Yalnız bu erdal torunogullarının açıklamalarını izledim. Ahmet nur cebi de diğer yönetim kurulu üyelerimizde başta stattan sorumlu yönetici umut Güner de büyük işler yapmışlardır hala yapıyorlardır.
Ama ibrahim altınsay kalitesinde belki daha da üstün bir yönetici varsa o da erdal torunogullarıdır. Keşke nasip olsa ikisini aynı zamanda görsek kulüpte. Avrupada yaşamasına iş yapmasına rağmen kendini o kadar güzel kelimelerle o kadar profesyonel bir şekilde ifade ediyor ki hayran kalkmamak mümkün değil.
Ben mesela fenerli, Galatasaray'lı olsam şu adamı kıskanırım. Adam diyor ki Van persie ' yi bedava alıyorduk 8 milyon verip aldılar diyor. Biz de alternatifler bitmez sonra gittik gomezi aldık yine tek kuruş bonservis ödemeden diyor. İnşallah uzun yıllar Beşiktaş'da kalır genç insanlara yöneticilik öğretir. Kendi yerine gelecek insanlara acayip bir miras bırakır. Ben size söyleyim seneye de yıldızlar bizi bekliyor hiç düşünmeyin o mu gelecek bu mu gidecek diye. Nasıl çim işinde sise güvendıysek transfer işinde de Fikret başkan'a, Erdal baskana, Gökhan hocaya, Şenol güneşe güvenin.
Yalnız o değil belki Avrupa'nın sayılı defansif orta saha oyuncularından biri olan m'bia gibi bir adamı devre arasında bonservissiz almak varken sırf Beşiktaş ilkelerine ters düşüyor, rakibimiz bizim açığımızı gördü oyuncuyu kaptı gibi bir algı olmasın diye almamak, her adamın harcı değil.
Tarih nasıl Süleyman Seba'yı yazdıysa seni de yazacak Fikret başkan.
Ha bu arada son lafım fatih doğan'a. Erdal başkan ne kadar sempatikse sen o kadar antipatiksin taraftarın gözünde. Adam diyor ki şampiyonluga odaklanmısız isim vermeyelim diyor. Sen belki çoktan bitmiş bir transferi '' Fatih doğan olarak Erdal torunogullarının x futbolcu ile 3 defa görüştüğünü gazeteci olarak söylüyorum '' diyorek bozmaya çalışıyorsun. Ulan sen ne biçim Beşiktaş taraftarısın, nasıl besiktas muhabirisin. Sana tek cümle lafım var optik abimden '' Beşiktaş'dan menfaat bekleyen '' gerisini sen biliyorsun zaten.