Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263333 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı sozkul

O zaman yönetime ulaşalım.Düşünsenize GS maçında şampiyon olma ihtimalimizin olduğunu ve stadta 43000 kişi +20000 çift turnikeli maçı izliyoruz.... Emsali varmıdır acaba.....

@Necmi  abi naber yaşıyormusun...

Herkes, TFF cezası yok diye çimlerin üzerine çıkıp top çevirmeye çalışır. Saha rezil olur. Karşıyım.

Çevrimdışı ihsanakkanat

Arkadaşlar iki konu üzerinde sorun yaşadığımızı düşünüyorum ve bu konulara forumca cevap bulup ilgililere ulaşırsak ya da sesimizi duyurursak takıma faydalı olacağını düşünüyorum.
Birincisi malum stada toplu gelindiği zaman şu an çevre düzenlemesi tam olmadığı için sıkıntı oluyor ve güvenlik çemberine yığılma oluyor. Bu da ister istemez gerginliklere yol açıyor. Biz yetişkinler için biber gazı yemek geçici bir durum olsa da çocuklarda ciddi tramvalara sebep olabiliyor. Bu konuda ya stadın kapıları önce açılmalı ya da belli kişilere (örneğin çocuklu gelenlere) belirli giriş saatlerinde stada gelmeleri tavsiye edilmeli (benimki öneri).
İkincisi ise lütfen fark 3-4 olmadan 60da maçı bırakıp şov yapmayalım. Bu konuda birbirimizi uyaralım. Biz maçı bırakınca oyuncuların da konsantresi bozuluyor olabilir.
Ha bir de şu söyleyeyim eski açık üsttten ses sistemi hiç bir şekilde anlaşılmıyor sadece uğultu. Teşekkürler.
Ayrıca kim ne derse desin "Şu an sadece Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım"

Çevrimdışı mylife1903

Tamamda bu mafyavari hareket etmelerine bahane olabilirmi? Kongre üyesi ise daha düşünceli olması lazım ama nerdee

Turkiye gercegi emre. Biz boyleyiz iste

Çevrimdışı Oktay

Yönetime önerimdir!!!!

Beşiktaş deplasman maçları için Vodafone Arena'ya DEV ekran kursun maçı stadta izleyelim....20000 kişi gelir tahminimce...
20 bin kişiyi biryerde toplarsan bu bi organizasyondur .. Böylece trafik ,emniyet, itfaiye ,ambulans tetbiriyle beraber bildigin müsabaka organizasyonu gibi bisey olur
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 18:52:05 Oktay ]

Çevrimdışı ozan062

Yönetime önerimdir!!!!

Beşiktaş deplasman maçları için Vodafone Arena'ya DEV ekran kursun maçı stadta izleyelim....20000 kişi gelir tahminimce...

tek maç yani uefa finali yada CL finalinde bu yapılır onun dısında niye yapılsın:)

bazende milli maçlarda yapıldıgı olmus yurt dısında o kadar yani
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

O zaman yönetime ulaşalım.Düşünsenize GS maçında şampiyon olma ihtimalimizin olduğunu ve stadta 43000 kişi +20000 çift turnikeli maçı izliyoruz.... Emsali varmıdır acaba.....

@Necmi  abi naber yaşıyormusun...
valilik izin vermez buna

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni açık tarafı sizce de çok daralmadı mı?

Orası ferahtı ne güzel. Çok güzel olabilirdi yeşillendirmeyle. O sonradan yaptıkları şeyler baya daraltmış.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Unalll

Stadın üstü allianz arena gibi ne zaman ışıklandırılıcak ben yapınca iğrenç oldu ama inşallah yaparlar

Herkes, TFF cezası yok diye çimlerin üzerine çıkıp top çevirmeye çalışır. Saha rezil olur. Karşıyım.

Yok be abi neden top cevirmeye calissin cimlere zarar verme gibi bir ihtimal yoksa bence cok guzel olabilir. Cok guzel ornekleri var avrupada ben kesinlikle destekliyorum.

Çevrimdışı Unalll

Katılıyorum mümkünse vodafone klüp bu işe karışmasın o neydi ya o paraları çArşıya verselerdi neler yapardı kimbilir

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Karagümrüklüler bu tribündler de yaşanan kavgaların başlıca sebeplerindendirler.

