Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263306 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı İhsan

Abi o degilde yazin Tarkan'i cikarsak be. Neyse parasi verelim gelsin be abi. dusunsene 40.000 kisi sunu soyluyoruz. Simdi burada cikip ama tarkan su takimli bu takimli diyenler cikacaktir ama tarkan be abi. Elbette yabanci buyuk gruplar falan da gelsin ama Soyle guzel turk sanat muzigi soylese ne guzel olur be. Valla ben Tarkan hayraniyim hatta dedem de tarkan hayraniydi ama o zaman tarkan baskaydi madalyonu vardi, kurtu vardi :)))) Saka bir tarafa tarkan gelsin gelsin cok guzel olur.

Gelsin  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

ozan bu kadar insan maça gitti hiç birine inanmıyorsun.şöyle söyleyeyim ben daha önce böyle ses duymadım.hemde bu taraftar 2 yıldır bir arada olamamış.daha tam bir organizasyon yok.2 senedir olimpiyat ankara başakşehir neredeyse bütün maçlara gittim bağırdığımız ses bie geri dönmüyordu burada ise gege yattım hala stadtaki ses kulağıma geliyordu.tv deki cep telefonundaki sesi nasıl değerlendirebilirsinki.orada 150 desibel olsada cihazın sana verebileceği ses bellidir.stada gidenlerden bazıları vodafone wifi çekmiyorda dedi o zaman onada inanalım.
stada girmeden bilgilendirmek için broşür dağıttılar.telefonunu yazıp şifreni alıyorsun.ilk gidebildiğim maçta bir uygulama indirim senin için ses şiddetini ölçeceğim.

Stadta sese bende şahit oldum.
Etrafımdakilerin çoğu kulaklarıni kapattı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı raichu

Stadta sese bende şahit oldum.
Etrafımdakilerin çoğu kulaklarıni kapattı
stada giden herkes inönü den iyi, böyle ses duymadık, kulağımızı kapattık dediğine göre güveneceğiz tv,telefon yanıltıcı olabilir  :)
Demirkol hakemler bu stadyumda maçı standart düdükle yönetemez korna lazım dedimşti  :D

Çevrimiçi Necmi

bu kısma işi için küfür olması gerekiyor maç boyu olmadı ve bastan sona kısıktı ses,, iki ayrı nedeni olabilir...

maç gününden bir gün önce bile sahaya bakıldıgında hiçbir kamera yoktu. maç gününde stada kameralar yerleştirildi yani hazırlıksızlardı

veya hakikaten ses catıdan ucup gitti,, zaten cogunuz diyorki dışarıdan dinlediğimizde ses muazzam:) işte burası büyük sıkıntı, bu arada cogunuz maçın büyüsüne kapıldığı içinde gerçekçi yorumlar yapamıyoruz

misal maç sonunda hiçbir oyuncu müthiş gürültü vardı demedi farkettinizmi:) normalde inönüde  maç sonlarında bu sözü trilyonkez söylerlerdi:) taraftarın desteği vardı dendi ama içeriğini sordugunda gürültüden bahseden yoktu... bunun sebebi tribünlerin bütünleşmemeside var sonucta uzuuun yıllar kültürü içimizde kaybettik ama yani her sekilde ben biraz hayalkırıklıgına ugradım ,,bastan beri bu konuyu onemsiyordum zaten yeni sezonda gelicem yani hersey oturmuş olacak bütün çalışmalar bitecek o zamanki yapacagımz test daha verimli olur ama ilk maçlarda geçerli not almadı bu konuda  tabiki benden sizden almış olabilir ama benden alamadı yani beklentimi karsılamadı
67. dakikada ses 135 desibelmiş deniyor
zaten beynime sancı girdi zaten ıslıktı resmen ses suratıma çarpıyordu
sen ne demeye çalışıyorsun stadın büyüsüne kapılmışız salakmıyız biz.
yani bir taraftan kötüleyelimde nerden olursa diyorsunuz stadda maçı izleyenin
yorumuna bile inanmamak nedir. sesi ne sanıyorsunuz su buharımı çıkar çıkmaz
havaya karışıp uçup gitsin

Çevrimiçi murat

stada giden herkes inönü den iyi, böyle ses duymadık, kulağımızı kapattık dediğine göre güveneceğiz tv,telefon yanıltıcı olabilir  :)
Demirkol hakemler bu stadyumda maçı standart düdükle yönetemez korna lazım dedimşti  :D
hakem oyunu durdurdu ama futbolcular duymadı hemde hakeme 10 metre mesafede top 4 -5 ayak değiştirdi.hakem muhtemelen maçta en çok düdük üflerken efor sarfetmiştir.
şahsen ben hakemin 1 veya 2 düdüğünü duymuşumdur.

Çevrimdışı raichu

hakem oyunu durdurdu ama futbolcular duymadı hemde hakeme 10 metre mesafede top 4 -5 ayak değiştirdi.hakem muhtemelen maçta en çok düdük üflerken efor sarfetmiştir.
zaten bazı düdük sesleri tv yede hiç gelmedi abi :D

Çevrimiçi Necmi

hakem maçı bitirmiş ben duymadım :busted_cop:

Çevrimdışı nusretaslanturk

ülkeye bak be, klüp yöneticisi gazeteciyi vurdurtmakla tehtit ediyor..

Çevrimdışı raichu

kimse duymamıştır  :D
eline dikkat eden varsa farketmiştir

Çevrimiçi murat

67. dakikada ses 135 desibelmiş deniyor
zaten beynime sancı girdi zaten ıslıktı resmen ses suratıma çarpıyordu
sen ne demeye çalışıyorsun stadın büyüsüne kapılmışız salakmıyız biz.
yani bir taraftan kötüleyelimde nerden olursa diyorsunuz stadda maçı izleyenin
yorumuna bile inanmamak nedir. sesi ne sanıyorsunuz su buharımı çıkar çıkmaz
havaya karışıp uçup gitsin
birde bu 132 desibel ile 135 desibel arasında çok büyük bir fark var.130 desibel acı eşiği.
1.000.000.000.000.000.000 => 180 => Roket sesi
1.000.000.000.000.000 => 150 => Jet uçağının kalkışı
1.000.000.000.000 => 120 => Gök gürültüsü
100.000.000.000 => 110 => Klakson sesi (l metreuen)
10.000.000.000 => 100 => Metro istasyonu
1.000.000.000 => 90 => Mutfak blenderi
100.000.000 => 80 => Saç kurutucusu
10.000.000 => 70 => Otobandaki trafik
1.000.000 => 60 => Normal konuşma
10.000 => 40 => Oturma odası
1.000 => 30 => Kütüphane, hafif fısıltı
10 => 10 => Yaprak hışırtısı
l 0 => İşitmenin alt sınırı

ülkeye bak be, klüp yöneticisi gazeteciyi vurdurtmakla tehtit ediyor..

Hocam bir ülkede adalet bırakmazsan, parası olanı rant sahibi edip göklere çıkarırsan böylesi köpekler kendini peygamber sanarlar işte. Fenerbahçe yönetiminin neredeyse hepsi böyle hepsi kendini şikeden bir şekilde aklandıkları için herşeyin önünde görüyorlar. Hepsinin devri kapanacak çok az kaldı emin ol. En azından futbol camiasında Fikret Orman gibi beyefendi, dürüst, erdemli insanlar gelecekler inşallah.

Şu adam kendinde şu cesareti görüyorsa bu ülkede yasamada, yargıda, yürütme de benim diyebilen adaleti gasp eden insanlar yüzündendir.

Çevrimiçi murat

onu kimse duymadıda hakem anlattığım pozisyonda düdüğü duymayınca baya ısrarlı ve eforlu çalınca duymuştum.sanırım o son duyduğum düdük sesiydi.top en sağdan en sola kadar gitmişti.

Hocam bir ülkede adalet bırakmazsan, parası olanı rant sahibi edip göklere çıkarırsan böylesi köpekler kendini peygamber sanarlar işte. Fenerbahçe yönetiminin neredeyse hepsi böyle hepsi kendini şikeden bir şekilde aklandıkları için herşeyin önünde görüyorlar. Hepsinin devri kapanacak çok az kaldı emin ol. En azından futbol camiasında Fikret Orman gibi beyefendi, dürüst, erdemli insanlar gelecekler inşallah.

Şu adam kendinde şu cesareti görüyorsa bu ülkede yasamada, yargıda, yürütme de benim diyebilen adaleti gasp eden insanlar yüzündendir.
balık baştan kokar zaten'de ben senin kadar umutlu değilim..daha 22 yaşında 1987'de çıkan bir parçanın ismi gibi oldum,yorgun demokrat, her neyse konu dışı yapmayalım..

balık baştan kokar zaten'de ben senin kadar umutlu değilim..daha 22 yaşında 1987'de çıkan bir parçanın ismi gibi oldum,yorgun demokrat, her neyse konu dışı yapmayalım..

Hocam emin ol biz gençler değiştiricez herşeyi ali, veli, Recep, aziz, fikret demeden herkesin adaletten korkmasını sağlayacağız. Kimsenin böyle kulhan beyi olmasına izin vermeyeceğiz. Haksızlığa karşı ses çıkarmayı eyleme geçmeyi bileceğiz. Emin ol şu ilhan eksıoglu yarın dışarı çıkmaya yüz bulamayacak kendisinde.

Pes etmek yok zafer gençlerin, adaletin, haklının, sereflının olacak.

Çevrimdışı sozkul

Ben hakemin hiçbir düdüğünü duymadım.

Çevrimdışı Emre_ZA

bu kısma işi için küfür olması gerekiyor maç boyu olmadı ve bastan sona kısıktı ses,, iki ayrı nedeni olabilir...

maç gününden bir gün önce bile sahaya bakıldıgında hiçbir kamera yoktu. maç gününde stada kameralar yerleştirildi yani hazırlıksızlardı

veya hakikaten ses catıdan ucup gitti,, zaten cogunuz diyorki dışarıdan dinlediğimizde ses muazzam:) işte burası büyük sıkıntı, bu arada cogunuz maçın büyüsüne kapıldığı içinde gerçekçi yorumlar yapamıyoruz

misal maç sonunda hiçbir oyuncu müthiş gürültü vardı demedi farkettinizmi:) normalde inönüde  maç sonlarında bu sözü trilyonkez söylerlerdi:) taraftarın desteği vardı dendi ama içeriğini sordugunda gürültüden bahseden yoktu... bunun sebebi tribünlerin bütünleşmemeside var sonucta uzuuun yıllar kültürü içimizde kaybettik ama yani her sekilde ben biraz hayalkırıklıgına ugradım ,,bastan beri bu konuyu onemsiyordum zaten yeni sezonda gelicem yani hersey oturmuş olacak bütün çalışmalar bitecek o zamanki yapacagımz test daha verimli olur ama ilk maçlarda geçerli not almadı bu konuda  tabiki benden sizden almış olabilir ama benden alamadı yani beklentimi karsılamadı

20 yıldır herhalde 100'ün üzerinde önce yeni açık, sonra kapalı sonra da numaralıda maça gittim. Bursa maçına ben gidemedim ama benimle birlikte bu maçların neredeyse hepsinde beraber olan arkadaşım maçtaydı. Senden daha negatif olmasın, negatif bir arkadaştır. Telefonla görüştüğümde ilk önce karşılıklı tebrik sonrası çıkan sesten bahsetti. Ben böyle bir şey duymadım dedi. Bir eliyle kulağını kapatıp diğeriyle ıslık çalmış, başka türlü yapamadım dedi. Onun dışında defalarca, çıkan sesin eski stadımızdan çok daha iyi olduğunu söyledi.

Şimdi sen kalkıp, buradaki onlarca insana, maçtaki binlerce insana "maçın büyüsüne kapılmışsınız herhalde" diyorsun öyle mi? Kusura bakma da kimse aptal değil burada.

"Çıkıntı insan nasıl olur" sorusunun canlı örneğisin bu forumda Ozan kardeşim, hiç kusura bakma.

Bu sene...O sene...

Hocam emin ol biz gençler değiştiricez herşeyi ali, veli, Recep, aziz, fikret demeden herkesin adaletten korkmasını sağlayacağız. Kimsenin böyle kulhan beyi olmasına izin vermeyeceğiz. Haksızlığa karşı ses çıkarmayı eyleme geçmeyi bileceğiz. Emin ol şu ilhan eksıoglu yarın dışarı çıkmaya yüz bulamayacak kendisinde.

kardeşim hangi gençlik ya :) çevrene dön bir bak, herkesi kendin gibi mi sanıyorsun .) 'okuduğum kadarıyla' ben bu kadar çabuk ve kolay manüpile olan bir nesil duymadım hiç..özel ileti yazdım sana oradan devam edebiliriz :)

Çevrimdışı FARUK

ekran karşısında geçerli not almaması dogal abi ses kısıyorlar ve muhtemelen otomatik olarak sesi belli bir seviyede sınırlayan sistem var

eminim ki stat çıkışında  42bin kişiye tek tek sor ses nasıl dı diye inanılmaz cevabını alırsın
2 kez ıslık sırasında kulagımı koruma refleksi oluştu
bu çınlama degil farklı birşey
çevreme baktıgımda da bir çok kişinin benzer şekilde elinin kulagına gittigini gördüm
sadece yeniaçık-kapalı yada yeni açık numaralı yani 2 tribün arasında yapılan karşılıklı tezahüratlarda bile ses çok iyiydi
ayrıca yankı ve ugultu olmuyor
bir pozisyonda ismaile vurma diye bagırdı resmen tribünler ve bu net duyuldu :)

bu demek degil ki bundan iyisi olmaz
bundan çok daha iyisi olacaktır çünkü stada 5 te girdik ve maç başlayana kadar zaten bayagı bagırmıştık

tek hata bursa 2. golu buldugu dönemdi

Çevrimdışı sozkul

Sen nekadar gençsin bakalım @commandante? Yaşını görelim! 😀
Hem gençlik yaş da değil ruhtadır.
Bak Nusret yorulmuş pes etmiş. Birde bizim yaşadıklarımızı yaşasa ne olurdu kimbilir 😁

Çevrimdışı haskolu

arkadaşlar şimdi toki arenanın trubun çekimlerine bakıyorum. sanki bizim stadyumun akustiği daha iyi gibi gelmedi bana...

Toki arenada maç izleyen varmı bu kıyaslamayı yapacak yada bizimkinin daha iyi olduğundan emin olabilecek birisi

Toki arena daki akustik pek iyi değil. bunun sebebi bence stadımızdan daha büyük oluşu. En son 2 ay önce maç izledim toki de. Tribünlerin birbirine uzak kalışı bütünlüğü kaybettiriyor. Tribünler arası ses geçişleri net olmuyor. İnanın orda maç izledikten sonra stadımızın kapasitesine takılmamaya başladım. Şöyle bir kıyaslama yapabilirim size. Tam dolu Başakşehir stadı daha etkili tokiden. Akustik ve baskı konusunda fenerin stadı ve bizim mabedimiz kapışır. Sıralamada toki  arena Olimpyattan daha iyi bence :)

Bak Nusret yorulmuş pes etmiş. Birde bizim yaşadıklarımızı yaşasa ne olurdu kimbilir 😁
çok güzel adamsın @sozkul  abi :)

Çevrimiçi Necmi

helede bizim yaşadığımız şartlarda :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

helede bizim yaşadığımız şartlarda :bandit:
yapmayın abi :) sizin tutunduğunuz, tutunabileceğiniz bir nesil vardı en azından :) bırakın bir amaç için mücadele etmeyi, bizim nesil bir arkadaş ortamında telefonu'nu kenara bırakıp birbiriyle konuşmuyor bile :)

Çevrimiçi Necmi

yapmayın abi :) sizin tutunduğunuz, tutunabileceğiniz bir nesil vardı en azından :) bırakın bir amaç için mücadele etmeyi, bizim nesil bir arkadaş ortamında telefonu'nu kenara bırakıp birbiriyle konuşmuyor bile :)
yanılıyorsun kardeşim bende öyle düşünüyordum
sonra bu nesil yanıldığımı bana gösterdi :bandit: