Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263972 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı ozan062

maça kadar stat çevresinde yeşim ilk giren gruptan öyle bir ses geldi ki çok şaşırdım mükemmel bir akustiği var dedim sonra maçı izlemek için eve döndüm ve gerçekten lick TV tribün sesinde bir oynama yapmıştı. Akustik anlamında bence sıkıntı yok. Anonsçu meselesi de anonsdan değil ses sisteminin ayariyla alakalı olmalı. Tek bir yere toplandı sistem sorun bence buydu.

sosyal medyada cok okudum bu catının tam kapanmaması etrafının camla falan kapanmaması yani sesin dısarıya değil içeride kalmaması akustiği güçlendirmiyor diyorlardı yani ortak fikir buydu belkide zamanla cozulebilecek birsey..

ama dediğin dogrudur zaten ben cozemedim ligtv bi tuhaftı yani sesi kıstıgı kesin ama ben ortak soylenen marslarında yetersiz oldugunu dusunerek o fikre kapıldım :)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı onurturan

ben şunu anlamıyorum hakemi ve rakip takımı baskı altına alma lafı hadi rakip takımı anladım hataya sürüklemek...hakemi baskı altına alma konusu çok haksız bi konu hakemi renkliler baskı altına alınca yanlış kararlar vermiyormu hakem kardeşim, veriyor napiyoruz ozaman adamlar hakemi ne güzel baskı altına aldı yanlış kararlar verdi mi diyoruz yanlış kararlar verdirmek içinse hakemi baskı altına almak ben istemiyorum şahsım adına ...eğer ki istiyosak stad tan' ŞEREFİNLE OYNA HAKKIN LA KAZAN ' yazılarını kaldıralım bence ...hiç bir anlam ifade etmiyor...
sen hic bir hakemin besiktasa haksiz mac verdigini gordun mu? hakkimizi yemesinler yeter.. bunun icin de hakeme baski sart ne yazikki :steamed:

Çevrimdışı aşığımsana

sosyal medyada cok okudum bu catının tam kapanmaması etrafının camla falan kapanmaması yani sesin dısarıya değil içeride kalmaması akustiği güçlendirmiyor diyorlardı yani ortak fikir buydu belkide zamanla cozulebilecek birsey..

ama dediğin dogrudur zaten ben cozemedim ligtv bi tuhaftı yani sesi kıstıgı kesin ama ben ortak soylenen marslarında yetersiz oldugunu dusunerek o fikre kapıldım :)
tribünler henüz oturmadı zamanla o da olur hep beraber marşlar ıslıklar organize olursa sorun kalmaz :)
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben şunu anlamıyorum hakemi ve rakip takımı baskı altına alma lafı hadi rakip takımı anladım hataya sürüklemek...hakemi baskı altına alma konusu çok haksız bi konu hakemi renkliler baskı altına alınca yanlış kararlar vermiyormu hakem kardeşim, veriyor napiyoruz ozaman adamlar hakemi ne güzel baskı altına aldı yanlış kararlar verdi mi diyoruz yanlış kararlar verdirmek içinse hakemi baskı altına almak ben istemiyorum şahsım adına ...eğer ki istiyosak stad tan' ŞEREFİNLE OYNA HAKKIN LA KAZAN ' yazılarını kaldıralım bence ...hiç bir anlam ifade etmiyor...
İnsanlar burada çıkıp hakeme baskı yapıp yanlış karar mı verdirsin diyor? İngilizler, Almanlar zaten (Hakaret Yasak)₅, yıllardır hakemlere baskı yapıp yanlış kararlar verdiyorlar. O baskı yeterince kurulamadığı için bizim lehimize çalınmayan veya rakip aleyhine çalınmayan çıkartılmayan kartların çıkartılmasını çalınmasını istiyoruz. Bundan daha doğal ne olabilir? Bu nasıl bir zihniyet merak ettim. Ayrıca yaşınızı yazar mısınız lütfen.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı no mames

