Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2262269 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı raichu

Quareama ve @raichu Sivas maçında dinlenirler ve Akhisar'a patlarlar sorun yok.
Camianın tek sıkıntısı bence 42. Şeffaf  :ebebe:
:evillol:

Çevrimdışı serti67

ben bosunamı varım burada  :kop:

sizlere arada adrenalin yüklü anlar yaşatıcam hiç merak etmeyin :evillol:

bi bakıcaksın saniyeler içinde 10 sayfa ilerlemiş burası bakıcaksın kaynagı kim bunun ahanda ben:)))
endıse ve korkuyla beklıyoruzz:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı YunusEmre

silmeme cok az kaldı:) zaten futbol konusunda dedim dün,, o lafı yediriyorlar banaaa

ve bundan gurur duyarım :super: :super: :ok:  ben öyle bu laf cıkınca keyif alacak bi herif değilim millet ondan saldırdı bana kendilerince haklı adamlar  ama bilmedikleri sey ben bunu hoca geldiği ilk gün imzama yerleştirdim fakat eleştiriler yeni gelmeye basladı yani neden sezonun başında bana kelime yapmadınız:(((

1  2 ay önce çok yüklenilmişti sana ben dahil olmadım sezon başında görmüştüm acaba yazsam mı yazmasam mı demiştim dur daha bismillah demeden bu ne hız diye ama sonra vazgeçmiştim  :evillol: ozan kardeşime yüklenmeyelim her ne olursa olsun hep birlikte şampiyonluğa odaklanalım ve o gün gelince önce @SDemirsoy u sonra da herşeyi yakalım  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

ben izledim. akustik bizde daha iyi. ya da bizim seyirci farkı, bilmiyorum
Onların çatıdan dolayı sesin daha çok sahaya yansıması lazım , acoustic membranlar sesin yankılanamsını önler @bad75 ama bizim taraftar yapımız çok farklı olduğu için ses daha fazla çıkıyor bizde.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

2 saat öncesi artık güncel sayılır bizim için şu kıtlıkta

2 saatmı bı faruk degıl ama ıdare eder eyvallah:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Dün birisi senin Basket Arena için zamanında yaptığın shoplu fotoları alıp yeni Basket Arenamız bu olacak şekilde paylaşmıştı, sonradan fark edip editlemiştir, şimdi de silmiş sanırım  :evillol: @ahmetx
  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı raichu

Günaydın Forum ahalisi,
@nusretaslanturk @raichu siz ikinize de iyi geceler ya da iyi uykular. ne diyeceğimi bilemedim şimdi  :alala: yawrum gidin uyuyun ara sıra  :D
@tangaz abi vize zamanı ondan  :D
gerçi normalde de böyleyim şu anda hem forumu okuyorum hem ders çalışıyorum hem de bozuk çamaşır makinemin "sen mühendis olamazsın oğlum" tarzı iğnelemeleriyle uğraşıyorum  :D

Çevrimdışı raichu

tangaz abim geçen Kocaeliliyim dedin de aklıma geldi 2 hafta önce derincede tangaz ismi gözüme çarptı aklıma sen gelmiştin hemen bağlantın var mı :D

ikinci olarak @nusretaslanturk ve @raichu kardeşim nezdinde tüm öğrenci arkadaşlarıma nacizane tavsiyem olsun.. ömrüm okumakla geçti ve hala devam eden bir süreç yaşıyorum ama hiç bir zaman sabahlamadım sınav zamanları kendimi kasmadım ve o günler nedense daha rahat oldum bazen hiç çalışmadan sınıfta en iyi notu aldım..ama bir sebebi vardı bunun devamsızlığım hi bir zaman 2 haftayı geçmedi bu derste ineklik yaptığım anlamına gelmesin sürekli hocalar atardı beni dersten ortam yaptığım için ne olursa olsun derslere girmeye çalışın ve sınav zamanları özellikle dinlenmeye özen gösterin yazık sabahlara kadar uykusuz kalıyorsunuz...
çok haklısın abi ama huylu huyundan vazgeçemiyor  :D

Çevrimdışı YunusEmre

Bir bitirelimde allahin izniyle tabiki degistiririz. Sonucta Besiktaskimizin hocasi her zaman korur ve kollariz. Besiktasimiza kim hizmet ediyorsa bizim icin bas tacidir. @YunusEmre
Bazi arkadaslar Bursaspor formasi alip arkasina Cacik yazacak kadar, baska takimin futbolcularini ove ove bitiremiyorlar.

@ZEKI abi şampiyon olalım da burda yazdıklarımız felan çok önemli değil hatta totem olarak görüyorum ben bunları.. kenetlenme zamanımız son 6 hafta artık diğer herşeyi bırakıp takımımıza bir birimize kenetlenmeliyiz başarı bu şekilde gelir ve ben inanıyorum ki şu 2 maçı kazasız atlatırsak sahamızda şampiyonluk kutlaması yapacaz..

