Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263246 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimiçi Necmi

Hosbulduk ve Tesekkürler Necmi Abi, uzun süreli bir önizleme vede Takip, Ocak 2016 yilinda ise Kayit olmustum ve ilk Mesajimi bugün yazmak nasip oldu.
Besiktasmizla alakali hemen hemen her türden Site'yi takip etmeme ragmen burdaki gibi nezih,saygin vede kardesce bir ortam görmedigimi özellikle ifade etmem gerek.

Keza Stad ile alakali Insaat gelismelerinde burasi kadar doyurucu vede Saglikli bir Bilgi akisi olan sadece görsel olarak degil isin Teknik Detayi ilede alakali yer kendi kaanatimce yoktu ve Siz degerli Abilerim,Kardeslerim bizleri bu surecte cok ama cok mutlu ettiniz hepinizden Allah razi olsun.

Bundan böyle aktif bir sekilde Fikir vede Düsüncelerimi nacizhane beyan etmeyi,saglikli zeminde Besiktasimizla alakali konulari sizlerde münazara etmeyi isterim zaman vede firsat buldukca.
burayı güzelleştiren Beşiktaş taraftarıdır kardeşim.
Düzgün olanı korumayı biliyorlar :)

Çevrimdışı ErsinA.

Bursa maçında fareli köyün kavalcısı gibiydik.  Biz ıslık çaldıkça bursalılar top kaybetti.

Bi ara bu olaydan zevk aldığımı hissettim  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bursa maçında fareli köyün kavalcısı gibiydik.  Biz ıslık çaldıkça bursalılar top kaybetti.

Bi ara bu olaydan zevk aldığımı hissettim  :D
Yeni statla birlikte yeni zevkler keşfeden Beşiktaşlılar  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı serti67

hacılar ınsaatı ne ara unuttunuz yaa sankı ıkı gun once bız degıldık memeran sayan daha cok ıs var acaba kale arkalları cammı olucak yenı acık cevre duzenlemesı durdumu hangı hızda vs gıbı ınsaatı bıtırdıkmı stop ettıkmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hacılar ınsaatı ne ara unuttunuz yaa sankı ıkı gun once bız degıldık memeran sayan daha cok ıs var acaba kale arkalları cammı olucak yenı acık cevre duzenlemesı durdumu hangı hızda vs gıbı ınsaatı bıtırdıkmı stop ettıkmı
Müzede açılış günü bile çalışma vardı cayır cayır. Başkan da açıklama yaptı zaten eksiklikleri 30 Nisana kadar tamamlamayı planlıyoruz diye, ama Efe'nin de daha önce dediği gibi yeni sezona kadar pek çok noktada çalışmalar iyileştirmeler devam edecek. Ayrıca kimse farketti mi bilmiyorum ama Numaralı en sondaki ledler ufak kaldığı için reklamlar tam olarak çıkmıyor. Yazılımla bir ayarlama yapılması gerekebilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

memeran saymadik hic :kop: mebran olmasin insaat bitti is kalmadi ufak tefek isler var onlari konusmaya gerek yok bence mebran takilsin yeter :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

burda carsı savunnalarda kızanlarda karar verecegı bır tek durum var nasıl bır trubun olucaz artık ona karar verıcez ya bedava gırenlere ınsanların kartını gasp edıp gırenlere ıcerde huursuzluk cıkaranlara sahaya atlayanlara maca tesır etmeden layloylommu yapılmasına Besıktasımıza 1 lırada olsa zarar verenlere goz yumulacak yada yenı statla beraber yenı bır trubun ınsaa edıcez daha guclu daha etkılı gerktıgınde rakıbı korkutucu gerektıgınde mac garantıyken sovunu yapan aıle gıbı besıktasa zarar vermekten kacınan verılmesıne engel olann bız karar verıcezzzzz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı fevzikececi

Ücretsiz bilet konusunun çok iyi bilinmediğini fark ettim. Burada işleyiş nasıl, bilip bilmeden konuşmamak lazım.

Stadın 43 bin kapasitesinin 30 bini kombine, 5-6 bini biletli satışsa, kalan biletlerden sponsorlara, kulübe, federasyona, GSGM'ye falan yer ayrılır. Sponsor biletleri sponsor şirketteki sorumlu kişilere verilir. Benim elimden hiç değilse 300 sponsor bileti geçmiştir, passo öncesi kara düzen yürüyen bir süreçti bu, nitekim basılı biletlerle yürüdüğünden, hamiline bilet durumunu doğuruyordu. Satışa açık, ranta açık korkunç bir iş.

Passo sonrası durumda bugün, örneğin THY, bilir ki her maç şu şu şu tribünden şu kadar biletleri var. O biletlerin kontrolünü sağlayan kişi tepeden başlayarak talep toplar ve genelde müşteri / kampanya önceliklendirmesi ile biletleri TC Kimlik numaralarına tanımlayarak dağıtır. Bu biletler bedelsizdir ama Passo'ya tanımlandığından aslında artık takibi mümkündür. Karaborsası da çok kolay engellenebilir. Dağıtılmaz bilet yaparsınız, devir edilemez, olur biter. Ya da kim kime devretmiş incelersiniz, ceza verirsiniz, bin tane yolu var.

Şimdi geçmişte zurnanın zırt dediği yer burası. Beşiktaş JK'nın ve diğer tüm kulüplerin yönetimlerinde dönem dönem kulübe sponsor da olmuş kişiler vardır. Bu kişilerin elindeki biletlerin kontrolü dolaylı olarak kulüp yönetiminde demektir. Yani o gördüğünüz, karaborsaya düşen biletlerin bir kısmı yönetim tarafından birilerinin eline tutuşturulup, mamalama operasyonu olarak kullanılmıştır.

Kulübe ayrılan biletler ise ayrı bir muamma. Malum Denizli maçı döneminde olduğu gibi, tribüne baskın yapmaktan, taraftar gruplarına bedava dağıtmaya, eşe dosta vermekten, topçu ailelerine dağıtmaya kadar çok geniş bir spektrumda verilir bu biletler.

Neticede, biletlerin kontrolü Çarşı'da değil, YÖNETİMDEDİR arkadaşlar. Bir statta ücretsiz ağırlama biletleriyle karaborsa olup olmayacağına yönetim karar verir.

Aynı şekilde ücretli biletlerle karaborsa olup olmayacağına ise, arz-talep dengesi karar verir. Bunları bir taraftar grubundan belli kişilerin yapması, hiç bir şey değilse skandaldır, (Hakaret Yasak)₅. Bu karaborsa dönem dönem Biletix personeli aracılığıyla, dönem dönem de yönetim elinden yapılmıştır. O biletler ücreti mukabili ayrılıp, birilerinin eline verilir. Bunlar Karagümrüklülerden de olabilir, Çarşı'dan da olabilir, bir derneğe bağlı üyeler de olabilir. Bu biletler bir şekilde gişede satıldığı fiyattan pahalıya talep görüyorsa, satılır. Bilenler bilir, bazen üzerindeki fiyattan ucuza bile karaborsadan bilet alırsınız, o biletlerin sırrı, yönetim / ya da yönetim yanlısı birileri tarafından satın alınıp, birilerinin eline dağıtılmış olmasındandır. Kimse gidip 100 lira ödediği bileti 50 liraya satmaz.

Neticede bu karaborsa konusu için Çarşı'yı suçlamak cehalet ve kolaycılıktır. Olayları bir kaç boyuttan değerlendirerek ilerlemeniz gerektiğini düşünüyorum. Çarşı'yı ve diğer tribün gruplarını, hatta dernekleri dönem dönem avuçlarına almak amacıyla yönetimlerin kolladığı, bazı "yoldan sapan" kişilere çıkar sağladıkları doğrudur, hepsi bu. Buradan yola çıkarsanız, yönetimleri daha iyi incelemeniz gerektiğini görürsünüz. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil maalesef.

Çevrimiçi Necmi

Çok teşekkürler Necmi Abi. Hem okuduğun için, hem de yaklaşımın için.

Hepimizin amacı Beşiktaş'ın ve Beşiktaş tribünlerinin daha iyi, etkili ve başarılı olması. Ben bunları yaparken, yapmaya çabalarken bizi biz yapan, diğerlerinden ayrıştıran değerlerimizin de her zaman el üstünde tutulması gerektiğine inanıyorum. Amaç hiçbir şekilde Fenerbahçe veya Galatasaray gibi olmak olmamalı. Bu senin de belirttiğin gibi kendi değerlerimizi koruyup, geliştirerek, iyileştirerek olur.

Ben bu konuların tartışılacağı platformlar olmasının faydalı olacağına ve gelişimi bu tartışmalar ile sağlayabileceğimize inanıyorum. Bu yüzden bu platformu oluşturup, sağladığınız için de ayrıca teşekkürlerimi iletirim.

Saygılar,

Kıvanç
Tartışmalar sancılı olur ama bunuda kabul etmek gerekiyor. işin doğrusu
eleştirileri dinlemek ve gerçek manada eleştiri olanları bundan süzüp çıkartmak ve bu noktada daha iyiye
nasıl gidilebilir bunların çözümlerini bulmak gerekir. Ben her zaman beşiktaş taraftarının zekasına
doğru kararı verebilme yeteneğine saygı duydum ve eminimki bu yeni stadımızla birlikte kaçınılmaz olan değişimdede
en doğru kararları alacak ve gene en iyi tribünleri yaratacaklar. Bu güne kadar olanın üstünü silmek gerekiyor. onlar inönü
gerçekleriydi şimdi değişen stadla bu stadın gerçeklerini yazmak gerekiyor. inönüde olanı buraya adapte edemezsin doğrusu burayı yeniden inşaa etmek
geçmişi yaşamaya çalışırsan bir şeyler hep eksik kalır. ve yama yapmak zorunda kalırsın alt üst bağı olacak bu belli oldu
stadda kopukluk yok ben iki kat loca görmedim :) bir katı alt kat eritti Birde localardakilerde katılımcı taraftar çıktı
bizim ordaki localardaki herkes ayakta izledi maçı üst kat localardakiler yarı bellerine kadar sarkmışlardı tribünlerden
kimsede yerinize oturun demedi baktım kimisi oturuyordu kimisi ayaktaydı daha ilk maç bir sene var önümüzde her şey yerli yerine
oturacaktır. @KomBat

Çevrimdışı Fatih Akyıldız

Stadımız mükemmel, ufak rötuşlarla daha da güzel olacak.
Taraftar da mükemmel, stada alışınca tepkiler de daha yerinde olacak.

Maçta benim en çok güldüğüm, ikinci yarıda İsmail'in kaleyi cepheden gördüğü bir pozisyonda düştüğü durumdu. İsmail ceza sahası dışında uygun pozisyonda bir an boş kalınca gayriihtiyari "vurma" diye bağırdım. Nasıl telepatik bir güçse, herkes aynı anda vurma diye bağırdı. Dört tribünden aynı anda aynı tepki gelince İsmail bir an tereddüt etti, sonra neyse ki pas verdi. :)

Çevrimdışı KomBat

burda carsı savunnalarda kızanlarda karar verecegı bır tek durum var nasıl bır trubun olucaz artık ona karar verıcez ya bedava gırenlere ınsanların kartını gasp edıp gırenlere ıcerde huursuzluk cıkaranlara sahaya atlayanlara maca tesır etmeden layloylommu yapılmasına Besıktasımıza 1 lırada olsa zarar verenlere goz yumulacak yada yenı statla beraber yenı bır trubun ınsaa edıcez daha guclu daha etkılı gerktıgınde rakıbı korkutucu gerektıgınde mac garantıyken sovunu yapan aıle gıbı besıktasa zarar vermekten kacınan verılmesıne engel olann bız karar verıcezzzzz

Ortaya okuyanların özetle iyi ve kötü olarak algılayacağı iki tanım koyup, bunların birini Çarşı ve onun savunucularınla; diğerini Çarşı'nın dışındakiler ve onların görüşelerinin savunucuları ile ilişkilendirdiğinde karar vermek ne kadar kolay oluyor öyle değil mi?

Ve mesajını okuyanları da bu ortaya koyduğun sınırlar içinde tartışmaları ve karar vermesi gerektiğine yönlendiriyorsun. Hedefler tam olarak karşılanmış oluyor böylece öyle değil mi?

Çevrimdışı sozkul

saol yanimda bir cift vardi evli sag yanimizda iki bayan ustumuzde ona keza erkekli bayanliydi kimse rahatsiz edilmedi ... bagirin lan diyen de olmadi sizin dediginiz gibi ... evet kardesim CARSI zorbaysa sana gore kapali uste gelmeyeceksin bunun baska aciklamasi yok ... kirk kere yazdim zorbalik yok diye 1-2 curuk elmanin yaptigini CARSI ya mal etmeyin diye siz anlamak istemiyorsaniz kurulacak baska cumle yok madem rahatsizsin onlarin oldugu yere girmeyeceksin ne diyebilirim baska ? bende rahatsizsim sizin asilsiz suclamalarinizdan napim hepinizi hain mi ilan edeyim sizin CARSI ya yaptiginiz gibi ? onlarda benim verdigim parayi verip kombine almis ayakta durup bagirarak mac izliyorlar soz soyleme hakkim yok benim bu durumda bana yada cevremdekilere de zarar vermiyorlar neden karaliyayim ? baska bir grup icin yapin bu karalamayi onlari da korurum 1 dk dusunmem yeter ki suclamalarin asilsiz oldugunu bileyim ... mahallemin insanlari kimi ayakkabicim kimi marketim kimi manav im 7 gun 24 saat yuzyuzeyim tabi ki koruyacam onlari ... hangi stadda olmuyor kotu seyler adam ilk golden sonra kapali alttan sahaya indi kaleci tolga engellemeseydi vah halimize 5000 lira oranin kombinesi dusun napalim simdi CARSI bunlar basimiza ne geliyorsa bunlardan mi geliyor diyelim sizin yaptiginiz gibi ?

Numaralı üst 430 da galiba çok kaçak vardı, kim gelip bu yer benim dediyse hemen boşaltıldı, beni şaşırtan şey ise 430 full erkek idi, çok az hatun kişi vardı.

Çevrimiçi Necmi

inşaatmı kaldı artık :D zaten böyle olacağını tahmin ettiğim için proje başlığını kapattım.
artık asli gerçeklerin konuşulma zamanı geldi. proje başlığında bunların konuşulmasına izin vermezdik ama bu başlıkta stadla ilgili artık her sorun konuşulur.

Çevrimdışı serti67

Ortaya okuyanların özetle iyi ve kötü olarak algılayacağı iki tanım koyup, bunların birini Çarşı ve onun savunucularınla; diğerini Çarşı'nın dışındakiler ve onların görüşelerinin savunucuları ile ilişkilendirdiğinde karar vermek ne kadar kolay oluyor öyle değil mi?

Ve mesajını okuyanları da bu ortaya koyduğun sınırlar içinde tartışmaları ve karar vermesi gerektiğine yönlendiriyorsun. Hedefler tam olarak karşılanmış oluyor böylece öyle değil mi?
sen yanlıs anladın sanırım carsı savumak yada kızmak gereksız ıyı olanda kotu ona seylerde var bunları gecmısı bırakıp aynı hatalar yapmadan daha guzel daha etkılı bır trubun oluup olmıcagmıza bız karar verıcez dıorum tartısmalar carsıya kızanlarla savunanlar arasında gecıyo onadan ole basladım konuya belırtmek ıcın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Güncel. Membran arası boşluklar kapatılıyor.Son şeffaf henüz serilmedi.Yeni açık taş döşeme yapılıyor.😄👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Kayseri maçına kadar yeni açık ve numaralı çevre düzenlemesi tamamen biter.Membran araları kapatma işi bitecek.Son şeffaf zaten 1 saat sürecek en fazla hiç dert değil😂😂

Çevrimdışı yigitcan1903

memeran saymadik hic :kop: mebran olmasin insaat bitti is kalmadi ufak tefek isler var onlari konusmaya gerek yok bence mebran takilsin yeter :D
Membran bile olabilir

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çatı kolonları arası led meshler olacakmı gelecek sezon?🙂

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

Bütün kötülüklerin anasının Çarşı olduğuna inanan insanlar var maalesef @KomBat, tanım öyle yapılınca sorunları çözmenin adresi kolaylaşıyor tabiiki, sanki Çarşı hiç varolmamış olsa bugün daha iyi bir durumda olacağımıza inanan insanlar var. asıl meselenin ülkemizin insan profili ile alakalı olduğunu görebilsek, çözüm önerilerinde kolaycılığa kaçmayız belki.
Maç sırasında benim gözlemlediğim, bütün sorunlara rağmen taraftarımız ülke ortalamasının çok üzerinde hak hukuk bilen insanlardan oluşuyor. Kaçak girenlerde ilk uyarıda yerlerini hak sahibine devrediyordu.

Çevrimdışı serti67

bu konuda hasaas oldugunu anladıgım ıcın tekrar acıklıcam ole algıladıysanda yanlıs ıfadede kullanmıs olabılırım ben tartısmayı carsı uzerınden yapmayalım anlamında souyorum carsı tu kaka demıyorum dıemmde zaten ıclerınde yanlıs yapanda vardır carsı adını kullanıp rant saglayanlarda vardır carsının bılgısı dısında artı o statta tek carsı yok munferıt olarak kacak gıren sahaya atlayan zarar veren kara borsa yapan 3.5 arakadas bı araya gelıp mılletın yerıne oturan bır guruba baglı olmayan munferıt ınsanlarda var her yapılanın carsıyla ıskıllendırılmesıde bıze fayda saglamaz tekrar yanlıs anlasıldı sanrım ben yenı statla bız karar verıcez bole munfetır ve gurp olarak besıktasa zarar verılmesıne ya goz yumucaz yada engellıcez karar bzım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

inşaatmı kaldı artık :D zaten böyle olacağını tahmin ettiğim için proje başlığını kapattım.
artık asli gerçeklerin konuşulma zamanı geldi. proje başlığında bunların konuşulmasına izin vermezdik ama bu başlıkta stadla ilgili artık her sorun konuşulur.
ya ben ıkı membrab konusur felan  tartısmalar cogaldı dıe dedım onu ınsaat bıtmedı sonucta sahaya gırenler yuzunden kale arkaları cam olucak dıe korkuyorum acıkcası ertelendı duruma bakılack denmıstı ama ınsallh vazgecılmez
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Benim genel olarak kartal yuvaları, bjk tv ve Beşiktaşın youtube kanalı hakkında eleştirilerim var.

Öncelikle kartal yuvalarındaki adidas ürünleri haricinde kartal yuvasının kendi ürünlerinin baştan başa elde geçirilmesi lazım. Onu da bırakın kartal yuvalarının iç tasarımının da değişmesi lazım. Geçen yine konusu oldu. Öyle can sıkıntısından gs store a girdim kışın. Gs'nın hali içler acısıyken bile aynı gün bizim Beşiktaş merkez kartal yuvasından çok daha fazla müşteri vardı.

Sadece nike ürünleri değil aksesuarları, tshirtleri, taraftar formaları gerçekten çok kaliteli. Özellikle bir tane parçalı metin Oktay tshirtu vardı gerçekten mükemmeldi. Bizim kartal yuvalarında hala s beden olmasına rağmen l gibi olan tshirtler var. Kumaş kalitesinden falan hiç söz etmiyorum bile. Kaçıncı oldu hatırlamıyorum aldığım gururlan tshirtlerının hepsi esnedı yer bezi gibi oldu. Kesinlikle baştan başa değişmesi lazım kartal yuvalarının.

Aynı şekilde bjk tv canlı yayın kamerasını ve maç anlatan ekibini değiştirmeli. hadi Fikret Orman yönetimi sonrası program kaliteleri çok daha arttı ama yine de daha iyisi olabilir. Mesela daha fazla antreman gösterilebilir daha futbolcularla interaktif yayınlar yapılabilir.

Besiktas youtube kanalına hiç girmiyorum bile. Artık yeni nesil medya youtube. 2 milyon aboneye yaklaşan türk kanalları var. Bambaşka bir dünya oldu daha da gelişecek. 14-15 yaşında oyun videoları çeken çocukların bile 1080p 50 fps videoları var biz hala 480 p yi geçemedik. Ben düzenli takip ediyorum yaz dönemi kamplar hariç adam akıllı video akmıyor. Oranın da baştan başa değişmesi gerekiyor.

Bunlar hep Beşiktaşın marka değerini arttıracak şeyler umarım gerekli yatırımlar bir an önce yapılır.

Çevrimdışı serti67

Bütün kötülüklerin anasının Çarşı olduğuna inanan insanlar var maalesef @KomBat, tanım öyle yapılınca sorunları çözmenin adresi kolaylaşıyor tabiiki, sanki Çarşı hiç varolmamış olsa bugün daha iyi bir durumda olacağımıza inanan insanlar var. asıl meselenin ülkemizin insan profili ile alakalı olduğunu görebilsek, çözüm önerilerinde kolaycılığa kaçmayız belki.
Maç sırasında benim gözlemlediğim, bütün sorunlara rağmen taraftarımız ülke ortalamasının çok üzerinde hak hukuk bilen insanlardan oluşuyor. Kaçak girenlerde ilk uyarıda yerlerini hak sahibine devrediyordu.

ben o tarz suclamada bulunan ınan ınsanlardan degılım abı yazım yanlıs anlasıldı sanrım arkadasın cevabına bole yorum yaptıgınıza gore sızde ole anladınız ama ben tamammen farklı bıseden bahsettım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı KomBat

bu konuda hasaas oldugunu anladıgım ıcın tekrar acıklıcam ole algıladıysanda yanlıs ıfadede kullanmıs olabılırım ben tartısmayı carsı uzerınden yapmayalım anlamında souyorum carsı tu kaka demıyorum dıemmde zaten ıclerınde yanlıs yapanda vardır carsı adını kullanıp rant saglayanlarda vardır carsının bılgısı dısında artı o statta tek carsı yok munferıt olarak kacak gıren sahaya atlayan zarar veren kara borsa yapan 3.5 arakadas bı araya gelıp mılletın yerıne oturan bır guruba baglı olmayan munferıt ınsanlarda var her yapılanın carsıyla ıskıllendırılmesıde bıze fayda saglamaz tekrar yanlıs anlasıldı sanrım ben yenı statla bız karar verıcez bole munfetır ve gurp olarak besıktasa zarar verılmesıne ya goz yumucaz yada engellıcez karar bzım

Kusura bakma ilk mesajı ben bu şekilde anlamamıştım. Şimdi okdir. Aynı noktadayız aslında. Ben de aynı şeyi söylemeye gayret ediyorum.

Necmi abinin yorumuna cevaben de belirttiğim gibi hepimizin amacı Beşiktaş'a fayda sağlamak. Bunu nasıl yapacağımızı tabiki oturup konuşalım, farklı yol ve yöntemlerini tartışalım.

Saygılar,

Kıvanç