silmeme cok az kaldı:) zaten futbol konusunda dedim dün,, o lafı yediriyorlar banaaa
ve bundan gurur duyarım
ben öyle bu laf cıkınca keyif alacak bi herif değilim millet ondan saldırdı bana kendilerince haklı adamlar ama bilmedikleri sey ben bunu hoca geldiği ilk gün imzama yerleştirdim fakat eleştiriler yeni gelmeye basladı yani neden sezonun başında bana kelime yapmadınız:(((
Savunman sınıfta kalıyor
@ozan062 , ne önemi varki bunu senin ilk geldiği gün yazmış olmanın, hatta daha ileri gideyim,kalan haftalarda seni haklı çıkaracak şeyler yapsa Şenol hoca ve haklı çıksan ne olacak? yahu bak haklı çıktım, boşu boşuna silmişim mi diyeceksin? (silmeyi düşündüğün için söylüyorum bunu)
Futbol başlığında bunu hala savunmaya devam edebilirsin, haklıda çıkabilirsin çünkü halen şampiyon filan olmadık.
Imza bayrak gibi birşeydir, yazdığın her alaklı/alakasız yazının altında çıkıyor, kendi takımının antrenörü hakkındaki kendi olumsuz subjectif düşünceni imzan, bayrağın haline getirmendeki psikolojinin altyapısını anlamıyorum ben, ilk geldiği gün yazmış olman ve o nedenle hala tutuyor olman bu altyapının ne olduğunu anlatmıyor bana, belki başkalarına anlatıyordur onu bilemem.
Neyse ben bu yüzden seni ikna edemedikten sonra, imzaları disable ettmiştim, kimseninkini görmüyorum artık sayende.