iyide bu neyi kanıtlıyor anlamadım elbette inönü zamanında karaborsa vardı
benim tanıdığım karaborsa yapanlar çarşı üyesi değildi. Resmen mafyavari bir sektör oluşmuşdu.
gerçekten bazen bilmeden konuşuyorsunuz. Çamur at izi kalsın yanlış oluyor bak çarşı içinden karaborsa yapanda vardır illaki
bunun içinde biraz yönetimleri suçlamak gerekmiyormu nihayetinde kimse gidip sahte bilet basmıyor bu biletler
veriliyorsa yönetimler tarafından veriliyor karaborsayı yaptıranda yönetimler oluyor.
karaborsada bileti tedarik edende satanda alanda suçludur. bu bir zincirdir. sen kalkıp çarşı karaborsa yapıyor dediğinde yanlış demiş olursun
çarşının içinde karaborsa yapanlar vardır büyük ihtimal ben rastlamadım benim tanıdıklarımın hepsi
çarşıyla alakası olmayan insanlardı zaten çoğuda renkli geçmişte karaborsa satanların hep Beşiktaşlımı olduğunu sanıyorsunuz
aynı kişiler her stadın önünde satıyorlardı.

Dikkat ederseniz kendi anım dışında hiçbir yerinde direk çarşı demedim, beleşçi karaborsacılar sıfatını kullandım bunun için ama madem söylediniz bende 14 yıl o bölgede yaşamış biri olarak gönül rahatlığı ile evet çarşı bu karaborsayı yapıyordu derim, sadece serdar bilgiliye nasıl neden kufur edilip istifaya zorlandı o süreci hatırlarsanız bana hak vereceksiniz. Ben hiçbir zaman sadece karaborsayı çarşı yapıyor demedim ama bahsettiginiz mafyavari oluşumun bayrak taşıyanı çarşıydı, foruma gelen arkadaşlar haklı ben daha fazla stat için bilgi foto almaya gelen arkadaşlarımı rahatsız etmek istemiyorum, umarım herkesin rahatlıkla maç izleyebileceği full tribünlerle, takımımıza büyük gelir kazanacağı, başarıdan başarıya koşacaği bir ortam oluşur yeni mabedimizde

Çevrimdışı merzifonkartali

Maçı televizyondan izlerken çok güzel gözüküyordu Vodafone Arena. Canımız kaldı tv başında ama gelemedik. inşallah kayseri maçına bilet bulup gelicez İstanbula. Bu arada Vodafone Arenın inşaatı sırasında bilgi ve fotoğraflarla benim gibi istanbul dışında olan beşiktaşlıların hasret ve meraklarını dindiren forum yöneticilerine ve forumu şenlendilen forum üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum.
O Sene, Artık Her Sene...

Çevrimiçi Necmi

İlk olarak herkese merhabalar.

Çoğu kullanıcının ilk mesajında belirttiği gibi ben de uzun zamandır forumu ve özellikle stat konusundaki gelişmeleri yakından takip ettim. Stadın inşaat sürecinde çok detaylı, doğru ve güzel bilgiler edindim bu forum sayesinde. Bu süreçte ciddi mesai harcayarak bu bilgileri bizlere ulaştıran tüm forum kullanıcılarına çok teşekkürler.

Bu güne kadar üye olmadım çünkü stat konusunda sağlayabileceğim değerli, yeni bir bilgi yoktu. Bu yüzden izleyici olmayı tercih ettim.

Fakat son günlerdeki Çarşı tartışması ve bazı arkadaşların bu tartışma sırasında takındıkları kırıcı ve taraflı tavir beni çok rahatsız etti. Bu haksızlığa daha fazla seyirci kalmak istemedim ve bu yüzden üye oldum.

Çarşı'ya muhalif ve eleştirel olarak yaklaşan arkadaşlar argümanlarını agresif ve gerçeği yansıtmayan genellemeler üzerine kuruyorlar. Bu genellemeler içine atılarak, "marjinelleştirilmemek" için biraz kendimden bahsedeyim. Ben yaklaşık 20 yıldır Beşiktaş maçlarına gidiyorum. İnönü'de 200'e yakın maça gitmişimdir. (Üniversite yıllarında 7 yıl şehir dışında olmama rağmen) Bunların büyük çoğunluğu Kapalı'da izlediğim maçlardır. Kapalı'da izlediğim maçların çoğu da kapalı göbekte veya kapalı göbeğin bir yan bloğunda izlediğim maçlardır.

Yeni stat için kombineler satışa çıktığı ilk saat içinde kapalı üst kombinemi aldım. Feda sezonu dahil son 9 yıldır tüm sezonlarda kapalı üst kombinem vardı. İnönü dışında geçirdiğimiz 3 sezonda yaklaşık 30 maça gitmişimdir. Göztepe'deki evimden maça gidip gelmek için toplamda yaklaşık 5 saati yolda geçirmek durumunda kaldığımı da belirteyim.

Gardolabımın herhalde 4'te 1'i Beşiktaş forma, tshirt, atkı, mont, şort vb. ürünlerinden oluşuyordur herhalde.

Çok kişiselleştirmek istemiyorum konuyu ama Türkiye'nin en iyi okullarında okudum. Uluslar arası ilişkiler bölümünde yüksek lisans ve araştırma görevliliği yaptım. Uluslar arası dergilerde makalelerim yayınlandı vs.

Bunları yazmamım nedeni bundan sonra yazacaklarımın ya işte zaten siz medeniyetten uzak, maganda, takıma destek vermekle alakası olmayan, çıkarcı karaborsacılarsınız minvalinde cevaplar almamak.

Bu tartışmalar ve stadın inşaatı sürecinde bırakın kapalı üstte benim gibi onlarca, yüzlerce maça gitmeyi kaç tane Beşiktaş maçına gittiği yazdıklarına bakılırsa çok şüpheli arkadaşlar Çarşı'nın insanlara nasıl terbiyesiz ve yakışıksız bir şekilde davrandığından bahsettiler. Bana bu kadar maçta Çarşı'dan kimse hadi bağır, neden bağırmıyorsun lan vb şekilde hiç hitap etmedi. Tribünde belli durum ve zamanlarda hadi arkadaşlar sağlam, hadi beyler maç gidiyor vb. şekilde tribündekileri gaza getirmeyi amaçlayan yönlendirmeler olur. Ben de bu şekilde herhangi bir kişiye yönelik olmayan, çevremdeki kişileri genel olarak hedefleyen yönlendirmeler yapmışımdır yıllar içinde. Bunlardan alınan, sinirlenen var mıdır bilmiyorum ama olduğu zannetmiyorum açıkçası. Ben hiç bir zaman alınmadım. Lise çağlarında yeni açıkta daha kişisel ve terbiyesiz tavırlar gördüm. Ama bu gruplar Çarşı ile ilişkili gruplar değillerdi.

Beleşçi olmak, çıkarcı olmak, Beşiktaş üzerinden kazanç elde etme konusunda ise eminim bu şekilde kişiler tribünde tüm grupların içinde vardır. Ama ben her ne kadar dar anlamda bakıldığında Çarşı üyesi olmasamda (gerçi böyle bir üyelik de yok şu an ama neyse), yıllardır kapalı üstte yer alan bir Beşiktaş taraftarı olarak geniş anlamı ile alındığında Çarşı'dan olduğumu düşünüyorum. Ben hayatımda sadece 1 maça kendi cebimden para vermeden girdim. (Lise çağında bir arkadaşıma gelen davetiye ile Numaralı'ya gitmiştim). Çarşı'dan onlarca yüzlerce kişi de şu an kapalı üstten kombinelerini almış durumda. Çarşı'ya atıp, tutan bazı arkadaşlar tribüne ve taraftarlığa sadece takıma yapılan maddi katkı üzerinden bakarken, kendi satın aldıkları kombinenin Kapalı Üst kombinesinin yarısından ucuz olması ve hatta bazılarının kombinesi bile olmayan, sadece açılış maçına gelmeyi planlayan, düzenli olarak maça gelmeyen kişiler olması da ayrı bir çelişki ama bu konuya çok girmek istemiyorum çünkü ben zaten taraftarlığa bu şekilde bakmıyorum. Ayrıca tartışırız isteyen olursa.

Yerine oturma, merdivende durma vs konularılar da çok konuşuldu. O konuda da kısaca birkaç kelam etmek istiyorum. Ben tribünde bu güne kadar hiç oturarak maç izlemedim, izlemeyeceğim. Benim için oturarak maç izleyen bir tribün, bitmiş bir tribündür. Stadın belli bölümlerinde tabiki insanlar genel olarak oturarak maç izlemeyi tercih edebilirler. Ama bu tercih edilen tribün Kapalı Üst olamaz. Bunu yapabilmek için beni ve benim gibileri o tribünden tasfiye etmeniz gerekiyor. Bu tasfiye zorla olacaksa, kimin kime gücünün yettiğini ileriki zamanlarda göreceğiz. Ama ben o tribünden mücadelesiz tasfiye olmam şahsen. Beni tasfiye ettiğinde Beşiktaş ne zamanır, ne kaybeder o da ayrı bir tartışma konusu. Mücadeleyi kavga dövüş olarak algılayacak arkadaşlar olacaktır. Bahsettiğim bu yöndeki bir mücadele değil. Sözlü ve görsel protesto unsurları ile yazılı, sözlü, görsel tüm medya kanallarını ve tüm kulüp kanallarını kullanarak yapılacak bir mücadeleden bahsediyorum.

Biliyorum çok uzun oldu ve çoğu kişi okumayacak ama son olarak da politika yapma konusuna değinmek istiyorum. Bazı arkadaşlar devlet kurumlarına olan takdir, destek ve tebriklerini dile getirip, ardından tribüne politika sokmayalım dediklerinde herhalde bizleri salak zannediyorlar. Devlet gelinen noktada ülkemizde maalesef AKP ile eş bir kurum haline dönüştürüldü ve tüm birimleri ile iktidar partisinin kontrol ve yönetiminde. Bu şartlar altında bu görüşleri dile getirenler benim gözümde iktidar partisi savunuculuğu yapmaktadırlar ve bunu Beşiktaş adının geçtiği bir alanda yapılıyorsa (bu forum olabilir, stad olabilir, semt olabilir) benim şiddetle karşı çıktığım bir politik görüş kendini ön plana çıkartıp, benim görüşümün de dile getirilmesini engelliyor demektir. Ben bu duruma da sonuna kadar karşı çıkarım. Bu fırsatın verilmemesi veya engellenmeye çalışılması da bilinçli veya bilinçsiz belli bir tarafın çıkarına uygun şekilde hareket etmek anlamına gelir en hafif değerlendirme ile.

Herkese saygılar,

Kıvanç
güzel bir yazı olmuş eline sağlık sonuna kadarda okudum bu arada hoş geldin.
zaten sorun insanların birbirini anlamadan atıp tutması değilmi. Burda çarşı tartışmasına izin yoktu
tabiki sadece çarşı değil tüm beşiktaş taraftar grupları tartışmaya açık değil. stad açılışıyla biraz esnedik
buda takım için en iyinin ne olduğunu bulmak bunu tartışmaya açmak için tribünlerde bir düzenin kurulmasına
insanların sorunlarını açıklamasına ve bu konuda iyileştirilmeler yapılması için baskı kurmak gerekliliği nedeniyle
yapılsın dedik. merak etme kimsenin kin kusmasınada izin vermeyiz şimdilik okuyoruz. Çarşı bir değerimizdir.
yanlışıyla doğrusuyla ve burda Beşiktaş değerleri korunur. @KomBat

Çevrimdışı aşığımsana

Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı onurturan

ben 'SoRe' nickli üyeydim o nick imde belirtiyodu yaşım 36  bunda unutmuşum o nick mi engelediler protokol açılışında başkan gereksiz yere yalakalık yaptı dediğim için,  kusura bakma üç nokta olayıda el alışkanlığı
ayni seyi anlatirken bi daha soylemek  :kop:
konu burada o degil seni bu sitede engelleyenler bile emin ol senin gibi dusunuyo olabilirler abi..
onemli olan bunu burada soylememek cunku biz bir aileyiz ama bu forum okunma anlaminda renklisinden tut herkes tarafindan okunuyor..

Çevrimdışı Lynx

İnsanlar burada çıkıp hakeme baskı yapıp yanlış karar mı verdirsin diyor? İngilizler, Almanlar zaten (Küfür Yasak), yıllardır hakemlere baskı yapıp yanlış kararlar verdiyorlar. O baskı yeterince kurulamadığı için bizim lehimize çalınmayan veya rakip aleyhine çalınmayan çıkartılmayan kartların çıkartılmasını çalınmasını istiyoruz. Bundan daha doğal ne olabilir? Bu nasıl bir zihniyet merak ettim. Ayrıca yaşınızı yazar mısınız lütfen.
benim yazığımı yanlış yorumlamışın... bizim hakkımızda da yanlış kararlar verdirip çıkar sağlamaksa baskı altına almak ben bunu istemiyorum dedim . senin söylediğinle ne karşıtlık var ki  zihniyetin anlamıyorsun.?

Çevrimdışı ToNI

hakem baskı altına almayı illa bize haksız yere penaltı ver, adamların faulunu çalma olarak algılama...
bazı kararlar vardır, ortadadır ve her hakemin yorumlaması farklı olabilir...buna her ne kadar bazıları standart olmalıdır dese de futbouln yapısında ve güzelliğinde bu vardır.. yani takdir hakkı denilen olay... hakemi baskı altına alalım dediğimiz, muallakta kaldığında ortadaki bir pozisyonda takdir hakkını bizden yana kullanmasını sağlayalım anlamında... yoksa bizimkiler rakibi kırsın gebertsin hoca da atmasın yada her maçta avantadan penaltı almak için yüklenmiyoruz.. büyük takımların tamamına yakınında stad atmosferi hakemin takdir haklarına tesir eder.. real de barca da kollanıyor diye eleştiriliyorlar ama ortada doğru düzgün kararı etkileyecek hakem kararı bulamazsın...birçoğu evsahibi takım lehine takdir hakkıdır...
şerefinle oyna hakkınla kazanı kaldırmamıza hiç gerek yok anlayacağın  :bandit:
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 16:00:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ayni seyi anlatirken bi daha soylemek  :kop:
konu burada o degil seni bu sitede engelleyenler bile emin ol senin gibi dusunuyo olabilirler abi..
onemli olan bunu burada soylememek cunku biz bir aileyiz ama bu forum okunma anlaminda renklisinden tut herkes tarafindan okunuyor..

Anlatmaya çalıştığımız başından beri budur ama yemediğimiz yafta kalmadı Fenerli bile dediler  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

beyler kayseri maçı için aşağı yukarı kaç bilet satışa çıkacak bilgisi olan var mı?

çünkü kombine sahipleri 3 lü bilet aldı. olimpiyata gidenler de 3 lü aldı.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimiçi Necmi

Yalniz ben sunu anlamiyorum. Herkesin agzinda ayni laf. ''Dale tezahurati yapildi. Golu o yuzden  yedik''. Boyle sacma sey olabilir mi ya ?  Iki golu de defansin yerlesim hatalarindan yedik. Ilk golu neden yedik peki ?  Sadece isliga mi kaldi sampiyonluga oynayan Besiktas'in maci kazanmasi ?  peki haftaya Sivas'ta yandik o zaman.
Bazi seyleri karistiriyoruz. elbette ki her tezahuratin  bir zamani var.Kaldi ki zaten 2 fark olmus. Fakat yenilen golleri de hemen bir sarkiya baglamak benim mantigima ters. Once defansa bakalim. Defans problemli olmasa cok rahat alacaktik   zaten maci.
bunu yorumlamak için stadda olman lazım o gerilimi elektriği hissetmen lazım
tribün rahatlayınca takımda o an gevşedi. Bunu herkes hissetti kardeşim Dale tezahuratı gerçekten o an zarar verdi
zaten yapanlarda hemen yaptığı yanlışı farketti kesti ama iş işden geçmiş oldu allahdan tribünlerde şoktan çabuk çıktı panik yapmadı kimse
buda takıma iyi sırayet etti. Biz tribünde nasılsak takımda sahada aynı duygular içinde görmedinizmi cenk ağlıyordu.
dale takımı bir anda rahatlattı gevşediler bu maçı aldık dediler bursanında üzerinden baskı kalktı. saldırmaya başladı
öncesinde ayaklarında topu tutamıyorlardı bunu anlatamazsın yaşamak lazım ben bu yaşıma geldim sahaya bu kadar etki eden bir beşiktaş tribünü görmedim. @minsk kartali

Çevrimdışı eaglearena

Çevrimiçi Necmi

beyler kayseri maçı için aşağı yukarı kaç bilet satışa çıkacak bilgisi olan var mı?

çünkü kombine sahipleri 3 lü bilet aldı. olimpiyata gidenler de 3 lü aldı.
sanırım satışa çıkacak bilet yok en son deplasman tribünü satışa çıkartmışlardı ama
kayseri maçına deplasman satışı olmayacak.

Çevrimdışı KomBat

güzel bir yazı olmuş eline sağlık sonuna kadarda okudum bu arada hoş geldin.
zaten sorun insanların birbirini anlamadan atıp tutması değilmi. Burda çarşı tartışmasına izin yoktu
tabiki sadece çarşı değil tüm beşiktaş taraftar grupları tartışmaya açık değil. stad açılışıyla biraz esnedik
buda takım için en iyinin ne olduğunu bulmak bunu tartışmaya açmak için tribünlerde bir düzenin kurulmasına
insanların sorunlarını açıklamasına ve bu konuda iyileştirilmeler yapılması için baskı kurmak gerekliliği nedeniyle
yapılsın dedik. merak etme kimsenin kin kusmasınada izin vermeyiz şimdilik okuyoruz. Çarşı bir değerimizdir.
yanlışıyla doğrusuyla ve burda Beşiktaş değerleri korunur. @KomBat

Çok teşekkürler Necmi Abi. Hem okuduğun için, hem de yaklaşımın için.

Hepimizin amacı Beşiktaş'ın ve Beşiktaş tribünlerinin daha iyi, etkili ve başarılı olması. Ben bunları yaparken, yapmaya çabalarken bizi biz yapan, diğerlerinden ayrıştıran değerlerimizin de her zaman el üstünde tutulması gerektiğine inanıyorum. Amaç hiçbir şekilde Fenerbahçe veya Galatasaray gibi olmak olmamalı. Bu senin de belirttiğin gibi kendi değerlerimizi koruyup, geliştirerek, iyileştirerek olur.

Ben bu konuların tartışılacağı platformlar olmasının faydalı olacağına ve gelişimi bu tartışmalar ile sağlayabileceğimize inanıyorum. Bu yüzden bu platformu oluşturup, sağladığınız için de ayrıca teşekkürlerimi iletirim.

Saygılar,

Kıvanç

Çevrimdışı minsk kartali

tribün rahatlayınca takımda o an gevşedi. Bunu herkes hissetti kardeşim Dale tezahuratı gerçekten o an zarar verdi
zaten yapanlarda hemen yaptığı yanlışı farketti kesti ama iş işden geçmiş oldu allahdan tribünlerde şoktan çabuk çıktı panik yapmadı kimse
buda takıma iyi sırayet etti. Biz tribünde nasılsak takımda sahada aynı duygular içinde görmedinizmi cenk ağlıyordu.
dale takımı bir anda rahatlattı gevşediler bu maçı aldık dediler bursanında üzerinden baskı kalktı. saldırmaya başladı
öncesinde ayaklarında topu tutamıyorlardı bunu anlatamazsın yaşamak lazım ben bu yaşıma geldim sahaya bu kadar etki eden bir beşiktaş tribünü görmedim. @minsk kartali
@Necmi  Abi ben de hissettim tv basindan. Ama benim demek istedigim gevsemeyecek abi takim. Son virajlar artik. Bu seviyede olmaz boyle seyler. Olmamasi lazim. Biraz da denk geldi iki golu de Bursa nin. Yoksa bana kalsa 90 dk isliklansin. Ben tv basinda ne totemler yapiyorum gorsen. Denk geldi o gol o tezahuratin uzerine bence.

Çevrimdışı onurturan

öyle bir kalemin var ki tekrar duygulandirabiliyorsun insani necmi abi aynen katiliyorum ben oturdugum yerin etrafinda burasi inonu burdan cikis yok derken aglayan,, pascal üclü cektirirken locada onun nerde oldugunu gormeye calisanlara ve sonunda gorduklerinde aglayan birsuru adam gordum.. 67 de islik calarken o kulak cinlamasina ragmen duygulanan insanlar gordum.. Alen sahaya 3lu cektir kartala demistik yine 2006da izmirde fbyle kupa finalinde orada da guvenlik iki uc dakka terso yapmisti butun trubun ayni anda sahaya ineriz( kufur yasak) yapariz diye bagirirken burada sadece  daha yuksek sesle Alen sahaya diye bagirmanin daha guzel olabilecegini kavramis dayilar gordum.. Artik hersey degisti.. Artik onumuz aydinlik..Artik motorlari maviliklere surme zamani geldi @Necmi abi..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi  Abi ben de hissettim tv basindan. Ama benim demek istedigim gevsemeyecek abi takim. Son virajlar artik. Bu seviyede olmaz boyle seyler. Olmamasi lazim. Biraz da denk geldi iki golu de Bursa nin. Yoksa bana kalsa 90 dk isliklansin. Ben tv basinda ne totemler yapiyorum gorsen. Denk geldi o gol o tezahuratin uzerine bence.
Yok inan hiç denk gelmedi arkadaşım. Tam tezarühat başladığında aha dedim zamanı değil bunun rakibe ekstra motivasyon sağlayacağız takımı düşürüyoruz derken gol geldi. Benim gibi düşünen onlarca insan vardı orada. Taraftar niye var tribünlerde futbol ve taraftar iç içedir taraftarı çıkartırsan bu denklemden bilgisayar oyunundan bir farkı kalmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Enderun

Hosbulduk ve Tesekkürler Necmi Abi, uzun süreli bir önizleme vede Takip, Ocak 2016 yilinda ise Kayit olmustum ve ilk Mesajimi bugün yazmak nasip oldu.
Besiktasmizla alakali hemen hemen her türden Site'yi takip etmeme ragmen burdaki gibi nezih,saygin vede kardesce bir ortam görmedigimi özellikle ifade etmem gerek.

Keza Stad ile alakali Insaat gelismelerinde burasi kadar doyurucu vede Saglikli bir Bilgi akisi olan sadece görsel olarak degil isin Teknik Detayi ilede alakali yer kendi kaanatimce yoktu ve Siz degerli Abilerim,Kardeslerim bizleri bu surecte cok ama cok mutlu ettiniz hepinizden Allah razi olsun.

Bundan böyle aktif bir sekilde Fikir vede Düsüncelerimi nacizhane beyan etmeyi,saglikli zeminde Besiktasimizla alakali konulari sizlerde münazara etmeyi isterim zaman vede firsat buldukca.

Çevrimdışı ONUR1903

Biletim misafir tribünü 405 numaralı blokta ortalardaydı.Arkadaşlarım yeni açık 411 bloktaydı.Bana M ile başlayan kapılardan girebilirim şeklinde mesaj geldi,denedim,gerçekten de diğer kapılardan giremiyorsun,turnikedeki ekranda yönlendirme yapıyor.stada girip yerime gittim, farkettim ki herkes kendi yerine oturmuştu.daha sonra arkadaşlarım 411. blokta karışık olduğunu söyledi,yerimden kalktım ve tribün alt koridorundan onların yanına gidip en üstten üçüncü sıradan maçı izledim.yeni açık 411 numaralı blok kapalı tribün tarafında tam köşeye geliyor.etrafta tek tük boşluklar vardı, antipati tribününün olduğu yer çok sıkışıktı,muhtemelen herkes oraya toplanmış,sıkışmışlardır diye düşündüm.
Organizasyonu beğendim,özellikle videoları izlerken gözlerim doldu.Tribün dikliği muhteşem,apartman gibi aşağıya bakıyorduk ve her şey gözünün önünde oluyor.Köşenin en üstünde olmamıza rağmen her yere hakimdik.Önümdeki korkuluk yaslanıp maç izlememe engel olmadı.ama ayakta tezahürat sırasında aşağıya bakmak etkileyiciydi.
Akustik konusunda sıkıntılar olduğunu söyleyen arkadaşlar var.ben en arkadan izledim,arkamdan ses çıkaracak kimse yoktu,buna rağmen kulak zarlarım çınladı.en azından taraftarın sesi bulunduğum bölgeye gayet iyi düzeyde geliyordu.
Ses sistemi ile ilgili olarak,bir yere kadar başarılıydı.yeni açıkta her şey net olarak duyuldu.sadece kadroyu sayarken müzik çok açıktı,isimler duyulmadı.maçın başlamasına yakın zamanlarda ise uzun zamandır yüksek performansta çalıştıklarından dolayı şiştiklerini tahmin ediyorum.özellikle bas performansları bozulmaya başlamıştı.Tek bir yere yüklenmektense hoparlörleri etrafa dağıtmaları daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
daha sonra müsait olduğumda resimde paylaşacağım.

Çevrimdışı minsk kartali

Yok inan hiç denk gelmedi arkadaşım. Tam tezarühat başladığında aha dedim zamanı değil bunun rakibe ekstra motivasyon sağlayacağız takımı düşürüyoruz derken gol geldi. Benim gibi düşünen onlarca insan vardı orada. Taraftar niye var tribünlerde futbol ve taraftar iç içedir taraftarı çıkartırsan bu denklemden bilgisayar oyunundan bir farkı kalmaz.
Tabi ki taraftarsiz bilgisayar oyunu bile yok . olmaz . Ama 2 haftadir bariz tehlike canlari caliyor savunmada. Onu gorelim diyorum. Sadece sarkiya odaklanmayalim. Ayrica ben de sarki mars yerine rakibi hakemi baski altina alan aksiyonlardan yanayim. @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi dunden beri okuyorum Carsi ile olan elestirileri. . Ben hicbir zaman Istanbul' da yasamadim. Ailem Galatasaraylidir. Besiktasli olmami saglayan mac 1992 senesindeki Izmir Ataturk Stadi'ndaki  Altay - Besiktas macidir. o macta kapali tribun altta otururken ustumuzde istanbul taraftari Carsi grubu vardi. ve ikinci yari yalvar yakar babamdan izin alip yanlarina cikmistim. Futbolu da sevdiren ' besiktasli olmami saglayan da o gunku carsi grubunun tribunde yaptiklaridir.
ama elbette ben Istanbullular kadar tanimam carsiyi. Iki gundur ben de arastiriyorum bu liderler kimlerdir. neler yaparlar. Benim kanaatime gore KAragumruk ve Asya kartallari bu tanima uyan liderlerden olusuyor. Mafyatik. Suca bulasmis cogu. Hepsinin acik facebook sayfalarina girdim.  Okudum. Dun Alen den sonra sahaya atlayan da Karagumruk liderlerinden . Bizim bildigimiz Carsi profilinden dunya gorusunden cok uzakta adamlar  bunlar.  Sanki Carsi biraz digerleriyle karistiriliyor gibi geldi bana. Oyle bir algi olusmus okudugum kadariyla.
Bence karıştırma değilde biraz bilinçli saptırma staddaki her olumsuzluğun suçlusu çarşı.
ama tribün lideri bir grup olmanında bir bedeli var. Çarşıda bu bedeli ödüyor. heleki birde muhalif bir
grupsan nefret edeninde çoktur :) yok birde tam zıttı grupların pislikleride çarşıya yapıştırılmaya çalışılıyor ya.
mesela günlerdir konuşulan buraya maçmı seyretmeye geldiniz bağırın diye söylenen gerçekten bizzat bizim yaşadığımız bir
olay oldu yani ama bunu diyen antipatiden biriydi kalktılar bunuda çarşıya yamadılar :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu GSGM'nin dava olayı gerçek mi? Yok niye köşelerden loca verilmişmiş protokol başlama vuruşundan sonra terk etmiş stadı filan. Olması gereken Numaralının en ortasındaki yerden 2 loca vermekmiş, bunu destekleyen de Beşiktaş'lı kraldan çok kralcılar var.
Korku akıl katilidir.