Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2262893 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı mustafa.kuru

Sahaya, rakibe ve hakeme baskı anlamında taraftar profili elbette değişmeli....Bursa maçını kastetmiyorum ama 2-1 öndeyken rakip bunaltmışken "seninle ağladık senle güldük biz ya da gündoğdu marşını söylemenin hiçbir anlamı yok...4-0 ya da 5-0 öne geçersin şovunu yaparsın ama sahada baskıyı yediğin anda baskıyı kırmak taraftara düşer ki zaten iç saha avantajının anlamı budur....Açık konuşayım Bursa maçındaki ıslık çok hoşuma gitti, hep böyle olmalı....baskılı taraftar faul de aldırır, kart da verdirir, penaltı da yaratır....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı raichu

:evillol:
Bakma millete duygusal davranıyolar
Şu an doğru sizin sayılar
biliyorum  :)
isteyen istediği rakama inanabilir artık nasıl mutlu hissederlerse  :D

Çevrimdışı İhsan

hakem maçı bitirmiş ben duymadım :busted_cop:

Valla ben de duymadım. Acaba foulü kime vercek diye bekliyordum
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı ZEKI

Abi ben de dediğin gibi kafa olarak gençlikten bahsediyorum. İnsan hayatta pes etmemiş olsun mücadeleye devam etsin gençliğin anlamı budur.

Hem fiziksel olarak da genç kalıyor insan kendine bakarsa. sabahları 8 de kalkıp yüzmeye giden, koşmaya giden ne dayılar teyzeler var çoğu ben benim diyen gençleri cebinden çıkarır.

Ben pes etmıslıge dayanamıyorum güzel abim. Güzel günler görücez, zafer bizim olacak. Çalışalım uğraşalım yeter. En kötü karınca misali bu yolun yolcusu olur bu yolda ölürüz şerefli bir hayat süreriz. Sadece futbol için değil hayatın her alanında böyle bu.

Ha bu arada forumda @İhsan, @ZEKI, @sozkul, @srncby1903 gibi adamların, abilerimin benim için yeri ayrıdır. @Necmi Abi de iyi bir abi elbette ama biraz sinirli bir abi :)) hepsinden çok şey öğreniyoruz varolsunlar.
Hepiniz bizim icin degerlisiniz @commandante dusuncelerin icin tesekurler. İşlerin yogunlugundan su siralar cok fazla giremesemde surekli takipteyim.

Çevrimdışı bad75

arkadaşlar şimdi toki arenanın trubun çekimlerine bakıyorum. sanki bizim stadyumun akustiği daha iyi gibi gelmedi bana...

Toki arenada maç izleyen varmı bu kıyaslamayı yapacak yada bizimkinin daha iyi olduğundan emin olabilecek birisi
ben izledim. akustik bizde daha iyi. ya da bizim seyirci farkı, bilmiyorum

Çevrimdışı bad75

onlardan değilki çift turnikeden girmişler yeni açık tarafı özellikle beşiktaş kulubünün turnikelere belirlediği güvenilir denetçiler ataması lazım tff görevlilerini denetlesinler kapıları denetlesinler hatta polis eşliğinde olabilir bakalım 1 kişi içeri girebiliyormu çok basit işler bunlar ama üzerine düşülmüyor
bunlar da etkili ama asıl sorun polisler. Her tanıdıklarını içeri aldılar. Sadece benim 2 arkadaşım beleşten içeri girdi. Ben para verip kale arkasında maç izlerken 2 arkadaşım beleşten numaralı üstte maç izlediler polisler sayesinde

Çevrimdışı yigitcan1903

arkadaşlar şimdi toki arenanın trubun çekimlerine bakıyorum. sanki bizim stadyumun akustiği daha iyi gibi gelmedi bana...

Toki arenada maç izleyen varmı bu kıyaslamayı yapacak yada bizimkinin daha iyi olduğundan emin olabilecek birisi
Saraçoğlunda da telekomda da stat tam doluyken izledim
Yaklaşamazlar bile

Çevrimdışı onurturan

Herkese günaydin..
Saraçoğlunda da telekomda da stat tam doluyken izledim
Yaklaşamazlar bile
+1903  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

@FARUK güncel yok mu  :)
Valla ya özellikle iç mekanlardan
Stat açıldı bilgi akışı kesildi

Çevrimdışı bad75

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Bektur

Günaydın beyler, ne güzel bir sabah!

Quaresma'nın kırmızı kartı meselesinde kafam karıştı. Maçı bitiren düdükten sonra kırmızı geçerli mi sayılıyor yani?
hayat bu.

Çevrimdışı yigitcan1903

Quaresma'nın kırmızı kartı meselesinde kafam karıştı. Maçı bitiren düdükten sonra kırmızı geçerli mi sayılıyor yani?
Tabii ki
Hakemin sorumluluk alanındaydı hala

Çevrimdışı bad75

koridorda dahi görsen geçerli...

Çevrimdışı onurturan

Hersey cok guzel gidiyor.. Quaresmanin kirmizisi ve @raichu nun 48 saattir uyumuyor olmasinin dışında camanin bir skıntısı yok gibi :D

Çevrimdışı ozan062

Hocam ses bu duman degil ki ucup gitsin oyle. ses ortalama 1200 kmh hizla yayiliyor havada. senin bahsetmek istedigin galiba gurultunun az olmasi. gurultu de su sekilde olusuyor gonderdigin ses dalgasi ayni bir isik huzmesi gibi dusun bagirdigin yone agirlikli olmakla beraber carpiyor ve farkli alanlara yoneliyor. Bizim stadimizda tribunler ve saha arasi mesafe cok kisa oldugundan dolayi kapali ustteki birinin sahaya bagirmasi cok daha siddetli oluyor cunku sesin kat etmesi gereken mesafe kapaniyor. ha stadin ustu tamamen kapali olsa mesela dugun salonlarini dusun sadece gurultu olur. cunku sesin cikacagi alan olmaz bu inanilmaz rahatsiz edici bir durum emin ol. Biz de ses once sahaya carpiyor sonra diger tribunlere carpiyor bir kismi tekrar kulagina gelip gurultu yapiyor ve sahayi terk edip disardaki adama cikiyor tabi bunlarin hepsi neredeyse 1 saniye civarinda olup bitiyor. Mukemmel akustik tam olarak budur.

Ayrica senol hoca mactan sonra "Gürültünün etkisinden bazen sahaya sesimizi duyuramadık. Tribüne, soyunma odasına, oturma düzenine kamptan buraya gelmeye daha alışamadık. Sahasına ve düzenine sahip olan şampiyon Beşiktaş'ın geleceğinin daha aydınlık olacağını düşünüyorum."

anladım,, kapalı olursa daha beter olur  zaten bu kanıya nerden vardım maça gidenler sosyal medyada bazı serzenişlerde bulunmuşlar onlarınkiyle tvdeki durumu karşılaştırdım ve bu kanıya vardım:)

demirkol da maçın büyüsüne kapılmış @ozan062  :D

hayret normalde eleştirirdi bu herif:) @mert_

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı raichu

Hersey cok guzel gidiyor.. Quaresmanin kirmizisi ve @raichu nun 48 saattir uyumuyor olmasinin dışında camanin bir skıntısı yok gibi :D
şampiyon olunca yaz uykusuna yatacağım 3 ay  :D

Çevrimdışı Serdkar

Beşiktaş'ın yeni mabedinde kara liste!

Vodafone Arena’daki Beşiktaş-Bursa maçında küfür eden, başkasının yerine oturan, kavga çıkaran, sahaya giren ve girmeye çalışan taraftarlar tek tek tespit edildi. Son teknoloji yüz tanıma sistemiyle 1000 kişilik suç veri tabanı oluşturuldu.

Vodafone Arena’yı 3-2’lik Bursaspor galibiyetiyle açan Beşiktaş’ta, yönetim bir yandan yeni statta adeta para basarken diğer taraftan ise son teknolojiyi kullanarak olay çıkaran taraftarları tek tek tespit etti. ABD’deki bir yazılım firmasına hazırlatılan programla, Vodafone Arena’nın her bir noktasını 787 kamerayla mercek altına alan siyah-beyazlılar ilk maçta yüz tanıma sistemiyle yaklaşık 1000 kişilik suç veri tabanı oluşturdu.

Savcıya bildirilecek

Küfür eden, başkalarının koltuğuna oturan, kavga çıkaran, sahaya giren ve girmeye teşebbüs edenlerin kimliklerinin güvenlik kameralarıyla tespit edildiği öğrenildi. Siyah-beyazlılar bu kişilerden bazılarının kombine kartlarını iptal edecek, bazı taraftarların isimleri ise spor savcılarına bildirecek.

Beşiktaş Yönetimi, stadın henüz tam hazır olmaması nedeniyle ufak tefek suçları görmezden gelirken, kulübe maddi ve manevi zarar verecek davranışlarda ise sert tutumunu devam ettirecek. Kulübe bağlı güvenlik birimleri kameraların tespit ettiği bazı taraftarlara maç esnasında uyarılarda bulundu. Spor Şube’ye bağlı polislerin ise kurallara uymayan çok sayıda taraftarı stat dışına çıkardığı belirlendi.

Beşiktaş’ın, Bursaspor maçındaki saha olayları nedeniyle önceki gün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesini de göz önünde bulunduran siyah-beyazlı yönetim çıkacak karara göre hareket edecek. Yaklaşık 20 milyon lira harcayarak Vodafone Arena’yı elektronik güvenlik ağıyla kaplayan yönetim, suçun büyüklüğüne göre bazı taraftarları kara listeye alacak. - Milliyet

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20160414/Besiktasin_yeni_mabedinde_kara_liste.html?utm_campaign=Besiktasin_yeni_mabedinde_kara_liste&utm_medium=twitter&utm_source=twitter

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi,

İnşaat neredeyse bitti hala stad başlığındayız. :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ozan062

Loca kat ledler maça apayrı hava katıyor Dünya'da futbol stadında loca katında led olan nadir takımlardan biriyiz çok mutluyum. Bknz. Manchester City,Psg! 😀😀😎😎

ben zaten dünkü gs macından sonra sunu anladım hakikaten tribünlerdeki kamera açısı bile artı uzaktan bakıldıgındaki atmosfer aynı barcanın realin stadındaki görüntü:) birde buna çimlerde eklenince ve kalelerin asilliği yani acık ara ingilterede oynanan bir maç gibi.. zaten fark ettinizmi bilmiyorum ilk yarı sosa öyle bir keyif aldıki maçtan cnk bu adam almanyada yıllarca oynadı ikinci yarıda gomez:) işte onların referansları bize gayet yeterli adamlar begeniyorsa bu yüzlerine yansıyorsa olmuştur bu stad:)

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı onurturan

Beşiktaş'ın yeni mabedinde kara liste!

Vodafone Arena’daki Beşiktaş-Bursa maçında küfür eden, başkasının yerine oturan, kavga çıkaran, sahaya giren ve girmeye çalışan taraftarlar tek tek tespit edildi. Son teknoloji yüz tanıma sistemiyle 1000 kişilik suç veri tabanı oluşturuldu.

Vodafone Arena’yı 3-2’lik Bursaspor galibiyetiyle açan Beşiktaş’ta, yönetim bir yandan yeni statta adeta para basarken diğer taraftan ise son teknolojiyi kullanarak olay çıkaran taraftarları tek tek tespit etti. ABD’deki bir yazılım firmasına hazırlatılan programla, Vodafone Arena’nın her bir noktasını 787 kamerayla mercek altına alan siyah-beyazlılar ilk maçta yüz tanıma sistemiyle yaklaşık 1000 kişilik suç veri tabanı oluşturdu.

Savcıya bildirilecek

Küfür eden, başkalarının koltuğuna oturan, kavga çıkaran, sahaya giren ve girmeye teşebbüs edenlerin kimliklerinin güvenlik kameralarıyla tespit edildiği öğrenildi. Siyah-beyazlılar bu kişilerden bazılarının kombine kartlarını iptal edecek, bazı taraftarların isimleri ise spor savcılarına bildirecek.

Beşiktaş Yönetimi, stadın henüz tam hazır olmaması nedeniyle ufak tefek suçları görmezden gelirken, kulübe maddi ve manevi zarar verecek davranışlarda ise sert tutumunu devam ettirecek. Kulübe bağlı güvenlik birimleri kameraların tespit ettiği bazı taraftarlara maç esnasında uyarılarda bulundu. Spor Şube’ye bağlı polislerin ise kurallara uymayan çok sayıda taraftarı stat dışına çıkardığı belirlendi.

Beşiktaş’ın, Bursaspor maçındaki saha olayları nedeniyle önceki gün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesini de göz önünde bulunduran siyah-beyazlı yönetim çıkacak karara göre hareket edecek. Yaklaşık 20 milyon lira harcayarak Vodafone Arena’yı elektronik güvenlik ağıyla kaplayan yönetim, suçun büyüklüğüne göre bazı taraftarları kara listeye alacak. - Milliyet

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20160414/Besiktasin_yeni_mabedinde_kara_liste.html?utm_campaign=Besiktasin_yeni_mabedinde_kara_liste&utm_medium=twitter&utm_source=twitter
:claps: @Serdkar abi boyle seyler hep senden geliyor tesekkurler..

Çevrimdışı ozan062

ozan bu kadar insan maça gitti hiç birine inanmıyorsun.şöyle söyleyeyim ben daha önce böyle ses duymadım.hemde bu taraftar 2 yıldır bir arada olamamış.daha tam bir organizasyon yok.2 senedir olimpiyat ankara başakşehir neredeyse bütün maçlara gittim bağırdığımız ses bie geri dönmüyordu burada ise gege yattım hala stadtaki ses kulağıma geliyordu.tv deki cep telefonundaki sesi nasıl değerlendirebilirsinki.orada 150 desibel olsada cihazın sana verebileceği ses bellidir.stada gidenlerden bazıları vodafone wifi çekmiyorda dedi o zaman onada inanalım.
stada girmeden bilgilendirmek için broşür dağıttılar.telefonunu yazıp şifreni alıyorsun.ilk gidebildiğim maçta bir uygulama indirim senin için ses şiddetini ölçeceğim.

valla hocam bekliyorum çnk ben bu tip şeylerde yinede ilk maç ve ilk günün büyüsü olayına inanıyorum çnk işi kendimden biliyorum, herhangi birstada ilk gittiğimde sesler beni etkisi altına alır:) yani bunu baz alıyorum ama bekliyorum etiketlersinde beni :ok:

67. dakikada ses 135 desibelmiş deniyor
zaten beynime sancı girdi zaten ıslıktı resmen ses suratıma çarpıyordu
sen ne demeye çalışıyorsun stadın büyüsüne kapılmışız salakmıyız biz.
yani bir taraftan kötüleyelimde nerden olursa diyorsunuz stadda maçı izleyenin
yorumuna bile inanmamak nedir. sesi ne sanıyorsunuz su buharımı çıkar çıkmaz
havaya karışıp uçup gitsin

haydaaa :D abi yukarda dediğim gibi ben ilk maçı değil aslında benim geliceğim zamanı yani sezonun basını bekliyorum cnk herkes birsey diyor yani begenmeyende var ses, sizlere niye inanmamazlık yapayım
ama siz sezon sonu hala aynı seyleri söylüyor ve bende sezon basında geldiğimde birbirmizle örtüşüyorsak tamamdır:) 

çnk sizler ve birçoğunuz  stad yerin altında ve mesafe cok kücük bu bilgilerle kendinizi bir yöne kitliyorsunuz ve diyrsunuzki bu ses yüksek ama tv öyle demiyor:) biz sonucta barcanınkine dortmundunkine gitmiyoruz ama diyoruzki cok ses var:) misal bunun gibi

yani ben tamamen tv üzerinden yürüyorum sizde realite acısından en dogru seyi söylüyorsunuz ama dediğim gibi bazen inadım tutar ve derimki ya gözümle yada kulagımla duyacam uleynnn :steamed: :steamed: işin makarası bu tabi :kop:

ekran karşısında geçerli not almaması dogal abi ses kısıyorlar ve muhtemelen otomatik olarak sesi belli bir seviyede sınırlayan sistem var

eminim ki stat çıkışında  42bin kişiye tek tek sor ses nasıl dı diye inanılmaz cevabını alırsın
2 kez ıslık sırasında kulagımı koruma refleksi oluştu
bu çınlama degil farklı birşey
çevreme baktıgımda da bir çok kişinin benzer şekilde elinin kulagına gittigini gördüm
sadece yeniaçık-kapalı yada yeni açık numaralı yani 2 tribün arasında yapılan karşılıklı tezahüratlarda bile ses çok iyiydi
ayrıca yankı ve ugultu olmuyor
bir pozisyonda ismaile vurma diye bagırdı resmen tribünler ve bu net duyuldu :)

bu demek degil ki bundan iyisi olmaz
bundan çok daha iyisi olacaktır çünkü stada 5 te girdik ve maç başlayana kadar zaten bayagı bagırmıştık

tek hata bursa 2. golu buldugu dönemdi

anladım,, evet benle maçı izleyenlerde cok söyledi bunu yankı yok diye temiz ses var diye :) fakat tonu düşüktü dediğin gibi ligtv buna hazırlıksızdı yani sesi kısmasından cok bellii
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 10:10:22 ozan062 ]