Ayni fikirdeyim ortada suc unsuru olan bisey yok neden engellenir o kadar bayrak anlamak mumkun degil. Adamlar o kadar emek vermis, para harcamis binlerce bayrak yapmislar. Ha begenirsin begenmezsin o ayri mesele ama ogrenci olup da harcligindan ayirip katki verenler bile vardir. Bunun savunulacak bir durumu yok bence.
Ben lisede gidecegimiz mactan bir ay once sprey-carsaf almak icin kiz arkadsimla gorusmez para biriktirdim. benden fazlasini yapacak cok adam olduguna da eminim. Ki sprey kokusunu bilen adam harcanan emegin degerini bilir. Hic yapmamis adam da bilir.
Hakaret olmadigi surece kime olursa olsun hiciv de ovme de kabul edilmelidir. Ki bizi biz yapan nukleere karsi cikmamiz, demireli eceviti yad etmemiz, yanlis olani pankartla tezahuratla dile getirmemiz olmustur.
Guvenlikmis karaborsaymis gecin bunlari. Passoligin cikmasinin sebebi o donemki gezi protestolarini kirmakti.turkiye de her kesimden insanlarin toplandigi tek olusum tribundur. Yazili gorsel medya da penguen pelgeseli yayinlatan güç, tribunde insanlarin bir seyler ogrenmesini istemedi. kin besledikleri çarşı da bahane oldu 1453 tiyatrosu yapildi ve passolig zirvasi cikarildi. Amaci tam olarak buydu. Su anda pankarta "kalbimin HIRSIZı besiktas" yazip asmaya calissan dove dove disari atarlar. Guvenlik de siyasi yazilari sokmayin gerisini iceri alin demez. Tumuyle yasah gardas der bitirir. Karsilarindaki grup darbeden yargilanan uyeleri olan bir grup. Hic birseylere tahammulleri yok. Tiksiniyorum. Okulda siyaset olma tribunde olmaz ee nerde olacak, raki masasinda ulke kurtarinca biz suclu oluyoruz. Konu sapti kusura bakma ama fikrim budur. Anadoludan gelen gruplar icin de tavsiyem heves edip zahmete girecekseniz "yasah birader pankart almiyoz" lafina hazirlikli olun. Sonra uzulmeyin.
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi