Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2261973 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimiçi sozkul

Beşiktaş'ın yeni mabedinde kara liste!

Vodafone Arena’daki Beşiktaş-Bursa maçında küfür eden, başkasının yerine oturan, kavga çıkaran, sahaya giren ve girmeye çalışan taraftarlar tek tek tespit edildi. Son teknoloji yüz tanıma sistemiyle 1000 kişilik suç veri tabanı oluşturuldu.

Vodafone Arena’yı 3-2’lik Bursaspor galibiyetiyle açan Beşiktaş’ta, yönetim bir yandan yeni statta adeta para basarken diğer taraftan ise son teknolojiyi kullanarak olay çıkaran taraftarları tek tek tespit etti. ABD’deki bir yazılım firmasına hazırlatılan programla, Vodafone Arena’nın her bir noktasını 787 kamerayla mercek altına alan siyah-beyazlılar ilk maçta yüz tanıma sistemiyle yaklaşık 1000 kişilik suç veri tabanı oluşturdu.

Savcıya bildirilecek

Küfür eden, başkalarının koltuğuna oturan, kavga çıkaran, sahaya giren ve girmeye teşebbüs edenlerin kimliklerinin güvenlik kameralarıyla tespit edildiği öğrenildi. Siyah-beyazlılar bu kişilerden bazılarının kombine kartlarını iptal edecek, bazı taraftarların isimleri ise spor savcılarına bildirecek.

Beşiktaş Yönetimi, stadın henüz tam hazır olmaması nedeniyle ufak tefek suçları görmezden gelirken, kulübe maddi ve manevi zarar verecek davranışlarda ise sert tutumunu devam ettirecek. Kulübe bağlı güvenlik birimleri kameraların tespit ettiği bazı taraftarlara maç esnasında uyarılarda bulundu. Spor Şube’ye bağlı polislerin ise kurallara uymayan çok sayıda taraftarı stat dışına çıkardığı belirlendi.

Beşiktaş’ın, Bursaspor maçındaki saha olayları nedeniyle önceki gün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesini de göz önünde bulunduran siyah-beyazlı yönetim çıkacak karara göre hareket edecek. Yaklaşık 20 milyon lira harcayarak Vodafone Arena’yı elektronik güvenlik ağıyla kaplayan yönetim, suçun büyüklüğüne göre bazı taraftarları kara listeye alacak. - Milliyet

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20160414/Besiktasin_yeni_mabedinde_kara_liste.html?utm_campaign=Besiktasin_yeni_mabedinde_kara_liste&utm_medium=twitter&utm_source=twitter

Çıkacak cezaya göre karar verilmesi ne anlama geliyor acaba?

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi vize zamanı ondan  :D
gerçi normalde de böyleyim şu anda hem forumu okuyorum hem ders çalışıyorum hem de bozuk çamaşır makinemin "sen mühendis olamazsın oğlum" tarzı iğnelemeleriyle uğraşıyorum  :D

@raichu valla sen vizelere çalışmak yerine forumda fink atıyorsun daha çok artan zamanlarda da koltuk sayıyordun  :D
bu arada çamaşır makinasına takılma boş boş konuşur onlar bak ben oldum üstelik hiç bir sınava 2 gün çalışmadan sadece sınav gecesi çalışarak ve 4 yılda bitirerek makina mühendisi oldum. sen de olursun, yapman gereken tek şey iyi ders notu edinmek ve son gece foruma girmeden iyi çalışmak  :) şaka bir yana ders iş bunlar önemli konular forum ve benzeri sosyal platformlar boş zamanlarınızda vakit geçireceğiniz enstrümanlar olmalı bu çizgiyi iyi çizin ve çizgiyi geçmeyin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

Savunman sınıfta kalıyor @ozan062 , ne önemi varki bunu senin ilk geldiği gün yazmış olmanın, hatta daha ileri gideyim,kalan haftalarda seni haklı çıkaracak şeyler yapsa Şenol hoca ve haklı çıksan ne olacak? yahu bak haklı çıktım, boşu boşuna silmişim mi diyeceksin? (silmeyi düşündüğün için söylüyorum bunu)

Futbol başlığında bunu hala savunmaya devam edebilirsin, haklıda çıkabilirsin çünkü halen şampiyon filan olmadık.

Imza bayrak gibi birşeydir, yazdığın her alaklı/alakasız yazının altında çıkıyor, kendi takımının antrenörü hakkındaki kendi olumsuz subjectif düşünceni imzan, bayrağın haline getirmendeki psikolojinin altyapısını anlamıyorum ben, ilk geldiği gün yazmış olman ve o nedenle hala tutuyor olman bu altyapının ne olduğunu anlatmıyor bana, belki başkalarına anlatıyordur onu bilemem.