Çevrimdışı ahmetx

Penaltısını yaptıran , rakibe kart çıkarttıran akıllı stadyum Vodafone arena  :D

Çevrimdışı panic13

ınsan ozluyor sole faruk arada cıksın bı guncel desın dıee bos boş bakıyorum ekrana nası olucak bılemedım :)

Valla hiç özlemiyorum @serti67 :D Böyle daha mutluyum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

1  2 ay önce çok yüklenilmişti sana ben dahil olmadım sezon başında görmüştüm acaba yazsam mı yazmasam mı demiştim dur daha bismillah demeden bu ne hız diye ama sonra vazgeçmiştim  :evillol: ozan kardeşime yüklenmeyelim her ne olursa olsun hep birlikte şampiyonluğa odaklanalım ve o gün gelince önce @SDemirsoy u sonra da herşeyi yakalım  :evillol:

:ok: valla ben yıllardır forma almıyordum gittim bu  koleksiyonu komple aldım 700 küsür liramı gömdüm)) beni tanıyan birisi yok olsa der bu adamda gelişme var diye:) cnk bu konularda hassımdır yönetimlere ve takımlara olan inancım artarsa cok baska birisi cıkıveriyorum cnk hakediyorlar haketmiyorsa ben zırnık koklatmam zaten en güzel protesto sekli budur:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi şampiyon olalım da burda yazdıklarımız felan çok önemli değil hatta totem olarak görüyorum ben bunları.. kenetlenme zamanımız son 6 hafta artık diğer herşeyi bırakıp takımımıza bir birimize kenetlenmeliyiz başarı bu şekilde gelir ve ben inanıyorum ki şu 2 maçı kazasız atlatırsak sahamızda şampiyonluk kutlaması yapacaz..
totem ugruna neler yapiyoruz bir bilsen, arkadasi mac bitene kadar devre arasi daghil oturdugu koltuktan kaldirtmiyoruz. Yakinda ya prostat olacak yada mesanesi patlayacak  :biggrinking:

Çevrimdışı yigitcan1903

totem ugruna neler yapiyoruz bir bilsen, arkadasi mac bitene kadar devre arasi daghil oturdugu koltuktan kaldirtmiyoruz. Yakinda ya prostat olacak yada mesanesi patlayacak  :biggrinking:
Bu haftalarda bağlayın artık abi gayri ihtiyari kalkar belki  :D

Çevrimdışı serti67

Valla hiç özlemiyorum @serti67 :D Böyle daha mutluyum.
oyle deme ınsan ozluyor tamam ınsdaatı ozlemıyoruz allaha sukur bıttı ama alıstık be abiii:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı panic13

:ok: valla ben yıllardır forma almıyordum gittim bu  koleksiyonu komple aldım 700 küsür liramı gömdüm)) beni tanıyan birisi yok olsa der bu adamda gelişme var diye:) cnk bu konularda hassımdır yönetimlere ve takımlara olan inancım artarsa cok baska birisi cıkıveriyorum cnk hakediyorlar haketmiyorsa ben zırnık koklatmam zaten en güzel protesto sekli budur:)

Abi benim şampiyonluk inancı barometrem sensin :D Sen keyifli isen niyeyse takım şampiyon olacağını düşünüyorum. Sen şampiyon olacağız deyince "tamam diyorum, bitti bu iş". Psikolojimi bozdun yemin ediyorum :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı serti67

okadar elestırı yaptık macla guvenlıkle tarftarla ılgılı olumlularıda es gecmeyelım tum trubun doldugun da her ınsanın ustunde yenı forma tshrtler atkılar gormek benı cok keyıflendırdı eskıden 5 sene oncenın formeları olurdu baska baska tshrtler gıyenler tabıkı ekonomık bır durum ama cogunlugun hem takıma katkı ıcın hemde trubun butunlugu ıcın goresel olarak kı bunda kartal yuvalarının super olmasada urun gamının ve kalıtenın yukselmesının de katkısı var taraftarı hevslendırmek baglılıgını arttırmak da artarak devam etmelı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 10:55:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Televizyondan ses az geldi diyenler lig tv maçın öyküsünü izlesin durumu anlayacaklar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sozkul

silmeme cok az kaldı:) zaten futbol konusunda dedim dün,, o lafı yediriyorlar banaaa

ve bundan gurur duyarım :super: :super: :ok:  ben öyle bu laf cıkınca keyif alacak bi herif değilim millet ondan saldırdı bana kendilerince haklı adamlar  ama bilmedikleri sey ben bunu hoca geldiği ilk gün imzama yerleştirdim fakat eleştiriler yeni gelmeye basladı yani neden sezonun başında bana kelime yapmadınız:(((

Savunman sınıfta kalıyor @ozan062 , ne önemi varki bunu senin ilk geldiği gün yazmış olmanın, hatta daha ileri gideyim,kalan haftalarda seni haklı çıkaracak şeyler yapsa Şenol hoca ve haklı çıksan ne olacak? yahu bak haklı çıktım, boşu boşuna silmişim mi diyeceksin? (silmeyi düşündüğün için söylüyorum bunu)

Futbol başlığında bunu hala savunmaya devam edebilirsin, haklıda çıkabilirsin çünkü halen şampiyon filan olmadık.

