Biletim misafir tribünü 405 numaralı blokta ortalardaydı.Arkadaşlarım yeni açık 411 bloktaydı.Bana M ile başlayan kapılardan girebilirim şeklinde mesaj geldi,denedim,gerçekten de diğer kapılardan giremiyorsun,turnikedeki ekranda yönlendirme yapıyor.stada girip yerime gittim, farkettim ki herkes kendi yerine oturmuştu.daha sonra arkadaşlarım 411. blokta karışık olduğunu söyledi,yerimden kalktım ve tribün alt koridorundan onların yanına gidip en üstten üçüncü sıradan maçı izledim.yeni açık 411 numaralı blok kapalı tribün tarafında tam köşeye geliyor.etrafta tek tük boşluklar vardı, antipati tribününün olduğu yer çok sıkışıktı,muhtemelen herkes oraya toplanmış,sıkışmışlardır diye düşündüm.
Organizasyonu beğendim,özellikle videoları izlerken gözlerim doldu.Tribün dikliği muhteşem,apartman gibi aşağıya bakıyorduk ve her şey gözünün önünde oluyor.Köşenin en üstünde olmamıza rağmen her yere hakimdik.Önümdeki korkuluk yaslanıp maç izlememe engel olmadı.ama ayakta tezahürat sırasında aşağıya bakmak etkileyiciydi.
Akustik konusunda sıkıntılar olduğunu söyleyen arkadaşlar var.ben en arkadan izledim,arkamdan ses çıkaracak kimse yoktu,buna rağmen kulak zarlarım çınladı.en azından taraftarın sesi bulunduğum bölgeye gayet iyi düzeyde geliyordu.
Ses sistemi ile ilgili olarak,bir yere kadar başarılıydı.yeni açıkta her şey net olarak duyuldu.sadece kadroyu sayarken müzik çok açıktı,isimler duyulmadı.maçın başlamasına yakın zamanlarda ise uzun zamandır yüksek performansta çalıştıklarından dolayı şiştiklerini tahmin ediyorum.özellikle bas performansları bozulmaya başlamıştı.Tek bir yere yüklenmektense hoparlörleri etrafa dağıtmaları daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
daha sonra müsait olduğumda resimde paylaşacağım.