Arkadaşım onların olduğu blokta maçı izledi Alen sahaya çıkarken ağıza alınmayacak küfürler ve tehditler varmış onu bir daha maça sokturmayacağız tarzı.

Karanlık mafya vari havaları, Tribün'den Alen abi çağrılırken kavgaya atlar gibi tribünden sahaya atlamak saçma.

Facebook'da da görülüyor, bu tribünde bulunan bazı sözde abiler zamanında yediğimiz saha kapanma cezalarının başlıca sebeplerinden.Beni üzen şey ise Şevşek abinin bu karanlık tarafa doğru kayması.
Çarşı ya yüklenen çok sayida tribün olayinda da bu grup ve uyeleri ön plandaydi aslinda. Misal son hatirladıgım, İnönü'deki gs maçında sahaya giren kişi bu gruptan Erdal'dı sanırım. Ya da Yd döneminde kapalı alttan üste saldıranlar da bu gruptu. Hiçbirini şahsen tanimam ama karşıdan bakınca çok güven vermiyorlar açıkcası.  Son olarak açılış maçında eski açıkta bulunan arkadaşların yazdıkları bu grubun kaldığı yerden devam ettigini gosteriyor maalesef.

Çevrimdışı forzatunga

Katılıyorum mümkünse vodafone klüp bu işe karışmasın o neydi ya o paraları çArşıya verselerdi neler yapardı kimbilir
kendisinin pankartları da soru işareti yalnız

Çevrimdışı RQ7_351903

Çarşı ya yüklenen çok sayida tribün olayinda da bu grup ve uyeleri ön plandaydi aslinda. Misal son hatirladıgım, İnönü'deki gs maçında sahaya giren kişi bu gruptan Erdal'dı sanırım. Ya da Yd döneminde kapalı alttan üste saldıranlar da bu gruptu. Hiçbirini şahsen tanimam ama karşıdan bakınca çok güven vermiyorlar açıkcası.  Son olarak açılış maçında eski açıkta bulunan arkadaşların yazdıkları bu grubun kaldığı yerden devam ettigini gosteriyor maalesef.
Abi dediğim gibi arkadaşıma bilet aldık maalesef ben bulamamıştım sonra deplasmandan buldum öyle girdim.

Arkadaşım Alen'in sahaya geleceği sırada sinkaflı ağıza alınmayacak küfürlerle tehdit vari sözler kullanıldığını söyledi.

Aynen abi Playoff sezonun da ki sahaya girenler bu grubun sözde abileri, Erdal ve Bayro.Yine Alen sahay gelirken mafya varilerden biri sahaya atlıyor gösteriş yapıyor.Bu mafya vari karanlık tiplerin yaptığı vukaatlar çArşı'ya mal oluyor.Ben Ayhan abiyi de Erol abiyide tanıyorum.Süper insanlar karanlık işlerle alakası olmayan adamlar ama ne olursa bu adamlar sorumlu oluyor.

Çevrimdışı iilkerr

kendisinin pankartları da soru işareti yalnız
Dewe nin yaptigi pankartlar iyidir yalniz. Soru isaretlik bi durum yok. El emegi pankartlari fabrikadan cikan ana okulu bayraklarindan bin kat daha guzel merak etme. Alinma gucenme ama dedigin sey gulunc oldu biraz.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

armacılar nerdesiniz  :)

@sallapati ben buradayim :))

isler guzel gidiyor bir de kapali uste ceksek bir arma isiklarin arasina tamamdir bu is insallah :)

Dewe nin yaptigi pankartlar iyidir yalniz. Soru isaretlik bi durum yok. El emegi pankartlari fabrikadan cikan ana okulu bayraklarindan bin kat daha guzel merak etme. Alinma gucenme ama dedigin sey gulunc oldu biraz.

Ayni fikirdeyim ortada suc unsuru olan bisey yok neden engellenir o kadar bayrak anlamak mumkun degil. Adamlar o kadar emek vermis, para harcamis binlerce bayrak yapmislar. Ha begenirsin begenmezsin o ayri mesele ama ogrenci olup da harcligindan ayirip katki verenler bile vardir. Bunun savunulacak bir durumu yok bence.

Çevrimdışı iilkerr

Karagumruk adalidan deplasman icin bedava bilet otobus tahsis eder giderdi. Besiktas taraftarini gorup kepengini kapatan tekel bayilerinin sebebi bu tarz gruplardir ne yazik ki. Her deplasmanda tribune kara-gumruk diye girip sehirinde takimini izlemeye gelen insanlara endise saldilar. Passolig ciktigindan beri nedense deplasmanda karagumruk'u goremiyorum. Kisisel anlamda iyilerdir tanimiyorum ama disardan gordugum bu.

Çevrimdışı forzatunga

buraya koymak istemiyorum çok seviyesiz olanlar var.ayrıca bir dönem baya baya makara konusu olmuştu kocaman  ''dewe'' yazmaları filan. tabi kimi beğenir kimi beğenmez o ayrı mevzu

Çevrimdışı Efe

eski aciga armalari ne zaman takacaklar bakalim benim merakim onlar artik bide yeni acik bittimi nasil gorunecek bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iilkerr

Ayni fikirdeyim ortada suc unsuru olan bisey yok neden engellenir o kadar bayrak anlamak mumkun degil. Adamlar o kadar emek vermis, para harcamis binlerce bayrak yapmislar. Ha begenirsin begenmezsin o ayri mesele ama ogrenci olup da harcligindan ayirip katki verenler bile vardir. Bunun savunulacak bir durumu yok bence.
Ben lisede gidecegimiz mactan bir ay once sprey-carsaf almak icin kiz arkadsimla gorusmez para biriktirdim. benden fazlasini yapacak cok adam olduguna da eminim. Ki sprey kokusunu bilen adam harcanan emegin degerini bilir. Hic yapmamis adam da bilir.

Hakaret olmadigi surece kime olursa olsun hiciv de ovme de kabul edilmelidir.  Ki bizi biz yapan nukleere karsi cikmamiz, demireli eceviti yad etmemiz, yanlis olani pankartla tezahuratla dile getirmemiz olmustur.

Guvenlikmis karaborsaymis gecin bunlari. Passoligin cikmasinin sebebi o donemki gezi protestolarini kirmakti.turkiye de her kesimden insanlarin toplandigi tek olusum tribundur. Yazili gorsel medya da penguen pelgeseli yayinlatan güç, tribunde insanlarin bir seyler ogrenmesini istemedi. kin besledikleri çarşı da bahane oldu 1453 tiyatrosu yapildi ve passolig zirvasi cikarildi. Amaci tam olarak buydu. Su anda pankarta "kalbimin HIRSIZı besiktas" yazip asmaya calissan dove dove disari atarlar. Guvenlik de siyasi yazilari sokmayin gerisini iceri alin demez. Tumuyle yasah gardas der bitirir. Karsilarindaki grup darbeden yargilanan uyeleri olan bir grup. Hic birseylere tahammulleri yok. Tiksiniyorum. Okulda siyaset olma tribunde olmaz ee nerde olacak, raki masasinda ulke kurtarinca biz suclu oluyoruz. Konu sapti kusura bakma ama fikrim budur. Anadoludan gelen gruplar icin de tavsiyem heves edip zahmete girecekseniz "yasah birader pankart almiyoz" lafina hazirlikli olun. Sonra uzulmeyin.

Çevrimdışı iilkerr

buraya koymak istemiyorum çok seviyesiz olanlar var.ayrıca bir dönem baya baya makara konusu olmuştu kocaman  ''dewe'' yazmaları filan. tabi kimi beğenir kimi beğenmez o ayrı mevzu
Kocaman dewe imzasina ben de sans katiliyorum. Hele bi kartal yapmis ortasina kocaman yazmis ki sorma. Seviyesizleri var haklisin ama cizim olarak ben begeniyorum. Her seyden once emek var. Biz iki kelime yazarken ter akiyo bir de resim olsa nolur bilmiyorum. O yuzden saygi duyuyorum. Ha tarzi begenmezsin ona bir sey diyemem. Sonucta da vinci seven adam picassodan hoslanmayabilir :)

Çevrimdışı emrecakmak

Pankartlar anlamlı olabilir ama çoğu tasarımsal olarak vasat bence, bunlar sizce hoş mu?