Imza bayrak gibi birşeydir, yazdığın her alaklı/alakasız yazının altında çıkıyor, kendi takımının antrenörü hakkındaki kendi olumsuz subjectif düşünceni imzan, bayrağın haline getirmendeki psikolojinin altyapısını anlamıyorum ben, ilk geldiği gün yazmış olman ve o nedenle hala tutuyor olman bu altyapının ne olduğunu anlatmıyor bana, belki başkalarına anlatıyordur onu bilemem.

Neyse ben bu yüzden seni ikna edemedikten sonra, imzaları disable ettmiştim, kimseninkini görmüyorum artık sayende.  :icool:

Çevrimdışı YunusEmre

burdan maç zamanlarında yaptığınız paylaşımlardan ben çok zevk alıyorum abi ve umarım sizlerle en kısa zamanda tanışıp birlikte maç izleyebiliriz.. yalnız abi dikkat edin koltuklar yeni adam prostat olmamak için kötü emellerine kurban etmesin koltuğu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı onurturan

ben sadece Gokhan tore kismini daha once kaldirmani elestiriyorum neden boyle yaptin dediklerinde gs ye gol atti sildim demistin ne yani dedim ben de icimden gs ye gol atamasaydi bandirmaspor atinca athletico mu olacak su anki haliyle senin imzanda hangisinin silinmis olarak kalmasi gerektigi hangisinin hala yaziyor olmasi gerektigi konusunda bence bi karisiklik var @ozan062
abi gokhana bol kepceden not veriyosun senol hocaya sanki kıt not veriyosun gibi algiliyorum.. :tabe:

Çevrimdışı ozan062

Abi benim şampiyonluk inancı barometrem sensin :D Sen keyifli isen niyeyse takım şampiyon olacağını düşünüyorum. Sen şampiyon olacağız deyince "tamam diyorum, bitti bu iş". Psikolojimi bozdun yemin ediyorum :D

:kop: :kop:

ama hakikaten psikolojimiz yıllardır bozuk ha oldu ha olacak diye diye bekleyiğ sonra hüsran , yani nasıl bir ruh halimiz var bitek biz biliriz,, araştırsalar bizleri görürler en cok midesi agrıyan, kanser olan, sacı beyazlayan , dişleri dökülen, kalp hastalıgı olan bir topluluk varsa işte onlarda bizizdir:)

ülkeye zararımız cok sgkyı batıran biziz aslında :P adamlar ondan stadı zor yaptırdılar bize sürekli sorun cıkardılar daha cok ilaç daha cok stres:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

tangaz abim geçen Kocaeliliyim dedin de aklıma geldi 2 hafta önce derincede tangaz ismi gözüme çarptı aklıma sen gelmiştin hemen bağlantın var mı :D

ikinci olarak @nusretaslanturk ve @raichu kardeşim nezdinde tüm öğrenci arkadaşlarıma nacizane tavsiyem olsun.. ömrüm okumakla geçti ve hala devam eden bir süreç yaşıyorum ama hiç bir zaman sabahlamadım sınav zamanları kendimi kasmadım ve o günler nedense daha rahat oldum bazen hiç çalışmadan sınıfta en iyi notu aldım..ama bir sebebi vardı bunun devamsızlığım hi bir zaman 2 haftayı geçmedi bu derste ineklik yaptığım anlamına gelmesin sürekli hocalar atardı beni dersten ortam yaptığım için ne olursa olsun derslere girmeye çalışın ve sınav zamanları özellikle dinlenmeye özen gösterin yazık sabahlara kadar uykusuz kalıyorsunuz...

@YunusEmre walla merak ettim Derince de tangaz neredeymiş :) benle alakası yok, benim soyadım Tangazoğlu, adım da Murat malum bizim jenerasyonun Mehmet ve Mustafa ile birlikte en popüler isimlerinden biri ilk okula başladık sınıf 50 kişi yarısı kız yarısı erkek 25 erkeğin yarısı murat mustafa mehmet  :D öğretmenler başladı Tangazoğlu demeye sonra o kısaltıldı oldu sana tangaz hatta arkadaşlar hep aygaz falan die kızdırırlardı beni. öğrencilik hayatımın tümünde tangaz olarak çağrıldım haliye ve öyle kaldı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx