu ile 3 defa görüştüğünü gazeteci olarak söylüyorum '' diyorek bozmaya çalışıyorsun. Ulan sen ne biçim Beşiktaş taraftarısın, nasıl besiktas muhabirisin. Sana tek cümle lafım var optik abimden '' Beşiktaş'dan menfaat bekleyen '' gerisini sen biliyorsun zaten.

Çevrimdışı DenizAnt

arkadaşlar dikkat ederekten lütfen  :bandit:

@raichu, yanlış duymadıysam koltuk sayımına ilişkin detaylı bilgilerin yer aldığı bir link varmış, mesaj atar mısın? :D

Çevrimdışı ozankarakoc

@ozankarakoc  abi seni bir şekilde kartal yuvası'nın bütün ürünlerinin tasarımcısı yapmamız lazım bizim.. sen bu işe 'evet' dersen ben elimden geldiğince sesimi yönetime duyurmaya çalışırım,tasarımlarını bilen birçok kişininde bunu yapacağından eminim..

Çok güzel şeyler söylemişsin sevgili kardeşim, teşekkür ederim. Sanırım bunu Genel Sohbet bölümünde konuşmak lazım.

Ben yapmayı çok isterim ama, anladığım kadarıyla kulüplerin başka türlü tercihleri oluyor. Bizim de, Galatasaray'ın da, Fenerbahçe'nin de lisanslı ürünlerinin tasarımları bir felaket! Hele şu var ki insan inanamıyor :)
https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/erkek/giyim/t-shirt/7516101-erk-kisa-kol-t-shirt/19492/detay
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı DenizAnt

:claps: :claps: :claps:

bu adamın neyini alkışlıyorsunuz anlamadım. yanlış mı anladım, ya da siz adamın dediklerini iyi dinlemediniz mi?

Çok güzel şeyler söylemişsin sevgili kardeşim, teşekkür ederim. Sanırım bunu Genel Sohbet bölümünde konuşmak lazım.

Ben yapmayı çok isterim ama, anladığım kadarıyla kulüplerin başka türlü tercihleri oluyor. Bizim de, Galatasaray'ın da, Fenerbahçe'nin de lisanslı ürünlerinin tasarımları bir felaket! Hele şu var ki insan inanamıyor :)
https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/erkek/giyim/t-shirt/7516101-erk-kisa-kol-t-shirt/19492/detay

Hocam dm'ye bakar mısın?

Çevrimdışı Kartal39

1. golü buldum. yalnız bundan başka tribün çekimi görüntü yok galiba.

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama nu pozisyonda bursa kalecisinin o darbesine rağmen Gomez düşmemiş.Kaleci resmen bodoslama dalmış.Zaten düşse penaltı ve kırmızı olurdu. Keşke düşseymis diye de düşünmüştüm pozisyonu seyrederken

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bence çatının o tek parçası hiç takılmasın TOTEM'dir.   :super: :super:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Liverpool Dortmund maçı ne maç oldu bee.Vodafone Arena'da böyle çok maçımız olur inşallah👏👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı canergiray77

avrupada ki kamera sistemi çok iyi ya trt de bvb liver maçını izledim görüntü ligtv'den çok daha net + biz dahada net olması için ekstradan hd alıyoruz gene de avrupadaki yayının tırnağı olamaz  :akuma:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77