Neyse ben bu yüzden seni ikna edemedikten sonra, imzaları disable ettmiştim, kimseninkini görmüyorum artık sayende.  :icool:

yokbe abi ben bunu sürdürmemdeki tek sebebi söyleyim acıkca:) herkesin sonradan bunu gözünde büyütüp sorun etmesi ki ben bunu hep diyorum sezonun basında yazdım o vakit tepki yok simdi var olmazki ama,, bir yerden sonra zaten hem inat hem totem oluyor bu:)
harbidenmi öyle bir seçenekmi varmış benim yüzümden kimsenin imzasınımı göremiyorsun abi abbov:=)) ben direk susturmayı biliyorum imzayı bilmiyordum:)

ben sadece Gokhan tore kismini daha once kaldirmani elestiriyorum neden boyle yaptin dediklerinde gs ye gol atti sildim demistin ne yani dedim ben de icimden gs ye gol atamasaydi bandirmaspor atinca athletico mu olacak su anki haliyle senin imzanda hangisinin silinmis olarak kalmasi gerektigi hangisinin hala yaziyor olmasi gerektigi konusunda bence bi karisiklik var @ozan062
abi gokhana bol kepceden not veriyosun senol hocaya sanki kıt not veriyosun gibi algiliyorum.. :tabe:

yine tavım ona :) fakat artık bizde kalacak gibi görünüyor töre yani adam oynamıyor satamıycazda artık yani son durum boyle olunca artık kanımız ısınmalı diye sildim:)
hocanın meselesi belli:) direk kariyeri sebebiyle  birde milli takımda mansızı oynatmamsı dısında suanki durumundan memnunum 
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi sozkul

bunu yapmayacaktın abi  :D

Bence raichu her maç sonrası resimlerden gerçek seyirci sayısını saysın tabloya onuda ekleyelim  :D :D

Çevrimdışı YunusEmre

@YunusEmre walla merak ettim Derince de tangaz neredeymiş :) benle alakası yok, benim soyadım Tangazoğlu, adım da Murat malum bizim jenerasyonun Mehmet ve Mustafa ile birlikte en popüler isimlerinden biri ilk okula başladık sınıf 50 kişi yarısı kız yarısı erkek 25 erkeğin yarısı murat mustafa mehmet  :D öğretmenler başladı Tangazoğlu demeye sonra o kısaltıldı oldu sana tangaz hatta arkadaşlar hep aygaz falan die kızdırırlardı beni. öğrencilik hayatımın tümünde tangaz olarak çağrıldım haliye ve öyle kaldı...

derincede ana cadde üzerinde bir sokak başında gördüm tüp bayisiydi  galiba  :evillol: önemli olan yolda çarşıda pazarda gördüğümüz şeylerin bize burayı anımsatması bu da buraya olan aidiyetimizin göstergesi bence.. ben ömerli zamanlara denk geldim galiba dünya kadar ömer vardı çevremde  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

totem ugruna neler yapiyoruz bir bilsen, arkadasi mac bitene kadar devre arasi daghil oturdugu koltuktan kaldirtmiyoruz. Yakinda ya prostat olacak yada mesanesi patlayacak  :biggrinking:

@ZEKI abi sonda öneriyorum  :D temiz iş. şampiyon olunca abimize güzel bir klozet kapağını forum ahalisi olarak hediye ederiz. :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı raichu

Bence raichu her maç sonrası resimlerden gerçek seyirci sayısını saysın tabloya onuda ekleyelim  :D :D
Ben sayarım da inanırlar mı onu bilmem @sozkul abi  :D

Çevrimdışı raichu

kapasitede sorun yok 43500  :evillol:
biliyorum ben seni denemek için söylemiştim  :evillol:

Çevrimdışı onurturan

Ben sayarım da inanırlar mı onu bilmem @sozkul abi  :D

sen alinganlik gosterme herkes sana inaniyor aslinda gözlerine inanamiyor millet..

Çevrimdışı YunusEmre

arkadaşlar ben de tv başından izleyen biri olarak bir şey belirtmek isterim.. şu kat aralarındaki led yeni açıkta devam etmediği için o kısm çok göze batıyor keşke imkan olsa uzatılabilse ledler ama o olmasa bile siyah kaplamanın hem yeni açıktan hem de üst loca katına yapılması bir nebzede olsa düzeltecektir durumu.. yine yeni açık balkonunun kapalıya bakan kısmı da beton gibi görünüyor oraya da grafii vs tarzı bir şey yapılabir mi acaba.. zamanla düzelecektir mutlaka ilk maçtan benim takıldığım yerler oralar oldu..

Çevrimdışı raichu

arkadaşlar ben de tv başından izleyen biri olarak bir şey belirtmek isterim.. şu kat aralarındaki led yeni açıkta devam etmediği için o kısm çok göze batıyor keşke imkan olsa uzatılabilse ledler ama o olmasa bile siyah kaplamanın hem yeni açıktan hem de üst loca katına yapılması bir nebzede olsa düzeltecektir durumu.. yine yeni açık balkonunun kapalıya bakan kısmı da beton gibi görünüyor oraya da grafii vs tarzı bir şey yapılabir mi acaba.. zamanla düzelecektir mutlaka ilk maçtan benim takıldığım yerler oralar oldu..
siyah kompozit kaplama çok hoş olur bence de
büyük ihtimal yazın kaplanır

Çevrimdışı Anıl

Maça gitmeden önce insanın aklından hep kapasite kaç diye geçiyordu ama ben o atmosferi, o baskıyı gördükten sonra kapasite 39 bin dense de ses çıkarmam valla. Sonuçta önemli olan işlev ve bence Türkiye'nin en zor deplasmanı olacak burası :)

Çevrimdışı ozan062

sahaya birisi atlamış hiç bahsedildimi burada bilmiyorum hatta tolga buna mudahil olmusta geri gitmiş adam

bu egerki mesele edildiyse korkum kale arkalarında yarım bıraktıkları su cam seyleri yada teller devreye girermi korkudanda onları sorasım yok ama merakta ediyorum simdi?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kartal39

Beko Efsane kartallarda Kayseri maçına ödül  bilet var üye olanlar  bakabilir. Bitmediyse..

Çevrimdışı tangaz

bu turnikelerden çift girme konusunun çözümü çok kolay oraya ucuz, günlük güvenlikçiler yerine profesyonel bir güvenlik şirketi ile çalışılabilir. lüks gece kulüplerinde çalışan bodyguard arkadaşlarımız turnike yanında durur paso kartı kontrolünü yaparlar pasosu olmayanlar bakalım o turnikeye yaklaşabiliyor mu? yaklaşırsa kolu bacağı itina ile ellerine veriliyor mu?

çözüm bu kadar basit öyle 20 milyonluk cctv sistemine falan gerek dahi kalmaz  :bandit:

Çevrimdışı GIUNTI

Aşağıda Gomez'in golünde 18. saniyeden itibaren 143-175 numaralı özel güvenlik' e bakar mısınız?

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/28/besiktas/mario-gomez-17724

Böyle amatörler olacağına polis olsun daha iyi. Sonra sahaya biri girince nasıl oldu diye şaşırıyoruz.

Avrupa'da hiç bir güvenliğin yüzü sahaya dönük değildir. Hepsi oturup tribünü izler. Bizde paşalar en iyi yerden maç izleme derdinde.

Çevrimdışı Emre.Guler

şşşş oğlum ben şimdi maça biletmi kazandım? Daha önce bilet alan varmı bekodan nasıl olacak bu ?  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı raichu

Aşağıda Gomez'in golünde 18. saniyeden itibaren 143-175 numaralı özel güvenlik' e bakar mısınız?

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/28/besiktas/mario-gomez-17724

Böyle amatörler olacağına polis olsun daha iyi. Sonra sahaya biri girince nasıl oldu diye şaşırıyoruz.

Avrupa'da hiç bir güvenliğin yüzü sahaya dönük değildir. Hepsi oturup tribünü izler. Bizde paşalar en iyi yerden maç izleme derdinde.
o herife gazetecilerden biri fırça atıyordu ne güldüm ona ya :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 11:47:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Maç kaydında 63. dakikaya bakın. Lig tv kıstığı sesi 63. dakikada açıyor çok belli oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onurturan

:photo:
oraya kulüp tarafindan uygun olculerde siyah uzerine beyaz yazi ile kaliteli malzemeden (pankart degil)
Türk Sporunun 113 YıllıkSarsılmaz Temel Taşı, Milyonların Gözbebeği Dorukların Şanlı Beşiktaş 'ı” yazilip pankart asmayi da yasaklarsin yeni acik uste pankart almazsin super olur... tabi bence..

Çevrimdışı panic13

Gomez ligi 27 gol ve üzeri bitirirse gelecek sene forum üyesi bir öğrenci kardeşime yeni sezon forması hediye edeceğim.

Beşiktaş Şampiyon olursa yine 2 öğrenci kardeşime, gelecek sezonda ilk yarıda uygun bir maçta maç bileti hediye edeceğim.

@Necmi @Çağrı @Altuğ @ZEKI @MURAT @ahmetx
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari