Savunman sınıfta kalıyor @ozan062 , ne önemi varki bunu senin ilk geldiği gün yazmış olmanın, hatta daha ileri gideyim,kalan haftalarda seni haklı çıkaracak şeyler yapsa Şenol hoca ve haklı çıksan ne olacak? yahu bak haklı çıktım, boşu boşuna silmişim mi diyeceksin? (silmeyi düşündüğün için söylüyorum bunu)
Futbol başlığında bunu hala savunmaya devam edebilirsin, haklıda çıkabilirsin çünkü halen şampiyon filan olmadık.
Imza bayrak gibi birşeydir, yazdığın her alaklı/alakasız yazının altında çıkıyor, kendi takımının antrenörü hakkındaki kendi olumsuz subjectif düşünceni imzan, bayrağın haline getirmendeki psikolojinin altyapısını anlamıyorum ben, ilk geldiği gün yazmış olman ve o nedenle hala tutuyor olman bu altyapının ne olduğunu anlatmıyor bana, belki başkalarına anlatıyordur onu bilemem.
Neyse ben bu yüzden seni ikna edemedikten sonra, imzaları disable ettmiştim, kimseninkini görmüyorum artık sayende. 
yokbe abi ben bunu sürdürmemdeki tek sebebi söyleyim acıkca:) herkesin sonradan bunu gözünde büyütüp sorun etmesi ki ben bunu hep diyorum sezonun basında yazdım o vakit tepki yok simdi var olmazki ama,, bir yerden sonra zaten hem inat hem totem oluyor bu:)
harbidenmi öyle bir seçenekmi varmış benim yüzümden kimsenin imzasınımı göremiyorsun abi abbov:=)) ben direk susturmayı biliyorum imzayı bilmiyordum:)
ben sadece Gokhan tore kismini daha once kaldirmani elestiriyorum neden boyle yaptin dediklerinde gs ye gol atti sildim demistin ne yani dedim ben de icimden gs ye gol atamasaydi bandirmaspor atinca athletico mu olacak su anki haliyle senin imzanda hangisinin silinmis olarak kalmasi gerektigi hangisinin hala yaziyor olmasi gerektigi konusunda bence bi karisiklik var @ozan062
abi gokhana bol kepceden not veriyosun senol hocaya sanki kıt not veriyosun gibi algiliyorum.. 
yine tavım ona

fakat artık bizde kalacak gibi görünüyor töre yani adam oynamıyor satamıycazda artık yani son durum boyle olunca artık kanımız ısınmalı diye sildim:)
hocanın meselesi belli:) direk kariyeri sebebiyle birde milli takımda mansızı oynatmamsı dısında suanki durumundan memnunum