Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264110 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı ahmetx

Maça gitmeden önce insanın aklından hep kapasite kaç diye geçiyordu ama ben o atmosferi, o baskıyı gördükten sonra kapasite 39 bin dense de ses çıkarmam valla. Sonuçta önemli olan işlev ve bence Türkiye'nin en zor deplasmanı olacak burası :)
ben de tam tersi keşke bir 10 bin daha fazla olsaydık da ciro yapsaydık diye düşündüm .@Anıl  :money:  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bu stad da gözümü en çok tırmalayan şey şu pankartlar oldu , pazar yeri gibi görünüyordu 2. kat korkuluğu  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kartal39

şşşş oğlum ben şimdi maça biletmi kazandım? Daha önce bilet alan varmı bekodan nasıl olacak bu ?  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
Bende de aynı şeyler yazıyordu harhalde kazanmışızdır

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Ben sayarım da inanırlar mı onu bilmem @sozkul abi  :D

@raichu
beni başkaları ilgilendirmez. Kapasitede seni referans alırım. En çok güvendiğim sensin  :claps:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

şşşş oğlum ben şimdi maça biletmi kazandım? Daha önce bilet alan varmı bekodan nasıl olacak bu ?  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
ne bu şimdi açıklar mısın ? @Emre.Guler

Çevrimdışı Emre.Guler

Bende de aynı şeyler yazıyordu harhalde kazanmışızdır

Ya internetten araştırdım bulamadım tek bir yerde "Bursa maçı bileti kazanmıştım ulaşmadı diye bir yorum gördüm inşallah sıkıntı olmaz. Hayırlı olsun bu arada :)

Çevrimdışı İhsan

Gomez ligi 27 gol ve üzeri bitirirse gelecek sene forum üyesi bir öğrenci kardeşime yeni sezon forması hediye edeceğim.

Beşiktaş Şampiyon olursa yine 2 öğrenci kardeşime, gelecek sezonda ilk yarıda uygun bir maçta maç bileti hediye edeceğim.

@Necmi @Çağrı @Altuğ @ZEKI @MURAT @ahmetx

@panic13
Seneyi bekleme. Şimdiden al gitsin. Öğrenciler 27. golü ve şampiyonluğu formalı biletli kutlasın  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

ne bu şimdi açıklar mısın ? @Emre.Guler

abi https://efsanekartallar.beko.com/ diye bir site var beko sponsor olduktan sonra geçen sezon başlamıştı bu oyuna futbolcu kartı biriktiriyorsun albümlere koydukça 5 puan kazanıyorsun. Albümü tamamlarsan 1500 puan  10un üzerinde albüm var puanlarına göre hediye veriyor maç bileti 5000 puandı mesela kaptım iki tane eşiminde hesabı vardı bakalım gelecekmi. Geçen sene kızım için beşiktaş futbol topu almıştım puanlarla 1 haftada geldi ama bilet ne olur bilmiyorum inşallah gelir. Üye değilseniz olun bence seneyede yeni hediyeler falan koyarlar

Çevrimdışı canergiray77

Gomez ligi 27 gol ve üzeri bitirirse gelecek sene forum üyesi bir öğrenci kardeşime yeni sezon forması hediye edeceğim.

Beşiktaş Şampiyon olursa yine 2 öğrenci kardeşime, gelecek sezonda ilk yarıda uygun bir maçta maç bileti hediye edeceğim.

@Necmi @Çağrı @Altuğ @ZEKI @MURAT @ahmetx
abi sana şimdiden bedenimi söyliyim öğrenci değilim ama olsun çunku gomez 27 gol atar daha çok var :D 152 beden giyiyorum hani :D  :halay: :halay: @panic13
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı raichu

@raichu
beni başkaları ilgilendirmez. Kapasitede seni referans alırım. En çok güvendiğim sensin  :claps:
sağol abi her zaman ki gibi teveccüh ediyorsun  :)

Çevrimdışı onurturan

@raichu
@iİhsan abi seni görmek ne güzel..

Çevrimdışı Emre.Guler

abi sana şimdiden bedenimi söyliyim öğrenci değilim ama olsun çunku gomez 27 gol atar daha çok var :D 152 beden giyiyorum hani :D  :halay: :halay: @panic13

Vay arkadaş sende hep beleş peşindesin he :) Ceyhun Yılmazdan alamadın burdanmı kapacaksın :)

Çevrimdışı ahmetx

abi https://efsanekartallar.beko.com/ diye bir site var beko sponsor olduktan sonra geçen sezon başlamıştı bu oyuna futbolcu kartı biriktiriyorsun albümlere koydukça 5 puan kazanıyorsun. Albümü tamamlarsan 1500 puan  10un üzerinde albüm var puanlarına göre hediye veriyor maç bileti 5000 puandı mesela kaptım iki tane eşiminde hesabı vardı bakalım gelecekmi. Geçen sene kızım için beşiktaş futbol topu almıştım puanlarla 1 haftada geldi ama bilet ne olur bilmiyorum inşallah gelir. Üye değilseniz olun bence seneyede yeni hediyeler falan koyarlar
iyiymiş bu hemen üye olalım.

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

süper haber  :claps: :claps: :claps:

ama anlayamadığım bir şey var. şimdi diyelim biri benim koltuğuma oturdu ve kaldıramadım. güvenliğe söyledim oda avarel avarel baktı yüzüme, napıcam bende gidip boş bulduğum bir koltuğa oturucam yada ayakta bir yerlerde dikilicem. anlatabildim mi bilmiyorum ama burada masumla suçlunun ayırımı nasıl yapılacak kamera sisteminden?

aslında bu durumda şu şekillerde kontrol edilebilir. vodafone arena uygulaması içine güvenlik ihlali bildirimi diye bir alan açılır. buraya kendi koltuk numaranızı girerek gerekli sıkıntı merkeze bildirilir. anında avarel avarel bakan güvenlikçi şahin oluverir

Çevrimdışı Kartal39

Ya internetten araştırdım bulamadım tek bir yerde "Bursa maçı bileti kazanmıştım ulaşmadı diye bir yorum gördüm inşallah sıkıntı olmaz. Hayırlı olsun bu arada :)
Siteden bir arkadaş vardı bursa maçına giren o bizi aydinlatabilir herhalde

Çevrimdışı Emre.Guler

iyiymiş bu hemen üye olalım.

Abi günde 4 kart veriyor albüme koyuyorsun gün geçtikçe albümlerin doldukça daha önce sende olan bir kart tekrar gelebiliyor onuda transfer bölümünden değiştiriyorsun tabi hemen olmuyor bu :) 6-7 saat arayla güncelliyor transferi

Yani sabah 9da girdin diyelim fazla kartları transfere koydun akşam üstü 16:00 gibi yeni kartlar geliyor onlardamı olmadı koy yine transfere akşam 22:00 gibi yeni kartların gelmiş olur

Çevrimdışı Emre.Guler

Siteden bir arkadaş vardı bursa maçına giren o bizi aydinlatabilir herhalde

Aynen bende öyle hatırlıyorum ama ismi aklıma gelmedi

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Kartal39

Aynen bende öyle hatırlıyorum ama ismi aklıma gelmedi

@Rebel_Eagle1903  idi herhalde yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı nusretaslanturk

gerilecek birşey yok @tangaz abi hallettik geldik işte   :evillol: :evillol:  @YunusEmre abi aslında ineklemek için sabahlamadım  dün çok geç kalktığım için,sabahlamasam sınavı kaçırabilirdim :) ve hoca değişti sonunda geçeceğim sanırım bu dersi..:)

Çevrimdışı sozkul

Aşağıda Gomez'in golünde 18. saniyeden itibaren 143-175 numaralı özel güvenlik' e bakar mısınız?

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/28/besiktas/mario-gomez-17724

Böyle amatörler olacağına polis olsun daha iyi. Sonra sahaya biri girince nasıl oldu diye şaşırıyoruz.

Avrupa'da hiç bir güvenliğin yüzü sahaya dönük değildir. Hepsi oturup tribünü izler. Bizde paşalar en iyi yerden maç izleme derdinde.

Polis olmaz, bir sıkıntı olur, biri bir Polisi iter kakar, ya da polis birini iter kakar, sloganlar başlar, dışarı telsizle anında haber verilir, polis ekibi içeri kalkanlarla koşar, olaydan hiç haberi olmayan diğer tribünler polis aleyhinde tezahürata başlar, dışarda gazlanırız çıkışda, olaylar büyür, stad kapanır.. aman deyim..
Top yönetimde ne yapacak bakalım şu müthiş yüz tarama sistemiyle..

Çevrimdışı serdart

passo geçiş kapıları rahattı ben 6 gibi girdim stada. o kadar rahat olmasına rağmen passo geçiş kapı başına nerdeyse 1 güvenlikçi düşmesine rağmen göz göre göre iki iki geçişler oldu hayır tamam ikili geçtiler diyelim geçtikten sonra da güvenlikçi var. yine müdahele yok. abi tutacaksın kolundan yaka paça atacaksın başka yolu yok bunun. insanların rahatsız olduğu taraftarlar da zaten bu bedavaya giren kesimdi. tipler belli ediyor açıkcası. acil önlem alınmalı yoksa fb li biri kaçak göcek stada girip sahaya atlar hakeme dalıp ceza aldırır.

Çevrimdışı canergiray77

Vay arkadaş sende hep beleş peşindesin he :) Ceyhun Yılmazdan alamadın burdanmı kapacaksın :)
ahahah abi yarıldım ya ceyhun deme bana  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: @Emre.Guler
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Anıl

ben de tam tersi keşke bir 10 bin daha fazla olsaydık da ciro yapsaydık diye düşündüm .@Anıl  :money:  :D
Ben atmosfer ve baskı anlamında dedim abi yoksa o açıdan bakarsak ne kadar fazla o kadar iyi tabi :D @ahmetx

Çevrimdışı panic13

@panic13
Seneyi bekleme. Şimdiden al gitsin. Öğrenciler 27. golü ve şampiyonluğu formalı biletli kutlasın  :D

totem yapıyorum, yoksa feda olsun lafı olmaz :) @İhsan
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari